Author | Message |
---|
la puta ama ♧ Premium♧
×Rubin : 1326 ×Smarald : 1378 ×Reputatie : 4 ×Localizare : In my Kingdom ×Stare de spirit : Queen
| Subject: Re: Machiajul zilei Sat Mar 07, 2020 4:44 pm | |
| îmi place că nuanța rujului și blushul din obraji sunt alese în așa manieră să se potrivească cu ”treaba” de pe cap. ochii nu sunt încărcați, sunt ok, din nou aici cred că mergea mai bine cu genele mai lungi, dar nu e ceva să mă deranjeze în mod deosebit. nu prea îmi place cum se vede sprânceana dreapte, dar ech, per total e un machiaj chiar bun, decent. | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| |
| |
la puta ama ♧ Premium♧
×Rubin : 1326 ×Smarald : 1378 ×Reputatie : 4 ×Localizare : In my Kingdom ×Stare de spirit : Queen
| Subject: Re: Machiajul zilei Mon Mar 09, 2020 5:05 pm | |
| este o combinatie foarte reusita pentru TINUTA asta. cred ca ar arata destul de uratel in unele combinatii. movul nu avantajeaza pe oricine in multe situatii. dar strict pentru aceasta duduie si pentru ceea ce poarta se vede excelent, eu personal nu detectez nimic care sa nu imi placa. thumbs up | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| |
| |
la puta ama ♧ Premium♧
| Subject: Re: Machiajul zilei Tue Mar 10, 2020 9:24 am | |
| 8.03.2020 - mi se pare un machiaj SUPERB și absolut perfect din toate punctele de vedere. l-aș descrie ca fiind CURAT, și asta e cel mai important. dunga tușului foarte fină, rujul bine ales, fața deloc încărcat, supeerbiiisiiim 9.03.2020 - sunt pro machiajelor mai simple, natural, bla bla...aici însă situația nu mă încântă din cauza vestitelor sprâncene. și parcă totuși prea multă simplitate, trebuia să folosească totuși un gloss mai puțin șters, măcar buzele să fie mai vii. | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Machiajul zilei Wed Mar 11, 2020 11:10 am | |
| | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Machiajul zilei Wed Mar 11, 2020 11:10 am | |
| | |
|
| |
la puta ama ♧ Premium♧
| Subject: Re: Machiajul zilei Wed Mar 11, 2020 12:00 pm | |
| 10.01.2020 - eu inteleg foarte bine ideea cu acel rosu pe frunte si ochi, pentru ca e un machiaj excentric..dar faptul ca vine in combinatie cu restul fetei unde e oarecum cadaverica de la machiajul foarte deschis ma face sa nu imi placa in mod deosebit... sprancenele se vad urat, tusul imi place, rujul e potrivit. dar per total efectiv nu imi place mie cum se vede, e ceva de gust presupun... 11.01.2020 - la ochi e foarte finut, dar din nou cred ca arata mai bine cu gene mai lungi, imi place cum ii sta cu caciulita aceea pe cap care vine in tandem cu buzele. iar cel mai mult imi place portocaliul pal din obrajii ei. un machiaj decent, asa daa | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Machiajul zilei Thu Mar 12, 2020 1:48 pm | |
| | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Machiajul zilei Thu Mar 12, 2020 1:48 pm | |
| | |
|
| |
la puta ama ♧ Premium♧
| Subject: Re: Machiajul zilei Thu Mar 12, 2020 2:22 pm | |
| 12.03.2020 - nu sunt o fana a culorilor, doar ca apreciez cand ele sunt bine imbinate chiar si cand sunt excentrice. aici pur si simplu nu imi place imbinarea lor, nu folosirea in sine de nuante deschise. multa informatie si in zona fetei, cu siguranta mult prea mult bronz si mult prea mult fond de ten..doar buzele imi plac si asta e datorita ca duduia are buze frumoase. urata combinatie, nu pot aprecia acest machiaj. 13.03.2020 - si aici cam aceeasi treaba, unde mai pui si fard sclipicios pe deasupra si faptul ca duduia parca abia a iesit din solar...arata oribil. nici macar buzele n-o salveaza. mi se pare naspa tot. bleah | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| |
| |
la puta ama ♧ Premium♧
| Subject: Re: Machiajul zilei Sun Mar 15, 2020 3:11 pm | |
| 14.03.2020 - mi se pare un machiaj absolut DIVIN. incep cu buzele, care au luciul si culoarea perfecta, atat de fin facute si perfecta pentru ten. fata nu e incarcata prea multa, genele perfect facute, fardul bine facut, totul e binee aici. nota 10 !! 15.03.2020 - e ceea ce numesc eu too much... prea mult informatie la ochi, desi inteleg ideea de a fi ceva excentric in tandem cu parul chiar nu imi place. plus ca urasc ideea de ruj mov, majoritatea mi se par oribile, cu foarte mici exceptii. | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| |
| |
la puta ama ♧ Premium♧
| Subject: Re: Machiajul zilei Thu Mar 19, 2020 1:32 pm | |
| 16.03.2020 - buzele sunt superbe... si cam atat.. in rest chiar nu imi place. genele sunt prea stufoase, machiajul de la ochi e cat se poate de exagerat si e data cu ditamai gletu pe fata. nu o sa inteleg niciodata persoanele care adopta un astfel de machiaj pentru ca arata mai urat cu el decat fara el sincer... 17.03.2020 - mi se pare super wow cum e facuta la ochi... galbenul acela in combinatie cu albastrul inchis e awesome. usor cam multa informatie in obraji, mult iluminator, dar din fericire pentru ea nu ii sta rau. buzele nu prea imi plac, dar nu cred ca e de la ruj cat de la forma lor naturala care nu e pe placul meu. 18.03.2020 - la ochi si la fata este absolut superba. singura chestie care nu mi se pare ok e nuanta buzelor care nu o avantajeaza deloc. cred ca mai degraba ar fi ales un gloss piersiciu pentru aceasta combinatie | |
|
| |
Nana Oosaki Anime rpg
×Rubin : 2447 ×Smarald : 2535 ×Reputatie : 0 ×Localizare : Tokyo ×Stare de spirit : extraordinary
| Subject: Re: Machiajul zilei Thu Mar 26, 2020 11:45 am | |
| | |
|
| |
Nana Oosaki Anime rpg
×Rubin : 2447 ×Smarald : 2535 ×Reputatie : 0 ×Localizare : Tokyo ×Stare de spirit : extraordinary
| Subject: Re: Machiajul zilei Thu Mar 26, 2020 11:46 am | |
| | |
|
| |
Nana Oosaki Anime rpg
| Subject: Re: Machiajul zilei Thu Mar 26, 2020 11:46 am | |
| | |
|
| |
Nana Oosaki Anime rpg
| Subject: Re: Machiajul zilei Thu Mar 26, 2020 11:47 am | |
| | |
|
| |
Nana Oosaki Anime rpg
| | |
|
| |
Nana Oosaki Anime rpg
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Machiajul zilei | |
| |
|
| |
| Machiajul zilei | |
|