Author | Message |
---|
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Jan 13, 2020 9:01 pm | |
| | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Jan 13, 2020 9:09 pm | |
| ce mai faceti? Imi era dor de voi. | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Jan 13, 2020 9:19 pm | |
| eu bine, pe la prietenul meu, e ziua noastra si dorm pe la el voi ce faceețiii?? | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| |
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
×Rubin : 844 ×Smarald : 862 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 27 ×Localizare : Ketterdam ×Stare de spirit : Tuturu~
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Jan 13, 2020 9:39 pm | |
| Hei, Seb. Ce mai faci? ^^ 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
| |
Sarah chan Membru Nou
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Jan 13, 2020 10:43 pm | |
| hello girlss <3 sup?? da, Seb, sunt norocoasa XD tu esti la serviciu acum? nu ma pot hotari ...sa ne bagam la un film sau sa facem maraton de serial? :-? (si la film ar fi IT, de groaza si nici nu stiu daca sunt in the mood ca am auzit ca n-ar fi prea grozav filmul : )) ) voi ce ziceti, un sfat?? | |
|
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
×Rubin : 844 ×Smarald : 862 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 27 ×Localizare : Ketterdam ×Stare de spirit : Tuturu~
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Jan 13, 2020 11:58 pm | |
| Maraton de serial, clar! La IT cred că ar merge mai bine cartea decât filmul. Am văzut și eu o parte din film și nu m-a dat pe spate 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Tue Jan 14, 2020 1:54 am | |
| Pana la urma ne am bagat la film ) ca si a dorit el muult de tot si am zis sa fac si eu pe iubita buna macar azi xD La carti eu citesc alt gen de carti | |
|
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Tue Jan 14, 2020 2:41 pm | |
| E frumos că i-ai făcut pe plac ^^ De la Stephen am două cărți, dar încă nu le-am început. Una este dintr-o serie și am tot zis că o voi începe, dar m-am apucat de altele ) 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Tue Jan 14, 2020 2:47 pm | |
| am auzit ca scrie foarte fain, dar pana acum nu am citit vreo carte de-a lui oricum, trebuie sa recunosc, filmul pentru mine a fost OKish. ma deranjeaza mai putin horrorile cu storyline. oricum, indiferent cat de scarry sau scarbos e un horror, eu nu ma sperii sau ceva, doar ca genul asta de film ma super plictiseste XD faptul că l-am văzut, a avut aproape 3h și nu m-am plictisit înseamnă că e acceptabil din punctul meu de vedere | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Discutii fara noima Tue Jan 14, 2020 9:51 pm | |
| | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Tue Jan 14, 2020 10:09 pm | |
| buna seara Seb ! Acum am vazut postul tau ca ai probleme cu messengerul ... Am o intrebare Imi dai voie sa preiau eu contul Poison Ivy ? Stiu sigur ca tipa respectiva a abandonat contul si ma intrebam daca il pot transforma in cont de rpg ^^ | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Discutii fara noima Wed Jan 15, 2020 6:43 pm | |
| | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Wed Jan 15, 2020 7:52 pm | |
| | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Discutii fara noima Wed Jan 15, 2020 8:40 pm | |
| | |
|
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Thu Jan 16, 2020 2:11 am | |
| Eu ascult muzică și nu prea mă fură somnul >.< 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
×Rubin : 674 ×Smarald : 694 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : March, England ×Stare de spirit : Ok'ish
| Subject: Re: Discutii fara noima Thu Jan 16, 2020 2:53 am | |
| | |
|
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Thu Jan 16, 2020 3:07 am | |
| Offf, să ai spor! 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Discutii fara noima Thu Jan 16, 2020 12:37 pm | |
| ce mai faceti dragii mei membrii draguti? | |
|
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Thu Jan 16, 2020 12:58 pm | |
| Eu încerc să scap de răceală. Voi? 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Discutii fara noima Thu Jan 16, 2020 1:21 pm | |
| cum ai reusit sa te racesti? | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Thu Jan 16, 2020 3:43 pm | |
| eu abia ce am scapat de raceala si ma bucur ca nu m-a tinut mult adevarul e ca asta e perioada racelilor cam la toate lumea -_- | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Discutii fara noima Thu Jan 16, 2020 7:46 pm | |
| eu am scapat de raceala si gripa iarna aceasta | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Thu Jan 16, 2020 10:34 pm | |
| echh, inca mai e o luna jumatate din iarna nu se stie eu parca vad ca ma mai ia o data pana se termina | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Discutii fara noima | |
| |
|
| |
| Discutii fara noima | |
|