Author | Message |
---|
Shambala ♧ Premium♧
×Rubin : 863 ×Smarald : 865 ×Reputatie : 0 ×Localizare : India
| Subject: Re: Discutii fara noima Tue Mar 17, 2020 12:53 pm | |
| și eu am fost cam somnoros și nici nu am prea întrat pe forumuri sa postez | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Discutii fara noima Tue Mar 17, 2020 5:17 pm | |
| si eu ma simt somnoroasa... mai trasei un pui de somn intre timp sa fiu fresh diseara la munca practic nu prea mai am timp de nimic decat munca somn munca somn XD si mancatul bineinteles | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
×Rubin : 674 ×Smarald : 694 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : March, England ×Stare de spirit : Ok'ish
| |
| |
Shambala ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Wed Mar 18, 2020 8:49 am | |
| | |
|
| |
Nana Oosaki Anime rpg
×Rubin : 2447 ×Smarald : 2535 ×Reputatie : 0 ×Localizare : Tokyo ×Stare de spirit : extraordinary
| |
| |
Iwaizumi Membru Nou
×Rubin : 131 ×Smarald : 138 ×Reputatie : 1 ×Varsta : 124 ×Localizare : Germany ×Stare de spirit : In love with Oikawa ♡
| Subject: Re: Discutii fara noima Thu Mar 19, 2020 6:38 pm | |
| Hey, hey, hey! Ce mai faceti? o3o “I’m not telling you it is going to be easy- I am telling you it is going to be worth it.” “There are no goodbyes for us. Wherever you are, you will always be in my heart.” | |
|
| |
Nana Oosaki Anime rpg
×Rubin : 2447 ×Smarald : 2535 ×Reputatie : 0 ×Localizare : Tokyo ×Stare de spirit : extraordinary
| Subject: Re: Discutii fara noima Thu Mar 19, 2020 7:25 pm | |
| Eu acum am ajuns la munca..cu vreo juma de h mai devreme ) flecaresc pana intru Vooiii??? fear her when she is starring smiling at fire because she have been through hell. | |
|
| |
Iwaizumi Membru Nou
×Rubin : 131 ×Smarald : 138 ×Reputatie : 1 ×Varsta : 124 ×Localizare : Germany ×Stare de spirit : In love with Oikawa ♡
| Subject: Re: Discutii fara noima Thu Mar 19, 2020 7:54 pm | |
| Frumos asa! Servici usor sa ai! Eu ma uit pe pereti in speranta ca-mi va veni intr-un final inspiratia sa desenez...TwT “I’m not telling you it is going to be easy- I am telling you it is going to be worth it.” “There are no goodbyes for us. Wherever you are, you will always be in my heart.” | |
|
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
×Rubin : 844 ×Smarald : 862 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 27 ×Localizare : Ketterdam ×Stare de spirit : Tuturu~
| Subject: Re: Discutii fara noima Fri Mar 20, 2020 12:47 am | |
| Sper că ți-a venit inspirația, fiindcă abia aștept să-ți văd desenele <3 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
| |
Iwaizumi Membru Nou
| Subject: Re: Discutii fara noima Fri Mar 20, 2020 1:26 am | |
| Din pacate nu...TwT Nici azi n-am reusit sa fac vreun desen...Poate maine e cu noroc! ;w; “I’m not telling you it is going to be easy- I am telling you it is going to be worth it.” “There are no goodbyes for us. Wherever you are, you will always be in my heart.” | |
|
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
×Rubin : 844 ×Smarald : 862 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 27 ×Localizare : Ketterdam ×Stare de spirit : Tuturu~
| Subject: Re: Discutii fara noima Fri Mar 20, 2020 1:41 am | |
| Îți țin pumnii și sper să reușești <3 Love you :3 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
| |
Shambala ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Fri Mar 20, 2020 9:43 pm | |
| | |
|
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat Mar 21, 2020 2:08 am | |
| Hello, hello! Ce mai faceți, oameni frumoși? 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat Mar 21, 2020 9:33 am | |
| | |
|
| |
Iwaizumi Membru Nou
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat Mar 21, 2020 1:51 pm | |
| Buna dimineata, lume! Chiar daca nu mai e dimineata... Ce mai faceti? “I’m not telling you it is going to be easy- I am telling you it is going to be worth it.” “There are no goodbyes for us. Wherever you are, you will always be in my heart.” | |
|
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat Mar 21, 2020 1:59 pm | |
| Hello, eu am terminat de păpat, după mă îmbrac și plec la voluntariat :3 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
×Rubin : 674 ×Smarald : 694 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : March, England ×Stare de spirit : Ok'ish
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat Mar 21, 2020 2:16 pm | |
| Hello guys! Doar ce am scapat de ture infernale, totul e intors pe dos de cand cu virusul si suntem inchisi publicului si toate alea, si totul e atat de confuz ca nimeni nu stie ce naiba vrea donald trump de anglia sa faca dar ma rog ) Eu slava cerului sunt ok si pacientii mei la fel, voi ce mai faceti? you are my everything. | |
|
| |
Iwaizumi Membru Nou
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat Mar 21, 2020 2:21 pm | |
| Distractie placuta la voluntariat, Kenma! <3 Si aveti toti grija de voi si de familile voastre!
Eu ma pun sa desenez ceva...Sau macar sa incerc...O iau razna in casa! QAQ “I’m not telling you it is going to be easy- I am telling you it is going to be worth it.” “There are no goodbyes for us. Wherever you are, you will always be in my heart.” | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
| |
| |
Iwaizumi Membru Nou
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat Mar 21, 2020 2:31 pm | |
| Offff...Ai mare grija de tine! Sper ca persoana respectiva nu era infectata... “I’m not telling you it is going to be easy- I am telling you it is going to be worth it.” “There are no goodbyes for us. Wherever you are, you will always be in my heart.” | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat Mar 21, 2020 2:46 pm | |
| Multumesc fain! deocamdata nu am nici o noutate despre el si sunt libera pana marti, am nevoie de zilele astea sa ma recuperez ca or sa urmeze saptamani infernale sunt sigura, si in caz de ceva am speranta ca sunt tanara si pot sa fac fata virusului. Da ar trebui sa ma las de fumat totusi pe perioada asta, greu de facut dar... )) you are my everything. | |
|
| |
Iwaizumi Membru Nou
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat Mar 21, 2020 3:31 pm | |
| Atunci odihna placuta! Sa profiti de fiecare clipa in parte! ^^ Sper totusi ca nu vor fi chiar asa infernale... Daca nu ai probleme cu plamanii de la tigari, cred c-ar fi suficient doar sa le raresti... “I’m not telling you it is going to be easy- I am telling you it is going to be worth it.” “There are no goodbyes for us. Wherever you are, you will always be in my heart.” | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
| |
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat Mar 21, 2020 11:46 pm | |
| Vai de mine! Îți țin pumnii și nu putem decât să sperăm că vom scăpa cât mai curând posibil de acest virus ;-; Sper să nu te stresezi prea mult și să fii tare, asta e cel mai important! 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Discutii fara noima Tue Mar 24, 2020 9:04 am | |
| Ce mai faceți dragelor? Îmi era dor de voi. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Discutii fara noima | |
| |
|
| |
| Discutii fara noima | |
|