Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Recomandări Tue Jan 14, 2020 7:18 pm | |
| Ce filme recomandaţi ? Care consideraţi că sunt filmele ce merită văzute ? Buun buun, eu aş putea face o ditamai lista, dar am să încerc să las aşa câtevaa. În materie de comedie, cred că orice film vechi al lui Jim Carrey merită văzut (Dumnezeu pentru o zi, Detectivul lui peşte, The Mask, etc etc), dar dacă ar fi să recomand ceva mai recent aş recomanda 2 comedii în care joacă Zac Efron şi mi-au plăcut foarte mult, am râs cu lacrimi la ele: Dirty grandpa şi Partenere de nuntă pentru Mike şi Dave. Şi încă o comedie romantică cu Mel Gibson ce trebuie văzută este What women want... La psihologice şi mindfuck ,care sunt genul meu de filme preferate, recomand Shutter Island şi Inception cu DiCaprio, Identity, Requim for a dream, Prestige, Life of David Gale, Contratiempo, El Cuerpo şi o să mai revin că ştiu o grămadă care sunt senzaţie pentru fanii acestui gen. Ca şi romance eu nu prea privesc, mai mult romance dramatic unde vă pot recomanda A walk to remember şi Keith în cazul în care nu aţi vizionat din acest filme şi vă puneţi să vedeţi vreunul sper din suflet să vă placă Oh şi eu nu sunt fană Horror ,gen mă plictiseşte în loc să mă sperie...cel mai idiot horror văzut de mine e Hereditary şi nu vă recomand........The conjuring 1 2 3 , Insidious 1 2 3 4 si Toate filmele Saw mi s-au părut ok (deşi Saw este greu de privit , cred, pentru anumite persoane...e foarte dur) | |
|