Majestic Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

majestic world of royalty

HomePortalSearchRegisterLog in
Latest topics
» interviu Nina
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyFri Oct 25, 2024 9:47 am by dominic

» Condica de prezenta
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyThu Oct 24, 2024 11:24 am by Hazbin

» Intreaba-ma.
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyFri Sep 27, 2024 1:01 pm by Nina

» O căprioară năzdrăvană (with Jax)
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyFri Sep 20, 2024 2:49 pm by Hazbin

» Berbec
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptySun Sep 15, 2024 11:59 am by MagicBot

» Taur
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Gemeni
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Rac

» Leu

Top posting users this month
No user
View
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 Percent_0

Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]

Go down 
4 posters
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33  Next
AuthorMessage
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

×Rubin : 1286
×Smarald : 1320
×Reputatie : 2
×Varsta : 30
×Localizare : Giurgiu
×Stare de spirit : O nebună la orizont

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 Empty
PostSubject: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptySun Jan 21, 2018 10:51 pm

First topic message reminder :

Derek: Ce putea sa fie mai frumos , mai simplu decat o mica vanatoare de sange la miezul nopti. Oameni seara, la plimbare perfect pentru mine, pentru un vampir insetat de sange cum sunt eu.

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 VREkqu3

Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my 
I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my 
Looking for something right 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
I want something stronger (I want it) 
(워워워워워) 
Than a moment, than a moment, luv 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 
For a boy with, for a boy with luv 

Last edited by Casydy on Sun Jan 19, 2020 8:27 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://animeworldred.forumgratuit.ro/forum

AuthorMessage
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

×Rubin : 446
×Smarald : 452
×Reputatie : 0
×Varsta : 29
×Localizare : ^_^ We Love ^_^

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 11:54 am

Sarah:
Il vad pe Hyu cum e tulburat caco stiu sogur ca nu intentionase sa faca sa para ca nu ii pasa de ceea ce se intampla aici, dar era mao mereu serios si de multe ori uita sa lase si cate un zambet sa nu mai para atat de tensionat.
- Hyu, haide sa mergem si noi.
Ii spun eu facandu-i semn sa ma urmeze indreptandu-ma spre castel fiind ingrijorata de soarta celor doi.
- Stiti... Un lift ar fi ideal aici! Il aud pe Kile zicand in urma noastra gafaind de mama mama si eram doar la jumatatea distantei pana in varful turnului. Pana am ajuns sus albastrelul parca mai avea putin si se târa.

Love, not hate

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 98878210
Back to top Go down
http://rpganimeromania.forumgratuit.ro
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 12:05 pm

Maria 

Ajunsesem la fix. Tocami Ivan o pusese pe Anastacia langa fratele ei. Dupa ce ma pune jos Vladislav ma duc si iau globu de cristal si ma duc la capul patului unde stau ei si incep sa spun vraja care ma invatase Anastacia. Era pregatita pentru orice si ea ma indrumat pe mine ce sa fac daca ea si Derek ar putea sa pateasca ceva. Dau globului din mama mea voie sa se ridice ion aer si el se lumineaza tot si acum pluteste deasupra lor. 

Usor usor incep sa-s revina la normal , bine din cate vad , doar la derek functioneaza. La Anastacia nu se schimba de loc, ba mai mult buzele ei incep sa se invinateasca. Ma uit la fratele ei si vad cum is reia forma de om si se trezeste instant si se ridica in fund si s euita panicat pe langa el , dar privirea ii cade pe Sarah si cumva , el se linistete , dar dupa se uita la fata de langa el si era total socat. Defapt toti eram socati. Anastacia ramasese la fel , iar globul se rtetrase automat pe piedestalul lui. 
- cE naiba! De ce nu a functionat! Spune dintr-o data panicat a Aimi si sare in pat la ea, o calareste si incepe sa-i faca masaj cardiac si respiratie gura la gura. Nu se putea as aceva. Nu... Am ajuns prtea tarziu...

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 12:29 pm

Sarah:
Ochii mei se intalnesc cu ai lui Derek si ii zambesc ușor, dar zambetul imi dispare atunci cand observ ca Anastacia nu se schimba deloc.
Inghit in sec si ma uit catre bratara mea. As fi putut face ceva pentru Anastasia, dar riscam sa rup sogiliul iar asta iar fi pus in pericol pe toti ceilalti.
Muscandu-mi buza am strans din pumni si din ochi simtindu-ma neputiincioasa.
- Cred ca pot eu ajuta.
Uitandu-ma inspre cea care vorbise o observ pe Angel cum se strecoara printre noi, cei adunati la intrarea in incapere, si se apropie de fata asezandu-se la capul ei.

Angel:
Ma uit catre baiatul ce era pe acelasi pat cu aceasta fetita si la cea care ii facea resuscitare.
- Va rog sa va îndepărtați, pe ea ar putea sa o salveze, dar pe voi va poate ranii.
Punandu-mi mainile pe tamplele ei mi-am inchis ochii si mi-am luat forma de inger concentrandu-ma asupra celei ce se stinsese de curand.

Kira:
Nu stiam ce mai era cu agitatia asta asa ca i-am urmat pe Sarah, Kile si Angel pana in turn fiind martor la toate cele intamplate. Toti pareau a fi parca inghetati din cauza socului posibilei pierderi a fetei de pe pat si, inafara de satenul de langa fata, niciunul nu s-a miscat.
Am putut sa vad cum Angel incepe sa radieze lumina, dar fata ce facea resuscitarea tot nu se dadea laoparte asa ca m-am dus catre ea si am prinso de mijloc tragand-o de pe fata chiar daca ea nu a vrut asta si a inceput sa se zbata, dar am lasato sa ma loveasca cat vrea caci era mao bine decat sa stea acolo.
Privind spre inger am vazut cum peste tot prin jurul ei apar lanturi ce strapungeau prin tavan si choar ii treceau prin aripi infigandu-se in jurul fetei de pe pat. Cumva acele lanturi au inceput sa radieze emotand o lumina si o caldura de m-a fortat sa imi inchid ochii pana cand intensitatea s-a diminuat.
Dupa ce totul a revenit la normal si lanturile sau evaporat, am vazut cum Angel cade in genunchi avand mainile pline de sange din cauza zgarieturilor, iar aripile ii erau, de asemenea, insangerate. Privea drept in fata, dar nu parea sa vada nimic, insa a luat-o pe pipaite pana cand a atins-o pe fata si, punandu-si mana pe gatul ei, a zambit si a mimat ceea ce eu am putut citi pe buzele ei.
- E vie. Asta zice Angel.
Spun eu cu voce tare realizand ca blonda nu pitea vedea, vorbi sau auzi. Stiam ca asta e ceva trecator caci o mai patise si inainte, insa ranile ei tot trebuiau ingrijite.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 12:39 pm

Maria 

Cand aud cad jos in genunchi si rasuflu usurata. Ma uit spre blonda si ii zmabesc bland. 
- Multumesc. Multumesc mult. Spun bland si vad cum sfera se ridica si pleacaa din nou sprer Anastacia si aceasta o lumineaza toata si o schimba la loc in adult. 

Is deschide ochi dintr-o data si se ridic in fund si se uita panicata prin jurul ei si se incrunta. Cred ca stiam de ce se incrunta. Cam toti in gasca naostra erau cu lacrimi in ochii din cauza ei. 
- Voi d ece dreacu mai aveti putin si incepeti sa bociti? Intreaba aceasta , dar nu mult ea trebuit sa stea calma ca Aimi Si Erika sar pe ea si o calaresc sincepe sa planga amandoua. 
- Ho nebunelor. Ce aveti?!

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 12:49 pm

Sarah:
Raauflu usurata atunci cand vad ca totu e inregula apoi ma uit catre Angel.
- Ar trebui sa o ducem la infirmierie.
Spun usor vazand ca incerca sa se ridice, dar nu reuseste decat sa se aseze usor pe marginea patului.
Ma uit iarasi catre Anastacia apoi catre fratele ei vrand sa ma asogir ca sunt cu adevarat bine, dar cand ochii imi cad pe Derek imi aduc aminte de ceea ce se intamplase intre noi si simti cum fata imi ia foc asa ca imi mjt repede privirea.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 1:01 pm

Derek

Ma uit la Sarah si zambesc bland. Ma ridic din pat si le las pe fete sa-o streseze pe sora mea. Cei drept ne-a speriat pe toti.
- Are dreptate Sarah. Haideti sa-o ducem la infirmerie. Spun bland si o ajut pe tipa respextiva si mergem cu ea spre infirmerie cu e ain bratele mele. Speram din suflet sa nu se supere pe mine, Sarah ca fac asta de fata cu ea.
Cum intram in i firmerie il caut cu privirea pe Alonso.
- Alonso. Unde esti. Acum nevoie de tine. Spun bland si il vad cum apare de dupa usa imbracat in coatumul lui care sta putin sa plesneasca de pe el, cu stetoscopul la gat si cu ochelari pe nas. Tipu arata vi e, mna. Ce pot sa spun.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 1:10 pm

Sarah:
L-am urmat pe Derek pe scari in jos bucuroasa ca nu paruse sa observe cat de rosie ma facusem.
Intr-adevar sarisem calul si mai multe trepte ajungand sa ne adancim in placeri carnale, dar as fi un poc dezamagita daca o sa trateze totul doar ca o aventura, mai ales ca imi zisese iubito de cateva ori. Tin minte de la Kira si Kile ca vorbele astea de la prima intalnire sunt mai mult pentru playboy si magia dispare imediat ce si treaba se incheie.
Angel:
Fiind in starea asta nu puteam sa imi dau seama ce se intampla in jurul meu si am tresarit cand am simtit mainile cuiva pe mine ridicandu-ma in brate. Tot ce am putut sa imi dau seama era ca sigur eram purtata in brate de un barbat si ca parea sa coboare scarile cu mine in brate.
Dupa ceva timp, dupa ce fusesem lasata sa stau pe maeginea unui pat, vederea a inceput sa imi mai revina si puteam vedea umbre si, vazand ca am ceva in fata mi-am intins mainile incercand sa imi dau seama ce anume era exact.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 1:15 pm

Alonso
Cum o lasa jos încep sa-o co simt ai sa am grija sa vad daca e in regula. Intre timp imi dadusem halatul jos canini statea in cale asa ca stateam cu spatele la ei si eram aplecat catre fata rănită.

Derek

Ma dau i tr-o parte si il las sa-o consulte in grija. Ma uit usor la Sarah si raman total preplex cand o vad pe blondina mea cum il scanează din cap pana in picioare si se opreste pe fundul baiatului. Ma duc spre ea si marai nervos. Ma pun in fata ei si marai usor.
- Ochii sus! La mine. Spun maraind de gelozie.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 1:22 pm

Sarah:
Continuand sa imi plimb mainile le ce era in fata meu urc cu ele treptat pana ajung sa le pun pe chipul cuiva, dar realizez ca sigur aveam mainile insangerate asa ca mi le retrag zicand scuze desi nu cred ca vocea imi revenise.

Sarah:
Incercand sa ma uit in orice alta directie decat cea a lui Derek ajung sa ma uit la cel care o consulta pe Angel si incep sa il analizez.
,,, Hm... Are fundul bombat, dar nu mai bomnat ca Derek" ma trezesc eu gandind apoi ma trezesc exact cu cel la al carui fund ma gandisem stand in fata mea cerandu-mi sa uit la el ceea ce clar nu aveam de gand sa fac pentru ca simteam ca o sa imi ia capul foc.
- Dar de ce sa ma uit la tine?
Intreb evitand sa imi ridic privirea catre el.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 1:26 pm

Alonso

Incep sa chicotesc si ranjesc multumit. Era curioasa papusoca asta.
- O sa-i vindec ranile acuma, scumpo. O s ate usture putin, in regula?

Derek
O prind de barbie si o intorc spre mi e si ii ridic fata sus.
- Penteu ca nu imi place cand te uiti la alti, mai ales la fundul lor. Si eu am curul beton. Ai uitat? Sau vrei sa-ti reamintesc? Spun ranjind.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 1:32 pm

Angel:
Am tresarit cand m-am simtit atinsa si am tresarit cand am simtit o usturime, dar nu m-am impotrivit simtind ca oricine era in fata mea nu imi dorea raul.

Sarah:
Cand ma forteaza sa il privesc simt cum parca inima imi sare peste o bataie. Offf! De ce trebuia sa imi aduc amonte tocmai acum cat de bine arata pe sub toate hainele.
- Da, imi aduc aminte de fundul tau. Si de ce nu ti-ar place daca ma uit la altii?
Nu aveam sa recunosc nici in ruptul capului ca eu ii comparam fundul baiatului aluia cu al lui.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 1:47 pm

Alonso
Dupa ce ii desinfectez ranile incep sa-mi folosesc puterile sa le inchid si sa dispară. Vroiam sa-o fac bine. Era o scumpi ca.

Derek

- Pentru ca ma Scoți din sarite. Vreau sa ai ochii doar pentru mine. Sau vrei sa ne reamintim cum am fost de dimineata, imbarlifati? Sa sti ca iti simt lipsa.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 4:02 pm

Angel:
Simteam cum ranile imi erau vindecate so, intre timp, cele 3 simturi ce imi dispăruseră, incel sa isi revina treptat. Numai vazul imi era încă încețoșat, avea sa mai dureze cateva minute pana o sa isi revina complet.
- Mulțumesc.
Reusesc sa ma aud rostind pe o voce aproape soptita.

Sarah:
- Imi aduc aminte cum am fost de dimineata so fara sa mai pomenești tu de asta.
Deja simteam ca incep sa ma panichez.
- Si de ce, ma rog, vrei sa am ochii doar pentru tine? Si nu imi spune ca ma iubesti ca nu te cred. Nu cred in dragoste la prima vedere! Exista doar atractie la prima vedere. De iubire sa vorbesti doar dupa ce o sa ma cunosti mai bine.
Cineva sa imi dea in cap si sa imi puna un calus la gura acum! Deja, in panica mea, imi ridicasem garda sus si nu imi permiteam sa cred ca ar putea fi ceva intre mine si el. Pana la urma avea multe de aflat despre mine si nu vreau sa imi permit sa ma indragostesc de el doar ca mai tarziu sa ma lase balta pentru ca am prea mult bagaj emotional.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 4:08 pm

Alonso

- Nu ai pentru ce scumpo. Spun bland si o ciifulesc usor si incwp sa strang lucrurile.

Derek

Vad ca ceva se schimbasenla ea si oftez lung.
- Ce e cu tine? De ce ridichi ziduri intre noi? Ti-am gresit cu ceva? Te-am deranjat?

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 4:13 pm

Angel:
Imi duc mainile la par rearanjandu-l in timp ce zambeam. Nu stiu de ce dar acest gest mi se paruse mereu unul simpatic caci deseori insemna afectiune si grije.

Sarah:
Oftez si imi las privirea in pamant.
- Uite, mai bine asteapta pana cand ne cunoastem mai bine. Nu vreau sa imi fac sperante si mai tarziu sa regret. Sunt multe chestii legate de mine pe care nu le sti cum sunt sigura ca nici eu nu stiu multe despre tine. De dimineata am cedat amandoi atractiei si faptului ca nu am mao fost cu nimeni de ceva timp. A fost placut si asta nu o sa neg, dar nu vreau ca mao tarziu sa ne gandim la.chestia aia ca la o greseala.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 4:17 pm

Alonso
- Vrei sa-ti aduc ceva? Un pahar cu apa? Spun bland spre ea.

Derek
Ii zambesc bland si dau aprobator din cap.
- Nu zic nu. Ai dreptate, haide sa ne cunoastem. Si la mine nu a fost o greseala sincer. Mia placut si as vrea sa se repede, dar ma intereseaza de tine mai mult. Vreau sa te descoperit pe tine. Spun bland si o ciifulesc pe par usor.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 4:26 pm

Angel:
- Un pahar cu apa ar fi excelent. Spun usor si zambesc.
Il vad ca o umbra prin ceata cum se indeparteaza, introcandu-se in cateva clipe avand sigur paharul in mana.
Intind mana sa prind paharul, dar nevazandu-l bine nu il apuc cum trebuie si, de indata ce dau sa il iau din mana lui, da sa imi scape si in incercarea de al prinde ma ud si pe mine cat si pe el caci rotisem cumva paharul intre maini.
- Oh, Doamne. Scuză-mă!

Sarah:
Ii zambesc cand vad ca pana la urma accepta ceea ce zic eu si inca vrea sa imi vorbeasca in continuare.
- Si mie mi-a placut, dar vreau sa te cunosc pe tine mai bine, nu... corpul tau.
Ultimele cuvinte le spun mai mult in soapta ochii mei ducandu-se involuntar pe abdomenul lui simtind un gol in stomac la gandul ca nu apucasem sa imi plimb mainile pe fiecare particica a trupului lui caci fusesem prea grabita sa il simt in interior.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 4:31 pm

Alonso
Imi musc buza de jos in timp ce ma uit la wa cu pofta. Eu ii vedeam fiecare părticică din ea. Paharul acela bucuclas mia dat dreptul sa vad la ea mai mult decat si-ar fi închipuit.
Hanu e nimic. Nu iti mai cere scuze.. E totul... Bine. Foartw bine. Spun ultima parte in soapta in timp ce ma uit la sani ei, mari cu pofta.

Derek

- Ne vom cunoaste amandoi mai bine. Ce zici daca am ieai si noi putin dupa ce se termina cu tot balciul asta? Doar noi doi. Spun bland

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 4:39 pm

Angel:
Ma simteam extrem de vinovata. Faceam numai tampenii.
- Te-am udat?
Intreb si ma ridic in picioare, dar nu am apreciat bine distanta si m-am lipit direct de el. In momentul acela puteam sa jir ca fata mi-a luat foc caci chiar faceam numai boacane, iar saracul baiat tot statea si suporta.

Sarah:
- Da, mi-ar face placere!
Ii spun zambindu-i, dar simt cum totul incepe sa se invarta in jur si, ca sa nu cad jos, ma prind cu mainile de tricoul lui.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 4:42 pm

Alonso
O trag in brate mele si ranjesc multumit.
- Nu e nevoie. Mai bine, scumpo, ai sta jos. Ai nevoie de odihna pana iti revin toate simțurile, ok? Spun ranjind.

Derek
o iau repede in brste si plecam din infirmerie.
- Haide prima oara sa te odihnesti putin, bine? Deja se aproprie de miezul nopți si ai nevoie de somn. Mult somn.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 4:58 pm

Angel:
Ok, Angel, revinoti in fire. Nu te lasa luata de val cum s-a intamplat cu Ikky. Doar pentru ca face cateva lucruri care indica ca ar fi interesat de tine, nu inseamna ca si e. Poate are o iubita sau, Doamne, chiar soție! Si, in plus, nici nu sti cum arata. L-ai atins, dar nu l-ai vazut.
- O-ok
I-am raspuns usor simtind cum atat mintea cat si inima mea o luau razna si doar il atinsesem de cateva ori si ii auzisem vocea, de vazit inca nu il puteam vedea clar.

Sarah:
- Da. Mi-ar prinde bine sa dorm putin. Spun lasandu-mi capul pe pieptul lui, dar il ridic brusc inapoi.
- Mindy! I-am promis ca o sa trimit pe cineva sa ii tina companie. Trebuie sa avem grije ca Tattered Wizarzi raman in stare vegetativa pana soseste transportorul leste o saptamana. Sk nu am vrea ca cineva sa faca rost de otrava de pe coltii, ghearele sau tepii lor, ar fi o arma letala.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 5:04 pm

Derek 

- Nu iti fa  griji pentru asta , ok ? Il rog pe Ivan , un prieten sa faca cu schimbul cu ea. In regula? Spun bland in timp ce o sarut pe furnte si intru in camera mea. O las jos pe pat si ma las in genunchi in fata ei. 
- Vrei sa-ti faci un dus pana ma duc sa vorbesc eu cu el ? 

Alonso 

- Perfect. Asculta de doctorul tau. spun razand is o iau stil mireasa si o pun pe pat. 
-Acum la odihna cu tine, daca nu vrei sa te bag pe perfuzie

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 5:13 pm

Sarah :
- Nu sa ii ia locul, sa stea cu ea.
Ii repet eu ca sa fiu sigura ca transmite mesajul corect pentru a evita o neintelegere intre cei doi. Nu am vrea sa se incaiere cumva.
- Cred ca mi-ar prinde bine si un dus, dar tare imi e ca imi cedeaza picioarele asa ca o sa sar peste.

Angel:
- Dar nu imi e somn! Ii spun eu acestuia dar totusi nu ma ridic din nou din pat.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 5:15 pm

Derek 
- Scuze, am inteles eu gresit , atunci o sa facem impreuna daca e. Ramai aici pana ma duc eu sa-l anunt, ok ? Spun bland.  ssu plec spre Ivan sa-i spun ce are de facut. 

Alonso

- Chair si asa, incearca totus sa motai putin.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 EmptyWed Jan 22, 2020 5:20 pm

Sarah:
- Ok.
El deja plecase asa ca imi pun mainile pe obraji.
- Împreună? O sa imi dea sangele pe nas sigur!

Angel:
- Um... O sa incerc.
Ii raspund inchizandu-mi ochii, dar inima imi batea prea repede si imi simteam zonele unde mainile lui ma atinsesera ca fiind fierbinti. Abis avea dreptate, odata ce cunosti atingerea unui barbat nu vei inceta sa iti doresti sa simti din nou fiorii oferiti de placerea acelei atingeri si ajungi sa tanjesti dupa acea senzatie.

Love, not hate

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 11 Empty

Back to top Go down

Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]
Back to top 
Page 11 of 33Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33  Next