Author | Message |
---|
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Chat staff Fri Apr 17, 2020 11:50 pm | |
| | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Chat staff Sat Apr 18, 2020 8:27 am | |
| arata foarte bine si sunt mandru de voi | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Chat staff Thu Apr 23, 2020 4:53 am | |
| Eu sugerez sa punem alta tema, poate chiar deja cu tenta de vara ca sa nu o mai schimbam de 100 de ori ( nu cred ca are rost sa fie tema.speciala de ziua copilului gen.....) Am 2 libere la rand si sunt libera si sambata pe zi Dar astept sa mi se dea un ok sa stiu ca pot sa o schimb Mersi | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Chat staff Sat Apr 25, 2020 5:09 pm | |
| mi se pare genial sa faci o tema de vara. Pana in toamna poate sa ramana tema asta lejer fara sa mai modificam ceva la ea. Si te rog sa nu mai faci butoanele de la editatre, citare si stergere asa de mari. | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Chat staff Sun Apr 26, 2020 8:07 am | |
| As fi putut sa le fac daca raspundeai la timp Acum lucrez Data viitoare fii pe faza pt ca e forumul tau dar vad ca nu te mai ocupi deloc de el Le facusem mari ca sa fie ok si pt Carmen tinand cont ca e printre putinii useri care mai sunt activi dar vad ca pt tn asta nu are importanta , misto | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Sun Apr 26, 2020 8:38 am | |
| ma gandeam la skin sa te duca cu gandul la ocean si plaja. Pai cand ai timp il faci si umi pare rau ca am raspuns cu întârziere. Userii mai posteaza, inclusiv cei noi. | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Chat staff Thu Apr 30, 2020 3:40 pm | |
| Momentan am pus schelatul la tema. O sa lucrez detaliile mai pe seara ca acum am niste treaba. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Fri May 01, 2020 1:50 pm | |
| iti mulțumesc mult de tot pentru informare | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Chat staff Sat May 02, 2020 8:02 pm | |
| Vad ca nici de data asta nu iti convin N chestii la tema Din partea mea schimb-o tu si fa-o cum vrei Eu renunt, imi bat mereu capul si tragi de mine si esti nemultumit Cred ca te descurci mai singur, fara noi Succes! | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Sat May 02, 2020 8:45 pm | |
| bannerul și celelalte arata foarte bine, însă nu știu de ce nu afișează și celelalte butoane la meniul de sus. | |
|
| |
la puta ama ♧ Premium♧
×Rubin : 1326 ×Smarald : 1378 ×Reputatie : 4 ×Localizare : In my Kingdom ×Stare de spirit : Queen
| Subject: Re: Chat staff Sat May 02, 2020 9:00 pm | |
| Sincer chiar nu mă mai interesează, ce se vede, ce nu se vede, ce îți convine, ce nu Descurcă-te! Cât ai avut ajutor mereu ai avut comentarii, deși tu nu contribuiai cu nimic la temă | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Sat May 02, 2020 10:12 pm | |
| eu voiam sa nu te încurc cu ceva la tema de aia nu prea m-am implicat cum spui tu. Și îmi cer mii și mii de scuze. | |
|
| |
la puta ama ♧ Premium♧
×Rubin : 1326 ×Smarald : 1378 ×Reputatie : 4 ×Localizare : In my Kingdom ×Stare de spirit : Queen
| Subject: Re: Chat staff Sat May 02, 2020 10:30 pm | |
| E prea tarziu cu scuzele S a intamplat de mult prea multe ori sa trec cu vederea Din partea mea nu ai decat sa te descurci ori singur ori sacauti pe altcineva ca eu nu ma mai ocup | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Sun May 03, 2020 6:09 pm | |
| sa înțeleg ca de acum în colo voi fi eu designerul | |
|
| |
la puta ama ♧ Premium♧
| Subject: Re: Chat staff Sun May 03, 2020 6:54 pm | |
| E treaba ta dacă pui pe altcineva sau te ocupi tu. Eu nu mai fac nimic după toate nemulțumirile tale. I had enough. | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
×Rubin : 674 ×Smarald : 694 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : March, England ×Stare de spirit : Ok'ish
| |
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Mon May 04, 2020 12:19 pm | |
| Supărarea a început atunci când am întrebat de ce nu afișează toate butoanele de la meniul principal, iar la portal e pus un icon. | |
|
| |
la puta ama ♧ Premium♧
| Subject: Re: Chat staff Mon May 04, 2020 2:06 pm | |
| Nu, aia consideri tu ca a creat ~supararea ~ Si-a dat seama si Nico fara sa intrebe ca supararea vine de la faptul ca NICIODATA nu iti convine nimic, desi tu nu contribui cu NIMIC Noi eram strict designeri si ne-am ocupat inclusiv de moderare , pentru ca tu nici asta nu ai facut Asa ca macar nu mai vorbii aiurea, daca nici macar nu esti capabil sa intelegi ce gresesti ..... | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Mon May 04, 2020 7:29 pm | |
| atunci nu mai vorbesc aiurea că sa nu fie pronlema | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Chat staff Mon May 04, 2020 9:22 pm | |
| Eu vad ca o faci in continuare Nu poti sa te abtii sa nu postezi off topic orice as spune eu... Imi bat gura degeaba... | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Tue May 05, 2020 3:13 pm | |
| da ți se pare ca am mai postat off topic și nu știu eu? | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Chat staff Tue May 05, 2020 3:19 pm | |
| Da ......?? La doua posturi dupa ce ti-am scris la topicul de reclama sa nu mai postezi off topic, tot off topic ai dat. La faza aia m-am referit cand am scris postul respectiv. In rest, nu ai mai avut cand ca nu ai intrat. E o chestie de disciplina.. Tu mereu cand intrii pe forum cauti sa te bagi in seama unde nu e cazul. Vrei sa iti dau un exemplu? Acum cateva zile ai intrat si ai postat in topicul "nebunii mei" cu personajele Sarhei, dupa ce deja se discutase ca ea nu are timp sa intre. Ce rost avea sa ii zici ca ai chef sa faci RPG cu ea cand nu are timp? Si asta a fost un exemplu recent Cum te comporti tu, asa se vor comporta si userii tai, e alegerea ta | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Tue May 05, 2020 3:26 pm | |
| prefer sa ma comport bine cu userii mei și oricum nimeni nu e perfect indiferent de situatie | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Chat staff Tue May 05, 2020 3:35 pm | |
| Dar m-am dat eu perfecta si nu stiam ? Ti-am explicat unde gresesti, e strict problema ta daca vrei sa repari sau nu ce ti-am zis | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Tue May 05, 2020 3:38 pm | |
| nu a zis nimeni ca te-ai dat perfecta. Pana la urma urmei fiecare cu aia a mașini nu știu cum să-ți spun. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat staff | |
| |
|
| |
| Chat staff | |
|