Author | Message |
---|
MellyMelo Membru Nou
×Rubin : 315 ×Smarald : 329 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : Oradea ×Stare de spirit : Fairy
| Subject: Re: Creatorul misterios Mon Jan 06, 2020 4:12 pm | |
| Deja in mintea lui Mell a inceput sa-i sclipeasca beculetele. Mai avea putin si vedea numai inimioare. | |
|
| |
Elena Membru Nou
×Rubin : 419 ×Smarald : 461 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 47 ×Localizare : Cosmos
| Subject: Re: Creatorul misterios Mon Jan 06, 2020 4:25 pm | |
| Xiao era răbdător din fire, aşa că aştepta cuminte un semnal al partenerei sale ca să poată pleca spre casa lui. | |
|
| |
MellyMelo Membru Nou
×Rubin : 315 ×Smarald : 329 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : Oradea ×Stare de spirit : Fairy
| Subject: Re: Creatorul misterios Mon Jan 06, 2020 8:44 pm | |
| -Da Xiao, acum putem pleca liniștiți. Nu a-și vrea sa te rețin ore mult. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Mon Jan 06, 2020 10:53 pm | |
| ─ Prea bine! răspunse el galant. Făcu semn unui ospătar să vină cu nota de plată, o achită şi apoi se ridică de la masă. ─ Să te ajut să te ridici, spuse el trăgând scaunul ca să o ajute pe Lisa.
| |
|
| |
MellyMelo Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Tue Jan 07, 2020 1:50 pm | |
| Tanara ii multumeste politicos si se ridica de la masa luand bagajele. Nu voia sa-l deranjeze prea mult pe tanarul XIAO. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Tue Jan 07, 2020 4:14 pm | |
| Xiao chemă un taxi, iar când acesta se opri, el merse şi deschise portbagajul şi-i puse bagajele Lisei în el, apoi îl închise. Îi deschise portiera de la maşină şi spuse: ─ Te rog să urci!
| |
|
| |
MellyMelo Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Tue Jan 07, 2020 7:09 pm | |
| Mel urca de îndată în taxi și îi face loc frumosului Xiao că sa se așeze lângă ea. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| |
| |
MellyMelo Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Tue Jan 07, 2020 8:06 pm | |
| Mel rămâne cu gura căscată că și la dentist. Nu mai știa ce să facă sau ce să zică și se blochează brusc. -Asta e casa ta? Woow, e un adevărat palat imens. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Tue Jan 07, 2020 8:37 pm | |
| ─ Cam aşa! râse Xiao. De aceea sunt ca un bursuc singur în această casă uriaşă! continuă el. Dar cu tine aici, nu voi mai fi singur şi sunt sigur că această casă va deveni mai veselă, concluzionă el. | |
|
| |
MellyMelo Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Tue Jan 07, 2020 9:52 pm | |
| -Sti, te inteleg perfect. Ai avut probabil prea multe relatii dun interes si acum esti satul de asa ceva. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Tue Jan 07, 2020 10:14 pm | |
| ─ Relaţii din interes, nu am prea avut, dar angajaţi care să fugă cu tot ce era de vânzare şi cu banii din casă, am avut destui, spuse el. El duse bagajele la uşa casei, o descuie şi apoi întrebă: ─ Vrei o cameră mai însorită sau una mai umbroasă?
| |
|
| |
MellyMelo Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Tue Jan 07, 2020 10:32 pm | |
| -Asi prefera o camera mai insorita. Si da, asi vrea sa stiu mai multe despre tine. In adancul tau, simt un suflet pur de copil. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| |
| |
MellyMelo Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Thu Jan 09, 2020 1:03 pm | |
| Ii multumii politicos pentru minu ata camera aleasa. Era o camera care o inspira foarte mult. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Thu Jan 09, 2020 5:51 pm | |
| Xiao îi aduse bagajele în cameră, apoi spuse: ─ Te las să te acomodezi şi să te instalezi confortabil. Eu sunt la parter, mai pun nişte rochii pe nişte manechine.
| |
|
| |
MellyMelo Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Fri Jan 10, 2020 2:31 pm | |
| Mel ii multumii politicos, dupa care se face confortabila in noua ei incapere. A ramas doar in sutieni si boxeri, incepand sa sara in pat ca si un copil. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Fri Jan 10, 2020 3:56 pm | |
| Xiao coborî la parterul casei, dar nu merse pe faţa casei unde era magazinul cu obiecte de-ale lui expuse, ci pe spatele casei acolo unde se afla bucătăria. Îşi puse şorţul de gătit pe el şi se apucă să facă nişte mâncare delicioasă şi prăjituri. Făcu bişte fursecuri asortate şi aromate, alături de alte prăjituri şi nişte limonadă. Fursecurile le aranjă pe o masă care se afla pe terasa casei. De pe terasa aceea se vedea piscina. După ce termină, merse sus şi bătu uşor la uşa lui Mell. ─ Dacă domnişoara este gata, e invitată să fie condusă pe terasa casei la nişte fursecuri şi limonadă! spuse el dincolo de uşa închisă.
| |
|
| |
MellyMelo Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Fri Jan 10, 2020 3:59 pm | |
| -Imediat vin!...mi-am luat halatul si am mers de indata la el fara sa mai stau prea mult la vorbe. Nu conta ca aveam papuci de casa in picioare, eu am mers acolo de indata. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Fri Jan 10, 2020 4:11 pm | |
| Xiao o aşteptă pe Mel să iasă din cameră, apoi îi oferi braţul ca să o poată conduce pe terasa casei sale pentru a servi fursecuri făcute de el şi a se bucura de priveliştea piscinei sale generoase. | |
|
| |
MellyMelo Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Fri Jan 10, 2020 6:16 pm | |
| Ma simteam atat de bine vazand ca ma duce galant. Nici nu aveam habar ca irlandezii pot fii asa de chipesi. Dar si eleganta lor, greu de descris. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| |
| |
MellyMelo Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Fri Jan 10, 2020 10:00 pm | |
| Vazand terasa, Mel incepe sa se minuneze de frumosul peisaj. Acea casa mareata oferea mai mult decat se astepta. -Ce bine arata terasa, simt ca am calcat in paradis. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Fri Jan 10, 2020 10:50 pm | |
| ─ Îmi place să am oaza mea de linişte, răspunse Xiao. Te rog să iei loc pe un şezlong! o invită el politicos pe Mel. | |
|
| |
MellyMelo Membru Nou
| Subject: Re: Creatorul misterios Sat Jan 11, 2020 10:25 am | |
| Am luat loc pe sezlong stand linistita si relaxata. Din cand in cand mai priveam spre acea piscina imbietoare care te indemna la visare continua. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Creatorul misterios | |
| |
|
| |
| Creatorul misterios | |
|