| Misiune incognito ( with Suzana) | |
|
|
Author | Message |
---|
Sharma Sanara Fantasy rpg
×Rubin : 1720 ×Smarald : 1851 ×Reputatie : -1 ×Varsta : 24 ×Localizare : Fairytopia Metropolis
| Subject: Misiune incognito ( with Suzana) Fri Oct 14, 2022 10:46 pm | |
| Queen Opaline||Princess of Aldebaran Luasem o pauza de la conducerea Aldebaran pentru a veni pe Terra si a participala Competitia ecvestra numita "Cursa Haosului" o competitie ecvestra unde anual erau selectati 25 de tineri vrajitori care participau calare pe alicornii lor pe care ii crescuse si antrenase inca de pui. Regula concursului era ca cine ramanea pe alicorn si trecea linia de sosire, era declarat castigator. Concurentii incercau sa se doboare unul pe altul de pe alicorni folosind magia. Daca cineva era doborat de pe alicorn, de regula cadea pe o baliza plutitoare iar in caz de nu, era prins de o matura vrajita si era adus in siguranta la sol.
Insa amestecarea printre concurentii acestei curse, era doar o acoperire. Adevaratul meu scop fiind altul, parte dintr-un plan bine pus la punct. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Misiune incognito ( with Suzana) Tue Nov 22, 2022 5:15 pm | |
| Suzana Burak // centaur Eram in toiul pregatirii terenului pentru acea cursa nebuna. De cativa ani goana pe alicorni parea sa fie o adevarata dorinta de oarticipare printre concurenti. Ce e drept, mi se parea si extrem de periculoasa. Dar nu aveai ce face, cu placerile nebune nu te poti pune. | |
|
| |
×Rubin : 1720 ×Smarald : 1851 ×Reputatie : -1 ×Varsta : 24 ×Localizare : Fairytopia Metropolis
| Subject: Re: Misiune incognito ( with Suzana) Tue Nov 22, 2022 6:32 pm | |
| Queen Opaline||Princess of Aldebaran Eram in culise înainte de începerea competiției. Observ o fata centaur și merg la ea căutând subiect de bârfă. Și să mă împrietenesc cu ea.
-Buna! Eu sunt Opaline. Tu? Apropo, ce zici, îți fac cinste cu o ceașcă de cafea de ovăz? | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Misiune incognito ( with Suzana) Wed Nov 23, 2022 11:05 am | |
| Suzana Burak // centaur O vad si eu pe acea fata care vine spre mine. Parea destul de incantata sa ma vada din cate puteam eu observa. -Buna Opaline, numele meu este Suzana. Ma bucur sa te cunosc. | |
|
| |
| Subject: Re: Misiune incognito ( with Suzana) Wed Nov 23, 2022 11:26 am | |
| Queen Opaline||Princess of Aldebaran -Incantata deasemenea. Spun eu, in timp ce cornul meu straluci roz-cuart de parca era inauntru o bioluminiscenta si aparu de nicaieri 2 cesti de cafea de ovaz aburinde.
-Esti cumva un membru al echipei de organizare? esti una dintre organizatoarele acestei competitii? o mai intreb eu. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Misiune incognito ( with Suzana) Wed Nov 23, 2022 12:01 pm | |
| Suzana Burak // centaur -Sincer da, sunt una din organizatorii acestei competitii. Insa de data asta marim securitatea ca sa nu fim sabotati. | |
|
| |
| Subject: Re: Misiune incognito ( with Suzana) Wed Nov 23, 2022 1:16 pm | |
| Queen Opaline||Princess of Aldebaran -Sincer pe mine ma ingrijoreaza ceva. Ca aceasta competitie e ceva mai mult decat suntem lasati sa credem. Sincer nu te pune pe ganduri ca in fiecare an, castigatorul competitiei dispare ca prin magie o perioada apoi reapare dar se comporta de parca cineva sau ceva il controleaza? | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Misiune incognito ( with Suzana) Wed Nov 23, 2022 5:02 pm | |
| Suzana Burak // centaur -Exact, mai mereu se intampla asta si nu stiu de ce. Sa sti ca ai pus o problema foarte serioasa in fata. Trebuie sa vedem ce se intampla cu castigatorul. Sau poate ai tu o solutie mai buna la aceasta problema. | |
|
| |
| |
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Misiune incognito ( with Suzana) Wed Nov 23, 2022 7:46 pm | |
| Suzana Burak // centaur Eram dispusa sa rezolv acea problema cu orice pret. Nu mai suportam sa vad cum castigatorii reveneau dupa o perioada lunga precum niste zombie. Ma simteam derutata sindestul de ingrijorata pentru ei. | |
|
| |
| Subject: Re: Misiune incognito ( with Suzana) Thu Nov 24, 2022 6:21 pm | |
| Queen Opaline||Princess of Aldebaran -Ideea mea e sa castig si tu sa ascunzi in colierul meu un dizpozitiv de urmarire chiar atunci cand imi vei decerna medalia de aur. Apoi veti putea organiza o echipa de salvare. Eu voi incerca sa ii tin piept acelui individ. Sigur nu se va astepta saconcureze cineva ca mine. El va crede ca sunt un alicorn normal care poate doar fornai si necheza si care asculta doar poruncile vrajitorului jockeu in eliberarea magiei. Nu se va astepta la elementul surpriza.
Last edited by Sharma Sanara on Fri Nov 25, 2022 8:10 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Misiune incognito ( with Suzana) Thu Nov 24, 2022 9:53 pm | |
| Suzana Burak // centaur -Daca tu vreinasta, eu pot face aceat gest fara probleme. Insa trebuie sa ma asiguri ca am suficienta imunitate pentru acest gest nebunesc. Doar asa vom afla ce se petrece cu acei campioni. | |
|
| |
| Subject: Re: Misiune incognito ( with Suzana) Fri Nov 25, 2022 8:20 pm | |
| Queen Opaline||Princess of Aldebaran -Sunt printesa a Aldebaran. Conform legii cei cu dubla cetatenie se supun legilor ambelor planete iar in caz de conflict intre legi i se acorda principiul cel mai avantajos. Asa ca decretez ca de azi esti si cetatean al Aldebaran cu toate drepturile si obligatiile ce se impun. Iti voi acorda si imunitate pe cetatenia mea ceea ce inseamna ca indirect vei avea si pe a ta. Tine minte insa ca legea imunitatii Aldebaran e destul de severa. Regina Aldebaran adica eu iti pot ridica imunitatea in 3 situatii. Dar sigur nu va fi cazul. Ca nu esti cineva care sa se preteze la lucruri extreme si grave. In principiudaca ti se urca puterea la cap. Spun eu si cornul meu lumina iar in aer ii aparu un pasaport diplomatic Aldebaranian de imunitate. | |
|
| |
Suzana Burak Anime rpg
×Rubin : 1 ×Smarald : 1 ×Reputatie : 0 ×Localizare : Edirne
| Subject: Re: Misiune incognito ( with Suzana) Thu Sep 12, 2024 11:53 pm | |
| Cand aud ca synt numita cetatean al Aldebaran-ului, raman surprinsa. Nu ma asteptam sa primesc atat de usor acea cetatenie. Chiar ma surprinsese placut si socant in acelasi timp. Ma gandeam ca nu cumva Sanara sa imi fi pus o pila atat de buna pentru acceptarea de a deveni cetatean cu drepturi depline. -Nu am cuvinte sa pot exprima aceasta multumire alteta....ma las pe picioarele din fata si fac o plecaciune galanta cu reverenta. Imi venea sa galopez de bucurie la auzul unei asemenea vesti. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Misiune incognito ( with Suzana) | |
| |
|
| |
| Misiune incognito ( with Suzana) | |
|