Majestic Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

majestic world of royalty

HomePortalSearchRegisterLog in
Latest topics
» interviu Nina
Cuz I am your Lady, and you are My Man EmptyFri Oct 25, 2024 9:47 am by dominic

» Condica de prezenta
Cuz I am your Lady, and you are My Man EmptyThu Oct 24, 2024 11:24 am by Hazbin

» Intreaba-ma.
Cuz I am your Lady, and you are My Man EmptyFri Sep 27, 2024 1:01 pm by Nina

» O căprioară năzdrăvană (with Jax)
Cuz I am your Lady, and you are My Man EmptyFri Sep 20, 2024 2:49 pm by Hazbin

» Berbec
Cuz I am your Lady, and you are My Man EmptySun Sep 15, 2024 11:59 am by MagicBot

» Taur
Cuz I am your Lady, and you are My Man EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Gemeni
Cuz I am your Lady, and you are My Man EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Rac

» Leu

Top posting users this month
No user
View
Cuz I am your Lady, and you are My Man Percent_0

Cuz I am your Lady, and you are My Man

Go down 
AuthorMessage
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

×Rubin : 4881
×Smarald : 5273
×Reputatie : 8
×Varsta : 30
×Localizare : in hell
×Stare de spirit : evilish dears

Cuz I am your Lady, and you are My Man Empty
PostSubject: Cuz I am your Lady, and you are My Man   Cuz I am your Lady, and you are My Man EmptySun Jan 12, 2020 11:00 pm

Nadia se afla într-o pasă a vieţii sale destul de crucială. Fusese logodită cu un bărbat de mai bine de un an şi jumătate , fiind suficient de naivă să creadă că povestea ei va avea un final fericit şi se va şi căsătorii cu acel tip. O înşelase, o umilise, o făcuse de râs în faţa prietenelor şi se mai şi căsătorise pe deasupra cu una din prietenele ei. Se săturase atât de tare să fie luată de proastă... de ce toată lumea considera că dacă o femeie arată bine e neapărat proastă bătută în cap? Nu era cazul ei. Ştia că nu e un geniu briliant, capabil să inventeze ceva peste teoria relativităţii, însă era defapt destul de isteaţă şi găsea soluţii practice pentru viaţa de zi cu zi. Ce avea ea nevoie era să găsească pe cineva care să îi vadă toată aceste calităţi.
Aşa că îşi luase inima în dinţi şi pentru a ieşi si a se înveselii îşi făcuse un împrumut în bancă şi reuşise să îşi achiziţioneze o casă pe plajă.
După ce se instalase primul lucru pe care-l făcuse fu să se şi ducă pe plajă, îmbrăcată în costum şi să se aşeze pe un şezlong şi să citească o carte. Era prima oră a dimineţii şi cu siguranţă trebuia să mai aştepte să se răcească apa ca să poată face şi o bălăceală.

Nadia:
Cuz I am your Lady, and you are My Man 380full

Cuz I am your Lady, and you are My Man TcRBkCo
Cuz I am your Lady, and you are My Man Eb56879219da2c92dacec7a9b384907e
Back to top Go down

Cuz I am your Lady, and you are My Man
Back to top 
Page 1 of 1