Aphrodite Membru Nou
×Rubin : 313 ×Smarald : 328 ×Reputatie : 1 ×Localizare : cosmos ×Stare de spirit : supradoza de fericire
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Interviu Aphrodite Sun Mar 01, 2020 8:12 pm | |
| de unde ai aflat de acest forum? | |
|
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Interviu Aphrodite Sun Mar 01, 2020 9:33 pm | |
| avand in vedere ca tu esti o mare fana a cititului o sa te intreb asta ! care sunt cartile tale preferate si de ce? | |
|
Aphrodite Membru Nou
×Rubin : 313 ×Smarald : 328 ×Reputatie : 1 ×Localizare : cosmos ×Stare de spirit : supradoza de fericire
| Subject: Re: Interviu Aphrodite Mon Mar 02, 2020 9:31 pm | |
| 1. De la Anne 2. Bine că ai întrebat la plural, că era greu de ales doar una. O să fac un top 3, dar prima și a doua ar putea fi ambele pe locul 1. Prima ar fi "Hoțul de cărți" de Markus Zusak pentru că autorul are un mod interesant de a descrie acțiunea , naratorul fiind cumva implicat în acțiune și totuși nu, e cineva la care nu te-ai aștepta. Să nu dau prea multe spoilere, au fost câteva momente care m-au emoționat teribil, până la lacrimi ca moartea unuia dintre personaje. E genul acela de carte pe care aș reciti-o cu plăcere oricând. Altă carte care mi-a plăcut extrem de mult, a fost "Pacienta tăcută" de Alex Michaelides. Efectiv nu am putut să mă opresc din citit până am terminat-o și finalul este efectiv..neașteptat și pot zice ușor macabru, nu te-ai aștepta să fie anumite personaje atât de sărite de pe fix, dar autorul chiar le-a conturat într-un mod fascinant. Nu te poți plictisi citind-o. Și ultima ar fi " Crimă pe terenul de Golf" de Agatha Cristie, una din cărțile polițiste pe care le-am citit, nici pe asta nu am putut să o las din mână până nu am terminat-o. Cel mai mult m-a încântat la ea că era polițistă, dar avea și puțin romantism și nu m-aș fi așteptat să găsesc o poveste de dragoste într-o carte plină de mister și crime ) . " darkness is good. with it we can see the stars~ | |
|
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Interviu Aphrodite Mon Mar 02, 2020 10:52 pm | |
| aia cu Pacienta tacuta stii ca si mie mi se pare maxima <3 pe celelalte 2 o sa le incerc si eu cand am timp ca stiu ca ai gusturi bune la carti care crezi ca e atuul tau cel mai usor de observat de cei din jur? | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Interviu Aphrodite | |
| |
|