| Anunturi ! | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Anunturi ! Thu Jan 16, 2020 4:43 pm | |
| Am vorbit cu Seb sa facem acest topic ca sa va punem la curent cu toate noutatile. Cred ca nu mai e nevoie sa mentionez de tema, ranguri tot ce s-a pus nou la nivel 'stilistic' pentru ca deja ati observat din discutiile de la staff ^_^ Ce vreau sa va anunt e ca am terminat de reorganizat RPG-ul. Erau prea multe 'subsectiuni' goale, care oricum erau doar pentru genul de personaje care nu sunt asa de des jucate, asa ca am mai restrans din locatiile inutile si am adaugat inca cateva. Am impartit RPG-ul anime in REAL si FANTASY si am rugamintea sa nu apara personaje fantasy in sectiunea de Real. Va multumim pentru atentie, have fun and happy posting ! Echipa forumului Majestic. (Acest topic este strict pentru anunturile STAFF-ului, asadar va fi inchis. Orice nelamurire sau sugestie aveti, in acesta sectiune exista alte topicuri unde le puteti adresa). | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Anunturi ! Thu Jan 16, 2020 7:44 pm | |
| Multumim pentru informare! | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Anunturi ! Fri Jan 31, 2020 2:33 pm | |
| Am adaptat tema acestei perioade, cum se apropie Valentine ! Baza temei este aceeasi, am schimbat culorile, marit scrisul, pus un banner nou si imagini noi. Speram sa va placa ! (Mai tarziu astazi vom schimba si butoanele de New topic, new reply, edit si quote). | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Anunturi ! Fri Jan 31, 2020 2:43 pm | |
| arata foarte bine noua tema chiar daca nu ati reusit sa schimbati butoanele | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Anunturi ! Fri Jan 31, 2020 2:55 pm | |
| Prefer sa o las pe Nico sa le faca Eu aseara nu am gasit un program bun cu fonturi, dar cand are ea timp azi se ocupa | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Anunturi ! Fri Jan 31, 2020 2:56 pm | |
| | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Anunturi ! Wed Feb 05, 2020 9:42 pm | |
| Hey guys. M-am hotarat, de acum, de fiecare data cand arhivez/inchid un topic sa motivez in el motivul acelei arhivarii, ca sa se stie de acum inainte. In cazul in care considerati arhivarea injusta/doriti topicul inapoi contacta-ti-ma prin PM. Kisses <3 | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Anunturi ! Wed Feb 05, 2020 11:52 pm | |
| foarte bine ai procedat cu acest anunț @Rogue | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Anunturi ! Thu Feb 06, 2020 1:06 am | |
| ma bucur ca asta consideri ^^ | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Anunturi ! Thu Feb 06, 2020 1:21 am | |
| Dragii mei, in cele din urma am facut eu butoanele, cum Nico e foarte prinsa cu munca. Sper sa va placa ^^ (si imi cer scuze ca a durat) | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Anunturi ! Fri Feb 21, 2020 8:22 am | |
| Am mai reorganizat putin , inca o data, structura forumului. Nu sunt schimbari foarte mari, dar cred ca acum e structurat putin mai bine ^^ | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| |
| |
SoulShadow Membru Nou
×Rubin : 674 ×Smarald : 694 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : March, England ×Stare de spirit : Ok'ish
| |
| |
SoulShadow Membru Nou
×Rubin : 674 ×Smarald : 694 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : March, England ×Stare de spirit : Ok'ish
| Subject: Re: Anunturi ! Sat Feb 22, 2020 4:07 pm | |
| Heey guys! Dupa o mie de ani, am reusit si eu sa fac rangurile, cele speciale si cele normale! Sper din suflet sa va placa! Intampin ceva dificultate in a schimba butoanele de sus, "acasa, portal..." insa le voi face de indata ce imi voi da seama unde gresesc. Inca odata sper sa va placa! O zi faina sa aveti ! you are my everything. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Anunturi ! Sat Feb 22, 2020 8:26 pm | |
| | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Anunturi ! Mon Feb 24, 2020 10:32 pm | |
| Am pus un banner pentru Dragobete Îmi pare rău că nu l-am pus de la începutul zilei, ci abia acum spre final, doar că azi am lucrat și n-am avut cum Îl voi lăsa până la sfârșitul lunii și apoi voi face altul | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Anunturi ! Tue Feb 25, 2020 9:31 am | |
| ce dragut arata banenerul de dragobete!! | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Anunturi ! Tue Feb 25, 2020 6:20 pm | |
| | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Anunturi ! Thu Feb 27, 2020 1:20 am | |
| Am pus scheletul la o tema noua, mai spre verde, mult mai primavarateca decat cea anterioara Ideea e ca tema cealalta prezenta niste defecte si oricat am incercat eu si Nico sa umblam la scrisul din profile (edit info, edit avatar, etc) nu s-a concretizat nimic si cu bara de navigatie la fel (acasa, portal, etc). Asa ca am pus acest schelet nou de tema pe care urmeaza sa-l lucrez. L-as fi terminat chiar in seara asta, dar e deja tarziu si sunt super obosita dupa tura de noaptea trecuta si ma bag in pat Dar maine cand ma trezesc o sa ma ocup sa fac butoane, banner, etc, tot ce trebuie pe ea | |
|
| |
SoulShadow Membru Nou
| |
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| |
| |
SoulShadow Membru Nou
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Anunturi ! Fri Feb 28, 2020 12:16 am | |
| Ti-am mai spus si data trecuta cand ma tot pistonai cu diverse lucruri .. SA AI RABDARE!!! Ca si data trecuta, spui ceva, inainte ca noi sa terminam cu tema... Ai rabdare sa vezi la final si atunci vii si spui daca intr-adevar e ceva ce nu e ok Eu am mentionat aseara ca am pus o tema temporara... | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Anunturi ! Fri Feb 28, 2020 8:44 am | |
| Tema arata foarte bine si eu sunt cu mandalele. Imi cer scuze daca v-am suparat cu ceva. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Anunturi ! | |
| |
|
| |
| Anunturi ! | |
|