Majestic Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

majestic world of royalty

HomePortalSearchRegisterLog in
Latest topics
» interviu Nina
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyFri Oct 25, 2024 9:47 am by dominic

» Condica de prezenta
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyThu Oct 24, 2024 11:24 am by Hazbin

» Intreaba-ma.
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyFri Sep 27, 2024 1:01 pm by Nina

» O căprioară năzdrăvană (with Jax)
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyFri Sep 20, 2024 2:49 pm by Hazbin

» Berbec
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptySun Sep 15, 2024 11:59 am by MagicBot

» Taur
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Gemeni
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Rac

» Leu

Top posting users this month
No user
View
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 Percent_0

Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]

Go down 
4 posters
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33  Next
AuthorMessage
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

×Rubin : 1286
×Smarald : 1320
×Reputatie : 2
×Varsta : 30
×Localizare : Giurgiu
×Stare de spirit : O nebună la orizont

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 Empty
PostSubject: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptySun Jan 21, 2018 10:51 pm

First topic message reminder :

Derek: Ce putea sa fie mai frumos , mai simplu decat o mica vanatoare de sange la miezul nopti. Oameni seara, la plimbare perfect pentru mine, pentru un vampir insetat de sange cum sunt eu.

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 VREkqu3

Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my 
I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my 
Looking for something right 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
I want something stronger (I want it) 
(워워워워워) 
Than a moment, than a moment, luv 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 
For a boy with, for a boy with luv 

Last edited by Casydy on Sun Jan 19, 2020 8:27 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://animeworldred.forumgratuit.ro/forum

AuthorMessage
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

×Rubin : 446
×Smarald : 452
×Reputatie : 0
×Varsta : 29
×Localizare : ^_^ We Love ^_^

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyMon Jan 20, 2020 10:17 pm

Sarah:
Fac ochii mari cand vad cine vine in ajutorul meu. La felul in care plecasem imediat ce terminasem nu m-as fi asteptat nici sa îmi mai vorbeasca o perioada.
- Scuze! M-am panicat si ma gandeam doar sa ajung mai repede.
Ii raspund apoi imi las capul pe pieptul lui. Deja ziua asta fusese atat de aglomerata incat nici nu avusesem timp sa pun geana pe geana. Asta nemaipunand la socoteala noptile nedormite de cand o intalnisem pe Maria acum o saptamana.
- Maria! Trebuie sa o gasim pe Maria!
Deschizandu-mi ochii si ridicandu-i spre el am simtit cum un nou val de ingrijorare ma cuprinde.

Jamie:
Auzind-o pe roscata vorbind ma intorc spre ea si ii zambesc usor.
- Eu te-am adus aici, asa ca stai linistita. Cum te simti?

Sonia:
- Ce teatru? Uite, chiar nu vreau sa ma intelegeti gresit, chiar nu suntem varcolaci rai. Ii raspund eu fetei parand surprinsa de acuzatiile ei.
Tsk! Tipa asta nu imi placea deloc! Sper sa nu se gandeasca sa imi puna bete in roate ca altfel va trebuii sa o elimin.
- Imi pare rau pentru ea. Cred ca intre ea si Zaraki se legase ceva, dar de indata ce o sa isi recapete el amintirile se va reintoarce la mine. Nu vreau sa sufere nimeni, de asta as vrea sanplt face ceva pentru ea. Spun eu pe un ton mieros sunand ingrijorata si vorbind cu părere de rau.

Kile:
- Hmm... Pai atunci poate o sa imi iei apararea daca va vrea sa ma mutileze.

Love, not hate

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 98878210
Back to top Go down
http://rpganimeromania.forumgratuit.ro
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyMon Jan 20, 2020 10:27 pm

Enya
- O da? Si ce dreacu vrei sa faci pentru ea? Haide ca sunt curioasa! 

Derek 
- Maria ? PAi nu e cu voi ? Unde e ea? 
Seth

Stau in spatatele ei si astept sa vad ce are de gand sa faca. 

Anastacia

- Daca dai bine cu fundul ala, poate o sa te ajut. Acum ce faic ? Nu te misti ? Sau ai obosit ... pasarica?

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyMon Jan 20, 2020 10:33 pm

Kile:
- Te-as sfatui sa nu ma provoci!
Spun si ma retrag din ea impingandu-ma inapoi brusc.

Sonia:
- Nu stiu exact ce as putea face pentru ea, dar mi-ar place sa stau de vorba cu ea.
Deja incepeau sa ma enerveze. Gata erau impotriva mea doar pentru ca micuta lor bombonica a inceput sa planga dula iubitelul ei. Sa o vad ce face cand Zaraki o sa spuna in fata tuturor ca eu sunt luna luo, unica si singura lui sotie. Ca doar nu m-am chinuit cativa ani de zile prefacandu-ma ca sunt inocenta, buna, dulce si l-am ajutat in toate faptele lui eroice, ca sa fiu acum data laoparte de o pasarica care imediat pise ochii cand lucrurile nu mai sunt roz. Hmpf! Asa merita mironositele ca ea. Daca nu stie sa puna bine mana pe inima unui barbat ii va fi usor furat.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyMon Jan 20, 2020 10:45 pm

Anastacia
Imi dau cpaul pe spate si ma arcuiesc sub el. Se simtea dumnezeste! 
- Ah! Doamne!!

Seth

Cand  aud asta ma bufneste rasul si atrag tuturor privirile spre mine. 
- Pai tocmai ai zis mai devreme ca sti cum sa-o ajuti. Chair tu cu gurita ta ai spus papusa. Spun ranjind si ma uit la ea in timp ce ma duc spre Anaita. Cand aplecat de la Noia nu mi-am mia luat tricoul pe mine, doar boxeri si am fugit inspre camera ei. 

Ma asez pe pat si o sarut pe frunte si o mangai usor pe fata pe sora mea in timp ce ma uit la tipa asta care ma sorbea din priviri si o vad cum se musca de buza de jos. Cand vad asta ii ranjesc si ma uit pe sub gene. Ma fac comod in patul lui sora mea asa ca ma rezem de tablia patului si imi pun o mana sub cap si ma uit la ea ranjind in timp ce imi duc mana spre madularu meu care era inca semi erect si o studiez cu atentie cand vad ca se uita la el cu pofta. Te-am prins fufo!

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyMon Jan 20, 2020 11:06 pm

Kile:
- Si asta nu e nimic scumpo! Spun zambind pervers si incep sa ma mosc mai rapid in ea prinzandu-i soldurile cu mainile.

Sonia:
- Stiu ca am zis asta, dar nu am inca o idee fixa despre cum as putea sa o ajut. Poate as putea sa ii fac cunostinta cu altcineva.
Oh, te rog! De parca mi-as pierde eu timpul facand pe cupidon pentru altcineva.
- Sau poate nu e nevoie...
Vorbisem in soapta analizandu-l pe barbatul ce se asezase langa fata in pat si luase dinadins acea pozitie parca invitandu-ma. Nu puteam sa ma abtin sa nu il analizez. Arata bine si trecuse ceva timp de cand nu mai dadusem de vreun barbat care sa imi placa ca aspect, dar trebuia sa ma abtin, cel putin nu pana nunaflam ce legatura are el cu Zaraki. Nu as vrea sa imi strice planurile.

Kashim ( Zaraki)
Imi deschid ochii incet si ma ridic in fund simtind cum capul imi plezneste de durere, dar, privind in jur realizez ca sunt in infirmierie asa ca rasuflu usurat.
- A fost doar un vis. Spun cu voce tare in timp ce dau sa ma dau jos din pat moment in care dau cu ochii de el, cel are imi zisese frate in vis.
- Oh! Te-ai trezit! Si... Um...
Vad ca incepuse sa se balbaie nestiind ce altceva sa mai zica si incepand sa se fastaceasca in scaun. Nu stiu de ce dar gesturile astea imi erau familiare si, vazandu-l comportanduse asa, simteam o caldura in inima ca si cum ar fi fost cineva drag mie.

Noia:
Nu stiu ce anume avusese el de facut de plecase intr-o asemenea graba, dar deja ma plictisisem de atata stat asa ca decid sa ma ridic si sa cobor jos pentru a incerca sa mananc ceva si aveam nevoie sa ma mai plimb.
Imbracandu-ma am iesit din camera si am luato pe hol spre scari, dar usa intredeschisa a unei camere m-a facut sa ma opresc in loc, mai ales ca ii auzisem vocea lui Seth acolo.
M-am apropiat silentios de use si am aruncat o privire inauntru vazandu-l pe Seth cum statea provocator intins in pat si chiar se atingea acolo jos. Mda... Nu stiu de ce ar putea sa ma surprinda ca facea asa ceva. Adica nu ar fi nici primul si nici ultimul care incearca sa agate si pe alta. Cred ca totusi ma dezamagea ca era posibil sa trebuiasca sa renunt la el caci partida fusese chiar dementiala, dar nu imi placea sa impart ce e al meu cu alte fufe.
Auzind ce șoptește tipa din dreptul usii, pe care nu o mai vazusem pana acum, decid sa nu mai stau ascunsa asa ca intru in camera, dar nu depasesc tocul usii ci ma rasm de acesta incrucisandu-mi mainile la piept
- Nu e nevoie de ce? O intreb eu pe tipa noua ridicand dintro spranceana si afisand un zambet dracesc ce numai dele bune nu prevestea.
- E... Ah... Nimic... Gandeam cu voce tare.
Raspunsul tipei nu era deloc convingator.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyMon Jan 20, 2020 11:21 pm

Anastacia 

Ii duc mainiel dupa gatul lui si zmabesc multutmita. 
- Oh. Asa e mia bine.... Mhmm... Ce bine! Spun gemand si imi cobor mainile usor pe fundul lui si ii strnag fesele tare in mana. 
- Haide iubire. Scoate fiara din tine!Mrrr. Vreaus a vad cat te tine! Spun ranjid si il plejnesc peste fund. 

Seth

Stau asa putin timp si dupa ma intorc cu fata spre Ana si o sarut usor pe frunte. 
- Odihneste , iubito.Are grija Seth de fufa! Spun rnajind si fug din pat si ma reped la ea si o prind de gat si o ridic sus. 
- Haide sa-ti spun ceva papusa. Spun rnajind scotandu-mi ghearele si colti afara. Ma uit intr-o parte si ma uit la scumpa mea. 
- Buna iubito. Scuze ca nu ti-am zis unde vin. Acum sa revenim la tine tarfa. Nu imi pasa care e treaba tat pe aici , dar nimenea nu o face femeie usoara sau o momaie pe sora mea! Si mai ales nu te baga intre ea si Kashim sau cum il sti tu Zaraki. Este perfect treaba lor! Spun fortand mai mult ghearele in gatul ei. 

Kasandra

- Da. mersi. Si nu sunt singura care s-a trezit. Spun bland spre brunet. Era frumusel baiatul si bland. 
- Apropo ... Voi doi semanati foarte mult.... Spun spre cei doi care stau unul langa altu si se striga frati. 
- Avem  o mica problema! Sonia a venit dupa mine si Ana si o ameninta sa stea departe de KAshim, pardon Zaraki. Defapt vrea sa faca pe cupitolnul si sa-o cupleze cu altcineva. O aud dintr-o data pe Enya vorbind si ma uit spre ea. 
- Serios?! Cineva o ameninta pe Ana?! Slabe sanse sa iasa viu dintr-o caierare cu ea. Se aude dintr-o data un ras nebun si vad ca is fac aparitia doua movali identice.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyMon Jan 20, 2020 11:52 pm

Kile:
- Bine! Sa nu uiti ca tu ai vrut asta.
Nu am mai stat pe ganduri si am iesit din ea intorcand-o pe burta in pat prinzând-o iarasi de solduri si ridicando cu funduletul in sus penetrand-o pe la spate. Apoi am prins-o de par si am ridicato in sus pana cand spatele ei era lipit de pieptul meu. Fiind in pozitia asta am inceput sa ma misc mai salbatic ducandu-mi mana de pe soldul ei in fata unde am inceput sa ma joc cu clitorisul ei asa cum facusem la inceput.

Noia:
M-am apropiat de Seth si i-am pus mana pe a lui.
- Oh, scumpule, dar nu fi asa repezit. Trebuie sa terorizezi inainte sa omori. E mai amuzant!
In urma transfuziei de o primisem puterile mi-au mai revenit asa ca mi-am scos ghearele si coarnele la vedere si am zgariato usor pe obraz cu o unghie.
- Sti, ai o aura de scorpie si teatrul tau nu prea reuseste sa pacaleasca pe nimeni.

Arina:
- Ceva imi spune ca mama se cam distreaza! Poate pe seama respectivei.
Spun simtind aura diabolica a mamei. O simteam asa doar cand avea ea pofta sa isi bata joc de cineva sau sa tortureze. Ce ma bucura era faltul ca isi revenise in asa fel incat sa ii revina si pofta de dracii.

Jamie:
Uitandu-ma catre Zaraki vad ca se uita confuz la Kashim, dar cand aude numele Anei pomenit imediat se ridica in picioare si da sa plece, dar il prind de umar si il opresc din a inainta.
- Nu iti face griji pentru Ana, sunt sigur ca deja are pe cineva aproape ca sa o ajute. Mai intai trebuie sa discut ceva cu tine, defapt cu amandoi. Trebuie sa va explic totul.
Vad cum ambii varcolaci se uita curiosi la mine si, facandu-le semn sa se aseze amandoi pe pat, ma asez pe un scaun sk, dupa un oftat adanc, incep sa le explic.
- Bun, deci, Kashim, tu iti aduci aminte pana in punctul in care ti-ai implorat fratele sa te omoare, iar el chiar a facut asta. Ei bine, dupa ce ti-a luat viata l-am intalnit noi, eu si Sarah. A fost atat de afectat de ceea ce facuse incat nu mai voia sa manance sau sa faca orice, tot ce facea era sa repete intr-una ca el ar fi trebuit sa moara in locul tau. Dupa cateva luni in care amandoi am incercat sa il scoatem din starea asta, intr-o noapte cu luna plina, el ne-a cerut sa il omoram caci el nu simtea ca are dreptul sa faca asta, ca ar fi mai bine sa nu isi aduca aminte nimic. Nu am putut sa ii curmam viata, dar am putut sa ii stergem memoria, adica eu am fost cel care a facut asta, dar tot si-a adus aminte numele tau. Asa a sfarsit prin a fi cunlscut sub numele de Kashim toti acesti ank.
Am facut o mica pauza si, uitandu-ma catre Zaraki, am continuat.
- Numele tau adevarat e Zaraki, iar el e fratele tau mai mic, Kashim. Daca doresti, iti pot reda memoria inapoi.

Kashim (Zaraki)
Ramasesem blocat cand l-am auzit pe Jamie povestind toate astea, dar unele lucruri pareau sa se lege. Daca era asa cum zicea el, atunci se explica de ce simteam o legatura speciala fata de cel de langa mine si de ce instinctele imi spuneau ca sa il protejez cu orice pret.
- Da, as vrea sa mi le redai!
Ii raspund lui Jamie avand incredere totala in el. Il cunosteam de peste 10 ani si stiam ca este un prieten adevarat.
Ridicanduse, brunetul veni in fata mea si, punandu-si ambele maini pe tamplele mele, am vazit cum ochii i se albesc, iar toate amintirile incep sa imi navaleasca capul ca un tsunami.

Sonia:
Se pare ca imi iesisem din mana in timpul in care nu mai fusesem nevoita sa ma prefac. Pe Kashim il fraeream usor caci e milt prea credul. Dar ceea ce nu stiu ei e ca am un as in maneca.
- Hm... Daca as fi in locul vostru m-as gandi de doua ori inainte sa fac ceva gresit. Asta daca vreti sa va mai vedeti lrietena vreodata. Spun ranjind asteptand ca cei doi sa isi ia labele infecte de pe mine.

Love, not hate

Last edited by Sarah chan on Sat Sep 26, 2020 3:19 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 12:21 am

Anastacia

Cum imi schimba pozitia de penetrece si ami ales cu noua modalitate care a gasit=o pentur a ma putea satisface ma simteam din ce in ce mai calda si mai aproape de climax. Ii gemema si ii strigam numele de ceva timp. Ma innebunea deabinealea si imi placea la nebuie ce imi facea. Stia cum sa zapaceasca o fat anu gluma. 

Ana

Ma trezesc insitnat si ma asez intr-o parte. Parul meu negru devine din ce in ce mai negru si mai lung , imi cade pe fata drept perdea , iar ochii mei negri devin rosi ca la vampiri si ma uit la tipa din usa cu o privire nebuna si posedata. Cei drept scosesem afara puterile mele de demon al sangelui. 
- Oh .. cE dragut... O amenintare? Hm... Provocator. Spun ranjind si ma uitam la ea in timp ce imi rasuceam capul din sanga in dreapta ca si cum as fi posedata. 
- DAr... Am uitat sa specificam ca ai gresit personaa. Spun ranjidn si ma ridic din pat. Hainele mele care le putasem toata ziua dinsparuse si acum eram imbracata cu o camasa de noapte neagra din satin . Pases usor si ma duc pana la ea cu aceeas privire turbata, iar ea scapa din mainile cumnatei mele si ale fratelui meu si o ia la fuga. 
- Oh.. Ce imi place cand se lasa greu. Spun ranjidn in timp ce imi ling buzele pofticioasa si merg dupa ea lin si calma. 

Stiam deja unde mergea. O luase spre infirmerie. Cum ajung acolo i vad pe toti cu gurile cascate si socati. Ea nimerise deja in bratele lui Zaraki. Mi-am dat seama care era barbatul meu , din cauza firelor de ADN-u. 
- Oh... Sti ca puteai sa te duci in alta camera... Mai retrasa. SA nu ne vada nimenea. Acolo puteam sa ne distram si noi. Spun gemand usor si chicotind larg in timp ce imi ling buzele pofticioasa. 

Seth

Raman cu gura cascata si incerc sa-mi revin cat pot mai repede. 
- Iubito. Haide sa-o urmarim! Va face macel! Nu e bine cand ea forma de demon. Chair de loc. 

Karla

Cand o vad pe Anita noastra in ce tinuta este si ce privire are incep sa aplaud si sa fluier energic. 
- Go girl! Sho pe ea ca e tanara si vrea! Spun printre fluieraturile si tipetele. Adoram la nebunie forma ei de demon. Era acel demon sexy , provocator. Daca ar veni la tine si te-ar ruga sa te culci cu ea nu ai refuza. Va garantez eu. Era sa-o facem amandoua odata. 

Kasandra

Eram total socata de ceea ce vedeam. Nu am vauzt-o niciodata pe Ana in aceasta forma, chair niciodata. 
- Oh.. Scumpa mea am uitat sa spun ceva. O sa aflu unde este Maria. Te asigur! Spun ea cu aceas voce care te facce sa ai un orgasm direct.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 12:41 am

Kile:
Adoram la nebunie felul in care gemea si imi striga numele, iar asta ma facea sa ma misc din ce in ce mai repede.
- Oh, scumpo! Esti dementiala!
Spunand asta simt cum se apropie momentul cuominant asa ca ii prind barbia intorcandu-i capul spre mine pentru a o saruta.

Noia:
- Stai calm, inafara de scorpia aia nu cred ca o sa mai sfartece pe careva.
Spun fluturand mana in aer in timp ce paraseam camera. De vreme ce curva aia fugise imi poerdusem interesul de a ramane in acea camera.

Zaraki:
Acum totul avea sens pentru mine, dar ceva ma nelinistea. Prezenta Soniei in castel nu imi mirosea a bine. Stiusem de mult ca tipa aia fusese dupa gatul meu, dar crezusem ca daca o supraveghez indeaproape nu o sa poata face nimic. Insa mi-a dovedit contrariul. Trebuia sa o fi omorat de mult.
Nu apuc bine sa ma gandesc la ea ca si apare alergand in infirmierie si imi sare in brate in spatele ei aparand si Ana avand un aspect mai... ciudat.
- Zaraki, te rog, salveaza-ma! Nu stiu ce ia apucat de vor sa ma omoare!
Spuse ea folosindusi tonul acela mieros care mie mai ca imi provoca greata, dar de data asta nu avea sa ii mearga asa ca am impinso de langa mine.
- Daca iti vror capul inseamna ca ai făcut ceva sa meriti asta!
- Zaraki! Nu iti protejezi macar proproa sotie?
La auzul acelei acuzatii zambesc in coltul gurii.
- In caz ca ai uitat, nu imi aduc aminte cine esti tu, asa ca nu am habar despre ce vorbesti. Spun eujucand acelasi joc de prefacatorie pe care il juca si ea, dar las totul balta cand aud ceea ce spune Ana.
- Tu ai luat-o pe Maria?
Tonul vocii imi devenise unul grav, iar coltii si ghearele imi iesisera la iveala deja. Vazand asta, Sonia a realizat ca nu are sanse sa iese bazma curata asa ca a facut singurul lucru care ma putea enerva la culme, la prins pe Kashim de par si la tras in fata ei infigandu-si ghearele in gatul lui.
- Ha! Daca mor eu o sa il iau cu mine. Omorati-ma si ghearele mele o sa ii sfasie gatul!
In momentul ala am inghetat. Abia imi adusesem aminte el si nici nu apucasem sa ma bucur de faptul ca e viu si riscam sa il pierd din nou. Dar soarta a fost de partea mea, sau mai bine zis Jamie a actionat rapid. Inainte sa pot clipi, licarul unei sabii a flutura prin fata tuturor, iar in secunda urmatoare urletul de durere al Soniei rasuna in tot castelul alertandu-i si pe ceilalti varcolaci care fusesera cu ea. Ea urlase caci Jamie ii retezase complet mana care o infipsese in gatul fratelui meu.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 12:50 am

Anastacia

Imi infig mana in parul lui si ii accept sarutul cu mare drag in tinp ce gemeam din ce inc e mai tare, iar cu cealaltă mana libera o cobor pe na alui si o mangai delicat. Ma excitase la culmea.
- Oh! Da! Mai repede. Spun cand is desprinde penteu o perioada scurt a buzele de ale mele.

Seth

- Esti sigura iubito? Spun inca panicat si ma duc spre ea si o iau in brate.

Anita

Vad scena si incep sa aplaud de fericire si topai pana la Zaraki si il prind de mana.
- Vezi? Tot al meu este! Spun ranjind si ma lipesc de el apoi il sarut pe obraz usor si delicat.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 1:01 am

Kile:
- Dorinta ta imi e porunca! Ii raspund incepand sa ma misc tot mai repede miscandu-mi si mana in acelasi ritm alert.

Zaraki:
Cand Ana vine langa mine imi pun o mana in jurul taliei ei si o trag mai aproape de mine.
- O sa platiti pentru asta! Si nu o sa apucati sa ajungeti la prietena voastra la timp! Lucrurile nu o sa ramana asa!
Ma incrunt la auzul celor zise de ea si dau sa inaintez pentru a incheia odata pentru totdeauna socotelile cu ea, insa cineva e mai rapid ca mine si ii sfasie gatul, iar acel cineva e chiar fratiorul meu.
- Deci asta iti era adevarata fata.
Il aud pe acesta cum spune in timp ce isi infige manancu totul in pieptul ei si ii smulge inima.
- Orocum una ca tine nu are nevoie de o inima.
Nu stiam pana acum ca Kashim ar putea sa fie atat de nemilos, dar anii care au trecut de cand nu l-am mai vazut l-au calit se pare.
- Mai sunt inca 8 varcolaci de care sa ne facem griji. Adauga Kashim intorcandu-se cubfata spre mine.

Noia:
Ii prind usor mainile si i le inlatur de pe trupul meu intorcandu-ma apoi cu fata spre el.
- Sunt copii mari asa ca se descurca.
Tracandu-mi usor unghia pe sub barbia lui il zgarii putin apoi ma intorc pe varfete facand ca parul meu sa ii vina peste fata eu incepand sa merg in continuare.
- Oh. Si nu imi mai spune iubito, ai destul talent sa atragi pe cine vrei asa ca nu ai nevoie de mine.
Spun uitandu-ma peste umar la el si ii zambesc draceste. Voiam sa il tachinez putin.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 1:09 am

Anastacia

Se misca in mine pana simt ca ajung la final si explodez ditr-o data si ii tip numele la final. Era terminata. Valul de caldura de jos ma secatuise

Ana

Vad scena si acel sange cumva ma trezeste la reliatate, asa ca ma agat cat pot de el.
Imi deschid ochii si ma uit prin jur. Cum ajunsesem aici, nu avem cunoștință, dar ma bucuram enorm ca era langa el, in bratele lui si tipa respectiva era moartă.
- A. A. Am pierdut ceva? Spun timida

Seth

Incep sa rad si ranjesc multumit. Merg dupa ea si o prind de mana si o trag in bratele mele.
- Nu te grabi iubirica. Noi nu am terminat ce incepusem in dormitor! Imca vreau sa ti-o mai trag. Spun ranjind in timp ce o musc de gat.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 9:53 am

Kile:
Simt vu trupul incepe sa ii tremure, iar caldura generata orgasmul ei ma aduce si pe mine aproape asa ca ies fin ea si, frecad-o de doua ori, imi dau si eu drumul.

Zaraki:
Ii pun mana usor pe cap si ii ofer un sarut in crestetul capului cand vad ca redevenise cea timida.
- Nimic important. Ii raspun brunetei apoi ma uit catre fratele meu ce se uita intrebator la mine. Probabil nu stia daca acum imi aduceam aminte de el sau nu.
- Hai aici Kashim. Spun intinzand mana libera catre el si il vad cum incepe sa planga zambind si vine la mine.
- Tot un plangacios ai ramas!

Noia:
- Neah! Nu mai am chef acum. De ce nu te rezolvi singur? Pot sa imi faci un mic show! Spun ciupindul de fund apoi dandui o palma peste acelasi loc.

Love, not hate

Last edited by Sarah chan on Sat Sep 26, 2020 4:20 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 10:04 am

Anastacia

Cad secerata pe pat si rasuflu obosita. Eram terminata. Cum iesi se din mine simteam oricum durerea, chiar dupa. Ce se termina se orgasmul.

Ana

Imi acopăr fata cu mainile si imi plac usor capul rusinata si ma ascund in pieptul lui. Eram asa de jenanta de toate aceste lucruri.

Enya
Chicotesc larg si trag un cearsam de pe pat si ma duc la Ana.
- Vino aici micuț succubus. Nu ai o tina chiar asa de buna sa mergi pe aici in ea. Spun ranzand cand se uita la rochita ei de noapte se rosteste toata la fata si fug la mine si cum ajunge in dreptul meu o invelesc pana la gat, ca un rulou sa nu se mai vada nimic.
- Mai bine ținută asta o ti pentru Zaraki, in dormitor. Ii spun soapta la ureche.
-Enya! Tipa aceasta rusinata de ceea ce am spus si se ascunde in cearsaf.

Kasandra
Ma bufneste rasul si dau negativ dim cap si mai uit cand la Kashim cat la Zaraki. Pana la urma frati senintalnisera. Ana e bine, si-a revenit. Acum totul e bine.
- Bine. Daca toata lumea e in regula avem tot de gasit o blonda.

Seth

Ranjesc multumit.
- Aici? In public? De fata cu toti care trece pe langa noi? Esti sigura?

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 10:22 am

Kile:
Ma las pe spate in pat langa ea gafaind simtind inca fiorii momentului cum se plomba prin trupul meu.
- A fost bestial!

Zaraki:
Dupa ce Kashim se calmeaza se indeparteaza de mine si se uita catre ceilalti.
- Mai avem si inca 8 varcolaci de doborat undeva prin castel. Imi ver scuze, e vina mea ca i-am adus aici. Ar fi trebuit sa imi dau seama ca ei au urmat-o pe Sonia so nu ai avut nici macar o secunda incredere in ceea ce ziceam eu.

Jamie:
- Ar trebui sa ne grupam si sa incepem cautarile. Nu am vrea ca varcolacii aia sa raneaaca pe cineva, mai ales ca sunt multi dintre noo care sunt prea slabiti pentru a mai lipta. Si neaparat sa aflam unde e Maria.

Noia :
- Pe mine nu ma deranjeaza! Ii spun zambind draceste in continuare.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 10:54 am

Anastacia 

Nu mai puteam scoate niciun cuvintel doar dadeam din cap oin semn ca da si ma intorc cu fata sus sin incep sa respir alert. Incercam totus sa-mi revin in simturi si dintr-o data simt un miros de sange proaspat. Cu cat mirosul devine mai puternic colti mei incep sa-s faca aparitia, ochii devin rosi si am scol automat in cur si ma imbrac cu ceva mai lejer si fug din camera lasandu-l cu ochii in soare pe Kile. 

Kasandra

- Nu e nnimic. Are dreptate, trebuie sa-i gasim pe ceilalti. Kasim. Crezi ca ai cunoaste o zona unde sunt ei? Nu ati vorbit nimic? 

Enya

Plexnesc din degete si ii schimba hanele anei pe sub cearsaf ca sa fie in regula. 
- Am o banuiala... Dar avem nevoie de Anastacia sa ajungem acol,o. 
- Sunt aici! Se aude o vocea  din spatele meu as ca ma intorc cu fata la tipa respectiva. Cand o vad pe Anastacia putin ravasita zambesc bland. 
- Se afla la nucleu! am simtit miros de sange proaspat venind de acolo.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 11:25 am

Kile:
Ridic din spranceana cand vad ca se imbraca in graba si apoi pleaca fara sa spuna un cuvant, apoi ridic din umeri si ma intind in pat punandu-mi ambele maini sub cap.
- Eh, cred ca pana la urma a speriato placerea.

Kashim:
Ma uita catre roscata pe care Sonia aproape o omorase i ainte.
- Nu am nici cea mai vaga idee. Acum ca ma gandesc mai bine ei mereu ma tineau in ceata cu multe lucruri, iar Sonia mereu zicea ca ea are datoria sa ma protejeze in locul fratelui meu, dar acum sint sigur ca voia doar sa se foloseasca de mine ca sa ajunga la el.
Ma incrunt realizand cat de naiv fusesem si cat de fraier si orb sa nu vad adevarata ei fata. Dar macar ma ambitionasem sa ma antrenez ca sa nu mao fiu pampalaul ce nu stia sa lupte si mereu trebuia protejat.

Jamie:
Vazand ca si Anastacia apare imi bag sabia inapoi in teaca apoi aceasta dispare intr-un fum negru.
- Unde anume este acest nucleu? Ma trezesc intreband caci incepusem sa simt si eu mirosul de sange proaspat.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 11:32 am

Anastacia 

Dupa ce le comunic ce aveam de spus fug repede in turnul castelului. Cum ajung la usa, vad ca bariera era data jos si usa era scoasa din tatani. Fug repede inauntru si vad ca globul disparuse. 

Kasandra

Ma uit la brunet si il prevesc terifiata. 
- Acel nucleu este susrsa puteri acestui castel , tot odata si puterea Anastaciei si a lui8 Derek. Daca acel nucleu nu este gasit pana la miezul nopti Regi acestui castel sunt morit. Pentru todeauna. 

Enya

Ma duc langa KAshim si il mangai usor pe obraz. 
- Nu e vina ta. Nu ai de unde sa sti pentur ce te-a reinviat Sonia, ok ? Acum sa revenim la ale noastre. Trebuie sa gasim nucleul ala pana nu e prea tarziu. Daca regi nostri ajung sa-s ea inmfatisarea reala atunci Derek ar putea sa supravietuiasca , dar Anastacia... Nu.. Este prea bolnava ca sa mai treste. Daca moare in forma de om , atunci e pierduta pentru eternitate!

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 11:47 am

Kashim:
Ii zambesc usor fetei apoi devin serios la auzul celor spuse de ceilalti.
- Este oare cumva posibil ca, acea chestie de ziceti voi de ea, sa fie in acelasi loc cu fata rapita de Sonia?
Intreb apoi privirea mi se indreapta spre fratele meu care se uita la mine serios. Deja cred ca stiam la ce se gandeste.
- Am putea incerca sa ii luam mirosul! Aduceti-ne ceva de-al Mariei.
Spuse acesta apoi, facandu-mi semn cu capul mi-am dat seama ce anume voia asa ca mi-am dat tricoul jos si mi-am schimbat forma devenind un lup demonic fiind destul de mare, dar nu eram singurul care luase aceasta forma Zaraki facand exact la fel. Asta era avantajul nostru fiind varcolaci pur sange.
- Ana, cred ca ne-ar prinde bine sa vi cu noi.
Il aud pe brunetul al carui nume inca nu il stiam vorbindu-i fetei care fusese lipita de fratele meu mai inainte.
Inghiontind-o cu botul pe cea care ma mangaiase pe obraz ii fac semn cu capul sa se urce pe mine. Ne puteam deplasa rapid in formele astea si mirosul ne era de zece ori mai sensibil ca in forma umana.
Si brunetul isi schimbase aspectul devenind un fel de semidemon cu aripi coarne si coada, iar ochii nu mai aveau albul de dinainte ci erau negri complet, iar irisurile erau rosii ca sangele.
- Daca ce ziceti voi e sa fie asa, atunci trebuie sa ne grabim.
Tot brunetul fusese cel care vorbise, iar eu si fratele meu am aprobat din cap.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 11:57 am

Ana 

Ma uit la Zaraki sii zambesc bland. MA dau intr-o parte si ma urc pe  el in timp ce ma uit la Enya cand face si ea acelas lucru. Ii zmabesc larg si astept ca ea sa faca o vraja sa aduca ceva de al Mariei. 

Enya

Ii zmabesc larg si il sarut pe capusor i9nainte sa ma urc sus pe el, apoi folosesc o vraja sa-mi apara in mana ceva purtat de ea. Le dau tricoul la amandoi sa-l adumlmece. Speram din suflet sa-o putem gasi in regula si pe ea si nucleul. 
Cum termina de mirosit incep sa alerge intr-un singur loc.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 12:17 pm

Kashim:
De indata ce am adulmecat bucata de haina pe care ne-o intinsese fata ce era pe spatele meu am si putut simti directie din care venea mirosul. In forma asta aproape ca il puteam vedea daca ma concentram, aparea ca un fel de bur ce plutea usor deasupra pamantului. Sunt sigur ca fratele meu il putea vedea perfect, ca o panglica, dar eu mai aveam nevoie de antrenament mai ales ca trucul asta ma invatase el acum multi ani, dar nu prea il mai practicasem.
Niciunul din noi nu a ramas in loc ci am luato la fuga pe holuri iesind din castel si urmand mirosul pana in pădure. Dar distanta la care ne indepartam de castel devenea tot mai mare, asta pana cand am ajuns la baza unui munte unde se afla o pestera. Mirosul fetei venea de undeva din interior, dar ceva era ineregula aici.

Jamie:
De indata ce amandoi au luato la fuga si eu mi-am luat zborul urmandu-i lrin holuri, chiar daca mai doboram si spargeam cate ceva cu aripile, dar nu eram singurul caci si cele doua demonite cu parul mov erau exact in spatele meu.
Cand am ajuns inafara castelului ele s-au inaltat in aer, dar eu am ramas mai aproape de sol urmandu-i indeaproape pe varcolaci pana cand am ajuns in fata unei pesteri. Atunci am pus picioarele pe pamant si gemenele au aterizat si ele. Arina a fost prima care a inaintat fara sa mai stea pe ganduri, dar ajunsa la 2.metri de intrarea in pestera a fost aruncata inapoi lovindu-se de un copac.
- Mirosul vine din interior nu? Ii intreb pe cei doi si amandoi imi confirma damd din cap.
Apropiindu-ma precaut pana in pinctul din care Arina fusese aruncata am dus mana inainte si imediat am fost ars groaznic retragandu-mi mana.
- O vraje!
Inchizandu-mi ochii am rostit cateva cuvinte in ebraica veche iar in fata noastra a aparut un zid format din mii de firicele si cuvinte in multe limbi stravechi. Cateva din cuvinte le puteam citi si asa am reusit sa imi dau seama, in mare parte, despre ce e vorba aici.
- E o vraje puternica contra celor impuri. Avem nevoie de un Inger pur al carui sange sa nu fie amestecat cu nici un alt fel de creatura, sau de un muritor care nu a cazut in pacat.
Intorcandu-ma spre ceilalti am rostit.
- Niciunul dintre noi nu poate trece de bariera asta! Dar cred ca Angel si Kile ar putea. Aveti pe cineva pur in grupul vostru? Adica sa nu fie altceva decat inger si sa nu nutreasca ganduri impure cum ar fi uciderea, ura sau chestiile perverse?
Uitandu-ma catre gemene le-am cerut parca din priviri sa mearga sa ii aduca pe cei doi si, ca sa fiu sigur ca stiu la cine ma refer, i-am trimis Karlei in minte imagini cu aspectul celor doi pentru a-i putea gasi in castel. De Angel eram sigur ca va putea trece de bariera, la Kile nu eram asa de sigur, dar incercam sa mizez pe faptul ca el, practic, nu este o vietate ci un umanoid, un fel de android, iar caracteristicile pe care creatorii lui i le dadusera erau cele ale unui inger, choar daca numai ca un inger nu se comporta el.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 12:27 pm

Karla

Dau din cap in semn ca da si sburam iar la castel.
- soro. Albastrele probabil e im camera Anastaciei. Era cam ravasita satena noastra. Te poti duce dupa el? Eu ma duc dupa Angel si dupa Sylvia. Ea este ingerul nostru. Spun bland si dau iau prin castel sa-le caut pe cele doua fete.

Sylvia

Eram in living cu Drago. Stateam aici de ceva timp, cam refuza se sa se ridice de pe picioarele mele si axuma steateam linistiti.
Dar liniste a eate distrusă cand o vad pe Karla im fata mea.
- Avem nevoie de ajutorul tau imgeras. Spun spre mine si ma încrunt.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 12:32 pm

Arina:
- Si de unde sa stiu eu unde e camera Anastaciei!
Comentez ca pentru mine dar o iau la zobor pe holuri si deschid fiecare usa in parte lana reusesc sa il gasesc pe tampit tolanit intr-un pat complet dezbracat.
- Pune dracu ceva pe tine si miscate!
Tip catre el si il vad cu se uita mirat la mine, dar nu se misca.
- De ce as face asta?
Ma trezesc cu el intrebandu-ma moment in care simt cum imi vin dracii pe el si ma duc langa pat si il iau de par tragandu-l jos din pat.
- Jamie m-a trimis dupa tine, are nevoie de ajutorul tau, asa ca misca!
De data asta albastrelul ma asculta si se imbraca in graba urmandu-ma apoi.

Drago:
- Dar ce s-a intamplat?
Intreb nedumerit de graba movaliei.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 12:38 pm

Karla

Incep sa le spun pe repede inainte cele mai importate detalii si o vad pe alabstrica cum il ridic de pe pioarele ei aaa ca se ridica in picioare automat.
- Atunci sa nu mai tragem de timp! Sa mergem. Spune aceasta bland si vad cum se da mai in spate si o lumina orbitoare o înconjoară si se inalta usor spre cer.
- Vino cu mine. Spun spre baiat in timp ce chicotesc si mergem afara unde o gasesc pe Sylvia sub forma de inger. Fluier usor.
- Bun. Mai avem nevoie de inca doi. Arina e placată dupa Kile. Acum unde e Angel?? Nu o gasesc.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 EmptyTue Jan 21, 2020 1:22 pm

Drago:
O urmez pe movalia afara si ridic dintr-o spranceana cand vad cum arata acum Sylvya.
- Si ei i se pare ireala acea viziune. Eu nu prea cred. Spun incet, ca pentru mine, apoi ma ukt oarasi spre demonita.
- Ai spus Angel? Aveti cumva trandafiri infloriti in gradina? Io cam place sa stea sa citeaaca pe langa flori. Ii spun eu fetei si vad cum, de undeva dintr-o camera, ies pe geam Arina urmata de Kile. Cum toti aveau aripile la vedere mi le scot si eu caci nu aveam de gand sa ii las sa plece singurj.

Love, not hate

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 9 Empty

Back to top Go down

Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]
Back to top 
Page 9 of 33Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33  Next