Va plac concertele ? Daca da, de ce da, daca nu, de ce nu? Care au fost experientele voastre cele mai placute la concerte ?
Eu personal sunt innebunita dupa concertele in aer liber.
Am prins Romanian Music Awards in Craiova de vreo 3 ori la mine in oras in centru si a fost frumos de fiecare data.
Ador concertele de la Europa FM care sunt in fiecare vara pe plaja saturn-venus, mereu m-am straduit sa ajung la ele, in special pentru Vama si Carla's Dream
Cat despre concertele vietii mele, care mi-au marcat sufletul, au fost evident cele de la Depeche Mode, care sunt trupa sufletului meu si unul din motivele pentru care traiesc. Atmosfera la concertele lor a fost senzationala, e o alta lume acolo, intri intr-o alta lume cand esti la concertele lor. Primul a fost cand aveam vreo 12 ani, in 2005, Playing the Angel la Bucuresti si al doilea acum 2 ani, la Cluj, Spirit Tour. Superbe. Imi vine sa plang la gandul ca cel mai probabil nu vor mai fi altele, cum ei sunt destul de in varsta si mi-e teama ca nu vor mai concerta
Un alt concert superb acum vreo 6 ani parca am fost la The Cranberries cand au lansat un album. Superb. RIP Dolores! U will always be in my heart