Majestic Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

majestic world of royalty

HomePortalSearchRegisterLog in
Latest topics
» interviu Nina
George Clooney EmptyFri Oct 25, 2024 9:47 am by dominic

» Condica de prezenta
George Clooney EmptyThu Oct 24, 2024 11:24 am by Hazbin

» Intreaba-ma.
George Clooney EmptyFri Sep 27, 2024 1:01 pm by Nina

» O căprioară năzdrăvană (with Jax)
George Clooney EmptyFri Sep 20, 2024 2:49 pm by Hazbin

» Berbec
George Clooney EmptySun Sep 15, 2024 11:59 am by MagicBot

» Taur
George Clooney EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Gemeni

» Rac

» Leu

Top posting users this month
No user
View
George Clooney Percent_0

George Clooney

Go down 
AuthorMessage
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

×Rubin : 4881
×Smarald : 5273
×Reputatie : 8
×Varsta : 30
×Localizare : in hell
×Stare de spirit : evilish dears

George Clooney Empty
PostSubject: George Clooney   George Clooney EmptyTue Jan 28, 2020 3:33 pm

George Clooney George-clooney-578410l-214x0-wtm-5e6909ad

Nume real: George Timothy Clooney
· Locul naşterii: Lexington, Kentucky, USA
· Data naşterii: 06.05.1961 (58 ani)
· Ocupaţie: Actor, producător, scenarist, regizor
· Constituţie: atletică
· Înălţime: 179 cm
· Culoarea ochilor: căprui
· Culoarea părului: grizonat
· Zodia: Taur
· Etnie/rasă: albă
· Liceul: Liceul Augusta, Augusta, KY, St. Michael's School
· Universitate: Universitatea din Kentucky-ul de Nord, University din Cincinnati
· Religie: agnostică
· Țara: SUA

Biografie
A colaborat pentru prima datã cu regizorul Steven Soderbergh atunci când a interpretat rolul spãrgãtorului de bãnci Jack Foley în filmul nominalizat la premiul Oscar, Out of Sight (Pasiune periculoasã), adaptat dupã romanul best-seller al lui Elmore Leonard.

Clooney a jucat de curând în filmul nominalizat la Globul de Aur, O Brother, Where Art Thou? (Marea hoinãrealã), regizat de fratii Joel si Ethan Coen. Pentru acest film, Clooney a obtinut Globul de Aur la categoria ’Cel mai bun actor într-un musical sau comedie’ în anul 2000.

În 2000, a interpretat rolul principal în blockbuster-ul The Perfect Storm (Furtuna perfectã - regia Wolfgang Petersen).

Clooney a obtinut aprecieri favorabile din partea criticilor pentru rolul Sergeant Major Archie Gates din drama Three Kings (Regii desertului). Alte filme: The Peacemaker (Pacificatorul), Batman & Robin, One Fine Day (O zi minunatã) si From Dusk Till Dawn (De la apusul la rãsãritul soarelui).

Publicul de televiziune îl cunoaste datoritã rolului Dr. Douglas Ross din serialul E.R. (Spitalul de urgentã) pentru care a fost nominalizat la premiile Globul de Aur, Screen Actors Guild, People’s Choice si Emmy.

Clooney este implicat si în activitãtile din spatele camerelor de luat vederi. Este partenerul lui Steven Soderbergh la compania de productie Section Eight, care are în post-productie comedia neagrã de lung-metraj Welcome to Collinwood. Clooney nu este doar unul dintre producãtorii filmului, ci are si un rol în film.

În prezent se aflã în pre-productie cu filmul Confessions of a Dangerous Mind. De asemenea el interpreteazã si un personaj în acest film.

George Clooney TcRBkCo
George Clooney Eb56879219da2c92dacec7a9b384907e
Back to top Go down

George Clooney
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» interviu George