Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Ultimul film vazut Sat Feb 01, 2020 2:33 am | |
| Care a fost ultimul film vazut de voi ? Si ce impresie v-a lasat ?
Ultimul film pe care l-am vazut eu a fost Brain on fire cu Chloe Moretz. Mi s-a parut foarte interesant, in special ca a fost dupa fapte reale si a dezvaluit un caz extrem de rar. A avut intr-adevar un banal happy ending, dar cumva l-am savurat asa cum a fost si il consider un film bunicel (eu care sunt pretentioasa la filme si trebuie sa aiba un impact puternic asupra mea sa zic ca-s wow) | |
|
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Ultimul film vazut Mon Feb 17, 2020 3:13 pm | |
| Ultimul meu film vazut a fost: Pierdut in salbaticie. Sincer, am avut ce invata de la acel film si nu regret o clipa ca l-am vazut. Il recomand tuturor. | |
|
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Ultimul film vazut Tue Feb 18, 2020 12:41 pm | |
| Ultimul film pe care l-am (re)vazut este Dirty Grandpa, o comedie spumoasa cu unicul De Niro unde joaca alaturi de Zac Efron. Chiar este foarte funny si numai bun pentru o seara linistita cu prietenii. | |
|
SoulShadow Membru Nou
×Rubin : 674 ×Smarald : 694 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : March, England ×Stare de spirit : Ok'ish
| |
Nana Oosaki Anime rpg
×Rubin : 2447 ×Smarald : 2535 ×Reputatie : 0 ×Localizare : Tokyo ×Stare de spirit : extraordinary
| Subject: Re: Ultimul film vazut Fri Apr 17, 2020 4:49 pm | |
| Ca si seriale, am terminat in decursul a cateva zile Elite si La casa de Papel si astazi m-am apucat de Dynasty, am vazut 3 episoade Ca si film..am vazut aseara Miracolul din celula 7 , film turcesc, care chiar m-a emotionat. fear her when she is starring smiling at fire because she have been through hell. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Ultimul film vazut | |
| |
|