Top posting users this month | |
View | |
|
| Nebunii mei ^_^ | |
| | Author | Message |
---|
Sarah chan Membru Nou
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| Subject: Nebunii mei ^_^ Sun Jan 21, 2018 10:37 pm | |
| Nume: Way Prenume: Sarah Elisabeth Varsta: 21 Puteri: Viteza, forta (doar e in parte vampir), control asupra focului, telechinezie, telepatie, vrajitorie si altele, dar inca nu si le ppate controla pe toate de aceea are si un sigiliu care ii tin peste jumatate din puteri inactive Despre ea: Este regina Gardaniei, un regat ce se intinde pe o intreaga galaxie, dar, din cauza unor revolte si a unor persoane ce ii doresc moartea, se refugiaza pe Pamant, Pamantul fiind casa de origine a mamei sale, Soffia. Poza: https://pinterest.com/pin/570831321504913551/?source_app=android [ sunt pe telefon si nu am reusit sa incarc poza undeva sa pot pune cod, voi modifica mai tarziu] | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Re: Nebunii mei ^_^ Sun Jan 21, 2018 11:05 pm | |
| Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
| |
| | | Sarah chan Membru Nou
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| Subject: Re: Nebunii mei ^_^ Sat Jan 11, 2020 5:31 pm | |
| Nume si Prenume: Armaghedon Arch Varsta: Necunoscuta Puteri: Este un ArchDemon. Focul negru, isi poate canaliza puterea in a-si schimba infatisarea in cea a unui lup urias conceput numai din materie neagra prin trupul caruia se mai pot zari lumini ca si cele generate de fulgere in interiorul unui nor de furtuna. Mai are si alte puteri, dar prefera sa nu le dezvaluie folosinduse mai mult de abilitatile de luptator. Despre el: Este foarte secretos, abia reintors in functia de gardian al reginei (Sarah) prefera sa nu discute cu nimeni. Raceala si distanta pe care o pastreaza, in special fata de ceilalti gardieni, au facut-o pe Sarah sa il ia pe Pamant alaturi de ea pentru a-l invata sa socializeze considerand ca deceniile de pustnic l-au facut sa fie atat de distant. Aspect: | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Re: Nebunii mei ^_^ Sat Jan 11, 2020 7:45 pm | |
| Aprobat Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
| |
| | | Shambala ♧ Premium♧
×Rubin : 863 ×Smarald : 865 ×Reputatie : 0 ×Localizare : India
| Subject: Re: Nebunii mei ^_^ Sun Apr 26, 2020 8:54 am | |
| abea astept sa fac si eu un rpg alaturi de nebunii tai | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Nebunii mei ^_^ | |
| |
| | | | Nebunii mei ^_^ | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |