Top posting users this month | |
View | |
|
| Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| | |
Author | Message |
---|
Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 21, 2018 10:51 pm | |
| First topic message reminder :
Derek: Ce putea sa fie mai frumos , mai simplu decat o mica vanatoare de sange la miezul nopti. Oameni seara, la plimbare perfect pentru mine, pentru un vampir insetat de sange cum sunt eu. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
Last edited by Casydy on Sun Jan 19, 2020 8:27 pm; edited 1 time in total | |
| | |
Author | Message |
---|
Sarah chan Membru Nou
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| | | | Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Mon Feb 24, 2020 7:22 pm | |
| Derek Inghit in sec si trag aer in piept. Respir si inspir aer curat, apoi ma înving in el adanc si gem usor cand o simt cum se strange in jurul meu.
Kasandra -Jamie! Ii tip numele in timp. Ce incep sa gem si sa+i strig mereu numele mereu. Se simtea prea bine. Era orgasmic totul. Ma innebunea de a binelea. Elena Incep sa gem lung si fac doar cateva mișcări si imi ridic capul cand il simt ca e aproape de apogeu. Ma ridic si incep sa gem de placere si imi ling buzele. -Oh, oh!
Sofiii gem numele si ii strig numele in timpul actului. - Oh iubire. Te ador asa de mult. Se pare ca in toti aceștia ani ne-am asteptat ani la rand. Spun chicotind si vi. Mereu in întâmpinare a lui.
Dan Ma lipesc de el si stau asa pana cand ajungem in camera acestuia. | |
| | | Sarah chan Membru Nou
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Feb 25, 2020 1:37 pm | |
| Derek Cand simt ca pot sa înaintez incep sa ma misc penteu inceput usor si dupa din cee in ce mai repede si mai adanc. Se simtea total diferit, dar tot odata asa de placut.
Elena - Hm. Dar nu fac nimic! Tu ai tel comandat de la ei. Spun gemand si tip usor cand simt xum ma lovește orgasmul iar. - Oh doamne!
Kasandra Incep sa gem lung si imi pu mâinile in parul lui si il trag mai aproape de mine si ii zmabesc larg. - Se simte asa de bine iubire spun gemand.
Sofia Miorlai si gem de placere cand il simt înfipt in mine. - Mhm! Ce bine. Spun gemand si imi misc soldurile in întâmpinare a lui cand incepuse sa se niste tor mai repede.
Dan încep sa-o dezbrac de sacou, cravată, camasa si ma înving cu mana in cureaua de la pantaloni su ii dau jos cu tot cu boxeri. Nu mai aveam stare sa o luam usor. Aveam nevoie de el sa+l simt in interiorul lui. | |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Feb 25, 2020 2:00 pm | |
| Sarah Incep sa gem coplesita de noile senzatii, iar vibratiile jucariei combinate cu ceea ce simteam datorita lui, mai fac sa ajung rapid la orgasm.
Hide: - Adevarat, dar nu te-am legat de maini sa nu te poti misca. Imi facea placere sa o tachinez asa.
Jamie: - Scuze... Poate par complet diferit acum, dar chiar nu mai pot sa gandesc limpede in momentul asta. Spun in timp ce continui sa ii rasfat sanii si ma miscam tot mai repede.
Itsuki: - Nu cred... Ca o sa... Rezist prea mult! Spun printre gafaieli si gemete miscandu-ma tot mai repede caci se simtea uimitor de bine. Tin minte ca si prima oara cand o facusem cu ea, imi dadusem drumul mult prea repede si chiar imi tasnise si sangele pe nas, din nou.
Len: Mainile mi se miscau cu o viteza de care nici nu stiam ca sunt capabil si, dezbracandu-l complet, nu am mainasteptat nici o invitatie special, doar m-am afundat in interiorul lui.
Arina: - Haide! Te roooooogggg! Ajuta-ma! - Ba nu! Ajuta-ma pe mine! El e doar un simplu om! Chiar crezi ca sora ta ar vrea un slabut ca el? Deja simteam cum imi plezneste o vena la tampla din cauza astora doi. Atat Jack cat si DJ deja ma bateau la cap de o vreme buna ca sa ii ajut sa o cucereasca pe Karla, de parca eu as sti exact ce gusturi are sora mea la barbati. - Pentru a mia oara, nu va ajut pe niciunu! Spun si ma indepartez de ei doi ducandu-ma spre o fereastra si uitandu-ma afara. Oricum nu cred ca aveau vreo sansa vreunu din ei caci sora mea venise la acest bal insotita de un alt tip. Din cate auzisem pe el il chema Jax si, recunosc, cumva imi tot sarea in ochii cand il tot vedeam prin castel. Pana la urma cred ca amandoua aveam gusturi asemanatoare la barbati.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Feb 25, 2020 2:29 pm | |
| Derek Incep sa ma misc tor mai repede si tot kai adanc. Cand simt ca vine momentul ies din ea si imi prind membrul si imi dau drumul pe spatele ei - Oh. A fost intens.
Elena Incep sa chicotesc si ma las peste el si ma asez cu feminitatea pe membrul luj si ma frec usor de el sa simta cat de uda eram si dornica sa-l am iar in mine.
Sofia Cand simt momentul care ne aduce aproape de climax ma strâng in jurul lui si imi dau drumul pentru a doua oara.
Kasandra - Nu mi se pare ca eati schimbat. Esti doar cineva care asteapta sa-se destin da. Cu persoana iubita, sau ma înșel eu, nu? Spun zmabind lsrg si imi las mainile pe spatele lui si il prind de fund si il strang usor. - Oh! Da! Asa, mai adanc!
Dan Cum il simt in interiorul meu ii gem numele si ma prind de umeri lui si vin mereu in întâmpinare a lui. Se simtea bine tot ce facea el.
Karla Venidem la bal insostita cu unul dintre prieteni nostri, mai exact cu Jax. Este singurul om care face parte din gașcă noastra si singurul ne accepta asa cum suntem si nu pute intrebari mai dezvoltare. Stateam si ma uitam peste tot in sala si cand o vad pe Arina cum il scanează mereu pe Jax imi da o idee. Ma intorc cu fata el si ii ranjesc. - Ce e cu fata aia? Intreaba agitata si speriat. - O vezi pe fata aceea care seamana cu mine si se uita mereu spre noi? Intreb chixotind si ma ling pe buze. Acesta doar is ridica privirea de la mine apoi se uita la ea si zambete. Eram sigura! Si el se uita dupa ea. - Da. Ce este cu ea? - Invito la dans! Spun serioasa si el tocmai bea ceva in timpul in care ii spusesem eu si sta putin pe. Ganduri cand realizeaza ce am spus toata bautura din gura lui iesi se afara si eu am reactionat repede si m-am așezat langa el si o bat usor pe spate cand se îneacă cu alcoolul. - Esti nebuna! Nu va cea! Spune acesta panicat asa ca ii trag o palma la fund si il trimit in fata. Nu stiu cum pica, dar pica călare peste ea. Haide ca a dost tare. - Scuze! ; rip spre ei in timp ce incercam sa nu rad ca naiba. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Feb 25, 2020 2:56 pm | |
| Sarah Ma las moale in pat abia putand sa mai respir din cauza intensitati momentului, nu crezusem vreodata ca o sa ma pot simti asa.
Hide: Zambesc miseleste si ridic dintr-o spranceana. - Cineva e foarte dornic de actiune!
Itsuki: Neputandu-ma abtine imi dau drumul in interiorul ei apoi ma aplec si o sarut lung pe buze. - Scuze... Se pare ca inca nu iti pot rezista prea mult. Spun chicotind fiind usor stanjenit de rapiditatea cu care mi-am dat drumul. Avantajul meu era ca pot sa continui mai multe runde caci deja incepusem sa ma intaresc iarasi numai simtindu-i sanii lipiti de pieptul meu.
Jamie: - Aici ai totala dreptate! Dar nu am vrut sa par vreun pervers sau sa crezi ca numai la sex imi e gandul! Cum ea cerea mai mult ma facea si pe mine sa ma simt mai excitat si sa ma misc tot mai repede simtind ca ma apropii de final.
Len: - Nu o sa ma pot satura vreodata de tine! Spun printre gemete in timp ce ma miscam. Chiar cred ca imi gasisem sufletul pereche. Adica aveam compatibilitate grozava in pat, personalitatea lui e de nota 1000, de aspect nu mai vorbim, iar cel mai important, se intelege perfect cu Lenny, desi cred ca peste vreo 10-15 ani o sa imi fac griji daca nu cumva Lenny o sa vrea sa mi-l fure.
Arina: Aud pe cineva tusind si ma intorc sa vad cine se innecase gandindu-ma ca boul de taicameo iarasi facuse vreo tampenie, dar se pare ca Jax era cel care se innecase, dar sora mea era langa el si l-a ajutat, insa nu stiu cum anume s-a intamplat ca doar am clipit si m-am trezit trantita la podea chiar de respectivul. Ok, deci in momentul asta imi simteam sanii presati de pieptul lui tare. Oh, daaa! Avea muschi pe sub camasa asta, era clar! Si fetele noastre erau la o distanta de cativa centimetri. Nu observasem pana acum cat de frumosi puteau fi ochii lui. Eh! De parca s-ar uita vreodata la una ca mine. Pana si mama si chiar si nerodu de taicameo imi spun ca sunt cam banala si nu stiu sa ma imbrac si eu sexy desi am ce arata. Karla, pe de alta parte, cred ca a mostenit indrazneala mamei caci e o bomba sexy pe picioare, cel putin mie asa mi se pare. Chiar si mie imi vine sa balez dupa ea uneori. - Ai de gand sa te ridici odata de pe mine? Sau trebuie sa te dau eu? Asta a sunat complet aiurea fata de ceea ce voiam sa zic, dar eram stanjenita de faptul ca deja multi se uitau la noi, chiar se holbau. Oh, nu! Doar nu cumva mi se vedeau chiloteii? Off! Stiam eu ca nu trebuie sa ma iau dupa mama si sa port o rochie cu despicatura, chiar daca ea zice ca e doar pana la coapsa, nu arata atat de multe.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Feb 25, 2020 7:36 pm | |
| Elena Gem usor si rosesc usor. - D. D. A. Se poate spune ai asa. Spun rosind usor si redevin timida asa cum eram inainte. Poate sa se spuna ca sunt bipolara, poate ca este adevarat, dar mie frica totus, inca ca nu sunt chiarnin regula cu acest lucru. Adica poate saa lase oricand, nu? Adica nu stiu ce sa spun. Chisr nu stiu!
Sofia Gem multumita si imi dau capul pe spate si incep sa-mi miac mainile pe corpul lui. - Oh! Iubire. Nici nu sti cat imi era dor de asta. Ehm.. Mai te tine odata? Vreau sa tensimt iar, asa cum face am noi in urma cu 3 ani. Spun chicotind si ma misc sub el.
Kasandra - Ah. Nu... Te... Cred... Obsedat... Este... Prea... Bine.. Vreau... Mai.. Mut! Spun printre gemetele de placere. Speram totus sa inteleaga despre ce vroiam sa soun.
Dan ; Nici eu de tine. Chiar ma bucur ca esti alaturi de mine. Nu credeam ca ma pot simti asa de bine. Apun gemand si imi pun mainile dupa gatul lui.
Jax Rosesc usor si ma uit atent. - S. S. S. Igur.. Spun rosind usor si ma ridic imediat de pe ea. Eram asa de jenant la ceea ce face am. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Wed Feb 26, 2020 1:39 pm | |
| Elena Zamvesc larg si ma foiesc prin bratele lui mai bine. - Ehm.. Schimbam pozitia? Nu de alta, dar nu mai stiu ce sa fac. Spun rosind.
Kasandra Ma las jos peate el si il sarut pe buze lung in timp ce incercam sa nu tip de placere. Se simtea prea bine totul. Mult prea bine.
Sofia - Pai crezi ca o sa te tina toata noaptea? Nu o sa putem recupera toti aceștia ani doar într-o singura noapte. Spun chitaind usor in timp ce ma misc mereu sub el si parca eu doream s ala infig in scula lui cat mai repede posibil.
Jax Las capu jos si incep sa ma fastacesc pe langa ea. - Nu e vina neam s. S. S. Sora ta. Spun blabait si ma intimorez imediat. Nu vroiam sa se supere pe mine. Karla Cand vad ce face mai ca imi vine sa-mi dau o palma singura. Nu credeam ca e in stare sa faca asa.. Jax e chiar un bou si se pare ca nu poate scoate doua vorbe in fata Arinei. Haide ca asta e culmea. Dar nu mai pot sa-o vad deoarece in fata mea au aparut doi baietii din grupul sora mi care ma priveau din cap pana in picioare. Ok. Ce dreacu e asta! Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Wed Feb 26, 2020 2:01 pm | |
| Elena Rosesc si mai rau si incep sa dau din mâini repede. - Vreau sa continui tu treaba. Dupa ce spun asta sar de pe el si ma asez langa aceata si imi trag patura peste mine si ma acopăr total. Nici capul ju mi se mai vedea. Era totul asa de jenant.
Kasandra Incercam sa nu tip si sa fac ca naiba. Era prea i tenis totul si ma innebunea de a binelea. Se simtea asa de bine. Nu puteam sa gem foarte tarebca nu doream sa ne trezim cu cinwva in camera in timp actului sau mai stiu eu ce. Chiar daca eu am inițiat acest act, nu imi displace unde am ajuns. Era demential.
Sofia - Oh! Ah! Si nu imi displace. Spun gemand usor de placere.
Jax Imi ridic capul spre ea si cand o vad asa de aproape rosesc ca naiba si ma retrag usor. Eram prea aproape unul de altu, parca simteam deja cum buzele noastre se ating si respirație noastre se formează intr-una.
Karla Fac ochii mari si imi musc buza de jos si chicotesc usor. Ma uit ba la brunet ba la blond asa ca il aleg pe blond. Pusesem de mult ochii pe el deci normal ca plec cu el. Il prind de mana si il trag de langa brunet. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Wed Feb 26, 2020 7:43 pm | |
| Ele rosesc si strang mereu patura peste cap. Nu doream inca sa-o dau la o parte. Era totul jenant oricum. - Ehm.. Eu.. Eu.. Stii tu. Spun rosind usor.
Kasandra - Nici nu ai habar. Spun gemand usor si ini musc buza de placere de jos. Se simtea prea bine.
Jax H Ba nu! Tip panicat si incep sa ma agit in fata lui. - Nu esti! Chiar esti foarte frumosa! Foarte foarte frumoasa. Spun zambesc larg si inghit in sec.
Karla Chicotesc larg si ma asez langa el si ma inrosesc usor in obraji. Chiar nu ma asteptam ca el sa ma inviter la dans, chiar de loc. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Feb 27, 2020 9:27 am | |
| Elena Cand il aud ce spune imi dau patura la o parte de pe fata si il privesc cu o spranceana ridicata. - Vrei sa stam asa toata seara?
Jax Ii zambesc bland si ii sarut usor mana. -Vorbesc foarte serios. Acum. Ai dori sa dansezi cj mine?
Karla Rosesc usor si ii zambesc bland - Da, desigur. Am auzit de tine. Arina mia spus. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Feb 27, 2020 1:53 pm | |
| Elena Ma intorc cu fata spre el si imi strecor mainile de super patura si ma cuibaresc in bratele lui. - Am zis sineu asa. Imi place sa stau in bratele tale.
Jax - Haide! Te rog. Macar o mica legănare. Spun zmabind larg.
Karla Incep sa rad si dau aprobator din cap. - Haide o data cu dânsul ala. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Feb 27, 2020 10:02 pm | |
| Elena In bratele lui ma simteam asa de bine., de protectoare. Nu mai doream sa plec de acoo, de loc. - Atunci sa dormim. Avem nevoie.
Jax - Bine. Am intelea. Nu mai insist. Atunci ce zici daca am iesi in grădină? Spun bland si astept un raspuns de la ea pozitiv.
Karla +/Vedem noi ce iese pana la final. Spun chicotind usor. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Feb 27, 2020 10:24 pm | |
| Jax Fara sa stau la discuti o trag de mana si pornesc spre grădină plina de trandafiri. Noroc ca am reusit sa-o trag cf e limba pe Karla si sa ma ajute cu aramjarea ei. Karla Rosesc usor si ma las condusa de el. Ma. Simteam. Prea bine impreuna cu el Chiar prea bine. Si legat de dans nu era chiar asa de rau Chiar se misca bine ai imi place mult de tot de tip, dar ju vreau sa sar pe el si sa-l speri. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 29, 2020 3:29 pm | |
| Jax O prind de mana mai bine si ii dau voie sa intre prima in grădină. Speram din suflet sa nu se sperie si sa plece ca stanga imprejur. Speram sa fie torul bine si sa nu plece.
Karla
Zambesc bland si ma las pe mana lui. Se simtea asa de bine alaturi de el. Chiar ma simteam foarte bine.
Seth Eram plecat pentru ceva timp si dupa ma intorc la iubita mea. Cand o vad ca sta întoarcă cu spatele la mine chicotesc si o prind pe la spate si o lipesc de pieptul lui. - Ce faci iubito? Intreb bland si o intorc cu fata apre mine si o sarut usor. Cand ii vad privirea bulversata ma încrunt. - Ce este ingeras? Intreb incruntandu-ma la ea.
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 29, 2020 10:52 pm | |
| Arina: Oh, Doamne! Eu acum am realizat ca suntem singuri! Deja incepeam sa ma panichez. Trebuie sa zic ceva! - E foarte frumos si linistit aici! Nu ca as fi putut fi atenta la altceva decat la barbatul de langa mine si, recunosc, mereu ii aruncam priviri pe furis analizandu-l, asta pana cand m-a surprins ca fac asta si, fiind rusinatabde asta, mi-am dus o mana pe bratul lui, pipaindu-i muschii. - Esti destul de musculos. Te antrenzi cumva?
Jack: Credeam ca visez in clila asta, atat de fericit era, dar trebuia sa ma mentin in control caci cu sanii ei lipiti de pieptul meu simteam ca o iau razna.
Noia: Tresar atunci cand simt mainile cuiva pe mine si, cand sunt intoarsa si vad ca este Seth, ma frec la ochii. - Ok... Ori vad dublu, ori sigur visez!
Love, not hate | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| |
| | | | Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |