Top posting users this month | |
View | |
|
| Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| | |
Author | Message |
---|
Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 21, 2018 10:51 pm | |
| First topic message reminder :
Derek: Ce putea sa fie mai frumos , mai simplu decat o mica vanatoare de sange la miezul nopti. Oameni seara, la plimbare perfect pentru mine, pentru un vampir insetat de sange cum sunt eu. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
Last edited by Casydy on Sun Jan 19, 2020 8:27 pm; edited 1 time in total | |
| | |
Author | Message |
---|
Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Wed Jan 22, 2020 8:15 pm | |
| Derek
Il gasesc pe Ivan cu Vladislav, jucand carti asa ca ii spun pe repede inainte despre ce e vorba si el accepta înainta sa stea cu tipa aceea fara s acomenteze ceva. Imi iau la revedere de la el si urc sus in camera mea.
Alonso
Zambesc bland si ma uit la ea cu coada ochiului in timp ce imi fac treburile prin cabinet. Era dragusica fata si mai ales as ade inocență. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
| |
| | | Sarah chan Membru Nou
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| | | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Wed Jan 22, 2020 8:27 pm | |
| Derek Cum ajung in camera aud o bubuitură din baie si fug repede acolo. O vad jos, si oftez. Ma duc la ea si o iau in brate si o ridic sua. - Trebuia sa ma astepti iubirea mea. Nu sa pleci singura. Serios vorbesc.
Alonso
Termin si ma asez pe scaun sj o privesc. Arata frumos . Cei drept ma atrage maxim, mai alea ca bluza aceea nu se uscase de tot si imca ii puteam vedea sani.
Ivan
Merg repede la locul spus de Derek si gasesc axolo o tipa mica de statura si infipta supa cum se vede. - Salut. Spun cand apar in fata ei si o scaunez | |
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Wed Jan 22, 2020 10:07 pm | |
| Sarah: - Am zis ca macar sa ma dezbrac si sa dau drumul la apa. Spunand asta imi plec capul. Of, zisesem ca sa ne cunoastem mai bine, dar se pare ca tot atractia era pe primul plan intre noi doi. Zici ca eram doi magneti atrasi împreună.
Angel: Pana la urma am renuntat sa mai incerc sa adorm si mi-am deschis ochii privind in jur speriindu-ma usor atunci cand l-am vazut pe scaun. Nu il auzisem venind. - Um... Nu pot sa dorm! Ii spun analizându-l pe barbatul de pe scaun. Cred ca era acelasi cu cel care ma tratase pana acum, desi nu aveam de unde sa fiu sigura pana cand nu aveam sa ii aud vocea.
Mindy: Deodata ma trezesc cu un tip cu un cap, cel putin, mai inalt ca mine si bine facut, ca apare in fata mea. Stau nemiscata pret de cateva clipe analizandu-l din cap pana in picioare apoi ii zambesc. - Buna! Eu sunt Mindy! Pe tine te-au trimis ca sa stai de garda cu mine, nu? Ai adus vreun joc cu tine? Cărți, ceva? Ca zau, daca nu o sa imi gasesc o ocupatie, o sa incep sa imi smulg parul din cap de plictiseala si nu cred ca sunt prea atragatoare cheală!
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Wed Jan 22, 2020 10:16 pm | |
| Derek Ii zambesc bland si o iau stiluri mireasa si o asez pe cqpul de wc. Sa stea acolo pana termin eu de umplut cada cu apa si dupa o sa-o bag acolo. La apa calda.
Alonso
- Încearcă. Ai nevoie, cum am mai spus, si ma repet. Ai nevoie de odihna multa.
Ivan
Cand o aud cum incepe sa turuiasca pe aici mai ca ma bufneste rasul. - Am un pachet de carti. Ne facem de cap cu el daca e nevoie. Si vorbeste mai rar. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Wed Jan 22, 2020 10:25 pm | |
| Sarah: Nu ma puteam abtine sa nu il urmaresc cu privirea cum se misca prin baie vazand cum mușchii spatelui i se incordeaza pe sub tricou la fiecare miscare.
Angel: Acum eram sigura ca era el. Vocea luo avea aceasi tonalitate calda ca si pana acum. - Dar chiar nu imi e somn. Ah, si numele meu este Angel, încântată! Ii spun acestuia indraznind sa ma ridic in fund si sa imi trec picioarele peste marginea patului lasandu-le sa atarne caci mai erau cativa centimetri pana atinge podeaua. - Ce sa fac? Il intreb privindu-l atenta. Cred ca acum intelegeam la ce se referea Abis cand spunea ca uneori te simti atrasa de un barbat fara ca macar sa il cunoști, nici macar numele, iar in aceste cazuri esti tentata sa te avanti in ceea ce ea a numit,, aventuri de-o noapte"
Mindy : - Oh... Scuze! Mi s-a mai spus ca uneori turui ca moara stricata, dar de vina e si plictiseala. In fine, ai vreo idee de ce joc am putea juca? Adica alea simple sunt ok, dar ar fi mai interesant daca am avea si o miza gen castigatorul sa ii ceara pierzatorului sa faca ceva, sau... eu stiu. Orice! Spun in timp ce imi duc mainile la spate incepand sa ma joc cu degetele pe tocurile sabiilor ce le purtam pe spate in forma de x.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Wed Jan 22, 2020 10:34 pm | |
| Derek Termin si astept sa se umple cada apoi imi dau tricoul jos si ma duc langa ea. Ma las in genunchi si imi pun capul pe piciorul e ei.
Alonso Ii zambesc bland si o privesc gânditor. As avea eu o idee, dar saca o scot pe gura. S-ar speria asa ca tac din guriță. - Nu stiu. Dar mai bine. Te-ai intinde. Daca nu gasesc ceva sj te leg.
Ivan
Ma uit la ea si ranjesc. Asta imi da o idee. - Foarte bine. Deacord. Dar la fiecare joc care il facem pierdatoru face ce vrea castigatorului, corect? Perfecr! O sa câștig fiecare joc. Spun ranjind si scot cartile la inaintare. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Wed Jan 22, 2020 10:52 pm | |
| Derek - Vom avea loc om cada amandoi. Te asigura nu iti mai face griji, ok? Spun bland in timp ce o mangai pe toata lungimea picioarelor.
Alonso
- Atunci ce spui daca te las putin timp libera. Eu am de luat cwva de la laborator si poate in perioada asta ai putea adormi. Spun bland.
Ivan Nici nu stia la ce se inhama cand e voeba de mine si jocul de carti. Ma duc sa iau ceva lemne si fac un mini foc langa noi sa ne incalzim daca e cazul si dupa ma asez turceste pe pamant in fata ei. Iau cartile in mana si zambesc bland. Erau perfecte. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 23, 2020 9:34 am | |
| Derek
Ii zambesc bland si ma ridic de pe ea si ma duc la cada si opresc apa. - Cada e gata. Termini tu de dezbracat sau te ajut ?
Alonso
Nu imi placea sa fug de langa ea , dar trebuia sa trec si pe noi pacineti ce tocmai ajunsese inainte cu cateva minute inainte sa vina ea. M-am ocupat repde cu ajutorul Anei sa-le stabilizez pe Kasandra si restul fetellor. Cum ajung in zona lor ridic o spranceana si incerc s anu rad de ceea ce vad. Doua dintre fete , mia exact Kasandra si Enya avea cate un baiat la patul lor care dormea cu capul e mana lor. Asta este destul d straniu , dar dragut.
Ivan
Rnajesc multumit si las cartile jpos si eu la final. - Pai pentru inceput haide sa ne cunoastem. Te provoc sa-mi spui numele tau. Spun bland.
Cedric
Pot spune ca ne-am distrat destul de bine si de mult. KArina era minunata in ceea ce inseamna capitolul pat. Chair dac aam fost primul barbst din viata ei era bestiala. S-a descurcat minunat, nu ma puteam plange. Cei drept mai doream o tura , dar este mai bine sa asteptam putin pana se vineca acolo jos.
Seth
O iau pe sus pe Noia si merbg cu ea in camera mea si o tin captiva aici. Sincer nu prea ma saturasem de ea , asa ca daca dorea un show de un sex oral singur ii pot oferi in particula desigur. Nu vreau sa ajung decapitat sau mai stiu eu ce.
Anita
LE lasam pe fete la infirmerie si mai trecem pe la ele intre timp , dar totus eu am ramas socata de ceea ce facuse KAshim si Jamie cu Enya si Kasandra. Baieti astia doi steau langa patul fetelor si aveau grija de ele. Nu se miscase niciun pic de langa ele. - Nu vad eu bine sau cei doi nu s-au miscat de loc de langa cele doua...? Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 23, 2020 10:15 am | |
| Sarah: - Cred ca ma descurc. Ducanfu-mi mainile la spate mi-am desfacut sutienul si mi l-am dat jos evitand insa sa il privesc. Data trecuta fusesem sub aburii atractiei si placeri si nu ma mai interesase de felul cum aratam sau ma comportam in fata lui. Acum, insa, ma simteam mult mai timida. Ridicandu-ma de pe wc mi-am dus mainile la marginile chiloteilor si, ezitand la inceput, i-am tras in jos ramanand complet goala.
Angel: M-am intins din nou si am incercat sa ma uit la tavan, dar cumva, tot dupa el am ajuns sa ma uit trezindu-ma ca ii urmaream fiecare miscare analizandu-i felul in care muschii i se incordau vazandu-se perfect datorita hainelor ce la purta, iar stetoscopul din jurul gatului ii dadea un farmec aparte. - Alooo! Pământul catre Angel! Trezindu-ma ca din transa am observat ca Abis venise langa mine si se uita cu o spranceana ridicata si cu mainile incrucisate. - Abis... - Da stiu ca ți sau aprins calcaiele dupa doctoras, si pot intelege si de ce. Stau aici de vreo 10 minute si nici nu m-ai observat. Sigur te gândești la cum o arata pe sub toate hainele alea. La auzul celor zise de sora mea-am ridicat automat in fund simtind ca imi oa fata foc. - Abis... Nu e... - Angel, esti pe pamant de destul de multi ani incat sa iti ingadui sa simti si tu placere. Nu o sa te pedepseasca si nu o sa te transforme in inger decăzut doar pentru ca trupul tau tanjeste dupa atingere si placere. Incercam sa ii spun sa vorbeasca mai incet si ca nu e asa cum zice ea, dar parca cuvintele mi se opreau in gat asa ca mai mult gesticulam.
Mindy: - Ti l-am zis deja, dar... in fine, nu ma derankeaza sa ti-l mai spun odata. Ma numesc Mindy. Ii raspund eu cu zambetul pe buze in timp ce amestecam din nou cartile si le-am impartit iarasi.
Noia: - Hm... Unde a disparut tupeul de l-ai avut in fata fetei varcolac? Acolo nu te deranka ca mao era altcineva in camera cu tine. Spun ranjind in continuare in acelasi fel.
Karina: Nu stiu cum se intamplase, dar dupa ce inceiasem partida ma luase somnul in bratele lui si acum inca stateam cu capul pe pieptul lui chiar daca ma trezisem inca ii ascultam inima cum ii batea.
Zaraki: Ma apropii de Ana si imi pun mana pe umarul ei usor. - Lasa-i asa. Par destul de liniștiți. Oricum de Kashim iti pot spune ca sigur are ochii pusi pe prietena ta, e fix genul de fata care ii place, si asta stiu de cand era doar un pustan de 12 ani. De Jamie nu stiu ce sa zic, el mereu e atent si ii pasa de toata lumea din jurul lui. La el cred ca va trebuii sa asteptam sa vedem. Apropo, ce zici daca mergem la plimbarea aia de zisesem ca o facem inainte sa inceapa nebunia?
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 23, 2020 10:37 am | |
| Derek
Stateam atent si o studiam din cap pana in piciaore, arata minunat. Deja inima mea moarta incepe sa bata din ce in ce mai tare , mai ales si dupa cele petrece. Ea a fost cea care a rugat-o pe prietena ei sa-o salveze pe sora mea. Acum ca niciodata sunt mai atras de ea. La noi se pare ca nu e numai atractia sexuala si cu altceva....
Alonso
Ma misc prin cabinet si imi notez pe fise la fiecare pacient cu au evoluat. Pana la urma puterile lor de vrajitoarele noastre se vindeca pe interior. Era perfect , dar totus imi fac griji pentru KAsandra si Enya. KAssy are cateva coaste fisurate si o sana deschisa la cap, unde purta un bandaj. PE ea a lovito cel mai rau si imi este teama de cum va decurge recuparerea ei, iar la Enya are doar cateva coaste fisurate si un picior in ghips. La ea e mai usor , restul fetelor sunt doar lesinate.
Seth
- hm... Geloasa? Intreb ranjind in timp ce o caram in bratele mele.
Ivan - PRobabil l-ai spus in turuiala de la inceput. Ti-am spus sa vorbescti calm. Spun razand. In timp ce imi iau cartile date de ea. MA uit la ele si astept sa incepem jocul. Am o banuiala ca o sa castige ea de data aceasta.
Cedric
Am motait si eu putin , dar mai mult am stat sa-o privesc cum doarme. Era as ade linistita si de draguta. Incepuse sa-mi se aprinda calcaiele rau dupa ea. Nu ma deranja acest lucru , chiar de loc. Poate dupa ce refacem castelul si ne linistim, ar dori sa iasa cu mine la cateva intalniri, sa ne cunaostem si noi mai bine.
Anita
- Da, ai dreptate. O sa asteptam la ambele pecheri daca ar fii. Ehm.. vrei acuma ? E miezul nopti.... Zaraki. Spun rosind usor si plec capul usor. Eram destul de timida cand vine vorba de asa ceva. Niciodata nu m-am intalnit sau plimbat cu un baiat in afara de restul baietilor din casa sau fratele mele. Era putin straniu, dar imi placea mult de el. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 23, 2020 12:09 pm | |
| Sarah: - Um... Tu nu te dezbraci? Il intreb simtindu-ma scanata de el si incepand sa nu mai am stare nestiind ce anume sa fac.
Noia: - Nu geloasa. Posesiva! Nu imi place sa impart nimic din ce e al meu, mai ales bărbații!
Abis: Ma bucuram macar sa o vad pe Angel ca se uita cu interes la un barbat. Nu mai facuse asta de cand relatia ei cu Ikky nu a mers asa cum ar fi vrut ea. - Domnu doctor! Puteti veni putin? Strig eu dupa doctoras pentru ca stiam ca Angel nu o sa aiba indrazneala sa faca primul pas asa ca ma gandeam sa le dau un mic imbold. O puteam vedea pe Angel cu, rosie toata la fata, incerca sa imi faca semne sa tac din gura, dar nu avea sa reuseasca ea sa imi inchida gura.
Mindy: De data asta am reusit sa castig. - Ha! Am castigat! Acum... Tu, domnule, al carui nume nu il stiu, va trebuii sa te ridici si sa sari intr-un picior cantand ca un cocos de trei ori. Daca el credea ca o sa il iau usor asa cum ma luase el pe mine, se insela amarnic.
Zaraki: - De ce nu? Oricum nu se stie maine ce mai intervine si nu mai reusim sa iesim. Asta, desigur, daca doresti si nu esti prea obosita pentru o plimbare sub clar de luna.
Karina: Nu stiam daca era treaza asa ca mi-am ridicat usor capul si am privit spre chipul lui moment in care i-am vazut ochii atintiti asupra mea. Am simtit imediat cum ma rosesc asa ca mi-am lasat capul inapoi jos.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 23, 2020 12:28 pm | |
| Derek
Ii zambesc bland si incep sa ma dezbrac si eu de restul hainelor si o ajut pe ea prima data sa intre in apa , paoi intru si eu, dar olas pe aceasta sa se aseze bine , dupa trec in spatele ei si o trag in bratele mele. - Esti bine ? Intreb bland in timp ce o sarut dupa ureche.
Seth
Zambesc larg si o satrng in bratele mele si o invart. - Imi pare rau iubito. Nu doresc sa te ranesc sau mai stiu eu ce. Spun bland in timp ce o sarut pe toata fata si o sarut lung pe buze.
Alonso
Imi pun pixul in buzunarul de,la piept si ma intreb spre tipa care ma strigase. - Da. Ce se intampla copila? Ai patit ceva? Intreb calm si bland crezand ca are nevoie de ceva .
Ivan
Ma bufneste rasul dar fac exact cum spune ea, apoi revin la locul meu si incep sa amestec cartile. De data asta gata cu joaca. Vreau sa facem un joc mai incitant. - Bine , Mindy. Gata cu joaca. Ce spui de o schimbare in joc? SA fie mai palmitant. Ce spui daca de fiecare data cand pierdem fiecare dintre noi sa-s scoata un obiect vestimental de pe el. Intreb ranjind si o astept cu sufletul la gura raspunsul ei.
Cedric
Chicotesc larg si o strang in bratele mele si o sarut pe par de mai multe ori. - Esti asa adorabila, scumpo!!
Anita
Zambesc bland si dau aprobator din cap. Avea dreptate poate mai intervenea alceva si nu mai putem sa mai iesim niciodata. - Deacord. Haide sa iesim. Spun bland si ma fastaceam pe langa el . Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 23, 2020 12:48 pm | |
| Sarah: Cand s-a dezbracat a fost randul meu sa il scanez inghitind in sec. Doamne, cat de bine arata. Nu e de mirare ca am lasat hormonii sa imi irce la cap si am permis dorințelor carnale sa preia controlul. - Da, sunt bine. Doar ca ma intrebam unde a disparut tot tupeul de l-am avut de dimineata cand... Sti tu... Am indraznit sa spun dupa ce apa calda m-a mai relaxat si ma bucuram ca eram cu spatele la el din mai milte mltive. Unul ar fk acela ca nu putea sa imk vada fata pentru ca sigur aveam pana si urechile rosii, iar un altul ar fi acela ca ii simteam pana si pătrățelele de pe abdomen lipite de spatele meu.
Karina: - Nu sunt! Comentez eu inca ascunzandu-mi fata caci sigur ar fi ras daca ar fi vazut. Inca nu imi venea sa cred ca ma culcasem cu el.
Noia: - Nu cred ca ai cum sa ma ranesti caci dupa tu o sa fi cel ranit. Apuc sa slun inainte ca buzele mele aa fie acaparate de ale lui alaturandu-ma si eu sarutului in timp ce o mana o aveam in larul lui si pe cealalta o lasasem pe pieptul acestuia.
Mindy: - Suna bine din partea mea. Spun eu increzatoare caci cartile de le aveam in mana erau bune. O singura combinatie de carti ar putea sa ma învingă si nu cred ca aveam eu chiar asa ghinion sa fie tocmai la el.
Abis: Cand s-a apropiat am profitat si l-am privit din cap pana in picioare fara sa ma ascund, era vizibil ca il analizam. - Da stiu ca ai gusturi bune, Angel. Spun incet apoi ma apropii mai mult de doctor si ii oai ecusonul ce era la gatul lui si citesc numele scris pe acesta apoi imi pun mama pe ceafa lui facandu-l sa se aplece putin pentru a-i putea sopti la ureche. - Alonso, lu sor-mea i s-au aprins calcaiele rau dupa tine si stiu ca ea nu are tupeul sa zica ceva sau sa faca primul pas asa ca poate o rezolvi si pe ea după ce iti termini programu. Nu cred ca ti-ar fi prea greu, e destul de simpatica si ea. Dupa ce i-am soptit asta la ureche, m-am intors catre Angel si am sarutato pe frunte vazand ca ea deja incerca sa balbaie ceva fiind sogura ca ii spusese ceva nenecesar. - Te iubesc surioara! Distractie placuta! Ii slun usor acesteia si o ciuful puțin apoi ma intorc sa plec si, cand trec pe langa doctoras, il bat usor pe umar. - Ma bazez pe tine! Zaraki: Ii intind usor mana si ii zambesc. Pana sa imi recapat memoria cred ca as fi fost mai retinut in a face acedt fel de gesturi, dar acum aveam ceva mai multa incredere in mine si mai mult tupeu.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 23, 2020 1:01 pm | |
| Derek
-CAnd ne-am lasat dusi de val ? Poate o sa revina dupa ce ne cunaostem mai bine , ce spui?
Seth
Zambesc pe sub sarut si o lipesc de mine mai mult. - Vei fii doar tu scumpa mea.
Cedric
Chicotesc si o sarut pe par. - Ba da. Pentru mine esti .
Ivan
Ranjesc multumit si las cartile jos. Eram castigator. - SA te vad papusica.
Alono
Cand au d ce spune ranjesc multimit si ii transmit ei. - Cu mare drag. Oricum asta avema in cap.
Anita
Ii accept mana si ii zmabesc bland. Iesim din castel si o luam spre un drum oarecare. Cred ca nimerisem drumul spre lac. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 23, 2020 1:38 pm | |
| Sarah: - Posibil. Dar sti ce e amuzant? Il intreb caci nu stiam daca si el observase faptul ca, abia daca ne cunosteam si deja faceam baie impreuna de parca am fi un cuplu de cativa ani. Deodată una dintre perlele bratarii ce o purtam incepe sa straluceasca si ma simt ca transportata in alt loc. Acum eram in curtea castelului ceea ce ma face sa ma panichez caci eram complet dezbracata si incerc sa ma acopar cu mainile realizand ca nu sunt singura, si Derek era cu mine, iar spre noi se apropiau doua fetite blonde, cred ca erau gemene caci erau identice. Alergau si radeau. - Anna, Ella, mai incet ca nu o sa manance nimeni mancarea! In spatele lor venea cineva si, uitandu-ma atent raman cu gura cascata caci persoana respectiva eram chiar eu. - Mami, tati, grăbiți-vă! Mira o sa vina curand si nu o sa apucam sa ne ascundem! Doar ati zis ca e o petrecere surpriza! Una dintre fete se opri adresandu-se mie, cealalta eu, in timp ce fetita cealalta trecu prin mine si Derek fara sa ne observe prezenta sau ca trupurile noastre sa ii puna vreo piedica. Parca am fi fost fantome. - Ella, ascult-o pe mama ta. Ceea ce urma ma soca si mai mult. In spatele celeilalte eu aparu chiar barbatul de langa mine. Era imbracat cu aceleasi haine pe care tata obisnuia sa le poarte cand avea intruniri cu personalitati importante din regat, adica el era regele Gardaniei, numai asta puteam intelege din ceea ce vedeam. Deodata totul in jur se albi, iar cand lumina disparu eram din nou in cada amandoia. - Ai vazut si tu asta? Il intreb intorcandu-mi capul catre el fiind inca socata de ceea ce vazusem. Nu era prima oara cand sunt ca o fantoma intr-un loc, dar e prima oara cand se intampla in timp ce sunt treaza si parea sa fie ceva legat de viitor, plus ca si el fusese cu mine.
Karina: - Ba am zis ca nu sunt! Indraznesc si ridic iarasi capul si il privesc direct fiind serioasa. El zambea si, Doamne, ce zambet! Cum putea cineva sa arate atat de perfect?
Mindy: - Firar! Spun cand vad ca pierdusem si, uitandu-ma in jur, bat de doua ori din palme ridicand un fel de zid format dintr-o negura neagra, inconjurand intreaga zona unde ne aflam noi si creaturile dormitante. - Nu cred ca vreau spectatori! Spun si imi dau pantaloni jos caci nu eram imbracata prea gros fiind o noapte calda, ba chiar imi dadusem si hanoracul jos inainte sa soseasca el, ramanand doar intr-un maieu si tocmai azi decisesem sa nu port sutien sau bustiera.
Zaraki: Zambesc multumit ca acceptase sa imi ofere mana si ma bucuram de faptul ca ne puteam plimba doar noi doi in liniste. - Deci, chiar voiam sa te intreb. Cati ani ai?
Noia: - Nu prea pare sa iti fi fost de ajuns o singura partida. Ii slun cand rup sarutul pentru a-l privi in ochii in care vedeam acea scanteie plina de dorinta.
Angel: Nu stiu ce anume ii zisese Abis la ureche doctorului dar clar nu putea fi ceva de bine, imi piteam da seama dupa zambetul pe care il avea cand plecase. - Um... Aa... Nu o baga in seama pe sora mea... Dar... De curiozotate... Ce ti-a soptit? Indraznesc sa intreb desi eram toata rosie si nici nu piteam sa il privesc direct acum.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 23, 2020 5:23 pm | |
| Derek
Eram inc ain trasa si nu imi venea sa cred ce tocmai vazusem. Chair eram noi doi si doua fetite identice si se pare ca erau copii nostri. Imi revin atunci cand o vad ca se uita la mine si era la fel de soacata ca si mine. - D-d-da. Eram noi doi si cred ca cele mici erau copii nostri. Ce se petrece?
Cedric
Chicotesc si o sarut pe buze usor pentur inceput dupa inep sa intensific sarutul si mai mult. - Ba esti. Foarte!
Anita
Incep sa rad. - Sa sti c asunt majora , daca iti era frica de asta. Am 23 Tu ? Ce varsta ai ?
Ivan
Ranjesc multumit si amestec cartile iar pentur o alta tura - Bun. SA continuom. Incepe sa-mi placa jocul acesta. Spun ranjind multumit.
Alonso
- Ehe, ehe. O sa afli mai tarziu. Acum ce zici daca ne-am vede dupa ce ies din program ? Vreua sa-te consult... mai bine. Spun ranjind in timp ce o scanez din cpa pana in picioare.
Seth
- Cam asa ceva. Ce spui de o a doua ? Nu prea ma satur de tine , prea usor. Spun rnajind in timp ce o prind de fese si le strnag in palme. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 23, 2020 5:41 pm | |
| Sarah: Imi ridic mana si ma uit la bratara, la perla ce generase lumina. Era exact cea fisurata. - Cred ca e una din puterile mele. Sigiliul e fisurat. Am mai patit si inainte sa fiu ca o fantoma intr-o realitate, dar se intampla numai cand dormeam si mergeam doar in trecut. Asta e prima data cand se intampla cand sunt treaza si sa merg in viitor. Uitandu-ma catre el, din nou, i-am zambit usor. - Oare crezi ca e posibil sa se intample asa? L-am intrebat ducandu-mi instinctiv mana pe burta la locul unde aveam o cicatrice de cand o pierdusem pe Melody. Atunci am realizat faptul ca el nu avea nici cea mai vaga idee de existenta Mirei.
Noia: - Hm... Depinde cum te descurci in a ma excita. Spun coborandumi si cealalta mana pe pieptul lui.
Karina: Sarutul lui ma luase prin surprindere, dar nu m-am impotrivit. Incepeam sa ma obisnuiesc cu sarutatul.
Zaraki: - Nu imi faceam griji ca ai fi minora, 7 ani trec repede. Si sunt ceva mai mare ca tine, am 27 de ani.
Mindy: Tura asta pierdusem din nou si, facand botic bosumflat, am renuntat pana la urma la maieu incercand sa nu ma las distrasa de faptul ca el imi putea vedea sanii. Mare ljcru nu era oricum de vazut caci nu erau asa mari. - Acum mi-ar fi prins bine sa fi avut parul lung. Bombon pentru mine in timp ce faceam iarasi cartile. Trebuia sa il fac sa dea si el ceva jos.
Angel: Imi las capul usor intr-o parte si indraznesc sa il privesc pret de cateva clipe. - Um... Ok... O sa stau aici pana atunci.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 23, 2020 9:34 pm | |
| Derek - Eu sincer... Sper din sulfet. u mi-ar dispalacea doi copilas care sa fie ai amandouora. Acum totiul depinde doar de noi.
Seth
Chicotesc larg si il privesc bland. Avea dreptate aici. Atunci haide sa-mi excitez fata, daca tot o cerea cu asa de frumos.
Cedric Imi plimb usor mainile pe corpul ei si ii framant usor sanni. Se simteau asa de bine.
Alonos
Zmabesc slab si aporb din cap. Mai bine sa stea aici cumint.e
Anita
Incep sa chicotesc si zic sa ma putin putin pe glume cu el. - Oh.. Deci nu te bag la coruptie de minori . E bine atunci.
Ivan
- Nu comentez linimic. Spun ranjind si fac din nou cartile, dar se pare ca totul merge de partea ma asa ca iar castigam. Ce pot sa fac> Dumnezeu ma iubste nu gluma. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 23, 2020 9:46 pm | |
| Sarah: - Asta asa e, dar... Daca e sa fi cu mine, vei avea deja un copil, chiar daca nu veti avea legatura de sange. Spun intorcandu-ma cu fata inainte si lasandu-mi capul pe pieptul lui muscandu-mi buza nestiind la ce reactie sa ma astept din partea lui.
Karina: Simteam din nou acea senzatie de furnicatura si caldura in fiecare loc pe care il atingea si nici macar nu m-am mai oprit din a geme.
Noia: - Deci, ce ai de gand? Intreb asteptand sa vad ce vrea sa faca.
Mindy: - Pe bune? Cred ca glumesti! Protestez eu cand vad rezultatul jocului. Pierdusem din noi, dar nu aveam ce face in privinta asta. Inghitind in sec m-am ridicat si mi-am dat si ultimul articol vestimentar jos de pe mine si, ca sa nu stau direct pe pamant, am strans toate hainele la un loc si m-am asezat pe ele. - Bine, eu nu mai am ce da jos, dar tu ai destule de dat asa ca nu ma las batuta! Spun hotarata sa castig si amestec iarasi cartile. Incercam sa ma concentrez la joc si sa nu bag in seama faptul ca sunt dezbracata in fata unui baiat. - Da chiar, pe tine cum te cheama? Ca nu mai tin minte daca mi-ai zis sau nu.
Angel: Ma asez pe spate in pat si imi pun ambele maini pe fata amintindu-mi cuvintele pe care mi le spusese Abis lana sa plece. La ce distractie s-o fi referit?
Zaraki : - Nu ma deranja daca ma bagai la corupere de minori, dar numai sa ma fi si asteptat pana iesii din inchisoare. Ii spun razand numai imaginandu-mi cum ar fi sa intru in inchisoare. Cred ca in cateva zile as conduce inchisoarea caci oamenii nu ar avea vreo sansa in fata unui varcolac alpha.
Love, not hate
Last edited by Sarah chan on Thu Jan 23, 2020 11:13 pm; edited 1 time in total | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 23, 2020 10:29 pm | |
| Derek Zambesc slab si o trag in bratele mele. - nu conteaza. O sa-l iubesc ca si cum ar fii al meu. PE amandoi o sa va iubesc.
Cedric. O mangai si o alint asa cum merita.
Seth
Ranjesc multumit si o prind usor de buza sio musc usor. Apoi de gat si cobor tot mai jos, dar o sarut si o dezbrac de tot.
Ivan
- Sunt Ivan.Am spus , dar poate nu ai auzit. Spun ranijdnin timp ce ma ling pe buze . Arata fenomenal. Ma ridic in piciore si ma uit la ea mere. - Oh!LA dreacu cu polititea! Spun marind si o ridic sus in brate. O iau in brate , o lipesc de mine si imi lipesc corpul de ea si o sarut lung , pasional.
Alonso
Asytept cu nerbadare terminarea turei. Chiar abia asteotam sa stau mai mult cu Angel, aflasem deja cum o cheama pe fata respectiva. Avem un chef nebun de niste prosti.
Anita
Incep sa rad cu pofta si dau negativ din cap. - Bun. Nu vei intra la parnaie, deci linistestete. Acum vreau eu sa-ti spun ceva. Imi pare rau. E vina mea ca mai vazut in forma de succubus, sau mai bine spus in forma de demon. Sincer nu doream sa-ma vezi asa si sa-ti faci o parere proasta... Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 23, 2020 11:01 pm | |
| Sarah: - Sa vedem daca si ea te va iubi la fel. Spun rasufland usurata la auzul raspunsului lui si imi intorc chipul spre al lui si ii ofer un sarut scurt, copilaresc, pe buze, apoi revin la pozitia initiala.
Karina: - Chiar vreau sa te intreb. De ce eu? Adica... De ce ai vrut sa te culci cu mine? S-a nimerit doar sa fiu aici sau... Indraznesc sa rostesc ceea ce ma macina dupa ce am rupt contactul dintre buzele noastre.
Noia: - Hm... Imi place! Dar nu uita ca ai si un show de facut!
Angel: Stand in pat am ajuns iarasi sa il urmaresc cu privirea cum se invartea pe langa toti cei care erau in infirmierie. Oare cat avea sa mai dureze tura lui? Nu puteam sa nu ma intreb ce consiltatie voia el sa imi faca dupa terminarea programului.
Zaraki: Chicotesc usor si o prind de talie apropiind-o mai mult de mine, iar cu mana cealalta ii dau o suvita dupa ureche in timp ce o priveam direct in ochii aceia frumosi. - Nu m-a deranjat, ba chiar mi-a placut. Chiar i-ai zis Soniei ca sunt al tau! Imi placi si tu, dar si forma cealalta a ta. Desi, in forma cealalta, cred ca as fi violat direct.
Mindy: - Da nu te mai holba asa, Ivan! Sau ce? Nu ai mai văzut femeie dezbracata pana acum Ii spun când vad ca se ridica si ma tot cerceta, dar se pare ca el avea alte planuri caci ma ridica, tragandu-ma spre el. - Ce crezi ca fa... Nu am mai apucat sa termin propozitia caci nu mai aveam cum cu gura lui peste a mea. Initial am vrit sa ma impotrivesc si am incercat sa il imping, dar zici ca e sudat in loc, nici nu s-a clintit. Pana la urma ma las dusa de val si ii raspund la sarut.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 24, 2020 12:03 am | |
| Derek
Zambesc bland si o mangai usor e corp. - Va fii bine , ok? Sunt sigura ca ma accepta, in regula? Spun bland.
Cedric
Trag aer in piept si o privesc atent. - Nu. Nu e chiar asa. Te-am zarit de mult. Eu doar am stat sa vad ce si cum. Uite nu vrau sa ma ascund dupa deget. Nu te-am "agata" Asa cum sar spune , de pe loc. Te-am zarit de mut timp. PRima oara te-am zarit in club , in Makao. Acolo am stat si am studiat doar. Cum te-am vazut zielele astea am zis ca visez asa ca am luar initioativa. Prima oara am crezut ca esti Elvira si imi cer scuze...
Alonos/
TErmin tura bine as ca ma dezbrac de hainele mele de munca si intru in hainele de casa. Ma duc direct la patul fetei care imi manca viata de cateva ore.
Anita
=- Oh.. Nici nu iti inchipui. Violul e cel mia mic lucru care l-ar facea. Cred ca daca mai cunoaste direct in cea de a daoua forma de demon , cred cai lua-o la fuga. Nu stiu cum ajuns la acel demon. Este total diferit de ceea ce sunt... De la o fata timida la cineva care poate sa zapaceasca pe oricine doar din vorbe si sa se culce cu el. Eu nu sunt asa...
Ivan
CAnd vad ca raspunde la sarut ranjesc pe sub sarut si intensific sarutul. Nu piuteam sa-i dau drumul din brate prea devreme. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| |
| | | | Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |