Author | Message |
---|
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Chat staff Tue May 05, 2020 3:41 pm | |
| ............chiar nu inteleg ce vrei sa spui | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Chat staff Tue May 05, 2020 3:43 pm | |
| spuneam ca nu te-ai dat perfecta | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Chat staff Tue May 05, 2020 3:45 pm | |
| asta am inteles si eu, macar atat pot pricepe nu inteleg partea cu ~aia a masinii~ | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Chat staff Tue May 05, 2020 3:45 pm | |
| e o replica asemănătoare cu: cine nu ma suporte sa ma pupe în dos | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Chat staff Tue May 05, 2020 3:56 pm | |
| ))))))))) Nici nu stiu ce e mai amuzant. Faptul ca nu poti defapt sa reproduci o replica indeajuns de corect incat cineva sa o si inteleaga Sau faptul ca nu realizezi ca nu isi pierde nimeni timpul sa stea sa nu te suporte pe tine Treeeziiiireeea !!! E doar un forum, just saying Nici nu ne cunoastem cu adevarat aici, doar pierdem timpul impreuna, nothing more Crezi ca as sta sa nu te suport si alte lucruri? Te inseli amarnic, am lucruri mai bune de facut | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Tue May 05, 2020 4:21 pm | |
| oricum sunt atatea rubrici unde se poate posta pe forum. Nu stiu de ce ma mai bagi in seama si discuti cu mine? | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Chat staff Tue May 05, 2020 4:25 pm | |
| Pentru ca nu este politicos sa nu raspunzi cand esti intr-o conversatie cu cineva E treaba ta daca aplici alta atitudine, eu nu sunt asa Also, ca sa nu zici ca sunt aici doar ca sa intretin conversatia de dragul vorbei Inainte, cand puneam eu teme, gaseai repede ce nu e in regula...curiozitate maxima , la aceasta nu ai observat cat de inghesuit se vad numele categoriilor pe pagina principala ? E absolut imposibil sa stii cum se numesc, daca nu le tii minte din randurile trecute... si asta e asa, o chestie, pe care o vazui intamplator. Oh, uite ca se poate intoarce roata...vezi cum e ??? | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Tue May 05, 2020 4:30 pm | |
| Faza cu temele nu am uitat-o. Si da, din nebuneala omul mai intelege si pe dos lucrurile. Eu incurcam temele de test cu cele finale. | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Chat staff Tue May 05, 2020 4:30 pm | |
| Pentru ca nu aveai rabdare. Si iti repetasem de multe ori sa ai. E cazul si acum ? Stii cum sa schimbi sa se vada titlurile bine? | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Tue May 05, 2020 4:31 pm | |
| habar nu am cum sa fac lucrul acesta | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Chat staff Tue May 05, 2020 4:35 pm | |
| Atunci a venit timpul sa vezi si tu cu ochii tai ce ti-am explicat de peste 10 ori. Si anume ca atunci cand la o tema pe forumgratuit e ceva ce nu merge bine, pentru ca platforma e antica, nu ai cum sa repari. Ma bucur ca ai avut cum sa te convingi, caci probabil credeai inainte ca e rea vointa din partea mea si le lasam asa din rautate | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Tue May 05, 2020 4:37 pm | |
| si staffu tot mentenanta peate mentenanta face la platforma si nici o schimbare. Da sa bage naibii complexitati ca si pe jcink ca nu ii doare capu. | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
×Rubin : 674 ×Smarald : 694 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : March, England ×Stare de spirit : Ok'ish
| |
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Tue May 12, 2020 10:50 am | |
| Rankul de moderator inca il ai. Am schimbat tema aceea neagra si plina de erori cu asta. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Mon May 25, 2020 2:27 pm | |
| Uite nene ca se poate modifica si interfata | |
|
| |
Sharma Sanara Fantasy rpg
×Rubin : 1720 ×Smarald : 1851 ×Reputatie : -1 ×Varsta : 24 ×Localizare : Fairytopia Metropolis
| Subject: Re: Chat staff Thu Jun 04, 2020 2:27 pm | |
| | |
|
| |
ロクサーナ ♧ Premium♧
×Rubin : 703 ×Smarald : 737 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ビストリツィア ×Stare de spirit : 私はナンセンスが嫌いです
| Subject: Re: Chat staff Fri Jun 05, 2020 10:41 pm | |
| bine ai revenit printre noi! 心から愛することは神性の扉を開く鍵です。 | |
|
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
×Rubin : 844 ×Smarald : 862 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 27 ×Localizare : Ketterdam ×Stare de spirit : Tuturu~
| Subject: Re: Chat staff Tue Jun 09, 2020 4:39 pm | |
| Ar fi fost frumos să anunți înainte de a instala tema de pe forumul nostru. Unii lăsăm temele pe hitskin ca să le refolosim 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Wed Jun 10, 2020 12:11 pm | |
| imi cer scuze, insa am de gand sa o modific mult mai mult de atat. Insa nu imi permite timpul. | |
|
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
×Rubin : 844 ×Smarald : 862 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 27 ×Localizare : Ketterdam ×Stare de spirit : Tuturu~
| Subject: Re: Chat staff Wed Jun 10, 2020 12:44 pm | |
| E în regulă, o poți modifica oricând îți permite timpul 》》》 You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.●●● you are my little sunshine | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Wed Jun 10, 2020 2:37 pm | |
| In ultimul timp am o afinitate pentru culoarea rosu. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Tue Jul 07, 2020 4:30 pm | |
| Am facut modificari noi la tema! | |
|
| |
Kode G. Membru Nou
×Rubin : 49 ×Smarald : 51 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 19 ×Localizare : Prundul-Bargaului ×Stare de spirit : infantila
| Subject: Re: Chat staff Sun Jan 17, 2021 12:00 pm | |
| Mi sunt locuri disponibile pentru staff? | |
|
| |
ロクサーナ ♧ Premium♧
×Rubin : 703 ×Smarald : 737 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ビストリツィア ×Stare de spirit : 私はナンセンスが嫌いです
| Subject: Re: Chat staff Sun Jan 17, 2021 12:42 pm | |
| Am sa vorbesc si cu restu ca sa le aud parerea. 心から愛することは神性の扉を開く鍵です。 | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Chat staff Sun Jan 17, 2021 12:52 pm | |
| Momentan nu avem nevoue de membrii noi. Suntem o manuta de oameni si atat. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat staff | |
| |
|
| |
| Chat staff | |
|