| Hai să facem cunoștiință ^^ | |
|
+3SoulShadow Hell Girl Aphrodite 7 posters |
Author | Message |
---|
Aphrodite Membru Nou
×Rubin : 313 ×Smarald : 328 ×Reputatie : 1 ×Localizare : cosmos ×Stare de spirit : supradoza de fericire
| Subject: Hai să facem cunoștiință ^^ Sat Feb 29, 2020 7:22 pm | |
| Bună seară tuturor! Numele meu este Andreea și am 19 ani. Pasiunea pentru rpg mi-am descoperit-o datorită verișoarei mele, Anne care m-a corupt când aveam 12-13 ani. Am o imaginație bogată și îmi place foarte mult să scriu, de aici și iubirea mea pentru poezie. Pe lângă rpg, creez și proză și poezii pe diverse teme atunci când am timp și inspirație. În timpul liber, pe lângă scris, îmi place să citesc, să mă uit la seriale și să ascult muzică. Iubesc muzica k-pop și din când în când, mă uit și la anime-uri. Cam atât despre mine, nu sunt foarte bună cu descrierile, sper să ne înțelegem bine, poate și postăm împreună. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să mi le puneți! ^^ | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Hai să facem cunoștiință ^^ Sat Feb 29, 2020 7:32 pm | |
| yyyy, veriii <3 <3 ma bucur ca am reusit sa te corupppp bun venit pe foruuum <3 si ar fi super sa impartasesti cu noi ce scrii pentru ca scrii fabulos | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
×Rubin : 674 ×Smarald : 694 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : March, England ×Stare de spirit : Ok'ish
| |
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Hai să facem cunoștiință ^^ Sun Mar 01, 2020 11:30 am | |
| Bun venit alaturi de noi @Aphrodite si iti urez sedere placuta! | |
|
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
×Rubin : 844 ×Smarald : 862 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 27 ×Localizare : Ketterdam ×Stare de spirit : Tuturu~
| Subject: Re: Hai să facem cunoștiință ^^ Mon Mar 02, 2020 1:29 am | |
| Bine ai venit și ședere îndelungată ^^ 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
| |
Aphrodite Membru Nou
×Rubin : 313 ×Smarald : 328 ×Reputatie : 1 ×Localizare : cosmos ×Stare de spirit : supradoza de fericire
| |
| |
Shambala ♧ Premium♧
×Rubin : 863 ×Smarald : 865 ×Reputatie : 0 ×Localizare : India
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Hai să facem cunoștiință ^^ Tue Mar 03, 2020 4:29 pm | |
| ce ma bucur ca ai postat lucruri de ale tale pe forum sa vada si altii ce frumos scrii yeeyy <3 <3 | |
|
| |
ロクサーナ ♧ Premium♧
×Rubin : 703 ×Smarald : 737 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ビストリツィア ×Stare de spirit : 私はナンセンスが嫌いです
| Subject: Re: Hai să facem cunoștiință ^^ Tue May 12, 2020 11:40 pm | |
| bun venit alatrui de noi! 心から愛することは神性の扉を開く鍵です。 | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Hai să facem cunoștiință ^^ | |
| |
|
| |
| Hai să facem cunoștiință ^^ | |
|