Author | Message |
---|
SoulShadow Membru Nou
×Rubin : 674 ×Smarald : 694 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : March, England ×Stare de spirit : Ok'ish
| |
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
×Rubin : 844 ×Smarald : 862 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 27 ×Localizare : Ketterdam ×Stare de spirit : Tuturu~
| Subject: Re: Nicoleta's Interview Sat Jan 11, 2020 2:17 am | |
| Ai un jurnal sau obișnuiai să scrii lucruri importante într-unul? 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
×Rubin : 674 ×Smarald : 694 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : March, England ×Stare de spirit : Ok'ish
| |
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Nicoleta's Interview Sat Jan 11, 2020 10:22 am | |
| folose Sti o scriere anume in jurnal? | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
| |
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Nicoleta's Interview Sat Jan 11, 2020 2:55 pm | |
| ce parere ai despre mine? | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
| |
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Nicoleta's Interview Sat Jan 11, 2020 3:04 pm | |
| ce parere ai despre temele de pe forumgratuit? | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Nicoleta's Interview Sat Jan 11, 2020 3:09 pm | |
| - Casydy wrote:
- Bun venit. Ma bucur sa te vad si pe aici pe moment " gasca" nu vine? )
Dear Darling, eu am fost mereu aici, in umbra. Faptul ca nimeni nu a stiut arata ca am fost o fantoma draguta si nu am instigat la cearta, corect ? Te pup, ma bucur ca inca iti aduci aminte de noi (Anne here !) Nico muhahaha, stai ca vin eu cu intrebarile bo$$ulica. Deci fii antena, intrebare...ramai pe o insula pustie o luna, de una singura, si ai la dispozitie sa iei 3 obiecte, care sunt, mi amor? :> | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
| Subject: Re: Nicoleta's Interview Sat Jan 11, 2020 3:11 pm | |
| Aoleeeu baai tu vrei sa ma omooori? )) Paaai logic Kindle-ul, ca sa imi tina motociclistii sexy de cald in noptile pustii, apoooi telefonul ca cine stie poate am dracu noroc si prind semnal, si apoi nush ceva rasaduri ca cine stie daca nu vine sa ma salveze nimeni, fac ceva gradina, sa vezi ce rosii si castraveti si cartofi imi iesss, ptiuu te lingi pe degete ) you are my everything. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Nicoleta's Interview Sat Jan 11, 2020 3:24 pm | |
| Crezi in puterea hipnozei? | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
| |
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Nicoleta's Interview Sat Jan 11, 2020 3:35 pm | |
| Crezi că o fii folosită și în scopuri malefice? | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Nicoleta's Interview Sat Jan 11, 2020 4:21 pm | |
| daca ai putea sa straiest 9D, adica gen sa te misti ca acolo , sa fii in locurile de acolo.. in pielea carui personaj dintr-un film te-ai pune? | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Nicoleta's Interview Sat Jan 11, 2020 4:35 pm | |
| hard to decide huh ? :> dar dintr-o carte? | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
| |
| |
Porcelain Membru Nou
×Rubin : 36 ×Smarald : 40 ×Reputatie : 0 ×Localizare : Laponia ×Stare de spirit : wicked
| Subject: Re: Nicoleta's Interview Sat Jan 11, 2020 7:02 pm | |
| - Casydy wrote:
- Bun venit. Ma bucur sa te vad si pe aici pe moment " gasca" nu vine? )
Ce dragut din partea sa ne mentionezi. Don't worry, I am here. Intrebari pentru Nico: 1. Ce ai cumpara cu un 1 milion de dolari? | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Nicoleta's Interview Sat Jan 11, 2020 10:51 pm | |
| NICO vrei o intrebare GREA cu adevarat, vrei vrei vrei vreei? la asta NU o sa poti sa raspunzi sebastian stan sau jensen ackles??? see what i did there? | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Nicoleta's Interview Sat Jan 11, 2020 11:18 pm | |
| a fost doar un moment de demonstratie ca se pot intrebari mai grele ) come onnn, sa vin cu an easier one...ce te relaxeaza cel mai mult? | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Nicoleta's Interview | |
| |
|
| |
| Nicoleta's Interview | |
|