Hello, hello tuturor !!
Buna la toate gargaritele si albinoi de pe forum
Sora mea, Nico, m-a invitat pe forum si n-am putut sa o refuz, cum noi suntem very bounded si unde aparem, aparem impreuna, mna.
Mi-am amintit tangential ca aveam un cont de fantoma aici, de pe vremea cand ma prosteam pe forumuri, la gluma, in loc sa fiu serioasa, asa ca-mi cer scuze pentru posturile anterioare din urma cu vreo... habar nu am cat a trecut sa fiu sincera.
Majoritatea ma stiu pe forumuri ca Anne, desi evident nu e numele de buletin, dar am sa prefer sa imi spune-ti asa, thank uu <3
I am friendly , as long as you don't piss me off and be rude without a reason with me ^_^
Sunt super pasionata de codding, imi doresc sa invat sa fac teme cap-coada, momentan sunt la stadiul in care le pot modifica foarte mult, lucrez si in PS, e placerea mea sa ma joc cu ele
) acum nu sunt o experta, dar in mare parte ma descurc and I am still learning
Imi cer scuze si pentru rom-engleza mea, nu ma pot abtine, sunt anumite chestii care-mi vin in engleza si mi se pare ca-n romana nu suna bine.
Sunt cinefila si fangirl, urmaresc o gramada de filme, preferatele mele fiind cele strange /mindfuck, seriale la fel. Recunosc ca in tinerete eram mare fan si anime, Nana fiind preferatul meu desi am vizionat mai multe.
Fac RPG de mult timp... si in romana si in engleza, si anime, si real, si fantasy, oricine e interesat sunt always in pentru povesti on ^^
In rest... astept intrebarile si curiozitatile voastre, desi banuiesc ca o buna parte din voi ati mai auzit de mine !"
Daca aveti vreodata nevoie de ajutor cu semnaturi / teme, intrebari legate de codding I am always willing to help.
Kisses