Author | Message |
---|
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Feb 12, 2023 2:25 pm | |
| Dar cine se crede mai exact aceasta duduie? | |
|
| |
Sharma Sanara Fantasy rpg
×Rubin : 1720 ×Smarald : 1851 ×Reputatie : -1 ×Varsta : 24 ×Localizare : Fairytopia Metropolis
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Feb 12, 2023 2:30 pm | |
| Habar n-am cine se crede sau ce se crede Rox acum.
Si mai am o intrebare. Ziceai ca pot face conturi oricate doresc. Dar e obligatoriu sa le anunt? le anunt aici in chat? Sau nu e obligatoriu sa anunt?
| |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Feb 12, 2023 5:17 pm | |
| Dupa ce ai facut contu, il prezinti la rubrica welcome. Din partea mea poti avea 20.000 de conturi, nu am treaa. | |
|
| |
×Rubin : 1720 ×Smarald : 1851 ×Reputatie : -1 ×Varsta : 24 ×Localizare : Fairytopia Metropolis
| |
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Feb 12, 2023 5:24 pm | |
| Cu placere. Imediat iti voi raspunde si la rpg. Am fost sa fumez o tigara. | |
|
| |
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Feb 12, 2023 5:32 pm | |
| Hazbin tu ești Lord Eric sau o fi venit Venom pe aici să mă spioneze și să râdă împreună pe forumul lor de metaversul scris pe care vreau să îl creez eu aici? | |
|
| |
Lord Eric Membru Nou
×Rubin : 9 ×Smarald : 11 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 30 ×Localizare : Camelot
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Feb 12, 2023 5:34 pm | |
| Sunt Hazbin, nu e nici un Venom. Eu am racut personaj pentru norvegeanca ta. | |
|
| |
| |
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Feb 12, 2023 5:41 pm | |
| Dar ti-am raspuns la noul tau personaj. Si da, imi voi mai face cateva personaje. Cand te inregistrezi, la nume sa iti pui numele tau real. La user ce vrei tu. | |
|
| |
Midori Membru Nou
×Rubin : 634 ×Smarald : 646 ×Reputatie : 4 ×Varsta : 27 ×Localizare : Oradea ×Stare de spirit : azi nu.
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Feb 12, 2023 5:42 pm | |
| Deci, dumnezeule Ce exemplu superb puteti da actualilor si viitorilor membri ai forumului "Duduie"? Pe bune? Asta e atitudine de moderator/administrator? Foarte permisiv, ce sa zic. Foarte frumos. Sa va fie rusine.
Si @Sharma Sanara , avand in vedere atitudinea ta, iti meriti ban-ul acela permanent. 1. Pentru ca ti-ai creat conturi false si te-ai dat drept verisoara ta si drept una Tanja, FARA sa anunti membrii unui staff de treaba asta. Se numeste furt de identitate. Se numeste o prostie pe care o face un copil de mai putin de 10 ani. 2. Pentru ca o deranjezi pe Roxana in toiul noptii si o trezesti si pe ea, si pe sotul ei, dar si pe copila. Deranjezi o intreaga familie. 3. Acea regula retroactiva pe care a facut-o Venom a fost din cauza prostiei pe care ai facut-o tu cu conturile tale false: Tanja si Ralukky. A facut-o ca sa evite sa dea in viata lor de persoane false, de conturi false. 4. Iti spun a 1000-a oara, DACA anuntati faptul ca acele conturi sunt pentru personaje RPG din prima, erai iertat si NU erai banat. 5. Parca subiectul acesta era incheiat ) asa discutasem ieri cu tine.
@Hazbin - iti spun cu toata sinceritatea ca nu ma deranjeaza absolut deloc faptul ca mi-ai scos rangul de moderator, DESI tin sa te anunt ca eu am intrat aproape in fiecare zi pe forumul tau ca sa vad daca se mai posteaza, daca se intampla ceva. Doar ca... surpriza! Era cam mort nu vazusem motiv sa postez daca forumul era mort. Oricum, poti sa-ti pastrezi rangul pentru ca nu imi aduce nici o satisfactie in viata mea personala faptul ca am moderator pe un forum sau nu. Am altele de care sa ma ocup.
Ca si simplu membru al forumului, eu personal sunt dezamagita de atitudinea de care dati dovada amandoi (George si Sebi). Consider ca ar trebui sa se puna accent mare pe crearea si respectarea unui regulament bine pus la punct si mai lung putin... ca sa se evite orice neintelegere.
O seara faina!
| |
|
| |
Wyndrunner GreySky Fantasy rpg
×Rubin : 12 ×Smarald : 16 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 16 ×Localizare : America Latina
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Feb 12, 2023 5:50 pm | |
| - Hazbin wrote:
Dar ti-am raspuns la noul tau personaj. Si da, imi voi mai face cateva personaje. Cand te inregistrezi, la nume sa iti pui numele tau real. La user ce vrei tu. Am inteles Sebi. Asa voi face imcepand cu urmatoarele personaje/conturi care le voi crea. E o idee buna. | |
|
| |
Lord Eric Membru Nou
×Rubin : 9 ×Smarald : 11 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 30 ×Localizare : Camelot
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Feb 12, 2023 5:54 pm | |
| Ai vazut cum fac si la personajul meu? Din nume o sa pun Alias pentru a sti ale cui sunt peraonajele. | |
|
| |
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Feb 12, 2023 6:07 pm | |
| Da, Sebi! Am inteles. Asa voi face.
| |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Feb 12, 2023 6:10 pm | |
| Perfect. Sti cumva cine eate noul user @Valentina? | |
|
| |
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Feb 12, 2023 6:13 pm | |
| Si exista oare vreo modalitate ca Alias-ul sa poata fi vazut doar de catre staff? Sau trebuie sa il mentinem vizibil pentru toti?
Tot al meu e. Vroiam sa il fac doar de impresie, Sa mai iasa +1
Dar il voi transforma in personaj si voi pune aliasul. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Feb 12, 2023 6:15 pm | |
| Atunci il piti folisi de impresie ca sa dea bine la forum. Sau mai e o solutie, la nume poti pune porecla personajului tau si e mai bine. | |
|
| |
| Subject: Re: Discutii fara noima Sun Feb 12, 2023 6:19 pm | |
| Momentan vreau sa il las de impresie. Daca si tu esti de acord. Si cand ma voi gandi la inca un personaj care sa il dau cu care sa joace, vom vedea cum pune numele.
Deoarece Alethia Spitz e un personaj al meu am solicitat accesul ei in grupul Lady.
Alethia Spitz e o fata cu infatisare canina de pe paneta Gan Duran
| |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Feb 13, 2023 11:16 am | |
| Cum crezi tu, eu nu am inimic impotriva. | |
|
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
×Rubin : 844 ×Smarald : 862 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 27 ×Localizare : Ketterdam ×Stare de spirit : Tuturu~
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Feb 13, 2023 1:08 pm | |
| - Midori wrote:
Deci, dumnezeule Ce exemplu superb puteti da actualilor si viitorilor membri ai forumului "Duduie"? Pe bune? Asta e atitudine de moderator/administrator? Foarte permisiv, ce sa zic. Foarte frumos. Sa va fie rusine.
Si @Sharma Sanara , avand in vedere atitudinea ta, iti meriti ban-ul acela permanent. 1. Pentru ca ti-ai creat conturi false si te-ai dat drept verisoara ta si drept una Tanja, FARA sa anunti membrii unui staff de treaba asta. Se numeste furt de identitate. Se numeste o prostie pe care o face un copil de mai putin de 10 ani. 2. Pentru ca o deranjezi pe Roxana in toiul noptii si o trezesti si pe ea, si pe sotul ei, dar si pe copila. Deranjezi o intreaga familie. 3. Acea regula retroactiva pe care a facut-o Venom a fost din cauza prostiei pe care ai facut-o tu cu conturile tale false: Tanja si Ralukky. A facut-o ca sa evite sa dea in viata lor de persoane false, de conturi false. 4. Iti spun a 1000-a oara, DACA anuntati faptul ca acele conturi sunt pentru personaje RPG din prima, erai iertat si NU erai banat. 5. Parca subiectul acesta era incheiat ) asa discutasem ieri cu tine.
@Hazbin - iti spun cu toata sinceritatea ca nu ma deranjeaza absolut deloc faptul ca mi-ai scos rangul de moderator, DESI tin sa te anunt ca eu am intrat aproape in fiecare zi pe forumul tau ca sa vad daca se mai posteaza, daca se intampla ceva. Doar ca... surpriza! Era cam mort nu vazusem motiv sa postez daca forumul era mort. Oricum, poti sa-ti pastrezi rangul pentru ca nu imi aduce nici o satisfactie in viata mea personala faptul ca am moderator pe un forum sau nu. Am altele de care sa ma ocup.
Ca si simplu membru al forumului, eu personal sunt dezamagita de atitudinea de care dati dovada amandoi (George si Sebi). Consider ca ar trebui sa se puna accent mare pe crearea si respectarea unui regulament bine pus la punct si mai lung putin... ca sa se evite orice neintelegere.
O seara faina!
Nu a fost frumos faptul că ați ignorat complet acest mesaj...
| |
|
| |
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Feb 13, 2023 1:18 pm | |
| Nu s-a ignorat. A zis Sebi sa îmi pun alias la conturile de personaje. | |
|
| |
Xiphion. ♧ Premium♧
×Rubin : 844 ×Smarald : 862 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 27 ×Localizare : Ketterdam ×Stare de spirit : Tuturu~
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Feb 13, 2023 1:38 pm | |
| | |
|
| |
Lumiere Tsunemori Membru Nou
×Rubin : 20 ×Smarald : 22 ×Reputatie : 0 ×Localizare : Japan
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Feb 13, 2023 2:04 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Feb 13, 2023 2:54 pm | |
| Nu am ignorat. Următoarele personaje a spus și Sebi sa îmi trec Aliasul adică numele real sub numele de personaj la profil. Cele prezente le-am enumerat in acest subiect mai devreme. | |
|
| |
Lumiere Tsunemori Membru Nou
×Rubin : 20 ×Smarald : 22 ×Reputatie : 0 ×Localizare : Japan
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Feb 13, 2023 2:55 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Discutii fara noima Mon Feb 13, 2023 3:13 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Discutii fara noima | |
| |
|
| |
| Discutii fara noima | |
|