Author | Message |
---|
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel] Wed Feb 05, 2020 11:59 pm | |
| Arthur**
Se așeză pe scaun și o privii....-Ei bine, asi vrea să știu ce se va întâmpla cu regatul meu. Ce va fii cu oamenii care mă iubesc. Vreau să știu tot oracolule. | |
|
| |
Elena Membru Nou
×Rubin : 419 ×Smarald : 461 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 47 ×Localizare : Cosmos
| Subject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel] Thu Feb 06, 2020 7:32 pm | |
| Alex se feri să scoată telefonul de unde îl avea ascuns, aşa că vorbi liber cu regele, spunându-i din ceea ce citise ea: ─ Măria Ta, ceea ce ştiu eu e că Dumneata ai ajuns la tron datorită vestitei săbii Excalibur. Că ai un sfătuitor de nădejde pe vrăjitorul Merlin. Mai ştiu că vei înfiinţa ordinul de cavaleri numit Masa Rotundă, că-ţi vei apăra regatul de invadatorii saxoni şi că unii cavaleri ai Dumitale au parte de aveturi magice legate de căutarea Sfântului Graal, spuse ea.
| |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel] Mon Feb 10, 2020 8:44 am | |
| Regele o privea mirat, mai ca nu-i venea a crede. Se ridica de pe tron si cu mainile la spate incepea sa se plimbe stanga dreapta. Chiar avea in plan sa deschida acel ordin al. Cavalerilor de ceva zile. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel] Thu Feb 13, 2020 7:18 pm | |
| Alex observă că regele devine agitat, aşa că tăcu şi nu mai spuse nimic. Avea de gând să refuze să mai dea vreo informaţie. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel] Mon Feb 17, 2020 11:33 am | |
| Arthur**
Regele vontinua sa stea in picioare dupa care se aseaza pe tron si se uita spre acea fata. -Vezi tu Alex, eu nu sunt agitat din cauza nervozitatii. Ma uimeste faptul ca stik atatea din viitor. Sunt profund uimit de tot ceea ce aud. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel] Mon Feb 17, 2020 11:33 pm | |
| ─ Înţeleg, Măria Ta, îi răspunse Alex. Însă acum regret că am spus aceste lucruri, pentru că vei încerca să schimbi ceva din toate acestea şi odată schimbate, se schimbă implicit istoria lumii din care vin. Odată istoria schimbată, nici eu nu o să mai exist ca persoană, căci probabil încă nu m-am născut în acea istorie schimbată. E tare greu şi complicat de înţeles pentru cineva, aşa că mai bine mă opresc aici din vorbit.
| |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel] Tue Feb 18, 2020 12:47 pm | |
| Arthur**
-Ce vrei sa spui cu asta? Ai schimbat viitorul?.....intreba regele in timp ce-si puse mana la cap. Era putin dezorientat regele de cele auzite. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel] Tue Feb 18, 2020 7:53 pm | |
| ─ În lumea din care vin există o carte numită Istorie. În acea carte sunt consemnate toate evenimentele din trecut aşa cum s-au întâmplat ele. Dezvăluindu-ţi acum date din acea istorie, te-am pus pe gânduri. E posibil ca tu, în zilele şi anii care urmează să nu mai faci ceea ce ai aflat în mare de la mine. Faptul că nu mai faci acele lucruri consemnate acolo, înseamnă că schimbi destinul întregii omeniri aşa cum va fi ea pste mii de ani după tine! spuse Alex. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel] Tue Feb 18, 2020 10:59 pm | |
| Artur
-Si aceste lucruri pe care le fac afecteaza negativ viitorul. Ai un pergament cu aceasta Istorie de care imi spui tu acolo? | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel] Thu Feb 20, 2020 4:17 pm | |
| ─ Nu, Măria Ta! îi răspunse ea. Cărţile de istorie sunt obiecte destul de mari, groase şi grele. Nu sunt doar simple pergamente, adăugă ea. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel] Sat Feb 22, 2020 12:46 pm | |
| Arthur
Continuam sa ma uit ciudat la ea fara sa inteleg mare lucru. -Ei bine domnita, ce alte lucruri din viitor ai sa-mi spui? | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel] Tue Mar 03, 2020 11:06 pm | |
| Ooc – Momentan nu am idei interesante şi captivante ca să continui acest rpg. Dacă vrea să-l preia cineva din acest stadiu, este bine-venit. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel] Wed Mar 04, 2020 3:07 pm | |
| nu e nici o problema, poti sa deschizi alt rpg daca doresti | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Călătorind prin timp [Time Travel] | |
| |
|
| |
| Călătorind prin timp [Time Travel] | |
|