Majestic Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

majestic world of royalty

HomePortalSearchRegisterLog in
Latest topics
» interviu Nina
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyFri Oct 25, 2024 9:47 am by dominic

» Condica de prezenta
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyThu Oct 24, 2024 11:24 am by Hazbin

» Intreaba-ma.
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyFri Sep 27, 2024 1:01 pm by Nina

» O căprioară năzdrăvană (with Jax)
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyFri Sep 20, 2024 2:49 pm by Hazbin

» Berbec
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptySun Sep 15, 2024 11:59 am by MagicBot

» Taur
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Gemeni
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Rac

» Leu

Top posting users this month
No user
View
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 Percent_0

Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]

Go down 
4 posters
Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 33  Next
AuthorMessage
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

×Rubin : 1286
×Smarald : 1320
×Reputatie : 2
×Varsta : 30
×Localizare : Giurgiu
×Stare de spirit : O nebună la orizont

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 Empty
PostSubject: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptySun Jan 21, 2018 10:51 pm

First topic message reminder :

Derek: Ce putea sa fie mai frumos , mai simplu decat o mica vanatoare de sange la miezul nopti. Oameni seara, la plimbare perfect pentru mine, pentru un vampir insetat de sange cum sunt eu.

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 VREkqu3

Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my 
I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my 
Looking for something right 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
I want something stronger (I want it) 
(워워워워워) 
Than a moment, than a moment, luv 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 
For a boy with, for a boy with luv 

Last edited by Casydy on Sun Jan 19, 2020 8:27 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://animeworldred.forumgratuit.ro/forum

AuthorMessage
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptySun Jan 19, 2020 6:39 pm

Derek

Incep sa rad si o sarut scurt pe bune.
- In regula iubito. Spun bland si ma misc usor in ea si cu delicatețe o mangai o sting o rasfat. Avea dreptate pana la. Urma nu simt ca ma culcat cu ea doar penteu sex. Simt ca intre noi doi este ceva mult, mult mai mult decat o partidă de sex fara sentimente.

Seth

Rad usor si gem de nebun in momentul in care ea incepe sa-mi faca oral. Se simtea dumnezeste. Nu mai judec am concret chiwr de loc. Ceea ce imi facea ea era minunat!
- Sfintelor macaroana! Se simte minunat! Spun gemand de placere.

Sylvya

Pun toate lucrurile in tigaie si le călesc.
- Nu e nevoie, Drago. Sincer. Ma descurc. Ti-am spus daca vrei sa ma ajuti cu ceva poti ou e in pahare. As vreau un pahar de vin. Drept aperitiv simplu. Spun chicotind in timp ce eu mestecat in tigaie.

Dintr-o data ma opresc din mestecat cand ma lovește o viziune din viitor. Se facea ca eram in bucatarie, tot la aragaz si mestecam intr-o tigaie. Iar langa mine erau Mira si Mara, iar cineva ma prinsese pe la spate si ma trasee in bratele lui. Cand imi intorc capul in viziune si vad ca e Drago raman stupefiata. El ma sarutase si se lipide cu totul de spatele meu si ma tot sărută de fata cu fetițele. Ele aplaudau si chitaiau fericite, iar prin trnasa puteam sa-o aud pe Mira cum ma striga "Mami".

Imi revin din trasa si ma dau in spate si imi pica lingura din mana jos, pe gresie. Priveam agitata in fata. Si incercam sa ma rin pe picioare si sa nu cad in fund.

Anastacia

Nu mai stau mult in semi adormi rea mea si cand il vad defapt ce face ma trezesc si stau si il privesc chicotind usor.
- Ia spune tu draguta ce vrei sa faci acolo? Iti place asa sa iti dai intalnire cu "Manuela"? Nu iti mai plece carnea proaspăt a? Intreb ranjind si il prind de mandrie si incep sa-o frec eu in locul lui in timp ce ma lipesc de pieptul lui mai mult si il sarut si il ling pe gat.
- Trebuue sa-mi iau ravansa, nu? Sau vrei sa-ti las si ei un semn ca la mine? Intreb ranjind in timp ce imi misc si mai repede mana.

Ana- Maria

- Desigur. O sa-i trasmit lui toate salutarile si mulțumiri le. Apropo sunt de la fratele meu, Seth. Spun chicotind usor si imi iau si eu pe mine o vestă mai groasă putin.
- Inainte sa iesim putem sa trecem din nou pe la infirmerie? Vreau sa trec pe la fete sa vad cum se simt si de ce nu se trezesc pana acuma? I trebuie bland spre el.

Cedric

-Sincer, da. Speram sa fii tu, mai ales ca am simțit parfumul. Ea nu foloseste parfumul tau, asa ca mi-am dat seama ca erai tu si de aceea te-am luat in brate. Si acum mai bine ai sta potolit a daca nu vrei sa te fut pana iti bag mintile in cap. Spun ranjind cand vad ca s-a potolit.

Era perfect. Ma aplec in fata si o sarut usor pe buze si dupa cobor cu sarutarile pe gatul ei si ii prind cearsaful in mana si il dau de pe ea, jos.
- Am crezut ca nu vad bine, dar se pare ca nu m-am inselat. Esti goală. Pusca sub cearsaf. Orgasmic iubito. Spun ranjind si ii prind sani in mana si incep sa ma joc cu ei si ii iau in gura muguri sannilor si ii sug, musc.

Kasandra

Trec pe la i. Firmerie sa vad cum se mai simt fetele si daca sunt in regula. Cum intru in camera raman stupefiata cand zaresc un lup mare care sta deasupra Ninei cu gura deschisa si brand sa-o muste.
- Jos de pe ea javră. Spun maraind si ma folosesc de fulger sa-l scot afara, prin perete.

Cum lupu dispare ma duc langa ea sa-o verific sa vad daca e in regula. Rasuflu usurata, dar studiez camera cu atenție. Nu puteam sa le las singure. Aveau nevoie de protectie.

Karla

Aud o bubuitură si ma trezesc instant si incerc sa ma ridic in fund. Ma uit la Arina.
- Ce se petrece? Intreb respirand greu. Inca nu imi revenisem total.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

×Rubin : 446
×Smarald : 452
×Reputatie : 0
×Varsta : 29
×Localizare : ^_^ We Love ^_^

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptySun Jan 19, 2020 8:10 pm

Sarah:
Acum nu mai simteam ca e doar o aventura, ci chiar simteam ca fac dragoste cu un barbat, nu doar sex.
- Asta ar putea sa dea dependenta! Spun gemand usor si infigandu-mi unghiile in spatele lui.

Kile:
Zambesc strengareste cand vad ca deschide ochii si ia ea fraiele.
- Oh, daca ai sti cat am vrut sa iti fac ceva, dar nu am vreun fetiș in a ma culca cu tipe adormite sau lesinate.
Vazand ca nu e deloc repulsata de ceea ce facusem si chiar ii facea placere sa ma atinga am decis sa devin si eu activ in jocul pe care il incepuse ea asa ca imi duc o mana usor pe abdomenul ei si o cobor pana ajung intre picooarele ei incepand sa mangai zona aceea dand o mare atentie clitorisului.

Drago:
Vad ca Sylvya nu mai spune nimic asa ca ma apropii de ea si observ ca era ca si blocata.
- Sylvya? Esti ok? O intreb fluturandu-mi o mana prin fata ei.
La cateva secunde dupa ce am strigato o vad ca se da in spate si ii scapa lingura din mana.
- Alo! Sylvya! Ma auzi?

Karina:
Raman efectiv cu gura cascata cand aud ca realizase, kntr-o oarecare masura, ca nu sunt sora mea, dar tot se bagase langa mine, iar gestul pe care l-a facut in continuare m-a socat complet. Primind un al doilea sarut de la el am incercat sa ma impotrivesc, dar apoi am ramas descoperita si nu stiu care era mai rosu. Fata mea sau parul?
Cand incepu sa coboare cu sarutarile si incepu sa ma atinga corpul imi spunea sa il iau la bataie, dar mintea... mintea imi spunea cu totul altceva. Parca si vedeam doua copii minione ale mele cum imi stateau pe umeri si imi sopteau:
,, - Da-l jos si rupel in bataie!
- Da de ce sa faca asta? Arata bine tipu!
- Ce zici tu acolo? Esti oarba cumva? Asta e efectiv viol!
- Oh, mai taci! Sti bine ca si ea vrea asta ca e atrasa de el!
- Nu conteaza atractia!
- O, ba da! Sau ce, vrei sa ramana virgina pana se casatoreste? Alo, Karina, ai peste 20 de ani mamica! Ce mai astepti?
- Aici ai dreptate! Karina, profita de ocazie! Tipul chiar e futabil!
- Vezi ca am dreptate! Da-i bice fata! Lasa-l sa te ravaseasca! "

Pana la urma renunt la gandul de a ma impotrivi si ma las prada placeri, desi inca imi era o rusine de imi venea sa ma fac mica si sa intru in pământ, mai ales ca eram singura dezbracata.
- Nu crezi ca nu e corect ca doar eu sa fiu goala?
Indraznesc sa spun punandu-mi minile pe spatele lui si tragand de tricoul acestuia. Asta de indata ce am mainile libere, desigur.

Noia:
Zambesc in coltul guri si ma avand in a-l lua cu totul in gura, chiar daca era atat de dotat de imi era imposibil sa il fac sa incapa. Norocul meu e ca stapaneam destul de bine tehnica prin care zicea ca il inghit luandu-i intreaga lungime in gura, jucandu-ma intre timp si cu bilutele lui.

Kashim:
- Desigur! Nu ma deranjeaza!
Ii spun zambind si o insotesc spre infirmierie, dar cand ajung aproape o prind de mana si o opresc in loc. Simteam mirosul unui varcolac, sau mai multi, nu eram sogur, insa mirosurile imi erau familiare.
- Cred ca nu am scapat de toti varcolacii. Sa inaintam cu prudenta.
Ii spun Anei si, choar daca eram inca slabit, tot fac cumva si imi scot ghearele la inaintare.

Arina:
Ma luase somnul inapoo, dar galagia de se auzise ma face sa deschis ochii la timp ca sa vad cum acel varcolac este invins.
- Avem musafiri nepoftiti!
Ii spun eu surori mele si ma ridic in picioare fiind in garda in caz ca mai aparea careva.

Love, not hate

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 98878210
Back to top Go down
http://rpganimeromania.forumgratuit.ro
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptySun Jan 19, 2020 8:48 pm

Derek 

Ma misc in ea usorc u dragoste. O alintam si o rasfatam exact cum merita. 
- Eu nu zic nu. Nu m-ar deranja , sa sti. Spun chicotind. 

Anastacia

Incep sa gem usor de placere , in timp ce imi miscam mana pe mandria lui din ce in ce mai repede si il stang usor. 
- Ah... Aspun gemand usor cand ii simt mana acolo jos. 

Sylvya

- Da.. Da... Spun inca panicata si il prind de maini inainte sa cad jos. 
- Sunt bine , daor... Am avut o viune atata tot. Spun ganditoare. 

Cedric

Incep sa chicotesc si dau aprobator si cap si o ajut sa ma dezbrace de tot. Avea totus dreptate, trebuia sa fiu si eu gol, nu numai ea. 

Ana-Maria

Nu mai spun nimic doar il umrez in tacere. Cum intram la camera unde sunt toate patru o gasesc deja pe Kasandra in mijloculu fetelor incercand sa repare peretele delanga patul Ninei. 
- Kasy! Ce se petrece aici ? 
- Au aparut din nou varcolaci. Au venit dupa fete. De data asta trebuie sa stea cineva langa ele. Si langa Anastacia , la fel. Am o banuiala ca o tintesc si pe ea. Eu o sa adun ocricum fetele sa dea o raita castelului si sa foloseasca vraja de protectie pentru orice . 

Karla

Incerc sa ma ridic in fung si sa ma trag din pat. 
- Nu e bine. Sar putea sa fie varcolaci... Inca nu am terminat cu ei. Spun ganditoare. 

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptySun Jan 19, 2020 9:41 pm

Sarah:
- Asta ramane de vazut! Spun incepand sa gem caci, chiar daca ritmul era unul lent, tot simteam cum ma apropii tot mai mult de dulceata orgasmului.

Kile:
- Esti deja uda draga! Nu pare sa te deranjeze deloc ce iti fac! Ii soptesc senzual la ureche muscandu-i lobul urechii apoi, scapandu-mi si mie un mic geamat caci se pricepea destul de bine sa o frece.

Noia:
- Se pare ca iti place ceea ce iti fac.
Spun facand o pauza pentru a respira caci avandu-l pe. El pana in gat imi era imposibil sa si respir. Desigur ca in timpul ala am continuat sa imi misc mana pe barbatia lui.

Drago:
Cand vad ca o lasa picioarele o trag spre mine si o iau in brate asezand-o pe un scaun.
- Ce viziune? O intreb vizibil ingrijorat caci indiferent deslre ce fusese acea viziune o tulburase destul de mult.

Kashim:
- Sa ii anuntam si pe restu. Cei care mai pot lupta sa fie in gard.
Spun uitandu-ma catre fete si apoi catre gaura din perete. Tot aveam acel sentiment ciudat de familiar in ceea ce privea mirosul.

Karina:
Dupa ce l-am dezbracat complet am ramas blocata holbandu-ma la trupul lui si la toate acele tatuaje.
,,- Mama! Da ii futabil rau! Cum sa lasi sa iti scape asemenea bunaciune!
- Trebuie sa fiu de acord cu ea. Si eu as vrea sa imi pierd virginitatea cu un asemenea bad boy.
- Oooo si e bad boy din mai multe puncte de vedere! Mrrrr!"

Mintea mea deja o lua razna si, luptand cu propria-mi rusine, am indraznit sa imi pun mainile pe pieptul lui si sa le cobor pana pe abdomen pipaindu-i patratelele
- Sunt reale?
Ma trezesc eu întrebând in timp ce il pipaiam.

Arina:
- Oho! Tu stai pe loc! Inca esti slabita din cauza transfuziei!
Spun prinzand-o de umeri pe Karla nelasando sa se ridice.
- Nu trebuie sa lupti tu neaparat! Mai mult ai incurca in momentul de fata!

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptySun Jan 19, 2020 10:28 pm

Derek 

Ma isc usor in cerc, ies din ea si dupa intru iar in ea. Ma misc in acest mod destul de mult timp. Imi place sa-o sicanez asa. era adorabila cand aproape o duceam la apogeu. 

Anastacia

- Pai am spun eu ceva? Am dat eu imrpesia ca nu imi place? Spun printre gemete. 
Il privesc euforica si imi musc buza de jos de placere. Se simtea asa de bine. 

Seth
- Oh... Nici nu ai habar... Spun respirand cu greu cumva incercam sa ma repun pe picioare. 

Sylvya

Ma tin de  el si il privesc in ochii. 
- Cu noi patru. Eu , tu , Mir asi Mara. La bucatarie. Eu faceam ceva de mancare fetele stateau pe langa mine si tu vii prin spate so ma iei in brate si ma saruti si Mira ma stricase... Mami Spun inca socata. 

Anita 

Raman in spatele lui si il prind de mana. 
- Atunci ma duc sa merg eu dupa ei ? Intreb bland ? 

Cedric

Ranjesc si o prind de mainii si le presez de piept. 
- Faorte adevarate scumpo. Pipaieste cat vrei. Sunt doar ale tale.! 

Karla

Oftez lung si ma dau batuta. Nu puteam sa le ajut de loc, chiar de loc. Asta ma deranja la culme.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptySun Jan 19, 2020 10:41 pm

Sarah:
- Ah! Dar stiu ca sti sa innebunesti o femeie!
Printre gemetele de placere ma intind si ii trag chipul aproape de al meu pentru a-l saruta.

Kile:
- Ma bucur ca nu ma mai respingi ca prima oara.
Spunand asta imi cobor capul deasupra sanilor ei si incep sa ii sarut fiecare muguras in parte acordandu-le atentia binemeritata.
- Ai grije acolo scumpo! Daca ma mai atâți mult o sa dezlantuiesti fiara!

Noia:
Ridicandu-mi capul din acea zona ma apropii cu chipul de al lui.
- Ce zici daca am trece la urmatorul pas?

Karina:
- O-ok...
Deja simteam cum capul imi ia foc, dar parca o forta ciudata ma impingea sa continui sa ii admir trupul si sa il pipai.
Inghit in sec atunci cand ochii imi coboara in zona lui intima.
,, - Oh, mama! Dar avem o anaconda acolo!
- Nu! Nu! Nu! Cum sa incapa... chestia aia?
- Ooooo, o sa incapa! Ai sa vezi! Si o sa-ti placa!

Drago:
Ii zambesc si ii mangai usor mainile.
- Nu vad de ce ar fi asa de groaznic un astfel de viitor? Din ce imi spui tu, in viziunea ta parem foarte fericiti.

Arina:
- Nu te teme, lupt eu si pentru tine!
Spunandu-i asta ma indrept de spate si ma indepartez de latul ei, dar nu inainte de a-i face smechereste cu ochiul.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptySun Jan 19, 2020 11:27 pm

Derek 
- Orice pentur tine scumpa mea. Absolut orice. Chair imi doresc sa fii fericita. 

Anastacia

- Si daca vreau sa dezlantui fiara, ce patesc? O sa ma ard? Rau  ? Spun ranjind si imi misc mana tot mai mult, tot mai tare pana il simt cum se aproprie sa-s dea drumul. 

Seth

O prind in brate si o trantesc pe spate. 
- Oh iubire, nu ai idee de cand astept sa spui asta. Spun ranjind si intru dintr-o data in ea si ma misc pentru inceput usor si dreptat din ce in ce mai repede. 

Cedric

Ranjesc si o prind de fese si o imping spre mandria mea. 
- Il vrei  iubire? Sa sti ca e nerabdator sa intra in tine. Oh. Nici nu ai habar!

Sylvia

Csc ochii mari si ma uit la el. 
- Adica... Adica... Tu ai accepta asa ceva? Tu vorbesti serios ? 

Karla

Incep sa zambesc larg si dau din cap in semn ca da. 
- Ai grija, ok ? Nu vreau sa te pierd. Mai ales ca acum mi-am intalnit si familia. Spun bland. 

Kasandra

Nu stiam ce sa fac , cum sa procedez. Trebuiea cumva sa le adun pe fete si sa plecam in camutare, macar sa aparam castelul. Nu puteam sa stam si noi linistiti macar o perioada? FAra probleme. 
Ies din infirmerie si plec spre camera prietenelor mele. Elena, Laura, Eleonor si Enya.  Intru in camerele lor si le spun direct ce aveam de facut si ele ponesc deja la treaba. Ies din camera lor si ma duc in hol. 
- Sper ca totul sa iasa bine.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptySun Jan 19, 2020 11:46 pm

Sarah:
Nu stiam ce era cu mine. Nu ma mao simtisem de mult timp asa de... de bine.
- Ma innebunesti complet!
Gemetele mele incepeau sa se inteteasca simtind cum ma apropii periculos de orgasm.

Kile:
Ii prind mana si i-o inlatur de pe membrul meu, nevrand sa imo dau drumul, inca.
- S-ar putea sa iti placa si sa ni te mai saturi. Vreo sa devi dependenta de mine? O intreb ridocand dintr-o spranceana.

Noia:
Cand il simt in interiorul meu ma agat cu mainile de spatele lui si imi infig ghearele in pielea lui zgariindu-l
- Ah! Ce bine e! Spun lasand frau liber gemetelor.

Karina:
Imi ridic privirea spre chipul lui si, vazandi-i zambetul simt ca ma topesc, ca ceva din mine urla sa fac cumva sa pun mana pe el.
,, - Nu mai fi o lase! Haide! Fă-o! "
La indemnul vocilor din capul meu imi misc buza si apoi il sarut. Sigur eram groaznica la asta caci ni aveam pic de experienta. Eu doar incercam sa fac exact cum vazusem ca se sarutau altii in filme si seriale.

Drago:
M-am lasat in genunchi in fata ei si mi-am pus mai ile pe picioarele ei, lasandu-mi apoi capul pe acestea privind in sus catre ea.
- De ce nu?

Arina:
Ma intorc spre ea si ii zambesc.
- Oh, haide! Suntem ficele Satanei cu un demon. Nu o sa fim asa de usor omorate!

Kashim:
Ceva tot nu imi dadea pace asa ca decid sa ies in curtea castelului urmarind mirosul ce imi era familiar.
Ajuns in curte observ o silueta miscandu-se rapid si reusesc cumva sa o interceptez realizand ca este un alt varcolac.
- Zaraki?
Socul se putea citi pe fata varcolacului atunci cand m-a vazut.
- Trăiești!
- Nu stiu despre ce vorbesti!
I-o tai repede caci eu choar nu aveam habar despre ce vorbea. Da, mirosul lui era extrem de familiar, dar nu il mai intalnisem vreodata in viata mea. Asta numai daca... Il intalnisem cumva inainte sa imi pierd memoria. El sa fie oare parte din trecutul meu.
Pana sa apic sa mai intreb ceva acesta o lua la fuga disparand in intuneric.
- Kashim, esti bine?
Intorcandu-mi privirea il vad pe Jamie ca se apropie rapid de mine fiind vizibil ingrijorat.
- Da, sunt bine.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyMon Jan 20, 2020 12:04 am

Derek 

Incep sa chicotesc si o sarut pe gat. O musc si o alint cum pot eu mai bine in timp ce ma misc tot mai repede in ea. 

Anastacia

- Daca esti atat de bun incat sa te cer si a doua oare , poate. Dar tu esti in stare sa satistaci o fata de nivelul meu , papusel ? Intreb ranjind in timp ce il prind de barbie si ii apropri fat ade a mea. 

Seth

Ma misc mai adanc, mai repede in ea. Se simtea as ade bine. Nu am mai avut placerea aceasta de mult timp si ma simteam minuntat, iar gemetele ei ma excita din ce in ce mai mult. 

Cedric

Ii raspund la sarut si o prind in brate si marostogolesc cu ea, ajugand sub mine. O mangai si o alint cum pot eu mai bine. 
- Oh doamne! Cat de doresc. Spuen-mi ca si tu ma vrei.Spune iubito. Spun gemand euforic in timp ce imi apuc mandria si o frec pe toata lungimea feminitati ei. Intram doar cu cpaul usor si dupa ieseam. 

Karla

NMu ami spun nimic doar dau aprobator din cap. Avea dreptate totus. Nu puteam muri as ade usor. 

Anita 

Stateam si verificam starea fetelor. Trebuei sa se trezeasca neaparat toate. Chair trebuie. Avema nevoie de puterea lor pentru a putea pune capt acestui razboi idiot. 

Kasandra

Eram afara si stateam in sptele lui Kashim si Jamie, asa aflasem de la ceilalti ca ii cheama pe cei doi. Pentru orice eventualitate saream sa-i ajut , dar cum ii vad ca pleaca rasuflu usurata 

Sylvia

- N.n.n.nu stiu... Tu sa-mi spui... Spun rosind usor si incepand sa ma balbai.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyMon Jan 20, 2020 12:34 am

Sarah :
- Oh, Derek! Ah! Asa e bine! Se simte extrem de bine!
Spun printre gemete simtiind cum trupul incepe sa imi tremure si eu parca plutesc intr-un taram al plăcerii.

Noia:
- Ah! Scumpule, te pricepi nu gulma!
Nu mai simtisem atat de multa placere vreodata si parca ma facea sa ma topesc sub atingerile si miscarile lui.
- Daca o sa continui asa o sa imi dai dependenta!
Ii spun printre gemete privindu-l si zambindu-i pervers.

Kile:
- Haide sa incercam ca sa vedem!
Nu am mai asteptat ca ea sa mai spuna ceva ci i-am acaparat buzele intr-un sarut sălbatic implicand si limbile noastre intr-un dans salbatic. Intre timp mi-am inserat un deget in feminitatea ei incepand sa explorez zona.

Karina:
Pe moment am simtit cum panica ma cuprinde si am inceput sa ma gandesc la toate variantele intunecate si am simtit cum trupul mi se incordeaza
,, - Nu te gandi la ce e mai rau!
- Da! Gândește-te la ceva relaxant!
- La ce anume sa ma gandesc? O sa doara! O sa doara rau! Ați vazit si voi ce monstruozitate are!
- Nu te gandi la asta! Daca esti incordata o sa doara mai rau! Gândește-te la pieptul ala lucrat, la abdomenul ala cu patratele, la tatuajele alea si la felul in care o sa se vada cand o sa inceapa sa se miste iar muschii lui or sa se încordeze si la ce fata o sa faca el cand o sa fie cuprins de placere. Ah! Nu mai trage atat de timp!"

Inghitind in sec am inceput sa imi plimb din nou mainile pe spatele, pieptul si abdomenul lui inchizandu-mi ochii. Într-adevăr reusisem sa ma relaxez, iar cand mi-am deschis iarasi ochii l-am privit direct in ochii.
- Da! Te vreau!

Jamie:
Chiar daca Kashim zisese ca era bine parea totusi tulburat.
- Ti-a zis ceva? Ce ti-a spus?
Il intreb punandu-mi o mana pe umarul lui moment in care acesta ma privi in ochii si se incrunta.
- Mirosul lui imi e teribil de familiar si, m-a numit Zaraki si parea surprins ca traiesc.
Auzind toate astea m-am incruntat. Era oare posibil ca acel varcolac sa fi fost din haita lui? Dar eram la capatul celalalt al lumi fata de locul unde ne intalnisem noi prima oara. Nu voiam ca el sa isi aduca aminte de trecutul lui. Nu as suporta sa il vad din nou in aceasi stare teribila in care fusese dupa ce isi omorase fratele. Inca ma simteam vinovat ca ascundeam asta fata de toti ceilalti, insa fusese dorinta lui sa uite totul, chiar daca numele fratelui lui fusese singurul pe care si-l mai putea aduce aminte. Asta arata cat de mare fusese impactul celor intamplate asupra lui.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyMon Jan 20, 2020 10:17 am

Derek 
Gemetele provocate de ea ma excita din ce in ce mai tare. Ma simteam total captiv de ea. Parca nu as vrea sa se termine niciodata asta. Ma simteam minunat. Miscarile mele devin , din ce in c emai rapide si mai intese pentru ea. Vroiam sa-o fac sa se simta minunata si sa nu mai caute aventirui sau altceva in alta parte. Vroiam sa fie doar a mea, numai a mea! Nu ii voi mai da drumul preacurand din bratele mele. 

Seth

- Si ? Vezi cumva ca ma importivesc? Spun chicotind in timp ce imi maresc ritmul miscarilor , dar in acelas imp o sarut si o musc pe unde apuc. 

Anastacia 

Incet, incet placera pune stapanire pe mine. Ma siteam pentru prima data in viata mea minunta. Nu am mia intalnit pe nimenea sa ma faca sa ma simt asa. Chiar pe nimenea. Incep sa-i gem printre micile momente cand imi dadea voie sa respir. 

Cedric

Atat mia fost de ajuns. Cum primesc raspunsul afirmativ din partea ei o sarut bland in timp ce ma pozitionez la intrarea ei mai bine si intru dintr-o data in ea pana la capat si ma lipesc cu tot cropul de ea. Stau asa pana imi va spune ea cand o sa ma pot sa ma misc in ea. Avem presimtirea ca voi fii primul din viata ei, din toate micile ezitari si retinerile care le-am vazut la ea , am banuit asta. Aceasta chestie pe mine unul ma bucura si nu vroiam sa-mi bat joc de ea si sa-o ranesc asa ca am mers pe o artita de dragoste nu de sex, pofta carnala si apoi papa. Nu. Vroiams a fie altfel cu ea, chiar doream asta. 

Kassandra

Ma uit spre cer si vad ca dintr-o data devine un rosu pal. Era perfect. Fetele pusese deja bariera de protectie. Acum eram in regula, nu putea nimenea intra prin el, dar totus trebuie sa ajung pana in subsolul castelului si pe la temnite sa verific si acolo ceva. Sa fiu sigura ca toti suntem in reguls si in siguranta. Intru in castel si primul gand este spre temnite. 

Cum intru in castel din nou , ma duc fix la bibloteca care era asezata in partea dreapta a holului ude i-am intampinat pe prieteni Mariei. Studiez fiecare carte in parte pana o asesc pe cea potrivita. O prin d de colt si o trag afarasi ramane asa. Peretele se scutura odata si bibloteca se da intr-o parte si is face aparitia un tunel secret pana la demisol. 

Cum intru pe acel hol bibloteca te trage la loc si eu imi ridic mana sus si aceasta este invaluita de foc pentur a putea vedea pe unde merg Ma uit in stanga si in dreapta si vad suporturi cu ccarbuni pentru foc asa ca ma folosesc de focul creeat si le dau o mica scante de flacara care topaie din suport-n-nsuport pentur a le aprinde pe toate si pe stanga si pe dreapta pentru a avea lumina mai multa. Iniantez usor , cu grija , c anu stiam sigur dac amai avem musafiri sau nu aici. Speram ca totus sa nu. 

Iniantez cu grija , dar pentru orice eventualitate incerc sa iau legatura cu Enya si fetele pentru ale spune unde sunt si daca intarzi mut sa stie ce au de facut pentur orice eventualitate. Cum inaintez tot mai  mult simt cum mirosul se shimba dreptat. Cum ma apropri de centru demisolului incep sa aud niste vocii si sunete ciudate asa ca imi folosesc privirea de noaptea si opresc focul automat, nu doream sa fiu descoperita de altcineva. 

Cand ajung acolo aproape de zona unde se aud sunetele ma lipesc de perete si incerc sa ascult ce vorbesc ei acolo. Ma uit cu atentie dupa perete si cand vad pe cine gasesc casc ochii mari. Eram singura. Acolo eram in jur de 5 varcolacii inca aveau forma umana si 5 transformati in varcolatii. Oh doamne! Dar cine sunt ei! Nu sunt din cei atacati sua cei care ne luptam mereu. Nu cred ca sunt cei ai nostri, cred ca sunt alti...

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyMon Jan 20, 2020 11:29 am

Sarah:
Nu puteam sa imi controlez vocea gemand din ce in ce mai tare pana in momentul in care orgasmul ma lovit in plin iar eu mi-am arcuit usor spatele simtind cum respiratia mi se taie si vocea imi piere in intensitatea momentului.

Noia:
- Treaba ta! Nu stiu daca o sa iti placa sa ma ai pe cap. Bine, poate pe unul dintre ele o sa iti placa sa ma ai.
Imi lasa si eu mainile sa ii explozere corpul si, ajungand cu ele pe fundul lui, l-am strans de fese si l-am tras mai tare spre mine.

Karina:
Cand l-am simtit intrand in mine mi-am inchis strans ochii simtind o durere cum imi strabate trupul. El era si mare, iar faptul ca era prima oara pentru mine nu ma ajuta deloc sa ma adaptez marimi lui, dar totusi am incercat sa ma relaxez concentrandu-ma mai mult pe sarut, iar treptat treptat m-am obișnuit cu marimea lui si durerea s-a risipit fiind inlocuita cu o stare de neliniste caci voiam sa se miste caci stand asa aveam o senzatie ciudata, ca o mancarime, acolo jos.

Drago:
- Eu cred ca merita sa incercam. Poate ca viziunea ta o sa devina realitate. Ii spun zambindu-i in continuare. Ea era foarte simpatica si ma simteam atras de ea asa ca nu vad de ce sa nu incercam. O luam pas cu pas si vedem unde ajungem.

Kile:
Continuand sa o sarut ma asez deasupra ei si ii pun picioarele in jurul bazinului meu continuand sa imi fac de lucru cu degetul in interiorul ei. Voiam sa o fac sa o ceara ea singura.

Jamie:
- Incearca sa te calmezi, Kashim. Poate l-ai mai intalnit inainte, nu avem de unde sa stim asta, dar acum nu cred ca este momentul sa te gandesti la asta.
Incercam sa il calmez vazand ca incepea sa devina din ce in ce mai confuz, iar asta ma ingrijora.
,, Sarah! Vino in curte. Zaraki are nevoie de noi! "
I-am comunicat surori mele telepatic folosind numele real al lui Kashim stiind ca, indiferent daca si altcineva ar fi auzit asta, numai ea si-ar putea da seama despre ce vorbesc.

Kashim (adevaratul Kashim)

- Esti sigur ca era el? 1000% sigur?
Il intreb le unul dintre beta ai haitei in timp ce il prind de umeri si il scutur de cateva ori.
- Da! Dar el nu m-a recunoscut pe mine, ba chiar a parut confuz cand l-am strigat pe nume.
Dandu-i drumul varcolacului m-am dat doi pasi in spate si am zambit.
- Trebuie sa ma duci la el!
I-am cerut celui din fata mea.
Inca de cand fusesem readus la viata de catre Luna haitei nu am incetat o clipa sa imi caut fratele. Stiu ca ii cerusem sa faca un sacrificiu groaznic in momentul in care l-am implorat sa imi ia viata, dar acum eram bine, vraja aceea nu a mai avut efect asupra mea.
- Era in curtea castelului! Dar nu cred ca o sa putem intra asa usor! Mai ales dupa ce tocmai s-a intamplat.
El spunea adevarul. Jumatate din haita noastra decisese sa il urmeze pe Alphaul ce il avusesem dupa disparitia lui Zaraki, iar cei de fata au decis sa ma urmeze pe mine si pe Sonia, luna fratelui meu.
- Trebuie sa incercam.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyMon Jan 20, 2020 12:09 pm

Derek 

Ma misc din ce in ce mai mult pana imi dau drumul in ea si o strang in brate si imi lipesc buzele de ale ei. Ma rasucesc de pe ea si o trag in bratele mele si o sarut pe toata fata. 
- Nu vreau sa-ti mai dau drumul... Spun visator in timp ce o strang tare in brate. 

Seth 

- Imi va place, imi va placea. Nu ma va deranja sa te am pe ambele capuri Spun ranjind in timp ce mai am putin si imi dau drumul in ea. 

Anastacia

Incep sa gem de placere si imi pun mianile pe spatele lui in timp ce il zgarii usor pe spate. 
- Nu ma mai atata atata.... 

Cedric

O sarut bland si ma misc usor in ea. Facem in asa fel incat miscarile mele sa nu o doara atata de tare. 

Sylvia

Zambesc bland si il mangia usor pe capusor. Era adorbail si in total avea dreptate. Nu ar fii ceva ce amandoi  nu dorim. 

Enya

Primesc mesajul de la Kasandra si ma panichez putin. Unde disparuse de a cerut asa ceva. Ce avea de gand? 

Kasandra

Ascult cu atentie ce spun acesti varcolaci si ma incrunt. Nu era de bine. Trebuie sa plec de aici imediat si sa-i anunt pe ceilati. Cum ma intorc  calc pe o creanga de comac si trosneste sub mine, iar sunetul se auzea ca un ecou in toata cladirea. Ma intoc cu fata spre ei si ii vad deja cum tipa se grabeste spre mine. Ma intorc de tot cu fata si formez un perete de electricitate intre mine si ea, dar se pare c aera mia iute si trece prin el si is infige mainile in gatul meu si ma ridica sus , iancercand sa ma faca sa raman fara grai. 

Incercam sa-mi folosesc puterile de vrajitoare, dar nu aveam niciun fel de putere impotriva ei. Puterile mele  nu functionau la putere maxima cand eram in intuneric. Acum tot ce puteam spera e sa nu ma omoare de acuma...

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyMon Jan 20, 2020 12:31 pm

Kile:
Zambesc ca un castigator si imi scot degetul din interiorul ei patrunzand-o usor tachinand-o.
- E mao bine asa?
Intreb cand intru tot in interiorul ei. Simtisem o mica tensiune la un moment dat ceea ce m-a facut sa realizez ca tocmai ii furasem virginitatea. Asta ma incata mai mult.

Noia:
- Bine, atunci sa nu te aud ca te plangi mai tarziu!
Imi presez buzele de ale lui si apoi ii musc buza de jos.
- Tine-o tot asa! Ah!
Spun gemand incontinuu simtind cum orgasmul ma invaluie. Nu mai avusesem un asemenea orgasm de foarte mult. Timp.

Karina:
Incetul cu incetul simt cum trupul incepe sa mi se infierbante iar durerea ce o simteam la inceput incepe sa se transforme in placere. O senzatie total noua pentru mine ma invaluie si ma face sa vreau mai mult, mao repede, asa ca incep sa ma foiesc sub el neavand tupeul sa ii cer asa ceva.

Sarah:
Simt cum caldura lui se revarsa in interiorul meu si, dupa ce iese din mine si ma trage in bratele lui, imi las capul pe pieptul acestuia zambind. Ma simteam minunat stand asa, dar linistea mea fu tulburata in momentul in care vocea fratelui meu imi rasuna in cap.
In acel moment m-am ridicat brusc si am coborat din pat incepand sa ma imbrac in graba.
- Oh, firar! Scuze! Trebuie sa plec!
Bolborosesc bailbaindu-ma in timp ce imi trag hainele pe mine si o iau la fuga iesind din camera si fugind in gradina. Deja nu stiam la ce sa ma astept. E prima oara cand Jamie la numit pe Kashim cu numele lui adevarat de cand i-a sters memoria. Ceva grav se intamplase.
Cand ajung in curtea castelului ma apropii in graba de Jamie si imediat observ cat de confuz parea a fi Kashim. Acest detaliu m-a facut sa il privesc le. Fratele meu intrebandu-l din priviri ce s-a intamplat.
- Sunt inca aici!
Ma trezesc cu Kashim vorbind langa mine si il vad cum incepe sa adulmece aerul si apoi o ia la fuga spre castel.
- Kashim, stai! Tip dupa el, dar fara folos caci el nici macar nu a incetinit, dar Jamie deja o luase la fuga dupa el, iar eu nu am ramas in loc mult timp, urmandu-i.

Sunetul unei crengi rupte ne atrase tuturor atentia, dar Sonia fu prima care actiona repezindu-se in directia de unde se auzise sunetul.
Intr-o clipita ea deja o prinsese pe cea care ne spionase si, realizand ce vrea sa faca, m-am repezit la. Ea si i-am prins incheietura maini.
- Sonia, da-i drumul! Nu am venit aici sa omoram pe nimeni, iti aduci aminte?
Ii spun fetei incercand sa o comving sa o elibereze, dar ea se uita urat catre mine.
- Crezi ca ei ar avea mila de noi? Nici nu o-ar interesa de ce suntem aici!
- Daca tu omori pe unul de-al lor normal ca nu o sa ii intereseze!
Tip eu la ea si, intr-un final, ii da drumul fetei. Chiar daca nu o omorase tot o ranise destul de rau.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyMon Jan 20, 2020 12:46 pm

Anastacia 

CAnd il simt in mine Il prind de brate si il strang cat pot eu de tare. 
- T.t.t.te rog... Nu te misca. Spun abtinandu-ma sa nu plang de durere. 
Ma dureau toate cele. Eram pentru prima data pentru mine si ma simteam ciudat si ma abtineam cu greu sa nu plang de durere. Nu credeam ca pentru prima data va fii atat de durerros. 

Seth 

Incep sa zambesc larg si ma misc din ce in ce mia repede, chit ca eu imi dau drumul in ea si continui pana reusesc sa-o duc si pe ea la climax. 

Cedric 

Ii zambesc bland si osarut bland. 
- Sa inteleg ca pot sa ma misc. Spun bland si incep sa fac scurte miscari de du-te vine. Nu vroiam sa-o fac sa geama de durere , ci doar de placere. 

Derek 

Ma trezesc prostit si ma ridic in fund si privesc spre usa. 
- Tocmai ... Am fost folosit ? Intreb incruntandu-ma. 

Kasandra

Incep sa tusesc si sa-mi recapat respiratia. Eram total socata ca unul dintre ei chiar ma salvase, sau era doar de fatada? I-as crede in stare. 
- Cine... sunteti voi?! Spun cu greu in timp ce ma ridic de pe jos. 

Enya

Alerg spre curte si ma duc la sora Mariei 
- Avem o mica problema. Vrjaitoarea noastra principala a discparut! Spun panicata. 
- Si Maria nu stiu unde e. Nu o gasesc nici pe ea.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyMon Jan 20, 2020 1:12 pm

Nooa:
Gem prelung atunco cand ating apogeul si il zgarii iarasi pe spate.
- A fost... Demential! Spun gafaind lasandu-ma moale in pat.

Kile:
Asta era dificil la virgine, durerea de la inceput.
- Incearca sa te relaxezi si nu o sa mai doara! Asa e la inceput cand o faci prima oara, dar dupa o sa fie grozav, asta iti pot garanta.
Ii spun bland in timp ce incep sa imi plomb mainile pe corpul ei in timp ce o sarutam pe gat. Era destul de greu sa ma abtin din a ma misca.

Karina:
Nu am fost in stare sa vorbesc asa ca doar am dat afirmativ din cap lasandu-ma condusa de el in acest dans pasional.

Sarah:
Cand o fata vine la mine si imi spune ca Maria nu era de gasit si vrajitoare lor proncipala disparuse ma incrunt.
- Nu e bine! Nu e bine deloc! Haide!
Decid totusi sa ii urmaresc in continuare pe Kashim si Jamie facandu-i semn si fetei sa ma urmeze.

Jamie:
Ajungand la un raft il vad pe Kashim ca isi pune mainile pe el si adulmeca din nou aerul.
- In spatele raftului! Spune acesta si incearca sa miste piesa de mobilier din cale, dar fara rost asa ca il bat pe umar si ii fac semn sa se dea laoparte. Imi adun puterea in pumn si, cu o songura lovitura, distrug complet raftul lasand sa se vada un tunel ce ducea in jos.
Fara sa mai stea pe ganduri Kashim se avanta inainte, eu urmandu-l imediat. Deja simteam si eu mai multe prezente, dar nimic nu avea sa ma poata pregatii pentru ceea ce am gasit.
Odata ajunsi in locul de unde se simteau prezentele ma opresc in loc brusc atunci cand ochii imi cad pe unul dintre baieti.
- Kashim... Rostesc in soapta atunci cand realizez cine era si imi scutur capul de cateva ori in speranta ca e doar o iluzie. Nu avea cum sa fie viu! Eu personal il ingropasem.

Pasi se auzeau pe hol apropiindu-se in viteza, dar eu eram mai ingrijorat pentru ranile fetei.
- Nu vorbi! Incearca sa iti conservi energia! Nu suntem tipi rai, am venit aici cu ganduri pasnice. Ii spun fetei si o ajut sa se aseze langa perete. Din pacate tot ce puteam face eu pentru ea era sa ii iau o parte din durere asupra mea.
- Zaraki!
O aud pe Sonia zicand in clipa in care cei care intrasera in aceste tuneluri, sau ce or fi vrand aa fie, ajung la noi, iar privind in aceasi directie il observ pe cel pe care il cautasem toti acesti ani, dar el nu parea sa ma recunoasca. In schimb, brunetul ce venise imediat in spatele lui parea sa ma recunoasca si chiar mi-a rostit numele, dar parca ar fi vazut o fantoma.
- Frate...
Am vrut sa ii vorbesc, dar Zaraki si-a infipt ghearele in gatul meu si m-a aruncat intr-un perete repezindu-se apoi cu ghearele spre mine. Nu voiam sa lupt cu el asa ca. Doar am inchis ochii asteptand durerea ce avea sa urmeze dupa ce isi va infige ghearele in trupul meu. Durere ce a intarziat sa apara asa ca mi-am deschis usor un ochii, apoi pe celalalt si am ramas surprins cand am vazut o fata blonda in fata mea. Ea incasase lovitura fratelui meu in locul meu.
- Sarah! Ce...
Retragandu-si mana, Zaraki a sprijinito pe fata pe care o ranise fiind vizibil zdruncinat de gestul ei de a ma apara.
- Scuze... Dar nute pot lasa sa faci asta... Nu din nou!
Spuse ea cu greutate in voce, iar vorbele ei ne-au facut atat pe mine cat si pe fratele meu sa fim tot mai confuzi.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyMon Jan 20, 2020 3:30 pm

Seth 

- Poti sa-o mai spui odata. A fost minunat. Spun chicotind si ma asez langa ea si o trag in bratele mele si o strang langa pieptul meu. 

Anastacia

Ma uit in ochii  lui si incerc din rasputeri sa fac cum spune el. Imi inchid ochii si incerc sa ma linistesc. Nu puteam sa-o dau in bara tocmai acuma. Oricum aveam o presimtire ca o vom face si va trece la urmatoarea. Era un player. Se vedea dupa fata lui. Ma linistitesc si ma foiesc usor sub el sa continue. 

Cedric

Ma misc pentur inceput usor. Vroiam sa-o rasfat as acum merita. 

Derek 

Ma duc la baie, imi fac un dus dupa ies din camera. Vreau sa  dau o fuga pana la Anastacia. O sa vreau si eu sadiscut cu ea ceva. Speram daor sa fie in cmaera ei si nu ingripata prin birou cu tancuri de documente. 

Enya

Eram total socata de ceea ce vedeam si ceea ce auzeam. Se pare ca cea e putred la mijloc si mai multe lucruri sunt complicate aici. Se pare ca e vorba despre doi frati care se omorau practic unul pe altu. Nu e in regula de loc. O caut cu privirea pe Kasandra si o vad pana la urma intr-un colt. Era destul de ranita asa ca fug la ea repede si incep sa-o vindec cant pot eu de repede. 

Anita 

Aud galagie din temnite asa ca fug repede jos , pe drum o pescuiesc si pe Laura , Elena, Elvira, Eleonor. Toate erau agitate si fugeam de nebune pe scari pana ajungem la bibloteca si mergem direct in tunel. Cand ajung acolo ramant total stupefiata cand vad ce se petrece. 
- Kashim! Ce se intampla aici ??Tip panicata spre el! 

Elvira

O caut de nebuna prin temnite pe Maria. Disparuse si parca zici ca au inghitit-o pamanata. Cand nu o gasesc acolo , ma duc glont spre femeia-varcolac si o trnatesc la pamant. Imi scot sabia din teaca si o pun la beregata ei. 
- Mai bine ai vorbi femeie! Unde mie fata! Tip nervoasa in timp ce turbam de nervi in timp ce ea se zbate sub mine.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyMon Jan 20, 2020 4:17 pm

Kile:
Cand vad ca incepe sa se foiasca sub mine ma retrag usor din ea, dar nu de tot, apoi ma imping usor inainte. In acelasi timp nu mo-am oprit o clipa mainile din a-i explora si rasfata pielea.

Noia:

- Nu am mai avut parte de o asemenea partida de ani de zile. Esti bun la pat.
Chicotesc usor si imi asez mai bine capul pe pieptul lui.

Karina:

Imi pun mainile peste gura cand incep sa gem caci eram eu surprinsa de sunetele pe care le puteam scoate.
,, - Nu te împotrivi! Sunetele alea inseamna ca te simti bine!
- Dar sunt stanjenitoare!
- Si ce daca? Lasate purtata de placere! "

Nu stiam ce sa mai cred. Inafara de fratele meu nu cunosteam pe niciunul din grupul lor, dar doi dintre ei, brunetul si blonda ce incasase lovitura in locul meu, pareau sa stie cine sunt eu.
- De unde imi sti numele? O intreb le cea care tipase catre mine cerand explicații, dar apoi am realizat ca nu pe mine ma strigase ci pe fratele meu.
- De ce te striga pe tine cu numele mej? Si de ce nu iti aduci aminte de mine frate?
Indraznesc sa il intreb privindu-l pe Zaraki care i-a dat drumul blondei si a inceput sa se dea in spate pana cand a ajuns cu spatele de peretele opus.
- Nu te stiu! Nu... Ahhh! Capul meu!
Il vad cum isi pune ambele maini pe cap si se apleaca in fata fiind parca in agonie.
Ma aplec si imi pun mainile pe umerii fetei incercand sa ii mai iau din durere, apoi ma uit spre brunetul ce era inca socat sa ma vada.
- Ce se intampla cu el? Ce i-ati făcut?
Intreb neintelegand ce e cu el.
- Imi pare rau, Kashim... A trebuit sa o facem! Daca nu, zicea ca o sa isi puna capat zilelor!
Blonda fu cea care vorbi in timp ce brunetul se apropie de fratele meu si, atingadu1l usor le cap si rostind un singur cuvant, acesta cazu in bratele lui pierzandu-si cunostinta.

Sonia:
Pft! Astia nu stiau decat sa incurce planurile, iar tampitii aia de beta nu erau in stare sa faca nimic bine. Prinsesem fata gresita caci mirosul celei care a ucis acei 3 alpha era acelasi cu al blondei care era ranita acum, dar macar nu parea sa mai aoba puterea de a mai face o asemenea vraja si a doua oara.
Crezusem ca daca il aveam pe Kashim cu noi, Zaraki va veni de buna voie, dar se pare ca nu isi aminteste nici macar de fratele pe care il iubea mai mult decat orice pe lume. Ugh! Nu imi vine sa cred ca trebuie sa fac pe innocenta, dar nu vad alta cale.
- Nu stiu despre ce vorbești! Da-mi drumul! Voi nu stiti decat sa omorâți! Nu va pasa daca venim in pace sau nu!
Incep eu sa tip si, ca sa par convingatoare, chiar incep sa plang. Eram in stare sa fac orice pentru a pune mana pe puterile lui Zaraki. Alpha care devin alpha fara a ucide un altul, care isi primesc puterile prin propriile actiuni, sunt cei mai puternici Alpha, dar si extrem de rari. Oricat colindasem eu de-a lungul timpului, Zaraki fusese singurul alpha adevarat pe care il intalnisem sk, chiar daca reusisem sa devin luna lui, el niciodata nu isi lasase complet garda jos in preajma mea, iar cand credeam ca reusisem sa vin cu planul perfect facandu-l sa sufere indeajuns incat sa fie vulnerabil, au aparut aia doi si l-au luat cu ei disparand. De asta a trebuit sa il invii pe Kashim. El era singurul de care ma puteam folosi sa ajung la Zaraki, mai ales ca era si usor de manipulat.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyMon Jan 20, 2020 4:52 pm

Anastacia

Incep sa gem de placere usor si imi pun mainile dupa gatulu lui si il mangai usor pe ceafă. Se simtea asa de bine ceea ce imi facea. Dreptat durerea dispare si asta ma bucura mult.

Derek

Ajung la usa ei si ma opresc din ceea ce vroiam sa fac, mai exact sa bat la ea la usa, dar ma opresc gemetele scoase de cineva din interiorul camerei. Ma incrut si nu mai bat la usa doar insfac clanta si deschid larg usa. Ii zaresc tot parul saten împrăștiat pe perna si cafu albastru al lui Kile. Oh doamne...

- Oh... Ma scuzati! Spun ranjind si chicotesc dupa inchid usa si zic dupa ea.
-Vezi sa dai bine si sa-o satisface cum trebuie! Spun spre baiat in timp ce ma. Bufnea rasul.

Seth

- Vai. Multumesc. O sa ma strădui sa ma mențin asa. Spun chixotind in timp ce o sarut scurt pe buze

Cedric

Incep sa chicotesc si ii iau mana de la gura.
- anu te rusinat scumpo. Las-le sa iasa. Vreau sa te aid cum gemi. Spun in timp ce ma misc din ce incercam mai repede si sa fac miscati care l înnebunesc de-a-binelea.

Ana-Maria

Raman total socata de ceea ce vad. Nu mai stiam ce sa fac. La cine ma duc. Nu mai stiam nimic. Ma uit la tipa care o avea captura Elvira si ma uit spre roscata.
- Da-i drumul. Nu vezi ca e o plangacioasa. Spun bland si vad cum roscata ii da drumul si ea fuge grabita la cel care il credeam Kashim, dar se pare ca se numeste Zaraki.

Enya

Dupa xe o pun pe picioare pe Kasandra ma duc langa Ana si o prind de mana si incerc cumva sa fiu punctul ei de sprijin. O prind inainte sa cada in genunchi si panicata il chem pe Seth sa vina la sora lui. Aveam nevoie de el urgent.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyMon Jan 20, 2020 5:14 pm

Kile:
Incep sa ma misc mai rapid pe parcurs cand vad ca incepe sa se simta bine, dar distractia noastra e intrerupta de cineva care intra neanuntat in camera, dar la fel de repede si iese spunandu-mi ceva de dincolo de use.
- Asta si aveam de gand sa fac! Ii raspund acestuia rei torcandu-ma apoi la ceea ce faceam inainte.

Karina:
- Dar... Vocea mea suna ciudat! Ah!
Cred ca in momentu de fata aveam fata rosie si calda ca lava, dar trupul incepea sa imi tremure simtind un val de caldura cum ma cuprinde. Nu intelegeam ce se ontampla dar intensitatea senzatiei ma facea sa imi fie frica nestiind ce se intampla cu trupul meu.

Noia:
- Trebuie sa mai repetam experienta. Ii spun in timp ce imi pun mainile pe pieptul lui si imi ridic privirea spre acesta.

Kashim:
- Voia sa moara? Intreb de-a dreptul socat de cele auzite si, dupa ce Sonia fusese eliberata si se dusese langa fratele meu, am indraznit sa ma apropi si eu de acesta si, choar daca isi pierduse cunostinta si brunetul era cel care il sustinea, am intins mana si l-am mangaoat usor pe obraz.
- Totul s-a intamplat din cauza me. Am soptit ca pentru mine apoi, uitandu-ma catre brunet, l-am luat pe. Fratele meu in cârcă apoi m-am uitat catre Sonia care continua sa planga.
- Linistestete. Macar stim un lucru, este in viata si este bine. Nu a fost singur in toti acesti ani.
Inca din clipa cand ma inviase, Sonia nu a incetat nici o clipa sa spere ca il vom gasi teafar, desi nu aveam nici o dovada ca este bine.
- Imi cer scuze pentru balamucul creat, dar chiar nu vrem sa facem nici un rau. Am venit aici doar pentru a ne oferi ajutor in invingerea varcolacilor rai ce cutreiera prin zona. Credeti ca ati putea sa ne permiteti sa intram?
Ii intreb pe cei adunati acolo desi nu stiam daca vor fi de acord, mai ales ca Sonia o ranise pe acea fata, dar parea sa fie bine acum.

Jamie:
L-am lasat pe Kashim sa il ia pe fratele lui in spate si m-am alropiat de Sarah.
- Esti bine? O intreb ingrijorat so vreau sa o iau in brate, dar ea se ridica singura in picioare si se razma de perete.
- Eu sunt ok. Ajuto pe ea sa ajungă la infirmierie, eu pot merge pe picioarele mele.
Imi spuse ea indicand spre roscata ce o gasisem ranota cand ajunsesem. Nu am protestat si m-am apropiat de cea pe care mi-o aratase Sarah.
- Imi permiți? O intreb pe aceasta ingenunchiind in fata ei si intinzand mainile indicand ca as dori sa o iau in brate stil printesa.
- Jamie, trebuie sa ii redai memoria inapoi.
Ma trezesc eu cu soramea vorbind.
- Cand se va trezi voi discita cu el, iar daca el va vrea sa ii redau toate amintirile, o voi face, dar nu vreau sa il mao vad in aceasi stare in care era atunci. Mai intai, insa, trebuie sa ne regrupam si sa o căutăm pe Maria.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyMon Jan 20, 2020 6:46 pm

Anastacia

Cand aud vocea acea incep sa ma inrosesc la fata si imi ascund fata cu mainile.
- Asta a foat jenant. Foarte rau!

Derek

Incep sa rad si merg spre livingul castelului. avem chef sa citesc ceva. Nu aveam ce sa fac altceva oricum, femeia de care ma imdragostisem de ea a fugit fara sa se uite inapoi. asta da bataie de joc.

Cedric

- Nu te ascunde puiule. Iti ador gemetele. Nu mai fii retinuta imi place cand esti asa.

Seth

- Vreau sa-ti spun ceva. Uite... Ma atrago mult. Si nu doar pofta carnala sa sti.. Asa cum am mai spus te vreau pe capul meu pana cand ne saturama amândoi unul de altu. Ii spun bland in timp ce o sarut pe frunte.

Anita

Cand o vad pe tipa aceea ca merge la el mai ca imi vine sa plang. Maj avea putin si plangeam de durere. Asta a foat lovitura sub centura. Nu puteam sa mai stau aici. Eram prwa distrusă de scena cazuta mai devreme si mai ales cum incepuse sa planga si sa se milogeasca pe langa el.

Kasandra

Ii zambesc bland brunetului, dar cand vroiam sa-i spun ca-i dau accesul sa ma ea in brate mi se taie fim si se face negru in fata ochilor.

Enya

Ma duc langa Ana si o strang in bratele mele. Rosesc o vraja si dispar într-o tornadă de foc. Nu puteam sa-o las acolo. Ma durea inima ca o vad asa de distrusă.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyMon Jan 20, 2020 6:59 pm

Kile:
- Ai fost acoperita de trupul meu asa ca nu a vazut nimic. Mi-a vazit mie fundul! Ii spun chicotind in speranta ca asta o va amiza si va uita de jena provocata de cele intamllate inainte.

Karina:
Pana lanurma cedez la insistentele lui si imi las vocea libera lasandu-ma lrada senzatiilor care, desi m inspaimantau, imi si placeau in acelasi timp.

Noia:
- Hm... Sa fac sex cu tine oricand vreau eu nu suna rau! Plus, esti simpatic, ma satisfaci bine. Ok! Sa incercam sa vedem ce iese.
Ii raspund zambind usor.

Jamie:
O prind inainte sa cada cu capul pe cimentul rece si o iau in brate uitandu-ma la celelalte fete si, vazand ca nu zic nimic, o iau ca pe un accept.
- Haide sa ii ducem la infirmierie momentan. Ma adresez eu lui Kashim si o iau inainte cu roscata a carui nume inca nu il stiam.

Sarah:
Ceva totusi nu mi se parea in regula la tipa aia varcolac. Parca prea rau se dadea in spectol ceea ce ma ducea cu gandul ca e o prefacatorie.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyMon Jan 20, 2020 7:29 pm

Anastacia
- Kile, iu.... . E camera mea. Era Derek. A venit sa ma caute pentru ceva si te-a. Vazit călare peste mine. Nu e atat de prost. Spun razand. Si rasuflu usurata ca m-am oprit la timp sa ju scot ceva pe gura.

Cedric
Zambedc larg si o sarut ling si incep sa ma. Misc mai repede in ea. Imi placea ce auzeam. Chiar foarte mult.

Seth

Zambesc larg, dar tresar tot cand o aud pe Enya in capul meu
Ma i tristez di tr-o data si ma ridic inf unde automat.
- Oh! La dreacu! Spun panicat si ma imbrac la viteza. Cand sunt gata imbracat ma uit la Noia.
- Iubito. Stai te rog aici. trebuie sa ma duc pana la sora mea. Cwva nu e bine. O simt distrusă. Spun panicat.

Anita
A agat de Enya si ma abtineam cu greu sa nu plang. Cum ajung la mine in cera ma tarasc pana in pat si ma bufneste plansul.

Enya
Oftez lung si ma duc lamga ea si o iau in brate. Nu imi placea de loc sa-o vad asa.

Derek

Ajung jos si cand ajung la biblotecanii vad pe ceilalti cum apar si ma uit dupa Sarah panicat. Unde era?

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyMon Jan 20, 2020 9:12 pm

Kile:
- E clar ca si-a dat seama ce faceam, dar macar nu te-a vazit dezbracata.
Spun continuand sa ma misc din ce in ce mai repede in interiorul ej.
- Era fratele tau? Destul de indulgent! Altul m-ar fi luat la omor in locul lui.

Noia:
Clipesc de cateva ori cand il vad asa agitat si ma ridic in fund in mijlocul patului.
- E totul in regula? Intreb, dar prea tarziu caci el deja plecase.

Karina:
- Ce se intampla cu mine? Il intreb fiind usor speriat de senzatia ce ma coplesea in acele clipe.

Sarah:

Chiar daca zisesem ca sunt ok si pot merge pe. Picioarele mele, tot ramasesem in urma, insa nu am cerit ajutorul niciunuia dintre ei caci eram mai ingrijorata de starea fetei roscate si de Lashim, adica Zaraki, va fi dificil sa ma invat sa ii spun pe acest nume dupa ce, ani de zile, l-am strigat Kashim.
Mergeam incet sprijinindu-ma cu o mana de zid si cealalta o aveam pe rana de pe abdomen ce se vindeca incet.

Jamie:
Ajuns in infirmierie am asezato pe roscata pe un pat si, punandu-mi mana usor pe fruntea ei, mi-am inchis ochii concentrandu-ma si oferindui ei din energia mea vitala astfel incat sa isi poata recupera fortele.
Dupa aceea m-am intors catre Kashim care tocmai ce il asezase pe fratele lui pe patul de langa.

Sonia:
Ajunsi in interiorul castelului i-am urmat pana in asa zisa infirmierie, dar apoi, considerand ca Zaraki va fi adormit ceva timp, am iesit pe furis si, urmand mirosul fetei care il strigase pe numele fratelui sau, am urcat pana la usa camerei unde cred ca se afla ea.
Dupa reactia pe care o avusese fata atunci cand ma vazuse sigur era ceva intre ei doi. Nu puteam permite unei alte femei sa il acapareze, asta ar fi putut sa ma incurce.
Luand o aura innocenta am batut la use si am deschiso apoi usor vazand ca fata plangea in bratele uneia din prietenele ei.
- Scuze ca deranjez, dar... Esti bine?
M-am facut ca par ingrijorata de ea.
- Imi cer scuze ca am ranito pe prietena voastra, dar am fost cu nervi la pamant si nici odihna nu am avut in ultimul timp. Din cauza unor haite de varcolaci cu intenții rele am fost si noi vanati si eram si foarte vulnerabili fiind fara alpha.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 EmptyMon Jan 20, 2020 9:43 pm

Anastacia

- Nu spune hop pana nu sari gardu. Inca nu l-ai cunoscut total. Spun razand. In timp ce il mangai usor pe obraz. Era as a de adorabil. Imi placea de el mult , dar nu vroiam sa trec asa de departe cu el. Se vedea pe fata lui ca el nu era. 

Seth 

Fug repede pana la camera Anei. Vad cum pe usa ei intra o tipa toatal necunsocuta mie as aca intru dupa ea repede. Cand o aud ce spune ma incrunt. Nu imi miroasea a ceva bine. 

Enya

Nu imi placea de loc privirea ei si mai ales nu imi placea modul in care s-a tinut dupa Ana si dupa mine. O adorm pe bruneta si o las usor in pat. 
- Haide mai bine valea. Nu trebuie sa te tii dupa ea si lasa teatru ok ? 

Kasandra

Mormai ceva ce numai eu stiu si imi deschid ochii cu greu. Ma ridic in fund si trag patura mai bine pe mine si ma uit prin toat ainfirmeria. 
-Cum... am ajuns aici ?

Derek 

O vad pe sarah si fug repede la ea si o iau stil mireasa. 
- Of... De c enu mi-ai spus? Puteam veni cu tine... Nu consta nimic.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 8 Empty

Back to top Go down

Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]
Back to top 
Page 8 of 33Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 33  Next