Sharma Sanara Fantasy rpg
×Rubin : 1720 ×Smarald : 1851 ×Reputatie : -1 ×Varsta : 24 ×Localizare : Fairytopia Metropolis
| Subject: Winding lovers (with Midori) Wed Mar 03, 2021 2:08 am | |
| Sharma Sanara
Era o zi frumoasa de toamna. Ma hotarasem sa ies sa ma plimb in lumea oamenilor. O data ajunsa in lumea oamenilor, imi pliez aripile ca pe o fusta ca sa par o fata obisnuita.
Last edited by Sharma Sanara on Sat Mar 13, 2021 11:46 pm; edited 1 time in total | |
|
Midori Membru Nou
×Rubin : 634 ×Smarald : 646 ×Reputatie : 4 ×Varsta : 27 ×Localizare : Oradea ×Stare de spirit : azi nu.
| Subject: Re: Winding lovers (with Midori) Wed Mar 03, 2021 11:05 pm | |
| ~Amy~
Ma plimbam singura prin oras in cautarea unei rochii pentru balul de Halloween ce avea sa se desfasoare in weekend. Nu stiam ce anume voiam, insa cert era ca voiam ceva negru, cu dantela si infricosator. In timp ce ma plimbam prin magazine in cautarea rochiei perfecte, ma gandeam la faptul ca fiecare prietena are un partener de bal, iar eu am ramas singura fara unul. Oftam, din cand in cand, zgomotos, atragand atentia angajatilor din magazinele prin care ma plimbam. | |
|
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Winding lovers (with Midori) Fri Mar 26, 2021 4:06 pm | |
| ¬Sakamoto Noburo¬ Ma plimbam linistit prin oras cautand un costum pentru balul de Halloween. Costumul ales fiind de mag.
Last edited by Hazbin on Fri Sep 13, 2024 12:03 am; edited 1 time in total | |
|
×Rubin : 1720 ×Smarald : 1851 ×Reputatie : -1 ×Varsta : 24 ×Localizare : Fairytopia Metropolis
| Subject: Re: Winding lovers (with Midori) Sat Apr 17, 2021 5:41 pm | |
| OOC: Scuze de intarziere.
BIC:
Plimbandu-ma prin oras vad dovleci in vitrinele magazinelor fie naturali fie de plastic. Pe una din aleile pietonale din centru atarnau perpendicular siraguri cu dovleci artificiali iar pe un bulevard principal se aflau aliniati precum soldatii la armata, dovleci naturali sculptati. Ajung la un magazin ce vindea costume de Halloween. | |
|
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Winding lovers (with Midori) Mon Jun 28, 2021 2:05 pm | |
| ¬Sakamoto Noburo¬ Tot mergand prin oras, dau de un mall interesant sinatipic. Era primul mall din oras care era dedicat originalului si nu accepta corporatistii. Doar designerii mici si locali.
Last edited by Hazbin on Fri Sep 13, 2024 12:04 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Winding lovers (with Midori) | |
| |
|