Author | Message |
---|
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Apr 19, 2020 6:33 pm | |
| | |
|
| |
Elena Membru Nou
×Rubin : 419 ×Smarald : 461 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 47 ×Localizare : Cosmos
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Apr 19, 2020 10:57 pm | |
| Adevărat a Înviat! Şi eu urez un Paşte Luminat! | |
|
| |
Shambala ♧ Premium♧
×Rubin : 863 ×Smarald : 865 ×Reputatie : 0 ×Localizare : India
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Apr 20, 2020 9:33 pm | |
| e bine ca ai timp de postat pe forum | |
|
| |
la puta ama ♧ Premium♧
×Rubin : 1326 ×Smarald : 1378 ×Reputatie : 4 ×Localizare : In my Kingdom ×Stare de spirit : Queen
| Subject: Re: Discutii fara noima Fri Apr 24, 2020 7:51 pm | |
| nu vreau sa înțeleg greșit ... ultima ta replică e pentru mine sau pentru Carmen? că nu sunt sigură | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Apr 26, 2020 8:09 am | |
| Dude you don't make sense ,again cu cine vorbesti si la ce te referi ? Zi pe fata daca ai ceva de zis si daca nu iti convine ceva | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Apr 26, 2020 8:26 am | |
| vorbeam de @Carmen ca are cu cine posta cand eu nu am inspiratie la rpg | |
|
| |
la puta ama ♧ Premium♧
×Rubin : 1326 ×Smarald : 1378 ×Reputatie : 4 ×Localizare : In my Kingdom ×Stare de spirit : Queen
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Apr 26, 2020 1:19 pm | |
| | |
|
| |
Shambala ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Apr 27, 2020 2:15 pm | |
| eu oricum o sa ma uit unde am de raspuns la rpg ca sa raspund. George m-a cam lasat balta la rpg si Sarrah nu am mai vazut-o pe forum. | |
|
| |
Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Apr 27, 2020 7:31 pm | |
| Hei, hei. Fiecare dintre noi are probleme ei. Ea nu poate sa mai intre din cauza fetei si a trenurilor casnice asa ca nu săriți pe ea. De Sarah zic aici. Ca sa nu existe probleme. Nici mie nu prea am mai scrie pe fb, pe messenger. Asa ca nu trebuie sa săriți pe biată femeie. | |
|
| |
Shambala ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Apr 27, 2020 8:29 pm | |
| sper sa nu fii patit ceva. Oricum, cred ca ii e foarte greu daca ea le face pe toate si sotul ei sta. | |
|
| |
la puta ama ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Apr 27, 2020 9:34 pm | |
| Indiferent de motiv, cred ca fiecare are treaba lui. Nu e prioritar pana la urma sa stai pe forumuri, doar fiecare are viata personala.......acum nu poti mereu sa stai ca nu intra x si nu intra y, nu intra si gata, pana la urma nici nu sunt obligati sa o faca . | |
|
| |
Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Apr 27, 2020 9:55 pm | |
| Soțul ei nu sta. Are si el munca si cu treburile de pe camp. Deci pot spune ca am un cumnat activ. Eu v-am anuntat. Oricum nici eu nu am putut intra cateva zile dupa cum ai observat Sebastian. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
| |
|
| |
Shambala ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Tue Apr 28, 2020 9:34 am | |
| | |
|
| |
la puta ama ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Wed Apr 29, 2020 12:32 am | |
| | |
|
| |
Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Wed Apr 29, 2020 11:48 am | |
| Buna. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
| |
|
| |
Shambala ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Wed Apr 29, 2020 11:58 am | |
| | |
|
| |
la puta ama ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat May 02, 2020 12:01 pm | |
| | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat May 02, 2020 4:57 pm | |
| eu postez pe forum și mai nou ma uit la filme pe YT | |
|
| |
la puta ama ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat May 02, 2020 5:48 pm | |
| eu vizionez pe Netflix, si filme si seriale si cum sunt in libere ma uit la o gramada actualmente m-am reapucat de Lucifer <3 | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat May 02, 2020 7:01 pm | |
| eu nu prea mai stau sa ma uit la filme când sunt pe forum o mica întrebare, cum de nu apare și butonul de grupuri și căutare la meniu? Iar profilul vad ca are doar un simplu icon și atât. | |
|
| |
la puta ama ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat May 02, 2020 7:35 pm | |
| Asa e tema. Asa e profilul. Pe forumgratuit nu se modifica. Nu e vina mea ca ai ales platforma asta. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat May 02, 2020 8:47 pm | |
| poate pe viitor o voi schimba, însă momentan prefer sa nu ma mut nicăieri cu forumul. Asi fii meschin sa iau de la zero toată treaba pe o alta platforma. | |
|
| |
la puta ama ♧ Premium♧
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat May 02, 2020 8:56 pm | |
| Nu știu ce anume ai avea defapt de pierdut .. RPG-ul nu e deloc avansat, userii nu sunt activi acolo Singurele locuri active sunt jocurile, sincer nu vad ce pierzi Noi am mutat mecanic Darkul de pe forumgratuit , post cu post, dupa 3 ani vechime. A durat mult,dar a meritat efortul. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Discutii fara noima Sat May 02, 2020 10:13 pm | |
| și pana la urma cum ai vrea sa facem? Eu unul a-și vrea sa rămân aici cu forumul momentan. Maine am să-mi fac cont pe jcink. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Discutii fara noima | |
| |
|
| |
| Discutii fara noima | |
|