Majestic Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

majestic world of royalty

HomePortalSearchRegisterLog in
Latest topics
» interviu Nina
Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptyFri Oct 25, 2024 9:47 am by dominic

» Condica de prezenta
Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptyThu Oct 24, 2024 11:24 am by Hazbin

» Intreaba-ma.
Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptyFri Sep 27, 2024 1:01 pm by Nina

» O căprioară năzdrăvană (with Jax)
Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptyFri Sep 20, 2024 2:49 pm by Hazbin

» Berbec
Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptySun Sep 15, 2024 11:59 am by MagicBot

» Taur
Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Gemeni
Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Rac

» Leu

Top posting users this month
No user
View
Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 Percent_0

Călătorind prin timp [Time Travel]

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

×Rubin : 419
×Smarald : 461
×Reputatie : 0
×Varsta : 47
×Localizare : Cosmos

Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 Empty
PostSubject: Călătorind prin timp [Time Travel]   Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptySun Jan 26, 2020 6:15 pm

First topic message reminder :

Alexandra Miriam

Undeva în Turcia, 2020

Tocmai terminase un concert important pentru ea şi se văzu asaltată de fanii disperaţi să facă poze cu ea sau să-i ia autograful. Ea încercă să scape de ei şi ajunse foarte curând să fugă ca disperata, fără să se uite înapoi.
Tot fugind aşa, din neatenţie dădu peste cineva. Se opri brusc şi privi persoana peste care dăduse. Era o femeie în vârstă, care se sprijinea în baston.
─ Ia asta! o auzi ea pe acea femeie.
Rosa luă ceea ce-i întindea acea femeie şi văzând că e un lanţ cu un talisman, îl puse la gâtul ei.
Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 16c1aac30b6976c4256bbaae15b460b0
Continuă să fugă până ce dădu de o străduţă îngustă. Deodată se simţi moleşită, ameţită, fără putere şi câzu. Corpul ei resimţi căderea şi eea nu mai ştiu nimic de ea.
Back to top Go down

AuthorMessage
Hazbin
♕ Big boss♕
♕ Big boss♕
Hazbin

×Rubin : 4168
×Smarald : 4294
×Reputatie : 5
×Varsta : 34
×Localizare : Bucharest
×Stare de spirit : nebun

PostSubject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel]   Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptyWed Feb 05, 2020 11:59 pm

Arthur**

Se așeză pe scaun și o privii....-Ei bine, asi vrea să știu ce se va întâmpla cu regatul meu. Ce va fii cu oamenii care mă iubesc. Vreau să știu tot oracolule.
Back to top Go down
https://en.hitskin.com/users/majestic-forum/288254
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel]   Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptyThu Feb 06, 2020 7:32 pm

Alex se feri să scoată telefonul de unde îl avea ascuns, aşa că vorbi liber cu regele, spunându-i din ceea ce citise ea:
─ Măria Ta, ceea ce ştiu eu e că Dumneata ai ajuns la tron datorită vestitei săbii Excalibur. Că ai un sfătuitor de nădejde pe vrăjitorul Merlin. Mai ştiu că vei înfiinţa ordinul de cavaleri numit Masa Rotundă, că-ţi vei apăra regatul de invadatorii saxoni şi că unii cavaleri ai Dumitale au parte de aveturi magice legate de căutarea Sfântului Graal, spuse ea.

Back to top Go down
Hazbin
♕ Big boss♕
♕ Big boss♕
Hazbin

PostSubject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel]   Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptyMon Feb 10, 2020 8:44 am

Regele o privea mirat, mai ca nu-i venea a crede. Se ridica de pe tron si cu mainile la spate incepea sa se plimbe stanga dreapta. Chiar avea in plan sa deschida acel ordin al. Cavalerilor de ceva zile. 
Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel]   Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptyThu Feb 13, 2020 7:18 pm

Alex observă că regele devine agitat, aşa că tăcu şi nu mai spuse nimic. Avea de gând să refuze să mai dea vreo informaţie.
Back to top Go down
Hazbin
♕ Big boss♕
♕ Big boss♕
Hazbin

PostSubject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel]   Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptyMon Feb 17, 2020 11:33 am

Arthur**

Regele vontinua sa stea in picioare dupa care se aseaza pe tron si se uita spre acea fata. 
-Vezi tu Alex, eu nu sunt agitat din cauza nervozitatii. Ma uimeste faptul ca stik atatea din viitor. Sunt profund uimit de tot ceea ce aud. 
Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel]   Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptyMon Feb 17, 2020 11:33 pm

─ Înţeleg, Măria Ta, îi răspunse Alex. Însă acum regret că am spus aceste lucruri, pentru că vei încerca să schimbi ceva din toate acestea şi odată schimbate, se schimbă implicit istoria lumii din care vin.
Odată istoria schimbată, nici eu nu o să mai exist ca persoană, căci probabil încă nu m-am născut în acea istorie schimbată.
E tare greu şi complicat de înţeles pentru cineva, aşa că mai bine mă opresc aici din vorbit.
Back to top Go down
Hazbin
♕ Big boss♕
♕ Big boss♕
Hazbin

PostSubject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel]   Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptyTue Feb 18, 2020 12:47 pm

Arthur**

-Ce vrei sa spui cu asta? Ai schimbat viitorul?.....intreba regele in timp ce-si puse mana la cap. Era putin dezorientat regele de cele auzite. 
Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel]   Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptyTue Feb 18, 2020 7:53 pm

─ În lumea din care vin există o carte numită Istorie. În acea carte sunt consemnate toate evenimentele din trecut aşa cum s-au întâmplat ele. Dezvăluindu-ţi acum date din acea istorie, te-am pus pe gânduri. E posibil ca tu, în zilele şi anii care urmează să nu mai faci ceea ce ai aflat în mare de la mine. Faptul că nu mai faci acele lucruri consemnate acolo, înseamnă că schimbi destinul întregii omeniri aşa cum va fi ea pste mii de ani după tine! spuse Alex.
Back to top Go down
Hazbin
♕ Big boss♕
♕ Big boss♕
Hazbin

PostSubject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel]   Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptyTue Feb 18, 2020 10:59 pm

Artur 

-Si aceste lucruri pe care le fac afecteaza negativ viitorul. Ai un pergament cu aceasta Istorie de care imi spui tu acolo? 
Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel]   Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptyThu Feb 20, 2020 4:17 pm

─ Nu, Măria Ta! îi răspunse ea. Cărţile de istorie sunt obiecte destul de mari, groase şi grele. Nu sunt doar simple pergamente, adăugă ea.
Back to top Go down
Hazbin
♕ Big boss♕
♕ Big boss♕
Hazbin

PostSubject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel]   Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptySat Feb 22, 2020 12:46 pm

Arthur 

Continuam sa ma uit ciudat la ea fara sa inteleg mare lucru. 
-Ei bine domnita, ce alte lucruri din viitor ai sa-mi spui? 
Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel]   Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptyTue Mar 03, 2020 11:06 pm

Ooc – Momentan nu am idei interesante şi captivante ca să continui acest rpg. Dacă vrea să-l preia cineva din acest stadiu, este bine-venit.
Back to top Go down
Hazbin
♕ Big boss♕
♕ Big boss♕
Hazbin

PostSubject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel]   Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 EmptyWed Mar 04, 2020 3:07 pm

nu e nici o problema, poti sa deschizi alt rpg daca doresti
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel]   Călătorind prin timp [Time Travel] - Page 2 Empty

Back to top Go down

Călătorind prin timp [Time Travel]
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2