| Strica dorinta celuilalt | |
|
+4Nana Oosaki Aphrodite SoulShadow Hell Girl 8 posters |
Author | Message |
---|
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Strica dorinta celuilalt Sun Jan 12, 2020 10:33 pm | |
| This is supposed to be funny : )) Ideea e asa, un user isi pune o dorinta si cine urmeaza dupa trebuie s-o indeplineasca dar sa o si strice in acelasi timp. Am sa va dau niste exemple: user 1: vreau sa ma mut in monaco user 2: o sa te muti ,dar nu o sa iti placa acolo vreau sa fiu milionar user 3: o sa fii, dar te vei imbolnavi smth like, meh, stiu, niste exemple neinspirate ) poate sa iasa mai amuzant de atat vreau sa ma enervez mai greu. | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
×Rubin : 674 ×Smarald : 694 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : March, England ×Stare de spirit : Ok'ish
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Strica dorinta celuilalt Mon Feb 17, 2020 10:37 pm | |
| Vei avea mai mult timp liber, dar la un moment dat te vei plictisii foarte rau
Vreau sa imi mearga bine la vizita medicala | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
×Rubin : 674 ×Smarald : 694 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : March, England ×Stare de spirit : Ok'ish
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Strica dorinta celuilalt Sun Feb 23, 2020 5:15 pm | |
| Vei publica o carte, dar nu o va citii nimeni.
Vreau sa am o tura usoara maine. | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Strica dorinta celuilalt Mon Feb 24, 2020 10:44 pm | |
| Îl vei întâlni, însă el nu te va observa
Vreau o pauză | |
|
| |
Aphrodite Membru Nou
×Rubin : 313 ×Smarald : 328 ×Reputatie : 1 ×Localizare : cosmos ×Stare de spirit : supradoza de fericire
| |
| |
Nana Oosaki Anime rpg
×Rubin : 2447 ×Smarald : 2535 ×Reputatie : 0 ×Localizare : Tokyo ×Stare de spirit : extraordinary
| |
| |
Aphrodite Membru Nou
×Rubin : 313 ×Smarald : 328 ×Reputatie : 1 ×Localizare : cosmos ×Stare de spirit : supradoza de fericire
| |
| |
la puta ama ♧ Premium♧
×Rubin : 1326 ×Smarald : 1378 ×Reputatie : 4 ×Localizare : In my Kingdom ×Stare de spirit : Queen
| Subject: Re: Strica dorinta celuilalt Wed Mar 11, 2020 5:27 pm | |
| vei avea ceva de facut, dar nu iti va placea acel lucru.
vreau sa slabesc. | |
|
| |
Aphrodite Membru Nou
| |
| |
la puta ama ♧ Premium♧
×Rubin : 1326 ×Smarald : 1378 ×Reputatie : 4 ×Localizare : In my Kingdom ×Stare de spirit : Queen
| Subject: Re: Strica dorinta celuilalt Wed Mar 11, 2020 6:53 pm | |
| Vei manca dar dupa te vor durea dintii
Vreau sa treaca nebunia cu cnv | |
|
| |
Aphrodite Membru Nou
| |
| |
la puta ama ♧ Premium♧
| Subject: Re: Strica dorinta celuilalt Wed Mar 11, 2020 9:21 pm | |
| valeo, chiar ca fereasca o sa intri dar n-o sa-ti plaaca (n-o sa fie asa anyway ) vreau sa fiu mai amuzanta decat sunt deja | |
|
| |
Aphrodite Membru Nou
| |
| |
Nana Oosaki Anime rpg
×Rubin : 2447 ×Smarald : 2535 ×Reputatie : 0 ×Localizare : Tokyo ×Stare de spirit : extraordinary
| |
| |
Midori Membru Nou
×Rubin : 634 ×Smarald : 646 ×Reputatie : 4 ×Varsta : 27 ×Localizare : Oradea ×Stare de spirit : azi nu.
| Subject: Re: Strica dorinta celuilalt Mon Jan 18, 2021 8:20 pm | |
| Va trece, insa nu de tot.
Vreau imbratisari | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Strica dorinta celuilalt Tue Jan 19, 2021 12:49 am | |
| Momentan trebuie sa astepti ca sa te imbratiseze persoana potrivita. Asi vrea sa merg pe Marte. | |
|
| |
Midori Membru Nou
×Rubin : 634 ×Smarald : 646 ×Reputatie : 4 ×Varsta : 27 ×Localizare : Oradea ×Stare de spirit : azi nu.
| Subject: Re: Strica dorinta celuilalt Tue Jan 19, 2021 6:30 pm | |
| Nu vei putea deoarece nu ai echipamentul necesar.
As vrea sa imi gasesc coleg/colega de apartament. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Strica dorinta celuilalt Tue Jan 19, 2021 8:29 pm | |
| Pana nu ai apartament, acest lucru este imposibil. Asi vrea sa nu ma mai doara capul. | |
|
| |
Midori Membru Nou
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Strica dorinta celuilalt Thu Aug 10, 2023 11:03 am | |
| O sa vizitezi , dar o sa fie ceva pe fuga si nici vremea n-o sa tina cu tine As vrea sa mananc niste pepene galben
| |
|
| |
NACHT. ♔Spirit♔
×Rubin : 369 ×Smarald : 375 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 34 ×Localizare : Slatina ×Stare de spirit : Wazaa kamikaze
| Subject: Re: Strica dorinta celuilalt Thu Aug 10, 2023 11:31 am | |
| nu poti pentru ca nu am bani sa iti cumpar Asi vrea sa merg la mare. | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Strica dorinta celuilalt Fri Aug 11, 2023 12:10 am | |
| O sa mergi si o sa ploua tot sejurul Vreau sa mai merg la un concert depeche mode
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Strica dorinta celuilalt | |
| |
|
| |
| Strica dorinta celuilalt | |
|