Subject: Re: Discutii fara noima Tue Feb 14, 2023 1:28 am
Imi cer scuze nu credeam ca s-ar putea ajunge la asa ceva datorita prostiei facute de mine acolo.
Apropo vad ca grupul spirit a ramas fara membri. In afara de tine. Nu stiu daca acel grup are vreo putere in staff sau e pur si simplu un grup. Vad ca e un gru inchis.
Exista cumva posibilitatea organizarii unei competitii persoana reale vs personaje pentru accesul in grup? Oare ar putea exista o competitie distractiva? in care atat persoanele reale cat si personajele sa aiba sanse egale? Si cine are prea multe personaje sa nu poate sa isi inscrie toate personajele. Sa existe un numar egal incompetitie depersoane reale si depersonaje. Ca exemplu, La 4 persoane reale, intra 4 personaje in competitie indiferent ca acestea sunt controlate toate 4 de un singur user sau de 2 useri.
Si sa fie ceva un concurs distractiv.
Fireste, ideile se mai pot dezbate.
Daca te intrebi de unde m-am inspirat, ei bine de la concursurile astea televizate care se fac pe 2 echipe. De ex Survivor care are 2 echipe faimosii si razboinicii
Lucy Membru Nou
×Rubin : 138 ×Smarald : 142 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 24 ×Localizare : Peste tot
Subject: Re: Discutii fara noima Tue Feb 14, 2023 6:58 am
Ce sa caute personajeel intrun astfel de concurs? Mi se pare o prostie E ce si cum vrei concura doar tu cu personajele tale si tot tu castigi la cati membrii are forumul asta Practic tu ceri sa fii premiat doar pt ca ai multe conturi
Subject: Re: Discutii fara noima Tue Feb 14, 2023 1:12 pm
Tocmai am spus ca fiecare user sa aiba dreptul sa concureze cu un numarlimitat de personaje. Vreau sa aflu si parerea celorlalti
Lucy Membru Nou
Subject: Re: Discutii fara noima Tue Feb 14, 2023 1:15 pm
Mie nu mi se pare ok pentru ca tu esti singurul cu personaje Daca chiar se face concurs mi s-ar parea just sa se participe cu un SINGUR cont Si sa nai voie sa te votezi singur de pe celalte,ca asa logic castigi doar tu ca tiai facut un pogon
Subject: Re: Discutii fara noima Tue Feb 14, 2023 1:24 pm
Si tare imi miroase ca mai exista persoane care nu vor sa faca rpg doar pentru un concurs.
Lucy Membru Nou
Subject: Re: Discutii fara noima Tue Feb 14, 2023 1:25 pm
Exact Ar trebui o tematica de asa natura sa fie ok pentur toatalumea,nu doar pt Sharma care face rpg Sa fie altcv de facut pentru acest concurs,numi vine in minte inca ce,daroricum nu rpg
Subject: Re: Discutii fara noima Tue Feb 14, 2023 11:20 pm
Userii sunt pe Unstoppable Mind. Acolo posteaza la rpg si non rpg. Pe acel forum se poate face concurs. Aceata e mai mult cu personaje rpg si vreo 5 reali.
Lucy Membru Nou
Subject: Re: Discutii fara noima Wed Feb 15, 2023 12:33 am
aici nare rost sa organizezi un concurs de rpg. ar insemna sa fiti doar tu ,Sharma si cele 100 de personaje ale sale palarie intrun picior ghici ciuperca cine castiga
Subject: Re: Discutii fara noima Sun Feb 19, 2023 2:09 am
Am un mic anunt: Cu dedicație pentru @Sharma Sanara. - Forumul meu nu vreau sa rivalizeze cu Unstoppable Mind. Si te rog sa stergi dracului rahatul acela postat de tine pe facebook. - De azi vei primi ban permanent pentru instigare la ura si pentru ca iti bati joc de cineva care te-a rabdat atata de mult. Cum sa faci asa ceva pe o retea social media? Trebuie sa ai probleme la mansarda. -Forumul meu nu e ghiveci. INCEPAND DE AZI, PISLEAG GEORGE, SA NU TE MAI PRIND PE ACEST FORUM! EU NU AM CE DISCUTA CU BULANGII! FA-TI BAGAJELE SI HAI SICTIR!
Subject: Re: Discutii fara noima Mon Feb 20, 2023 5:03 pm
helloo. ce mai faceti?
Casydy likes this post
Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
Subject: Re: Discutii fara noima Mon Feb 20, 2023 5:05 pm
Bună. La școală)) Aștept sa dau alt examen )
Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
Lucy Membru Nou
Subject: Re: Discutii fara noima Tue Feb 21, 2023 7:26 pm
Subject: Re: Discutii fara noima Wed May 31, 2023 9:40 am
Daca ai spus că m-ai debanat de ce contul principal Sharma Sanara este inca Banat? De ce mi-ai debanat doar personajele secundare și nu și personajul principal? Țin să menționez că userul Sharma Sanara 2 nu am de gând să îl folosesc. O să postez pe acest forum când îmi va fi debanat și Sharma Sanara.