Author | Message |
---|
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Sat Jan 18, 2020 12:02 pm | |
| Brad face o pecaciune in semn de apreciere, facandu-i sem sa intre in hotel fara jena. -Poti intra linistita, am sa fiu in spatele tau sa te ajut daca ai nevoie de ceva. | |
|
| |
Elena Membru Nou
×Rubin : 419 ×Smarald : 461 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 47 ×Localizare : Cosmos
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Sat Jan 18, 2020 5:35 pm | |
| Tan intră în hotel şi se îndreptă spre recepţie. ─ O cameră, vă rog! spuse ea. ─ Pentru o noapte sau mai multe? întrebă recepţionerul. ─ Pentru trei nopţi pentru început, spuse ea. ─ Desigur, răspunse el. Recepţionerul îi dădu ceva de completat, ea completă, îi plăti preţul şi apoi luă cheia camerei ei. ─ E la etajul al treilea domnişoară, o anunţă recepţionerul. ─ Mulţumesc, făcu ea o plecăciune.
| |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Mon Jan 20, 2020 10:11 pm | |
| De îndată ce aude acest detaliu, Miller ii ia bagajele ca s-o ajute pe tânără cu ele. -Ei bine, acum putem pleca. Ah, eu sunt Miller. Al tău nume care este? | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Mon Jan 20, 2020 10:35 pm | |
| ─ Tan, răspunse ea scurt, urmându-l. Nu mai avea încredere în nimeni.
| |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Mon Jan 20, 2020 10:43 pm | |
| Miller era un băiat simțit și de încredere, însă era prea mult luat de prost. Și daca nu ii trezea interesul față de el, ajuta pe acea fată. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Mon Jan 20, 2020 11:28 pm | |
| În timp ce Tan îl urma, întrebă brusc: ─ De ce faci treaba aceasta, Miller? Am pronunţat corect?
| |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Wed Jan 22, 2020 11:46 am | |
| -Ei bine, eu asa fac de mic. Ajut oamenii strai i ai orasului sa se descurce. Nu multa lume face acest lucru, dar eu prefer sa continui aceasta traditie a familiei. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Wed Jan 22, 2020 5:20 pm | |
| ─ Şi nu ţi-e greu să faci asta? întrebă ea mai departe. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Sat Jan 25, 2020 8:55 pm | |
| -Glumesti? Am acest instinct in sange si il fac cu placere. Insa nu stiu cum asi fiu daca nu asi ajuta, probabil nu asi fii eu. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Sat Jan 25, 2020 9:03 pm | |
| ─ Şi când nu ajuţi de obicei oamenii, ce faci? întrebă Tan. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Sat Jan 25, 2020 9:06 pm | |
| -Mai citesc cate o carte, mai imi imaginez cu ochii inchisi ceva dragut. O viata palpitanta si romantica alaturi de cineva. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Sat Jan 25, 2020 9:48 pm | |
| ─ Foarte frumos! îi răspunse ea. Mai e mult până la cameră? întrebă. Am nevoie urgentă de odihnă bună. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Fri Jan 31, 2020 3:19 pm | |
| Nici nu termin bi e de zis, ca am si ajuns la camera. Deschid usa si ii fac loc sa intre. Ii las bagajul langa pat si ma pun jos. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Fri Jan 31, 2020 5:21 pm | |
| Ea deschise bagajul şi îşi ordonă câteva lucruri în şifonierul din acea cameră. Se uită la Miller. ─ Ai de gând să rămâi aici cu mine? întrebă ea mirată.
| |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Sat Feb 01, 2020 1:47 pm | |
| -Aaa, nu, îți voi oferii intimitate. Eu stau la 2 camere distanta de tine. Dacă dorești ceva, mă poți chema și am să vin de îndată. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Sat Feb 01, 2020 5:44 pm | |
| ─ Rămâi deocamdată cu mine, îi spuse Tan. Oricum camera e destul de mare şi nu am cu cine sta de vorbă, adăugă ea. Ea se aşeză pe pat rezemată şi spuse: ─ Vino lângă mine! îi făcu ea semn să se aşeze lângă ea.
| |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Sat Feb 01, 2020 8:55 pm | |
| Miller executa cum ii ceruse domnisoara. Se aseaza elegant langa ea pentru a nu o stanjenii. Era bucuros ca a acceptat sa ramana cu ea in camera. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Sat Feb 01, 2020 10:36 pm | |
| ─ Vorbeşte-mi Miller, spuse ea. Despre orice! adăugă. Vreau să îţi ascult vocea, pentru că ai un timbru vocal aparte, concluzionă ea. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Sun Feb 02, 2020 12:02 am | |
| -Ok...pai sa incepem. Îmi place muzica clasica si medievală. Sunt arcaș într-o trupă de reenactment. Din când în când mai citesc o carte și la ordinea zilei ajut oameni. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Sun Feb 02, 2020 12:05 am | |
| ─ De-a lungul muncii tale ce fel de persoane ai întâlnit? Vrăjitori, nemuritori, oameni, elfi… ceva de genul? întrebă ea. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Mon Feb 03, 2020 4:22 pm | |
| -Am intalnit mai multi vrajitori. Erau si buni si rai, insa mie nu mi-au facut nici un rau. Mereu ma cauta cand au nevoie de mine si nu ii refuz de loc. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Mon Feb 03, 2020 5:08 pm | |
| ─ Ah! spuse ea. Deci nu ţi se pare nimic aiurea, dacă îţi spun că eu sunt nemuritoare, adăugă ea. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor Mon Feb 10, 2020 8:34 am | |
| Miller**
-Chiar de loc. Nu mi se pare nimic ciudat si de speriat. Eu sunt obisnuit cu asemenea fenomene. Numainsa ai grija la necromanceri si demoni. Sunt foarte periculosi. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Prin ţinutul misterios al elfilor | |
| |
|
| |
| Prin ţinutul misterios al elfilor | |
|