majestic world of royalty
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Berbec

Go down 
AuthorMessage
Lee Ming
√Exilat√
√Exilat√
avatar

Sex Sex : Female
Rubin Rubin : 903
Smarald Smarald : 1085
Reputatie : 0
Varsta Varsta : 22
Localizare Localizare : Tokyo
Stare de spirit Stare de spirit : (✪ω✪)

PostSubject: Berbec   Sat Dec 03, 2016 4:55 pm

HOROSCOPUL DE IERI: - 2 decembrie 2016


De unde nici nu te astepti, apar azi cele mai eficiente sfaturi sau solutii, ca atare nu insista sa te descurci singur orice ar fi. Apeleaza la ceilalti, cere ajutorul, suna un prieten, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele. Colaborarea si dialogul merg ca pe roate azi si poti afla mai clar cati prieteni de nadejde ai alaturi, care, la nevoie, ar sari in ajutorul tau. Si tu ai face la fel pentru ei, fara indoiala, dar nu uita sa le multumesti pentru contributia lor, pentru ca ei participa cu inima deschisa in rezolvarea problemelor tale, fara a astepta nimic in schimb. Asta e prietenia adevarata!


Back to top Go down
View user profile http://japanandkorea.wikiforum.net/
Lee Ming
√Exilat√
√Exilat√
avatar

Sex Sex : Female
Rubin Rubin : 903
Smarald Smarald : 1085
Reputatie : 0
Varsta Varsta : 22
Localizare Localizare : Tokyo
Stare de spirit Stare de spirit : (✪ω✪)

PostSubject: Re: Berbec   Sat Dec 03, 2016 4:55 pm

HOROSCOPUL DE ASTAZI: - 3 decembrie 2016Te tot intorci cu gandul inapoi, in vremuri de demult, cand erai fericit, cand inima ta era plina de liniste, iubire, emotii pozitive. Poate e bine sa te mai intorci uneori acolo sa-ti aduci aminte ce bine era, dar nu pentru a te refugia in trecut, ci pentru a prelua ceva din starea de bine de atunci ca s-o aduci dupa tine aici, in prezent. Priveste la cel care erai candva si descopera ca ai trecut prin mii de momente fericite si frumoase, si le poti repeta oricand daca iti redeschizi sufletul. Retraieste acele emotii ca si cum s-ar fi petrecut chiar ieri si simte-te bine. Trecutul are atat de multe momente frumoase de oferit, deci scoate de la naftalina acele senzatii.


Back to top Go down
View user profile http://japanandkorea.wikiforum.net/
Lee Ming
√Exilat√
√Exilat√
avatar

Sex Sex : Female
Rubin Rubin : 903
Smarald Smarald : 1085
Reputatie : 0
Varsta Varsta : 22
Localizare Localizare : Tokyo
Stare de spirit Stare de spirit : (✪ω✪)

PostSubject: Re: Berbec   Sat Dec 03, 2016 4:55 pm

HOROSCOPUL DE MAINE: - 4 decembrie 2016


Iesi in lume si ai sansa de a cunoaste oameni noi. Fata de unul din acesti necunoscuti simti o atractie speciala: ganditi la fel, vorbiti la fel, incat merita sa-i deschizi usa catre o posibila prietenie. Relatia voastra se va cladi in timp, dar vei vedea ce frumos va completati unul pe altul, ce usor comunicati si colaborati, ce bine va simtiti cand sunteti impreuna! Bucura-te daca si el simte la fel, pentru ca azi puteti pune bazele unei minunate prietenii. Totusi, ca sa-i faci loc lui in viata ta, nu e exclus sa pierzi un alt prieten, de aici si dilema ta cea mai mare: nou sau vechi? Lupti pentru o fosta prietenie sau accepti alta?


Back to top Go down
View user profile http://japanandkorea.wikiforum.net/
Ana.M
◇starter◇
◇starter◇
avatar

Sex Sex : Female
Rubin Rubin : 195
Smarald Smarald : 200
Reputatie : 1
Localizare Localizare : Bucuresti

PostSubject: Re: Berbec   Thu Apr 20, 2017 1:21 pm

Horoscop Berbec -2017

Uranus se află în continuare în Berbec pe tot parcursul anului 2017 (de fapt, până în luna mai 2018), îndemnându-te la revoluții personale de mare anvergură și la schimbarea mentalității în ceea ce privește modul în care înțelegi să te arăți celorlalți.

Nevoia de independență a Berbecilor este puternic accentuată în 2017 de tranzitul lui Uranus în Berbec, la fel și impulsivitatea. Prin urmare, este recomandat să fii prudent(ă), pentru că altfel îți poți transforma cu ușurință viața într-un haos.

În lunile mai și noiembrie 2017, trigonul dintre Uranus și Saturn îi încurajează pe Berbeci să își armonizeze experiențele trecute cu intențiile legate de viitor și îi îndeamnă să dea dovadă de răbdare și perseverență dacă vor să aibă rezultate solide pe termen lung.

Saturn rămâne până pe 20 decembrie 2017 în casa a IX-a a Berbecului, ceea ce înseamnă că mai ai de lucru la definitivarea și/sau actualizarea filosofiei și a convingerilor după care îți conduci viața. De asemenea, s-ar putea să constați că mai ai nevoie de aprofundarea studiilor sau a anumitor cunoștințe pentru a putea ajunge acolo unde îți dorești în viața profesională.

În ceea ce privește filozofia de viață, vei avea timp să te gândești și să te tot răzgândești din aprilie până în august 2017, adică în perioada când Saturn retrogradează. Apoi, până la finele lunii decembrie 2017, ar trebui să tragi concluzii și să vezi cum poți aplica tot ce ai învățat nou pentru a-ți începe cariera sau pentru a o îmbunătăți. Sau care dintre ofertele primite merită atenția ta.

Dacă ești elev(ă) sau student(ă), perioada de retrogradare a lui Saturn poate aduce în viața ta senzația că nu ai capacitatea de a învăța sau că nu faci față exigențelor școlare. Nu te lăsa pe tânjală și evită să rămâi cu restanțe! Dacă ești dintre cei care îngrașă porcul în ajun, cu siguranță că Saturn îți va oferi o lecție dură despre cât de importante sunt efortul și stăruința pentru atingerea scopului propus.

Reinventarea prin care trec Berbecii în acești ani poate provoca în 2017 nu doar crize personale, ci și parteneriale, mai ales în martie și la sfârșit de septembrie, început de noiembrie. În aceste perioade, Jupiter, situat în casa a VII-a a Berbecului, se va găsi în opoziție cu Uranus, aflat în Berbec. Dorința ta de independență poate deveni greu de suportat pentru soț/soție sau pentru asociați și se pot rupe alianțe la care chiar ții. De asemenea, distanța fizică poate fi un obstacol în consolidarea anumitor parteneriate. Este indicat să eviți deciziile bruște, impulsive.

Începând cu 10 octombrie 2017, adică odată cu intrarea lui Jupiter în Scorpion, se poate deschide o perioadă fastă pentru Berbeci din punct de vedere financiar, cu șanse mari de a atrage sprijin financiar sau de a găsi soluții pentru datoriile făcute în anii precedenți.

În ceea ce privește sănătatea, Berbecii nu au de ce se plânge în 2017.

Se recomandă prudență în perioadele de retrogradare a planetei Mercur, care este guvernatorul casei sănătății Berbecului: prima săptămână din ianuarie 2017, 10 aprilie - 3 mai, 13 august - 6 septembrie, 3 - 23 decembrie. Dacă te știi cu suferințe cronice sau dacă apar probleme de sănătate, luna septembrie 2017 (după data de 6) este bună pentru reconsiderarea diagnosticului, pentru reluarea unor analize sau schimbarea tratamentului.
Back to top Go down
View user profile http://oworld.forumz.ro
Magic Hunter
♕ King♕
♕ King♕
avatar

Sex Sex : Male
Rubin Rubin : 1060
Smarald Smarald : 1115
Reputatie : 2
Varsta Varsta : 28
Localizare Localizare : Bucharest
Stare de spirit Stare de spirit : nebun

PostSubject: Re: Berbec   Thu Apr 20, 2017 7:41 pm

HOROSCOPUL DE ASTAZI: - 20 aprilie 2017

Nu te simti bine in anturajul in care te afli astazi. Dialogul e defectuos si eforturile tale de a te face inteles esueaza, pentru ca nu ai parte de tovarasi buni de discutie. Unii sunt cu gandul doar la problemele lor si nu aud ceea ce le spui tu, iar raspunsurile le care ti le dau nu te satisfac. Fii pregatit sa vorbesti la pereti, astazi, pentru ca nu prea te asculta nimeni, dar tu insisti totusi sa-ti expui punctul de vedere ca sa-ti faci datoria pana la capat.


Back to top Go down
View user profile https://en.hitskin.com/users/majestic-forum/288254
Sponsored content
PostSubject: Re: Berbec   

Back to top Go down
 
Berbec
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Majestic Forum :: Horoscop/星座運勢-
Jump to: