majestic world of royalty |
Top posting users this month | |
View | |
|
| Personajele mele | |
| | |
Author | Message |
---|
Sharma Sanara Fantasy rpg
×Rubin : 1720 ×Smarald : 1851 ×Reputatie : -1 ×Varsta : 24 ×Localizare : Fairytopia Metropolis
| Subject: Personajele mele Thu Sep 08, 2016 5:41 pm | |
| First topic message reminder :Nume: Sharma Prenume: Sanara Varsta 21 ani Specie: zana Puteri: Zbor, Controlul elementelor naturii, Magia. Despre ea: Este draguta, sociabila si prietenoasa. Este experta in potiuni. Deasemenea conduce Fairytopia si este considerata cea mai buna conducatoare de pana acum de catre celelalte zane. Totusi are o slabiciune si o dependenta pentru potiunea micsorarii si ii place sa se micsoreze fie la dimensiunea unei papusi Barbie, fie la dimensiunea unui fluture. Are ca animal de companie un dragon pe nume Metushem. Poza:
Last edited by Sharma Sanara on Thu Sep 08, 2016 6:07 pm; edited 1 time in total | |
| | |
Author | Message |
---|
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Personajele mele Sat Feb 29, 2020 10:11 pm | |
| Am o rugaminte. Te rog foarte mult sa ma informezi daca mai pastrezi conturile secundare, vad ca le ai inactive... (Debra, Jasmine sau care mai sunt). SI daca DA le pastrezi vreau sa pui fisele aici, nu sa ai mai multe topicuri. Multumesc frumos! | |
| | | Sharma Sanara Fantasy rpg
×Rubin : 1720 ×Smarald : 1851 ×Reputatie : -1 ×Varsta : 24 ×Localizare : Fairytopia Metropolis
| Subject: Re: Personajele mele Wed Mar 04, 2020 7:30 pm | |
| LE VOI PASTRA. Da, scuze am fost un pic ocupat.
Eu le-am pus in conturi separate caci asa mi se ceruse la respectivul moment. Conturi separate si topicuri separate.
Acum sunt complet derutat. Daca imi mai fac alte personaje cu alte conturi trebuie sa pun in acest topic fisa sau in topicuri separate ?
Daca fac personaje de pe contul principal am inteles ca pun in acest topic dar daca fac cu alte conturi? | |
| | | Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Personajele mele Thu Mar 05, 2020 2:12 pm | |
| Ti-am explicat pe messenger cat de bine am putut nelamuririle tale. Daca mai apar vreodata altele, in legatura cu ORICE te rog sa adresezi acele intrebari/nelamuriri AICIAstept sa iti muti fisele celelalte in acest topic, dupa ce o faci, posturile acestea OFF TOPIC vor fi sterse. Mersi. | |
| | | | Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Personajele mele Mon Jun 28, 2021 2:03 pm | |
| | |
| | | | Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Personajele mele Fri Oct 07, 2022 6:13 pm | |
| De acum in colo poti posta si fara fisa de personaj. Exact ca si pe Unstoppable Mind. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Personajele mele | |
| |
| | | | Personajele mele | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|