| Lămuriri / Întrebări. | |
|
+4Hazbin Casydy MellyMelo Elena 8 posters |
Author | Message |
---|
Elena Membru Nou
×Rubin : 419 ×Smarald : 461 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 47 ×Localizare : Cosmos
| Subject: Lămuriri / Întrebări. Wed Dec 04, 2019 7:05 pm | |
| Observând eu zona de sugestii şi nelămuriri, am ales să deschid un topic pentru a mă lămuri în aceste privinţe: 1. E obligatoriu ca avatarul să rămână neschimbat pentru a corespunde cu poza personajului din zona de RPG sau poate fi schimbat? 2. Timpul nu-mi permite să ţin active două sau mai multe conturi, aşa că dacă îmi mai fac o fişă de personaj pe acest cont e aşa o mare problemă?
| |
|
| |
MellyMelo Membru Nou
×Rubin : 315 ×Smarald : 329 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : Oradea ×Stare de spirit : Fairy
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. Wed Dec 04, 2019 7:08 pm | |
| Ai dreptul să îți schimbi avatarul și semnătura când dorești tu. Iar dacă vrei să îți faci mai multe personaje de pe contul Xiao, ești liberă. La fel e și pe forumul meubAsian Dreams. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. Thu Dec 05, 2019 9:20 pm | |
| O altă întrebare – În secţiunea Vapyricon, subsecţiunea Real Rpg e obligatoriu ca topicurile să fie legate de vampiri? Sau în secţiunea de Real Rpg se poate deschide un topic de timpul "Indiana Jones"?
| |
|
| |
Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. Fri Dec 06, 2019 8:59 am | |
| Cel mai probabil acel loc se refera doar la personaje real si sa fie vampiri. Poate gasim ceva sa se incadreze la un rp real in alta sectiune. ^^ Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
| |
|
| |
MellyMelo Membru Nou
×Rubin : 315 ×Smarald : 329 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : Oradea ×Stare de spirit : Fairy
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. Fri Dec 06, 2019 8:39 pm | |
| Din cate vad, se poate posta cu orice personaj vrei. Numai unde e rpg real, trebuie sa fie personaje reale | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. Thu Dec 12, 2019 11:21 am | |
| Aş vrea o lămurire cu privire la rangurile userilor de pe acest forum. De ce la unii scrie healty, rpg şi la mine scrie infested? | |
|
| |
MellyMelo Membru Nou
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. Thu Dec 12, 2019 12:11 pm | |
| In functie de cate mesaje ai, si rankul ti se schimba din cate vad, adminul a facut tematica TWD la rankuri | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. Thu Dec 12, 2019 12:33 pm | |
| - MellyMelo wrote:
- In functie de cate mesaje ai, si rankul ti se schimba
din cate vad, adminul a facut tematica TWD la rankuri Exact @MellyMelo, rankul e sub forma vorusului zombie, iar tu cu cat ai mai multe mesaje, cu atat vei scapa de asazisul " Zombie Virus" | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. Wed Jan 29, 2020 12:06 pm | |
| Unde pot deschide un topic în legătură cu pasiunea mea fotografiatul? Aş vrea să vă prezint poze făcute de mine prin diverse locuri din ţară. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. Wed Jan 29, 2020 1:34 pm | |
| | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. Sat Mar 07, 2020 11:12 pm | |
| Nu vreau să fac ceva de capul meu, aşa că întreb: ar interesa pe cineva Runele lui Mihai Voropchievici ca parte a secţiunii Horoscop? | |
|
| |
Shambala ♧ Premium♧
×Rubin : 863 ×Smarald : 865 ×Reputatie : 0 ×Localizare : India
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. Sun Mar 08, 2020 2:55 pm | |
| pe mine ma intereseaza foarte mult | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. Tue Mar 10, 2020 9:09 am | |
| Eu ma bucur ca te-ai hotarat sa o postezi ^^ Mi se pare o rubrica interesanta | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. Wed Mar 11, 2020 10:15 pm | |
| Aş avea o întrebare – dacă vreau să primesc sfaturi ca să mă descurc mai bine cu platforma forumgratuit, acordaţi meditaţii? | |
|
| |
la puta ama ♧ Premium♧
×Rubin : 1326 ×Smarald : 1378 ×Reputatie : 4 ×Localizare : In my Kingdom ×Stare de spirit : Queen
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. Wed Mar 11, 2020 10:41 pm | |
| Poti sa ma intrebi orice doresti prin pm si te ajut. Pe acest cont sau pe Hell Girl. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. Wed Mar 11, 2020 10:51 pm | |
| | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. Wed Mar 11, 2020 11:49 pm | |
| cu plăcere | |
|
| |
ロクサーナ ♧ Premium♧
×Rubin : 703 ×Smarald : 737 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ビストリツィア ×Stare de spirit : 私はナンセンスが嫌いです
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. Tue May 12, 2020 11:43 pm | |
| am o mica nelamurire: unde se afla rubrica pentru cautare parteneri rpg? 心から愛することは神性の扉を開く鍵です。 | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Lămuriri / Întrebări. | |
| |
|
| |
| Lămuriri / Întrebări. | |
|