Top posting users this month | |
View | |
|
| Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| | |
Author | Message |
---|
Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 21, 2018 10:51 pm | |
| First topic message reminder :
Derek: Ce putea sa fie mai frumos , mai simplu decat o mica vanatoare de sange la miezul nopti. Oameni seara, la plimbare perfect pentru mine, pentru un vampir insetat de sange cum sunt eu. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
Last edited by Casydy on Sun Jan 19, 2020 8:27 pm; edited 1 time in total | |
| | |
Author | Message |
---|
Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 9:43 pm | |
| Maria Incep sa gem mai tare si imi duc mainile in fata si incep sa-i pipai pectorali care se încordează din ce in ce mai mult. - Oh si tu scumpule. Ma exciti doar privindu-te. Spun gemand in timp ce ma misc din ce in ce mai mult si mai repede.
Solo
Marai nervos si iau ce prind prima data la mana si il izbesc de frigider. - Asculta aici baietas! Nu imi place sa ma repet a doua oara. Las-o in pace! Si sti prea bine la cine ma refer. Veziti de relatia ta de cacao. Eu nu prea cred ca nu e nimic intre tine si respectiva. Este prea evident ca intre voi este ceva si a observat asta si salata persoana care acum e in camera ei si sufera. Spun maraind si il privesc nervos si imping si mai mult in gatul lui obiectul respectiv, care culmea era o furculita! Halal ustensilă aveam si eu de amenințat. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
| |
| | | Sarah chan Membru Nou
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 10:06 pm | |
| Hyu: - Ah! Imi vine sa te mananc! Mrrr! Marai spre ea provocator ducandu-mi mainile pe fundul ei si strangandu-i fesele incepand sa imi mksc si eu soldurile venind in intampinarea ei simtind cum nu voi mai rezista mult.
Alex: Ma dau inapoi pana ma lipesc cu spatele de ceva, nu stiu ce era, dar clar aveam probleme si nu voiam sa ma iai la lupta cu tipul asta, dar totusi mi- schimbat pielea gatului care era acum ca de argint. Asta era o putere ce o furasem prima data de la un tip ce devenea ceea ce atingea, iar norocul meu ca aveam un lantic de argint la gat. - Chiar nu stiu despre ce vorbesti! Nu am vrut sa ranesc pe nimeni! E o fata care imi place, dar nu e Irina aceea. Pentru Irina eu sunt mai mult ca un frate mai mic sau un copilaș. Continuam sa imi tin mainile in aer in semn de predare.
Irina: Dupa ce mi-am terminat tigarea am decis sa ma intorc in bucătărie si am ajuns exact la tanc pentru ca tipul asta stateanprost cu nervii si se gasise sa il ameninte pe Alex, iar din ce intelesesem din ceea ce zisese Alex, caci pe el il auzisem, tipu credea ca noi suntem un cuplu si ca Alex amageste o alta fata. Din pacate pentrubel, nici eu nu eram chiar rabdatoare in cazurile de genul asa ca m-am dus direct intre ei si, privind in sus caci tipul era ceva mai inalt, mi-am pjs degetul aratator in pieptul lui. - Dupa ce ca stai prost cu vederea, mai stai prost si cu auzu! Baga bine la capatana aia patrata, nu stiu ce impresii iti faci tu singur de capu tau, dar sa iti fie clar ca intre mine si mormolocu asta nu e nimic mai mult decat prietenie!
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 10:22 pm | |
| Maria
- Oh da! Mai repede, mai repede, te rog! Spun gemand de placere cand simt ma apropri de apogeu cu fiecare patrundere facuta de el.
Elvira Ma trezisem somnorosoasa si ma scol din pat cu gandul sa-mi fac un ceai de ceva sa ma linistesc. Inainte, pana sa adorm il simtisem pe Solo ca venise la mine, deci cel mai probabil el ma adormise cand ma gasise in starea aceea. Ma trezesc bine abia cand aud maraituri si amenințări le din partea lui Solo catre... Alex? Oh nu! Trebuie sa ajung neaparat acolo. Alerg pe scris i dau fuga in bucatarie cand vad scena ma încrunt. - Pe loc repaus soldat! Spun serioasa spre Solo cand incearca sa-i de a o replica fetei care era mai mica decat el. - Dar, dar. Din vina lor tu... Se opreste acesta in mijlocul propoziție cand ma uit atent la el si marai. Iar o luase la sanatoasa nebunu. - Lasa oamenii in pace! Nu ai niciun drept sa te bagi intre ei frate. Asa ca potoleste soldat, altfel o sa fiu nevoita sa-i spun Anastaciei ce faci tu defapt cand stăpâna ta ju e prin preajma. Intreb ranjind mijeleste. - Soro! Mie mila de bărbatul care o sa te ia ma jur! Daca tu ma perpelesti asa, care sunt prieten cu tine, dar ala care iti va fi gagic il vei teroriza. Spun acesta dând negativ din cap.
Solo Ma bufneste rasul si pana la urma ma opresc si le zambesc bland. - Scuze pentru mai devreme. Am inteles totul gresit. Doar ca am crezut... Ehm... Mai bine nu mai conteaza. Spun razand si ma duc la cana care ii pregatisem ceaiului pentru Elvira. Pi. Doua lingurițe de zahar si amestec dupa il dau. - Defapt am venit doar sa-ti fac un ceai. Beal tot. Te va liniști Spun bland spre roscata si ii intind cana apoi o ciifulesc pe par, dar o aud cum ma înjura in barba + Si ej te iubesc soro! Spun razand si pun accent pe cuvântul sora. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 10:35 pm | |
| Hyu: - Dorinta ta imi e porunca! Spun si maresc viteza cu care imi miscam soldurile. Era nebunesc de bine si speram doar sa rezist sa nu ajung la orgasm inaintea ei.
Alex: Cand am vazut claia aia de par roscat cum apare in campul meu vizual, paeca cineva m-a pus pe pauza. Efectiv vedeam ca se miscau, vedeam ca vorbeau, dar creierul meu nu procesa nimic. Puteam sa jur ca incep sa vad si inimioare plutind in jur.
Irina: Cand am vazit-o prima oara oe roscata am crezut ca e Karina, dar imediat ce a vorbit mi-am dat seama ca era defapt Elvira, asa ca am renuntat la a mai face ceva ci doar mi-am incrucisat mainile la piept si am ascultat ceea ce ziceau realizand ca Elvira era cea la care se referise nebunu asta mai inainte. - Esti o... Mda... Mai bine lasa. Spun incet cand vad expresia tampa de o avea pe fata satenul. Vrusesem sa il intreb daca e ok, dar nu mai era nevoie. Punand totul cap la cap am ajuns la concluzia ca nataraii astia doi se placeau unul pe altu, dar din cauza neintelegerii, nu aveau tupeu sa isi spuna unul altuia ceva. Oftand adanc m-am dus catre cel care facuse o ditamai scena mai inainte, iar acum indraznea sa zambeasca catre mine. L-am prins de ureche si l-am tras ca sa ma urmeze. - Tu vi cu mine! Si voi nu va speriati, nu o sa il omor! As face mizerie! Insa voi doi aveti ceva de discutat! Spunand asta l-am fortat pe tip sa ma urmeze afara si m-am folosit de crivăț pentru a inchide ușile de la bucatarie inghetandu-le asa. Ajunsi destul de departe i-am dat drumul uitandu-ma urat spre el. - Ma da tu esti orb cumva? Cum dracu sa crezi ca e ceva intre mine si Alex, cand ala ramane blocat si ochii mai ca i se transforma in inimioare cand o vede pe Elvira!
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 10:52 pm | |
| Maria Gem si ma agat de el si ma las jos si il sarut pe buze. Daca o sa tina mult asa o sa-mi dau drumul cat de curand.
Elvira Cand vad mandru isi înghețată incep sa Rosesc si dupa ma uit la Alex. Era deja pe alta planeta, cred. Ma duc usor spre el si fac cu mana prin fata ochilor. - Alex? Hey?
Solo - ahey! Da-mi drumul, hey, hey. Spun usor si incerc aa iesi din mana ei. - Dar asa credeam. Stiu. Elvira a plâns din cauza ca ea credeam ca voi doi su teti impreuna. Cand am ajuns la ea in camera era o fantana arteziana, nu gluma. Spun oftand. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| | | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 11:05 pm | |
| Maria Gem usor si simt cum un val de caldura pune stăpânire pe mine ai il prind de brate cand imi dau drumul intr-un geamat adanc.
Elvira Ma reped spre el si il ajut sa se ridice. - Hei, esti bine? Te-ai lovit? Intreb panicata si il studiez cu atentie sa nu aiba ceva.
Solo Incep sa Chicotesc si ii prind tigarea dintre buze si o scot afara unt imp ce o scanez bine pe tipa. - Sti ca nu e sanatos sa fumezi? Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 11:17 pm | |
| Maria Ma las moale peste el si il sarut usor pe piept si urc cu sărutări pana la lobul urechi lui. - A fost... Foarte intens. Spun miorlaind usor si miscandu-ma cu el inca in mine.
Elvira Imi pun cana pe masa si ma duc sa iau niste servetele dupa ma intind spre el si il sterg de sângele curs pe nas. Ma apropri din ce in ce mai mult se acesta. - Sigur esti bine? Spun bland si il mangai usor pe obraz.
Solo - Sti doar ca nu e sanatos sa fumezi. Nu e bun biciul asta. Spun ranjind spre ea. | |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 08, 2020 11:27 pm | |
| Maria Ma ridic cu ajutorul mainilor si incwp sa fac mici cerculete cu el in ca in mine. - Cine a zis ca vreau sa dormim? Spun ranjind in timp ce imi plimb mai zile. Pe pieptul lui si il provocare usor.
Elvira Cand ii simt mana pe mana mea incep sa rosesc tare si imi plac capul agitata - B. B. bine. Spun balbaita.
Solo Incep sa rad. Era draguta cand facea pe dura. - Pai eu ma gandeamlla alt viciu. Dar daca vrei fumat te las in pace. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 09, 2020 8:41 am | |
| Maria Incep sa Chicotesc si ma aplec in fata si il sarut usor cand il simt deja semi erect. - Dar vad ca tu esti gata deja. Ce strica inca o porție? Sa au cumva... Nu te tine balamalele pentru imca o tura. Intreb bland si incep sa-l sarut pe maxilar si sa-l misc uso de gat.
Elvira Ma ridic usor si ma intorc repede la cana mea. Chiar nu kaj stiam ce sa spun sau sa fac si incepusem sa ma balbaiesc in fata lui. Aratam pater rau.
Solo - A bine, vine. Calmeazate. Nu vreau s ate supar. Haide ca am inceput cu stângi. Eu sunt Solo, iar tu? Intreb bland si las putin dw la mine de data aceasta Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 09, 2020 11:58 am | |
| Hyu Poate ca de data asta chiar gasisem pe cineva care putea face fata poftelor mele sexuale. - Oh, scumpo, nici nu ai idee cat ma tine pe mine! Spun ranjind sj, desi nu eram inca complet erect, imi misc soldurile usor.
Alex: Cand cad ca se ridica o urmaresc instinctiv cu privirea, iar vorbele Irinei imi rasuna in cap asa ca ma adun si eu de pe jos si ma apropii repede de ea prinzand-o de mana. - Elvira... Eu... Adica... Um... Te plac! Vrei sa iesi cu mine macar la o intalnire! La inceput ma balbaisem, dar la final aproape ca tipasem simtind ca daca nu reusesc sa spun asra acum, nu o sa mai am niciodata curajul sa fac asta.
Irina: Inspir adanc apoi expir in incercarea de a ma calma. - Cu stangul e putin spus. Eu sunt Irina. Tot nu imi placea tipul, ceva la el reusea sa ma scoata din sarite, dar nu stiu de ce anume.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 09, 2020 12:09 pm | |
| Maria Incep sa gem de placere in timp ce el incepe sa se niste. Ju credeam ca pot sa ma simt aaa de bi e. - Oh da! Mai repede! Spun gemand.
Elvira Rosesc usor si dau aprobator din cap. - Mi-ar placea mult. Spun balbaind si rosind.
Solo Ma inclin usor si ii prind mana si i o sarut. - Imi pare bine domnita. Spun chicotind. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 09, 2020 12:30 pm | |
| Hyu Imi musc buza de jos si schimb pozitia fiind eu deasupra acum si incep sa ma misc tot mai repede. Acum nu mai era nevoie sa ma abtin.
Alex: Imi lasasem capul in jos asteptand sa fiu respins sau chiar pocnic caci nu ma asteptam ca o femeie bomba asa ca ea sa accepte sa fie cu unul ca mine asa ca raspunsul ei m-a surprins facandu-ma sa imi ridic privirea spre ea si sa zambesc cu gura pana la urechi. - Pe bune? Vorbesti serios?
Irina: - Tsk! Nu am mai spus nimic doar mi-am retras mana dintra lui si m-am intors. - Nu pot spune acelask lucru. Am zis in timp ce ma indepartam de el indreptandu-manspre camera mea. Trecand prind dreptul unei camere am auzit gemete ceea ce m-a facut sa ma opresc in loc si sa ascult un pic. Era greu de recunoscut, dar sunetele astea ma excitau si, daca stau bine sa ma gandesc, trecuse un an de cand nu mai facusem nimic, iar ultima persoana cu care ma culcasem fusese Hyu, dar nu puteam sa apelez iarasi la el stiind ca el cauta sinceva serios, nu numai sex. Stand putin pe ganduri am realizat ca mai e o persoana care nu m-ar refuza si nu ar astepta nimic mai mult si nici nu mi se pare a fi dezgustator asa ca m-am intors schimband directia de mers spre camera lui Guy. Ajunsa in dreptul usii am ezitat pret de cateva clipe apoi am batut la use iar Guy mi-a raspuns destul de repede. Era imbracat doar cu o pereche de boxeri, iar parul ud si prosopul de pe umeri imi aratau ca tocmai ce iesise din baie. - Ce vrei? Ma intreba acesta rece. Auzisem de la Sarah ca el nu refuza nici o femeie care dorea sa se culce cu el asa ca nu am mai ezitat ci mi-am pus o mana pe pieptul lui, impingandu-l in camera intrand si eu dupa el. - Simplu! Sex! De indata ce mi-a auzit vorbele a zambit si cu o mana m-a prins de mijloc tragandu-ma spre el lipindu-mi pieptul de al lui in timp ce cj mana cealalta a trantit usa in urma mea, luandu-ma apoi pe sus si aruncandu-ma pe pat. - Daca vrei doar sex, nu se pune problema, dar daca... - Doar sex, Guy! Nu sunt interesata de altceva! I-am taiato scurt si, ridicandu-ma in fund, i-am prins marginea boxerilor tragandu-l spre mine, acesta urcandu-se in pat incepand sa ma sarute si sa ma pipaie peste tot ceea ce ma facut sa gem ușor.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 09, 2020 12:53 pm | |
| Maria
Incep sa gem din ce in ce mai tare si il prind cu mainile de brate, si il mangai usor. Se simtea asa de bine. De placut.
Maya
Tocmai iesisem din camera lui Iris si a lui Meldoy. Reusisem sa-o adorm pe măicuță noastra cu greu. Mama ei, Iris nu putea sa aiba grija de ea pentru ca se simtea prea rau sa aiba grija de ea asa ca m-am ocupat ru de aceasta.
Cum a doarme le sarut pe amandoua de noapte buna si merg usor spre camera mea pentru a ma putea odihni, dar cum ajung in fata cameri mele ma oprescnin loc si insintciv imi duc mana la gura si ma imbujorez si incep sa topai ca o adolescenta la prima iubire.
Chiar cu cateva momente inainte sa ma duc la Iris si la nepoată mea Guy, tipu care ma carat si care a avut grija de mine pana aici dupa ce am trecut pe infirmerie si sa asigurat ca sunt intreaga si ju am ceva probleme ma dus la camera unde stau si inainte sa plece ma sărutat si mia urat noapte buna si sa dorm linistita. Eram total îndrăgostită de el, dar ceva imi spune sa am grija de data aceasta.
Trag aer in piept si oftez lung. Imi scutur capul si incep sa ma duc spre bucatarie sa-mi iau ceva. Dar ma opresc in drum cand o vad o miniona cum intra in camera lui Guy. Il vazusem din usa si mai ca imi pica fata cand aud ce vrea tipa respectiva defapt.
Cum inchide sus, sau asa cred ei ma indrept spre usa si cand vad scena ce se intampla defapt acolo i mi musc buza de jos si ma abtin sa ju ma bufneasca plansul si le trantesc usa mai bine la camera si ma teleportez in camera mea si incep sa plang.
- Sa va ia dracu pe toti! Pe toti! Tip si incep sa plang tot mai rau.
Solo
Raman total preplex si ma încrunt. Ma duc dupa ea si se pare ca ajung prea tarziu. Ceva nu imi miroase aici a bine. Cad scena cand Maya tranteste usa camerei respective si ma încrunt si imi duc mana la ceafă si ma scărpina. - Oook.. Ceva se petrece aici..
Elvira
- Vorbesc foarte serios! Ce spui de maine? Acum sanne odihnim si noi. Spun bland si Chicotesc vesel. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 09, 2020 1:13 pm | |
| Hyu Gemetele ei erau ca o muzica pentru urechile mele excitandu-ma tot mai rau - Chiar nu o sa te las sa dormi deloc!
Alex: Cand aud o iau in brate si ma invart de cateva ori cu ea apoi o las cu picioarele pe pamant. - Da! Da! De o mie de ori da!
Irina: Aud usa trantita asa ca ma uit spre use, dar nu vad pe nimeni. - Astepti pe cineva? Il intreb avand vaga impresie ca cineva chiar ne vazuse. - Nu, dar daca chiar vrea cineva sa priveasca, hai sa le aratam un spectacol. Nu mi-a mai oferit sansa sa raspund caci el se si ridica in fund si, ridicandu-ma si le mine, m-a asezat cu spatele la ei si cu fata spre use, iar dintro singura miscare mi-a rupt hainele de pe mine incepand sa imi framante cu o mana un san, iar cu cealalta a inceput sa ma atinga acolo jos. - Ai grije sa iti desparti picioarele bine ca oricine se uita sa aiba o vedere buna. Imi spusese asta la ureche simtind o mie de fiori pe sira spinarii. Sexul cu spectatori nu era chiar genul meu, dar de data asta, gandindu-ma ca cineva ne priveste, ma excita mai mult ceea ce m-a facut sa zambesc si sa ii ascult vorbele departandu-mi picioarele tot mai mult si ducandu-mi o mana pe celalalt san, strangandu-l in timp ce mi-am trecut limba peste buze.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 09, 2020 2:10 pm | |
| Maria - Haide iubire. Fa-ma sa am multe orgasme. Sou. Maraind si excitandu-ma din ce in ce mai mult. Gemeam si ii strigam numele printre gemetele de placere.
Elvira -Chiar asa de rau te+am bucurat? Spun deja cu o licărire in ochi si mai ca imi vine sa-i sar in brate din nou. Si sa-l smotocesc.
Solo Ma încrunt cand aud gemete din camera respectiv a si ma apropri repede de usa si o deschid fara sa ciocan fara nimic. Cand deschid usa ma încrunt si marai nervos - Pentru asta ai plecat tu? Sa cauti sex?! Sou. Maraind si ma apropri de ei si ii prind barba si ii ridic privire spre mine. - Daca vrei sex! Iti dau eu sex. Spun maraind si o prind de mar si ii dau capul pe spate si imi lipesc buzele de ale ei si imi cobor mainile spre feminitate a ei si ma joc usor apoi cu cealaltă mana o pun pe sani ei si ma joc cu ei.
Maya
Dupa ce ma mai linistesc pornesc spre baie si incep sa ma spal. Ma salam cu putere pe buze sa sterg gustul guri lui dupa buzele mele. Eram distrusă. El imi daduse multe sperante. - Ies din baie dupa mult timp si nu mai ini iau nimic pe mine doar un prosop mic cu care imi sterg parul ud. | |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 09, 2020 2:33 pm | |
| Hyu - Maria, chiar sper ca sa nu te plictisesti de mine prea curand. Spun sincer si o sarut apasat. O dorisem inca din clipa in care fusesem la Cei Vechi cand o adusese Sarah prima oara ca sa ii salveze viata. Poate din cauza asta eram atat de hotarat sa o fac sa se simta atat de bine incat si de nu o sa mai vrea sa fie cu mine, nici un alt barbat nu ar fi in stare sa o satisfaca.
Alex: - Nici nu ai idee! Adica... Am crezut ca nu am nici o sansa cand te-am vazit in bratele tipului aluia in pat cand am trecut pe langa camera ta. Nu am vrut sa trag cu ochiul, doar ca usa era deschisa si doar am vrut sa vad daca esti ok si sa inchid usa. Da, chiar, cum de erai in pat cu el? Daca mai inainte ma balbaisem, acum turuiam ca o moara stricata avand o multime de spus.
Irina: Se pare ca avusesem dreptate caci cineva chiar era la use, dar respectivul nu vru doar sa priveasca. As minti daca as spune ca nu am fost usor surprinsa cand l-am vazut pe Solo intrand ca o furtuna in camera aratand mai nervos decat il vazusem cand il ameninta pe Alex. - Asa, si? Ii raspund printr-o intrebare la ceea ce tocmai imi zisese. Nu stiu de ce, dar nu aveam deloc acel impuls de a ma acoperii, ba din contra, am ramas innaceasi pozitie privindu-l pe cel din fata mea, ba chiar nu mi-am abtinut impulsul de a ma linge pe buze. Nu stiu daca era din cauza orgoliului lui de barbat, sau dorinta pura, dar ceea ce a facut in continuare pot spune ca ma facut sa ma ud mai rau asa ca i-am raspuns la sarut. Ideea de a fi intre doi barbati bine facuti nu mi se parea asa de rea. - Atunci dezbracate! Ii spun cand buzele imi sunt lasat libere si mi-am dus mainile direct spre pantalonii lui defacandu-i si tragand in jos cu tot cu boxeri. De partea de sus se putea ocupa si singur. Nu am ezitat nici o clipa si, punandu-mi mainile pe fundul lui, am inceput sa ii fac oral. In acelasi timp il puteam simti pe Guy cum avea erectia lipota de spatele meu in timp ce avea grije ca ambii sani sa imi fie framantati. Bine, el fusese excitat de pana sa ajung eu aici.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 09, 2020 2:54 pm | |
| Maria Gem de placere si imi duc mainile dupa gatul lui si ii raspund cu mai drag si iubire in sarutul oferit acesta. - Nu o sa ma Satur prea curand de tine. Ma faci sa ma simt... Nici nu ai habar! Iti mai aduci aminte cand ai fost cu mine in lacului acela si dupa ce mi-ai dat tricoul tau. Sa sti ca eu dorm doar cu acel tricou. Nici nu l-am spalat. Imi esti foarte drag. Nici nu sti. Spun euforica si privind l cu dragoste. Elvira - Solo?! Nu e nimic intre mine si el. Imi este prieten bun. El si Cedric sunt baieti din garda palatului care sunt apropriati mie. Fiind. Singura fata din garda palatului ma apara mereu si e super protectie cu mine.. Si pentru asta imi pare rau ca te-a cam... Șicanat. Spun rosind si chixotind usor.
Solo
Imi dau tricoul jos si o prind de cap si ma infig si mai adanc in gura ei si incep sa gem usor. Se simtea minunat in gura ei. Ma joc cu unul dintre sani in timp ce ma misc si mai repede in gura ei. - Oh! Fuck! | |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 09, 2020 3:20 pm | |
| Maria - Oh! Ar fii mirific, iubire. Nu as zice nu! Spun gemand si il trag peste mine si ii capturez buzele si il sarut cu pasima si pasiune in timp ce imi incolacesc picioarele de bazinul lui, sa aibe loc mai. Mult in mine.
Solo Nu mai astept alte indicati, asa ca ma infig tare in ea si incep sa ma misc energic si ii prind si sani in mana si ii masez si ii strang muguri intre degete si le trag usor de ele sa-i provocare mai multa placere. Miscarile mele le fac din ce in ce mai adânci si mai repezi te. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 09, 2020 3:55 pm | |
| Maria
Gem pe înfundate si il strang si mai tare in brate in timp ce ii soptea numele la ureche suav.
Solo Ma misc tot mai mult in ea mai repede. Totul era asa de excitat. Vroiam ca ea sa-i intre in cap ca doar eu sunt potrivit pentru ea, doar eu pot sa o satisfac cel mai mult si nu respectivul. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| |
| | | | Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |