| Android antrenament day | |
|
|
Author | Message |
---|
Eriksson Debra Membru Nou
×Rubin : 28 ×Smarald : 36 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 6 ×Localizare : New York
| Subject: Android antrenament day Tue Apr 02, 2019 9:14 pm | |
| Era o zi de primavara iar eu ma aflam intr-un cartier langa o fabrica de electronice. Era un cartier cu blocuri enorme cu apartamente spatioase ca si galeriile de la mall in care ar fi incaput chiar si cate 3 masini si sa aiba loc si sa se miste. La una dintre marginile cartierului se afla un poligon de teste auto. Iar in jurul cartierului se afla o pista auto ca cea de la cursele de masini. Eu ma aflam in poligon antrenandu-ma Ma trn sformam cand in forma umana cand in forma de masina. Incercand sa ma transfrm cat mai rapid. Si deasemenea ma mai antrenam si la pista de curse. Vroiam sa ating performanta de a ma transforma in forma de masina in mai putin de 10 secunde si sa ating 100 de km/h in mai putin de 3 secunde. | |
|
| |
Brad Miller Membru Nou
×Rubin : 169 ×Smarald : 169 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucuresti ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Android antrenament day Tue Apr 09, 2019 11:17 am | |
| Am ajuns in acea zona, era destul de ciudata si avea un miros de putregai. -Oare de la ce o fi?
Sent from Topic'it App | |
|
| |
| Subject: Re: Android antrenament day Tue Apr 09, 2019 4:41 pm | |
| Eu continuam sa ma antrenez cand un baiat intrase in perimetrul poligonului de antrenament. Cand intrase eu eram in forma de masina si aveam o viteza destul de mare insa reflexe bune si franez brusc oprind milimetric in fata lui si ma transform in forma umanoida. -Hei, nu ai citit semnul? Il fac atent. Ii arat un semn unde scria: ATENTIE, POLIGON DE TESTARI auto, NU INTRATI, RISCATI SA FITI ACCIDENTATI. | |
|
| |
Brad Miller Membru Nou
×Rubin : 169 ×Smarald : 169 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucuresti ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Android antrenament day Wed Apr 17, 2019 11:46 am | |
| Am intrat in acel poligon si si-am raspuns. I-am explicat ca nu avea ce sa se intample si ca totul este ok.
|
| |
| Subject: Re: Android antrenament day Fri Apr 19, 2019 7:46 pm | |
| -Asta crezi tu. Da in principal androizii au reflexe bune si se opresc la timp dar se poate intampla ca la un android transformat in masina sa apara anumite defectiuni si apoi sa nu poata opri la timp si impactul va fi ca si cum te-ar accidenta o masina reala. Bine poate ca nu te va ucide dar ai putea sta putin prin spital. In principal androizii sunt coonstruiti dintr-un aliaj ultra usor si ultraflexibil. Nu doar ca ii ajuta sa isi faca transformarea mai usoara intre forma umana si forma de masina dar ajuta si la reducerea pagubelor in caz de accident. Un aliaj de Aluminiu si o substanta secreta acoperita cu o vopsea din silicon cameleonizat. Practic un android in forma umana poate sa aiba orice aspect vrea de la alb caucazian la negru african sau la galben chinezesc iar ca masina poate lua orice culoare posibila dintr-o gama de 12 culori principale si 30 culori si nuante secundare. Suntem dstul de buni insa sa functionam ca autovehicule autonome. Dar se pare ca mai e nevoie de ultimele teste finale inainte sa ni se permita sa iesim pe sosele.
| |
|
| |
Brad Miller Membru Nou
| Subject: Re: Android antrenament day Fri May 24, 2019 3:06 pm | |
| Deja imi faceam in plan cum va decurge acea misiune. Am inceput sa intru in baza lor de date spargand un cod pentru a putea iesii de acolo.
|
| |
| Subject: Re: Android antrenament day Fri May 24, 2019 6:23 pm | |
| -Si cu ce ocazie pe aici? Il întreb eu. | |
|
| |
Brad Miller Membru Nou
| Subject: Re: Android antrenament day Tue Jun 11, 2019 3:13 pm | |
| -Cu ocazia prilejului. Doresc sa opresc un atac cibernetic foarte puternic care ar putea fi devastator. | |
|
| |
| Subject: Re: Android antrenament day Thu Jul 04, 2019 9:06 am | |
| -Pai in cazul acesta îți voi sta la dispoziție. Trupul meu este o unitate centrala iar monitorul este această pereche de ochelari speciali conectati prin blutooh la sistemele mele. Spun eu scoțând o pereche de ochelari din buzunar. -Îți stau la dispoziție pe postul de computer personal ultraperformant. | |
|
| |
Brad Miller Membru Nou
| Subject: Re: Android antrenament day Fri Jul 05, 2019 10:30 am | |
| Am initiat deja procesul impotriva atacurilor. Nici nu termin bine de baut apa cand eu eram gata pregatit de actiune.
|
| |
| Subject: Re: Android antrenament day Fri Jul 19, 2019 9:55 am | |
| Sistemul meu avea o tastatura virtuala care putea fi controlata prin miscarile ochilor cand iti puneai acei ochelari monitor. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Android antrenament day | |
| |
|
| |
| Android antrenament day | |
|