MellyMelo Membru Nou
×Rubin : 315 ×Smarald : 329 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : Oradea ×Stare de spirit : Fairy
| Subject: Personaje cu biscuiti Tue Oct 22, 2019 3:09 pm | |
| Nume: Awaky Prenume: Melissa Varsta: 15 Specie: om Puteri: clarviziunea Despre ea: Ea nu prea stie multe lucruri. Cand s-a nascut, tot ce stia, disparuse asemeni unui fenomen amnezic. Insa cu timpu reuseste sa se redescopere incetul cu incetul. De multe ori avand senzatia de declin. | |
|
Xiphion. ♧ Premium♧
×Rubin : 844 ×Smarald : 862 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 27 ×Localizare : Ketterdam ×Stare de spirit : Tuturu~
| Subject: Re: Personaje cu biscuiti Tue Oct 22, 2019 3:19 pm | |
| Drăguț personajul, dar nu uita să lași și o poză sau mai multe cu el. ^^ 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
MellyMelo Membru Nou
×Rubin : 315 ×Smarald : 329 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : Oradea ×Stare de spirit : Fairy
| Subject: Re: Personaje cu biscuiti Tue Oct 22, 2019 3:59 pm | |
| am modificat fisa
Sent from Topic'it App | |
|
Xiphion. ♧ Premium♧
×Rubin : 844 ×Smarald : 862 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 27 ×Localizare : Ketterdam ×Stare de spirit : Tuturu~
| Subject: Re: Personaje cu biscuiti Tue Oct 22, 2019 9:16 pm | |
| Mulțumesc frumos. :') Spor la postat! Îmi voi face și eu un personaj pentru RPG real și poate vom posta împreună. ^^ 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Personaje cu biscuiti | |
| |
|