Majestic Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

majestic world of royalty

HomePortalSearchRegisterLog in
Latest topics
» interviu Nina
Hobby & Pasiuni EmptySat Nov 16, 2024 2:48 pm by Hazbin

» Condica de prezenta
Hobby & Pasiuni EmptySat Nov 16, 2024 2:48 pm by Hazbin

» Intreaba-ma.
Hobby & Pasiuni EmptyFri Sep 27, 2024 1:01 pm by Nina

» O căprioară năzdrăvană (with Jax)
Hobby & Pasiuni EmptyFri Sep 20, 2024 2:49 pm by Hazbin

» Berbec
Hobby & Pasiuni EmptySun Sep 15, 2024 11:59 am by MagicBot

» Taur
Hobby & Pasiuni EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Gemeni

» Rac

» Leu

Top posting users this month
Hazbin
Hobby & Pasiuni EmptyHobby & Pasiuni I_voting_barHobby & Pasiuni Empty 
View
Hobby & Pasiuni Percent_0

Post new topic   Reply to topic

Hobby & Pasiuni

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

×Rubin : 4881
×Smarald : 5273
×Reputatie : 8
×Varsta : 30
×Localizare : in hell
×Stare de spirit : evilish dears

Hobby & Pasiuni Empty
PostSubject: Hobby & Pasiuni   Hobby & Pasiuni EmptyThu Feb 06, 2020 2:33 am

Cu ce va ocupati in timpul liber? Ce va place cel mai mult sa faceti? Sau pe scurt, care sunt pasiunile voastre ?

Personal am foarte multe pasiuni, dar am sa incerc - pe cat posibil - sa le spun cat mai restrans.
Prima si marea mea pasiune este muzica. Am fost la cor de copil, mereu mi-a placut sa cant, am luat si lectii de canto si sunt intr-o pauza cu treaba asta, dar mi-ar placea s-o mai fac ca si hobby, nu ca si meserie.
A doua mare pasiune a mea, care se inglobeze mai multe treburi, este ARTA, de aproape orice fel.. incepand mai ales cu ce include pictat, desenat, grafica, unde sunt innebunita. Imi place sa lucrez cu acuarele, cu creion, dar si in programe de edit. Arta cinematografica e priceless pentru mine, m-am uitat la foarte multe seriale, integral sau nu, si filme. Iar in final, ce incadrez tot ca o arta, este arta scrisului. Imi place mult sa scriu, am incercat sa public o carte, dar renunt prea usor si sunt prea critica ..cu mine. Si evident aici, cu scrisul, intra si RPG-ul. Eu si peste ani m-as vedea facand asta.
In al treilea rand, in directia sportului, iubesc baschetul. Am vrut sa fac de performanta si am avut probleme cu coloana. Imi place si sa-l urmaresc si sa ma duc sa ma relaxez, sa dau la cos, sa joc jocuri asemenatoare baschetului (americuta, turul frantei, obligatea).
Si cam asta ar fi la mine, astept sa vad si raspunsurile voastree  big hug big hug

Hobby & Pasiuni TcRBkCo
Hobby & Pasiuni Eb56879219da2c92dacec7a9b384907e
Back to top Go down
Midori
Membru Nou
Membru Nou
Midori

×Rubin : 634
×Smarald : 646
×Reputatie : 4
×Varsta : 27
×Localizare : Oradea
×Stare de spirit : azi nu.

Hobby & Pasiuni Empty
PostSubject: Re: Hobby & Pasiuni   Hobby & Pasiuni EmptyMon Feb 15, 2021 8:36 pm

Hobby & Pasiuni Dcb25b0-80c30ffc-a093-4d10-b111-16728fd2c910.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjMxYjMxYTktMWRmMS00N2UyLTk1NmItZmI2OTkzNTI3MTlhXC9kY2IyNWIwLTgwYzMwZmZjLWEwOTMtNGQxMC1iMTExLTE2NzI4ZmQyYzkxMC5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Cum nu pot sa cant in apartament, imi ocup timpul cu altceva. Imi place sa scriu, sa pictez, sa ma plimb, sa ascult muzica, sa ma joc si sa gatesc.

Hobby & Pasiuni 3bb5c05acc13fe87943afe16ad2f5ff9
Back to top Go down

Hobby & Pasiuni
Back to top 
Page 1 of 1