Top posting users this month | |
View | |
|
| Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| | |
Author | Message |
---|
Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 21, 2018 10:51 pm | |
| First topic message reminder :
Derek: Ce putea sa fie mai frumos , mai simplu decat o mica vanatoare de sange la miezul nopti. Oameni seara, la plimbare perfect pentru mine, pentru un vampir insetat de sange cum sunt eu. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
Last edited by Casydy on Sun Jan 19, 2020 8:27 pm; edited 1 time in total | |
| | |
Author | Message |
---|
Sarah chan Membru Nou
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| | | | Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 9:37 am | |
| Kasandra Ii zambesc bland si ma bag in pat. - Poti sa dormi langa mine. Nu ma deranjeaza. Spun bland.
Maria Gem usor si il frec usor cu mana. Era mare si imi era greu sa ma joc pe toata lungimea lui. Il iau usor in gura si incep sa-mi misc mana in acelas timp cu gura. Era ciudat, dar placut. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
| |
| | | Sarah chan Membru Nou
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 9:59 am | |
| Kasandra Imi asez capu pe perna si ii zambesc larg. - Chiar de loc. Spun chicotind.
Maria Zambesc si ma fac mai comoda intre picioarele lui si imi continui treaba. Speram din suflet sa fac o treaba buna. Era pentru prima data penteu mine. Continui viteza ceva timp dupa imi ridic capul cand il simt ca se aproprie de final. - Uhm... Sper ca a fost bine... Spun roaind usor timidă. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 10:37 am | |
| Kasandra Chicotesc vesel si ma fac mai comoda pe perna si imi inchid usor ochii. Macar sa incerc sa dorm.
Maria Incep sa Chicotesc si gem usor cand incepe sa. Ma sărite si sa ma stînga. - Daca stii sa ma patrezo o sa fiu doar a ta. Spun printre gemetele de placere. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 1:33 pm | |
| Maria
- Mhm... Atat esti de bun? Crezi ca nu o sa rwsit? Intreb chicotind si gemand in acelas timp. Oh doamne se pare ca ni se lauda degeaba. Chiar se pricepe a, dar vedem cum va tine pasi cu o virgină. Asta va fii soc pentru el, sper. Sau... Nu stiu ce sa spun. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 1:55 pm | |
| Maria Gem usor si il privesc euforica. Ma simteam minunat. Nu mai puteam sa spun nimic doar dau aprobator din cap. Eram prwa euforica ca s a vorbesc si sa fac gesturi. Il prind de brat si aspt sa vad ce va face mai departe pot sa fiu si fata cuminte si pot sa fiu si rea. Depinde de el cum ma ia si ce facem Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 2:11 pm | |
| Maria Cum il simt in mine incep sa tremur usor si sa-mi musc buza de jos pana la sange. Ma durea si cumva ma si ustura. Ma abtineam. Din greu sa nu incep sa urlu, dar totus cateva lacrimi imi apar pe fata. Tot corpul meu simtea durerea. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 2:28 pm | |
| Maria - Poti sa-o spui si asa. Doar stai asa te rog. Spun usor printre chitaiturile de durere. Nu eram ora a buna prietena cu durerea aceasta. Sper doar sa nu rada de mine ca el este primul din viata mea. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 2:33 pm | |
| Maria Incep sa gem usor de placere si simt cumva ca incep sa ma incalzez tot mai jos. As putea sa spun ca sani sunt punct meu erogen. Ma excita rau de tot doar sarutandu-ma sau aringandu-ma pe sani. - Daca vei continua asa.. O sa sar eu pe tine, din nou. spun gamand si miorlaind de placere. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 2:52 pm | |
| Hyu: - Sa iau asta ca fiind ok-ul pentru a continua? O intrebasem, dar nu mai asteptasem raspunsul ei caci incepusem deja sa ma misc.
Alex: Adormisem, dar cineva in camera de langa a mea se distrase destul de bine caci gemetele si scartaitul patului au reusit sa ma trezeasca. Cum somnul imi sarise, stomacul mi se trezise. Poate si oentru ca vomitasem totul pe nava, dar acum era clar ca imi era foame. Am asteptat pana cand cei din camera de langa au terminat fiindu-mi prea rusine sa ies pe hol chiar daca nu aveam de ce sa fiu eu rusinat. Mai fusesem aici de cateva ori asa ca stiam unde era bucataria deci am coborat direct acolo. Pe drum insa am trecut pe langa o camera ce avea usa deschisa, iar curiozitatea m-a facut sa arunc o privire inauntru. Pe pat erau doua persoane, o fata si un baiat. Pe fata am recunoscutl ca fiind Elvira caci stiam ca Karina avea camera aproape de a mea, dar nu stiam cum il chema pe tip. Am simtit un junghi in piept cand am vazit cum dormea in bratele lui si mi-am lasat usor privirea in jos. Incepuse sa imi placa de ea, dar se pare ca are deja pe cineva. Vrand sa fiu oarecum politicos m-am intins si am prins de manerul usi, tragand-o pentru a o inchide, insa usa a inceput sa scartaie asa ca am traso mai repede si, dupa ce a fost inchisa, am marit pasul pana la bucatarie. In bucatarie am dat peste Irina care isi facea ceva de mancare. - M-am gandit eu ca dupa atata vomitat o sa iti vina foame. Ia din sertarul de deasupra mea cutia cu condimente, o sa am nevoie de ele. Nici nu s-a uitat la mine ca a si stiut cine sunt, asta m-a facut sa zambesc usor si m-am dus in spatele ei sa execut ordinul. Cum ea era kai scunda ca mine mi-a fost usor sa intind mana pe deasupra ei si sa deschid dulapul de deasupra, luand ceea ce ceruse.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 6:40 pm | |
| Maria
Incep sa gem de placere in momentul in care el se misca. Cei drept ma. Durea inca, dar era o durere suportabil a, dupa cateva mișcări. Treptat durerea dispare si imi duc automat mainile dupa gatul lui si il trag mai aproape de mine si il sarut usor pe buze.
Solo
Cum am ajuns aici Fiecare dintre noi merge la un consult si dupa in camerele noastre. Eu unu nu puteam sa stau linistit in camera mea. Teoretic am cerut sa stau cu fratele meu si aproape de camera prințese Romanov, ca sa putem sa-o supraveghea, dar Dan a trebuit sa plece nu stiu unde cu unul... Lene, Louise sau Len sau care o fii numele lui.
Ma rog. Am iesit din camera si merg spre camera Elvirei. Vroiam sa fiu sigur ca e bine. Nu mia placut de loc cum am lasat-o in urma cu ceva timp. Cum am am ajuns acolo intru direct si o gasesc in pat, ghemuita si plangand in hohote.
Ma strecor in pat si imi punana pe fruntea ei si o adorm instant. Banuiam ceva de ce plânge ea, dar cand se va trezi o sa-o iau la intrebari.
Cum a doarme o asez mai bine in bratele mele si o invelesc bine in timp ce ma legan cu ea si o sarut pe frunte frățește. Lasesem usa intre deschisa ca sa vad daca trece cineva pe hol, dar dintr-o data vad cum un tip se uita pe crăpătură aceea si parca vad o privire trista si socata, se pare. Ma încrunt si imi dau seama cine e. Cred ca din vina lui plânge Elvira noastra.
Inchide usa apoi o stuleste, dypa pasi care ii facem oftez obosit si eu o adorm cat pot de mult si dupa cateva minute, cobor din pat si merg spre usa si o ies pe ea. Ma duc la bucatarie penteu a prepara un ceai de tei. Avea nevoie disperată de ceaiului ala, roscata noastra. Intru intr-o camera unde ii zaresc pe cei doi, iar. Erau exact aceleași doua persoane la care se uita fata mea.
Dupa un ceas imi pica fisa si mie si imi dau seama ca din vina lor ea e asa. Din vina lor ea este o fantana arteziana.
Intru in camera nervos si il privesc cu atentie pe saten. Tot ce imi venea acum era sa-o rup picioarele si sa-l fac ferfelita.
- Ma scuzati! Aici este bucataria, nu? Intreb serios si cu o tenta nervoasa.
Ma abtineam cu greu sa nu ma repet la gatul lui. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 7:27 pm | |
| Maria Imi duc mainile dupa gatul lui si le indrept apre parul lui si ma joc cu aceata in tinp ce ii gem usor pe sub sarut si imi duc picioarele pe soldurile lui. Se simtea din ce in ce mai bine.
Solo - ha, ha. Foarte dragut, scumpo. Ju am chef de glume le tale. Am nevoie sa fac un ceai de tei neaparat. Spun maraind si ma duc sa caut ori. Dulapuri o cana mai maricia, zaharul si pun apa la foc si scot cateva pliculete. Mereu ma uit cu coada ochiului la tipu asta. Gata? Se retrage? Sa-o crezi tu ca te las in pace baieti ca! Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 7:53 pm | |
| Maria - Ah! Doamne! Ma inebunesti si ru pe mine! Spun prinde gemetele de placere. Imi cobor mainile tot mai jos pe spatele lui si il zgarai pe spate lasandu-i urme destul de evident e.
Solo Pufnesc desprituitor la el si pun pliculete in cana si apoi torn apa peste ele si pun o mica farfuriuta deasupra cani pentru a se face infuzia bine. Iar xu coada ochiului o vad ca paca din camera. -Nu te duci si tu dupa gagică ta? Intreb maraind Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 8:04 pm | |
| Maria Ranjesc multumita si incep sa ma misc de sus jos. Tot mai repede si mai adanc. Se simtea minunat. - Oh, da! Mhmm...!
Solo - Tipa care a iesit din camera asta. Spun maraind si aproape dau cu pumnul in masa. Nenorocitul se juca cu nervi mei. Daca el crede ca o sa-o las langa roscata noastra si sa fie si cu tipa asta sa-o creadă amarnic. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| | | | Sponsored content
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| |
| | | | Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |