| Bălăcăreală - topic nou. | |
|
|
Author | Message |
---|
Elena Membru Nou
×Rubin : 419 ×Smarald : 461 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 47 ×Localizare : Cosmos
| Subject: Bălăcăreală - topic nou. Mon Apr 05, 2021 5:30 pm | |
| Salutare!
Către @Hazbin - m-ai invitat aici, uite că am venit până la urmă. Să vedem ce nebunii mă laşi să fac sau dacă mă pui să fiu "cineva".
Mai e un topic de taclale care e al meu, dar acela e vechi. Acesta e nou şi puteţi să-mi spuneţi orice pe-aici.
| |
|
| |
Midori Membru Nou
×Rubin : 634 ×Smarald : 646 ×Reputatie : 4 ×Varsta : 27 ×Localizare : Oradea ×Stare de spirit : azi nu.
| |
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Bălăcăreală - topic nou. Wed Apr 07, 2021 9:57 am | |
| Bine ainrevenit @Elena! Ma bucur sa te revad si aici. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| |
| |
Midori Membru Nou
×Rubin : 634 ×Smarald : 646 ×Reputatie : 4 ×Varsta : 27 ×Localizare : Oradea ×Stare de spirit : azi nu.
| |
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Bălăcăreală - topic nou. Thu Apr 08, 2021 6:55 pm | |
| | |
|
| |
Midori Membru Nou
| Subject: Re: Bălăcăreală - topic nou. Fri Apr 09, 2021 9:27 pm | |
| Sunt si eu de acord cu o arhiva ordonata, unde sa mearga toate topicurile inactive de mai mult de 6 luni/1 an.
| |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Bălăcăreală - topic nou. Mon Apr 12, 2021 10:33 am | |
| Ela imi trimiti si mei linkul de unde asi putea lua asemenea aspecte? | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Bălăcăreală - topic nou. Tue Apr 13, 2021 8:13 pm | |
| Aspecte câte vrei aici: Index | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Bălăcăreală - topic nou. Fri Apr 16, 2021 2:35 pm | |
| Unde mai exact? Ca eu nu le gasesc. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Bălăcăreală - topic nou. Fri Apr 16, 2021 5:52 pm | |
| Acela e indexul general. Dai în jos în acea pagină până găseşti ceva numit Mises en Pages. Acolo sunt aspectele. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Bălăcăreală - topic nou. Mon Apr 19, 2021 1:17 pm | |
| Eu cred ca voi lasa asa fara sa mai modific. Si aici intra putina lume, nu ca si pe forumul Roxanei unde pe saptamana se fac mii de mesaje. | |
|
| |
Midori Membru Nou
| |
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Bălăcăreală - topic nou. Mon Apr 19, 2021 1:51 pm | |
| Eu am sa vin cu modificarri pentru acest forum. Si aici nu ma refer la tine, Elena si Alethia. Ma refer la ceillalti useri pe carre ii are ea activi. Si userii ceilalti de pe forumul meu nu ii vad activi, au ramas in pana. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Bălăcăreală - topic nou. Thu Apr 22, 2021 11:42 am | |
| 1. Hmm! Văd că ai schimbat iar interfaţa. Parcă cea care era înaintea acesteia era mai bună. Dar nu mă bag, nu mă amestec.
2. Trebuie să conştientizezi că ceilalţi useri nu se mai întorc. Probabil au vieţile lor personale, cercurile lor de prieteni şi nu mai sunt interesaţi de altceva sau cineva.
3. Oricât ai vrea tu şi te-ai strădui, trebuie să realizezi că vine un moment când ceva moare. Aşa e şi cazul forumurilor. E ceva inevitabil la un moment dat. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Bălăcăreală - topic nou. Thu Apr 22, 2021 10:13 pm | |
| Eu tot tind sa cred ca activitatea unui forum tine de membrii unui forum si de staff. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Bălăcăreală - topic nou. Thu Apr 22, 2021 11:42 pm | |
| De membrii în cea mai mare parte… da, că ei aduc mesajele pe forum şi fac numărul de postări să crească. Dar timpul… schimbă oameni! Membrii se plictisesc, găsesc alte preocupări, devin mai ocupaţi cu treburi zilnice sau… îmbătrânesc.
De staff, nu ştiu dacă depinde prea mult, pentru că mulţi văd stafful: cei care deţin puterea, cei care au orgolii, cei care dictează şi trasează reguli.
Dar eu nu mă mai bag. De azi, tac chitic.
| |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Bălăcăreală - topic nou. Fri Apr 23, 2021 4:10 pm | |
| Faza e ca staff-ul pentru unii membrii de pe n forumuri au devenit neimportanti sau prietenosi. | |
|
| |
ロクサーナ ♧ Premium♧
×Rubin : 703 ×Smarald : 737 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ビストリツィア ×Stare de spirit : 私はナンセンスが嫌いです
| |
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Bălăcăreală - topic nou. Tue Feb 14, 2023 12:56 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Bălăcăreală - topic nou. | |
| |
|
| |
| Bălăcăreală - topic nou. | |
|