majestic world of royalty |
Top posting users this month | |
View | |
|
Author | Message |
---|
Elena Membru Nou
×Rubin : 419 ×Smarald : 461 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 47 ×Localizare : Cosmos
| Subject: Re: Fel şi fel de aventuri Tue Feb 18, 2020 7:35 pm | |
| ─ Nu am nicio problemă! răspunse Jiu până la urmă. Ea completă foaia doar cu numele şi prenumele ei adevărat, apoi scrise acolo nişte lucruri care să pară cât de cât plauzibile şi nu ciudate având în vedere locul din care venea ea. ─ Gata! întinse ea foaia acelei doamne.
| |
| | | Elena Membru Nou
| Subject: Re: Fel şi fel de aventuri Tue Feb 18, 2020 7:36 pm | |
| ─ Nu am nicio problemă! răspunse Jiu până la urmă. Ea completă foaia doar cu numele şi prenumele ei adevărat, apoi scrise acolo nişte lucruri care să pară cât de cât plauzibile şi nu ciudate având în vedere locul din care venea ea. ─ Gata! întinse ea foaia acelei doamne.
| |
| | | Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Fel şi fel de aventuri Tue Feb 18, 2020 10:58 pm | |
| Sefa lua foaia in mana si se uita peste ea. Brusc amutii fara sa mai zica ceva. Fata scria intr-o limba nepamanteana si scrisul fiind indescifrabil. | |
| | | Elena Membru Nou
| Subject: Re: Fel şi fel de aventuri Thu Feb 20, 2020 4:20 pm | |
| Jiu se uită la doamna căreia îi înmânase foaia. ─ S-a întâmplat ceva? întrebă ea uimită.
| |
| | | Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Fel şi fel de aventuri Sat Feb 22, 2020 12:43 pm | |
| Sefa continua sa se uite ciudat, cand se uita la fata cand se uita la fisa. -Ce scriere este aceasta? Pe planeta noastra nu am mai intalnit asemenea scris? De unde vi si cine eati cu adevarat? | |
| | | Elena Membru Nou
| Subject: Re: Fel şi fel de aventuri Tue Mar 03, 2020 11:09 pm | |
| Ooc – Nu am idee cum să continui. Dacă cineva vrea să o facă mai departe, e bine-venit. | |
| | | Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Fel şi fel de aventuri Wed Mar 04, 2020 3:08 pm | |
| nu e nici o problema, poti sa deschizi chiar tu un alt rpg | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Fel şi fel de aventuri | |
| |
| | | | Fel şi fel de aventuri | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|