Author | Message |
---|
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Anunturi ! Fri Feb 28, 2020 10:44 pm | |
| te grabesti, asta e toata chestia... noi lucram si nu avem timp mereu nici acum nu e gata, nu cred ca am anuntat ca e gata.. nu sunt facute butoanele, nu e facut nimic, pt ca eu am lucrat si n-am avut cand ar trebui sa fii mai intelegator, cred ca si tu ai momente cand n-ai timp.. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Anunturi ! Sat Feb 29, 2020 2:13 pm | |
| promit sa nu va mai deranjez in legatura cu designe-ul probabil o fac involuntar din cauza entuziasmului | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Anunturi ! Sat Feb 29, 2020 9:17 pm | |
| | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Anunturi ! Wed Mar 11, 2020 3:15 pm | |
| Voiam sa va anunt ca am pus alte butoane. Prima data cand le pusesem pe cele pe verde credeam ca va ramane un fundal verde, dar ramanand acesta roz si tema avand mult roz am facut si butoanele in tandem. | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Anunturi ! Wed Mar 11, 2020 7:48 pm | |
| Ca si anunt, am adaugat o categorie la fan ficuri numita TERMINATE De acum in colo ,acolo vor fi mutate fan ficurile cu FINAL Va rog de fiecare data cand terminati vreunul sa ma anuntati intr-un pm ca sa o fac Pe ale mele, care erau terminate, le-am mutat deja Mi se pare mai ok asa decat sa le arhivam, la modul ca desi de postat e terminat un fic sa poata comenta oricine il citeste dupa ce este postat in intregime Cheers | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Anunturi ! Sun Mar 15, 2020 5:28 pm | |
| Va anunt ca in grupul RPG players au ramas decat userii ACTIVI, care posteaza in PREZENT la rpg. Nu mi se pare ok sa ramana acolo toti cei care au fost in trecut, tinand cont ca in prezent nu activeaza. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
×Rubin : 4168 ×Smarald : 4294 ×Reputatie : 5 ×Varsta : 34 ×Localizare : Bucharest ×Stare de spirit : nebun
| Subject: Re: Anunturi ! Sun Mar 15, 2020 11:45 pm | |
| FOARTE BINE AI PROCEDAT ANNE! | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Anunturi ! Thu Sep 03, 2020 6:02 pm | |
| Avand in vedere ca este toamna, m-am decis sa fac de pe acum tema de Halloween. Heave fun! | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Anunturi ! Mon Sep 28, 2020 12:59 am | |
| Bun! Am reusit sa termin de modificat tema pentru Halloween. Pana la urma am decis ca eate cea mai potrivita versiune. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Anunturi ! Mon Sep 28, 2020 1:25 pm | |
| Un nou anunt! Am deschis rubrica noua la Real RPG! Aceasta poarta denumirea de RPC RPG. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Anunturi ! Mon Dec 07, 2020 12:39 am | |
| News! Am facut tema de iarna pentru toti utilizatorii acestui forum. Curând va voi trimite mesaj pentru informare. | |
|
| |
Hazbin ♕ Big boss♕
| Subject: Re: Anunturi ! Mon Feb 08, 2021 3:00 pm | |
| News!!! Wee are green! Noua tema a forumului este dupa cum vedeti, pe verde. Curand va fi si bannerul gata. Speram sa va placa si sa reveniti cu drag pe la noi! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Anunturi ! | |
| |
|
| |
| Anunturi ! | |
|