| Hi | |
|
|
Author | Message |
---|
Porcelain Membru Nou
×Rubin : 36 ×Smarald : 40 ×Reputatie : 0 ×Localizare : Laponia ×Stare de spirit : wicked
| Subject: Hi Sat Jan 11, 2020 6:13 pm | |
| Hello everyone. Sooo...mereu am stat prost la capitolul prezentari, da hai sa zic totusi ceva. De forum stiu de multa vreme, dar am venit fiindca m-a invitat sora mea Anne aka Cruella. Detalii despre viata personala, numele meu nu doresc sa le impartasesc si o sa va rog sa nu insistati. Multa lume ma stie drept Arya sau raven, 2 nickuri pe care le foloseam foarte des pe forumurile mele. Ma rog, am avut întotdeauna multe nickuri, dar prefer sa mi spuna raven, care l-am adaugat ca si nume. Pot discuta despre orice subiect fara probleme, dar asta nu înseamnă ca ma si imprietenesc cu orcine. Imi plac multe lucruri, imi place rpg-ul si sunt deshisa la idei noi, subiecte noi, atata timp cat nu se sare calul si topicul nu o ia pe aratura. Ma uit la multe filme si seriale, desi inainte am avut o pauza de vreo cativa ani, citesc foarte mult. Well, cam atat, daca aveti intrebari va astept. | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Hi Sat Jan 11, 2020 6:26 pm | |
| heeyyyy, sistaah > < welcome here, nice staying and love yaa | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Hi Sat Jan 11, 2020 6:34 pm | |
| Bun venit alaturi de noi! | |
|
| |
Porcelain Membru Nou
×Rubin : 36 ×Smarald : 40 ×Reputatie : 0 ×Localizare : Laponia ×Stare de spirit : wicked
| Subject: Re: Hi Sat Jan 11, 2020 6:46 pm | |
| Love you too sis Multumesc Sacramento. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Hi Sat Jan 11, 2020 6:50 pm | |
| Distractie placuta alaturi de noi iti dorim! | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
×Rubin : 674 ×Smarald : 694 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : March, England ×Stare de spirit : Ok'ish
| |
| |
Porcelain Membru Nou
| Subject: Re: Hi Sat Jan 11, 2020 7:09 pm | |
| | |
|
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
×Rubin : 844 ×Smarald : 862 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 27 ×Localizare : Ketterdam ×Stare de spirit : Tuturu~
| Subject: Re: Hi Sun Jan 12, 2020 1:58 am | |
| Bine te-am găsit ^^ Sper să ai o ședere îndelungată și mult spor la postat 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
| |
Porcelain Membru Nou
| Subject: Re: Hi Sun Jan 12, 2020 3:34 pm | |
| | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Hi Tue Jan 14, 2020 8:50 pm | |
| trebuie neaparat sa avem un topic la rpg <3 <3 | |
|
| |
ロクサーナ ♧ Premium♧
×Rubin : 703 ×Smarald : 737 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ビストリツィア ×Stare de spirit : 私はナンセンスが嫌いです
| Subject: Re: Hi Tue May 12, 2020 11:41 pm | |
| 心から愛することは神性の扉を開く鍵です。 | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Hi | |
| |
|
| |
| Hi | |
|