Author | Message |
---|
Lucy Membru Nou
×Rubin : 138 ×Smarald : 142 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 24 ×Localizare : Peste tot
| Subject: Re: Ask me Sun Jun 02, 2024 10:35 pm | |
| am intrebat pentru ca ultima data vazusem ca te ajuta si Nude... nu trebuie sa devii defensiv, n-am intrebat cu rautate felicitari ca ai facut totul de unul singur. a iesit foarte frumos | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Ask me Sun Jun 02, 2024 11:03 pm | |
| Nude nu prea mai are timp de forumuri. Lucreaza pe tir acum și e foarte ocupata. Nu ai de ce sa te superi. Nici eu nu m-am supărat pe tine. | |
|
| |
Lucy Membru Nou
| Subject: Re: Ask me Sun Jun 02, 2024 11:32 pm | |
| wow, o femeie care lucreaza pe tir. jos palaria | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Ask me Mon Jun 03, 2024 12:06 am | |
| Îmi place schimbarea pe care ai făcut-o, Seby. Arată mult mai bine forumul. Ultima dată când intrasem și era făcută tema de Nude arăta extrem de dubios. Bună treabă ! Și felicitări că te-ai ocupat singur de tot forumul Poate ar trebui promovat puțin , că văd că e cam pustiu ... înafară de tine, Lucy și Nude (probabil și George........) nu prea mai sunt alți membrii Ai încercat pe fb să promovezi sau pe insta?
| |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Ask me Mon Jun 03, 2024 1:12 pm | |
| Am încercat pe forum. Nu prea sunt maestru în promovat. George nu mai da pe aici. Dar sunt și femei șofer de autobuz @Lucy. | |
|
| |
Lucy Membru Nou
| Subject: Re: Ask me Mon Jun 03, 2024 1:26 pm | |
| Or fi, dar nu sunt asa de multe ca barbatii. E o meserie mai mult tipic masculina, parerea mea. Barbatii sunt mai buni soferi ca femeile, e un lucru stiut | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Ask me Mon Jun 03, 2024 1:30 pm | |
| Exista și excepții. Eu consider ca ambele sexe sunt bune la condus. | |
|
| |
Lucy Membru Nou
| Subject: Re: Ask me Mon Jun 03, 2024 4:49 pm | |
| normal ca exista si exceptii. dar eu vorbeam asa, majoritar. mi se pare ca barbatilor si indemana mai bine treaba cu condusul. e doar parerea mea, fireste | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Ask me Mon Jun 03, 2024 6:21 pm | |
| Posibil....nu am stat sa analizez acest detaliu. | |
|
| |
Lucy Membru Nou
| Subject: Re: Ask me Mon Jun 03, 2024 6:32 pm | |
| e doar o parere poate n-am dreptate . ce mai zici ? | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Ask me Sat Jun 08, 2024 5:32 pm | |
| | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Ask me Wed Jul 24, 2024 8:22 pm | |
| Unde ai dispărut , Seby ? Că văd că au apărut niște copile bătute în cap care își bat joc de forum RPG-ul ăla la mișto cu Vulpița și Viorel e cancer curat Eu nu le-aș permite în locul tău așa o bătaie de joc pe forumul tău Dar tu faci cum crezi...
| |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Ask me Sat Jul 27, 2024 1:07 pm | |
| Acum am intrat sa vad ce mai este nou. Aici bate vantul si praful. Nu mai vad activitate pe acest forum. Eu am cam incercat sa il trezesc la viata si numai nu reusesc. Ai tu un sfat sa-mi dai? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ask me | |
| |
|
| |
| Ask me | |
|