Top posting users this month | |
View | |
|
| Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| | |
Author | Message |
---|
Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 21, 2018 10:51 pm | |
| First topic message reminder :
Derek: Ce putea sa fie mai frumos , mai simplu decat o mica vanatoare de sange la miezul nopti. Oameni seara, la plimbare perfect pentru mine, pentru un vampir insetat de sange cum sunt eu. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
Last edited by Casydy on Sun Jan 19, 2020 8:27 pm; edited 1 time in total | |
| | |
Author | Message |
---|
Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 31, 2020 9:45 pm | |
| Adam Incep sa rip speriat si ma apropri de Maya. Ea era in masura sa ne concentreze pe toti trei - maya? Maya Tresar speriata si ma uit din stanga in drepatea si nu vad nimic doar frati mei si cativa proieteni.Eram total intro rezervatie ciudata.Ceva nu imi mirosea a bine. Ma uit in stanga si indrapta si le vad pe celallte fete. Simteam cand ceva nu ein regula atunci cand le vad pe Iris si Melody transformate in zeite. Iris era zeita vulpilor, si tot ce se trage din vulpri Adica mai pe scurt ea eera zeita Foxy , iar Melody , fiica ei era zeita Luni ,Luna mai precis . Adam juca rolul de Anubis , zeul lup , caine in mitologia egipteana. Iar eu , se pare ca am ramas sa imi iau adevarata forma siexact zeita pisicilort si tuturor felinelor Bastet. - Bine! SA ne aliniem! Nu imi palce sa fiu lauta in bataie de joc. Adunati-va toti. E timpul sa le arat cine sunt adevarti zei ai Egiptului. Foxy Moonlight,Anubis si Bastet. Spun mirolaind si sand ca o pisica turabta ce eram. IAr toti prietnei nostri se adauna langa noi in timp ce simteam niste animale care statea sa ne atace. Maria era deja in spatele meu , iar eu fugisem cu ea depare de lupta care usrma. O aparam in cel mai intunecat varf care il puteam gasi. Maria Nu stiam ce se petrece cu mine doar stateam in spatele MAyei si incercam sa ma pazesc. Fiind zeita Animalelelor si protectorea a mea , tot odata incercam sa ma pazesc si pe mine. - Bastete! Ce o sa facem acum? Spun panicata si ma uit peste aceasta rezervatie. CEva imi spune ca nu erste platenata noastra pamant, mai ales ca au revenit la forma initiala de zei ea si restul grupului ei. Mai bien spus ea si familia ei. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
| |
| | | Sarah chan Membru Nou
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 31, 2020 10:42 pm | |
| Kaname: Ajunsa cu picioarele pe pamant incep sa ma uit in jur si vad ca toti cei 6 gardieni se uitau incruntati la mine. - Nu am facut eu asta, jur! Spun ridicand mainile in aer in semn de predare. Stiu ca puterile imi erau instabile uneori si mai ma teleportam in diferite locuri fara sa vreau, dar niciodata nu teleportasem mai mult de 2 persoane odata cu mine, iar acum erau toti cei din grupul de prieteni de pe Terra, gardienii Sarei si toti prietenii Mariei. Erau prea multe persoane ca eu sa fi facut asta. - Nu atingeti nici o planta si nici nu va apropiati de vreun animal, oricat de inofensiv si dragut pare. Il aud pe Hyu vorbind tare de undeva din multimea ce se crease acum ca eram toti aici. - Suntem pe Teriora! Imi intorc spatele si o vad pe Sarah cum se uita incruntata in jur si, uitandu-ma si eu mai atent in jur, am observat cateva trasaturi specifice acelei planete cum ar fi copacii gigantici si solul ce era de o culoare albastruie deschisa, cyan as putea spune. - Dar cum am ajuns tocmai aici? Ma trezesc eu intreband, dar cand ma uit in sus observ mai multe camere de filmat portabile si un videoproiector cum coboara. - O, nu! Maria ascundete sa nu fi vazuta! Tip eu si ma duc dupa un tip ce avea cap de lup, nu stiu cine era dar era cel mai apropiat de mine, si ma lipesc de acesta luandu-l in brate si ascunzandu-mi chipul in pieptul lui. - Ia-ma in brate si ascundema! Ii spun acestuia imediat ce arunc o privire si vad ca si Sarah alesese aceasi abordare ascunzandu-se in bratele unui saten, iar Jamie si Hyu isi acoperisera capul cum putusera mai bine. Sper ca si Maria sa ma fi auzit. Fiind pe una din planetele Gardania cu situatia care e acum in regat, nu era indicat ca niciunul din noi sa fie vazut. De asemenea si cei 6 gardieni se ascunsesera si renuntasera la armurile lor luand o infatisare mai de civil. Cand camerele de filmat, care erau deacelea zburatoare sub forma unor bile, ajunsera in dreptul nostru, incepura sa se invarta printre noi filmandu-ne pe fiecare in parte. Iar videoproiectorul afise imaginea unui Albaraus, un tip de extraterestru cu pielea complet alba si fara pic de par avand si pielea zbarcita. - Bun venit Pamanteni! Bine ati venit pe planeta Teriora din minunatul regat al Gardaniei! Speram ca mica teleportare nu va zdruncinat prea rau. Nu ne-ar placea daca ati muri prea repede. Oricum, ca sa va fac o mica introducere in joc, trebuie sa supravietuiti cat mai mult, iar la final, ultimul ramas in viata va fi trimis inapoi acasa. Distractie placuta! Adica distractie placuta pentru noi! Pentru voi sa fie tipete, sange si drama! La final chestia aia, ca nu o pot numi altfel, a inceput sa rada copios, iar transmisiunea s-a intrerupt videoproiectorul inaltandu-se iarasi fiind urmat de o parte din camere. Aveam nevoie de o deghizare caci eram in continuare filmati.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 31, 2020 11:07 pm | |
| Maria
Eram total pe langa de ceea ce vedem aici. Ceva imi spune ca nu este o planeta pasnica si dupa ce am auzit si ceea ce aspus difuzorul acela chiar m-am speriat de abinlea de data asta. - Ai auzit si tu , nu ? Maya. Nu e vremea de gluma. Vreau sa-i camuflezi pe tti in oameni normali, inclusiv pe mine. Am un plan care sper sa mearga de data asta. - cE ai de gand? - Simplu! O sa ne luptam cu tot ce vine , dar nu in puteri de supranaturl. In puteri de oamnei. A spus simplu c asuntem de pe plaeta pamant. Acolo nu e nimeni cu puteri supranaturale, zei, sau printese, regi, regine, la o natie. Acum e timpul s ale arat de ce e capiul pamanteni. Ma duc chiar eu! Spun nervoasa si imi strang un pumn in o mana o las libera si lovesc in ea. Imi canalizez toate puterea sa le spun ideea mea si sa se lase pe mana mea. Pana la urma eu am crescut in lumea oameni peste 20 de ani. Stiu ucm pot creste si cat de puterici sunt fiireile oameni;lor.
" Bine oameni buni! Atat Maya ,Adam, Melody si Iris, mia exact persoanele care sunt trasformate in capuri de animale, sunt zeii nostri egipten , o sa ne ascunda puterile de supranatur si o sa ne transforme in oameni normal si o sa ne schimbe infatisarea. Nu o sa fugim de toata aceasta harmalaie. O sa le aratam de ce e in stare planeta pamant. Poate voi nu ati crescut pe aceasta planeta, asta spun celor de pe GArdania. In special fratilor mei , dar eu si restul grupului am crescut. Iubim aceasta plaaneta. Este casa noastra si trebuie sa-o aparam, asa ca . Anastacia, Derek, Amanda, Ami, Nina! Iesiti infata dragi mei! Echipa Alpha! - Aici suntem! Il aud pe Derek mariand si ranjind fericit. Stiam ca ma pot baa pe ei mereu. - Zei ne va tine cu garda sus. Ei vor avea grija de infatisarea noastra. Acum sa mergem. SA salvam pamantul. am o presimtire ca vor sa termine planeta noastra, iar eu una nu doresc. Poate oi fii printesa GArdaniei , dar sunt si o protecoare a pamantului, a doua mea casa! " Le tansmit prin gand si sper din suflet ca si ceilalti sa inteleaga. Baieti mei au inteles deja acest lucru si au intrat sub forma de lupta. Atat timp cat o aveam pe Anastacia, Derek si ami in prim plan, eram sigura ca ma pot baga pe ei in orice moment. Erau echipa mea Alpha. Speram doar sa nu se supere Sarah , Jamie sau Kaname ca am spus uvintele acelea... Asta imi era teama cel mai rau. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 31, 2020 11:27 pm | |
| Sarah: Ii aud vocea Mariei si chicotesc usor. ,, Maria, si noi avem radacini pe Pamant. Poate ca nu am crescit acolo ca tine, dar mama era de pe Pamant si ne petreceam destul de mult timp acolo." Le fac semn cu mana gardienilor si ei se ocupa de camerele care ramasesera in jurul nostru. - Bun. Avem cam 10 minute pana cand vor trimite altele. Pana atunci sa va explic ceva. Planeta asta este extrem de ostila asa ca fiti cu bagare de seama la tot ce e in jur si nu mancati sau atingeti nimic, multe plante sunt letale. De asemenea, cei care au gandit acest joc sunt foarte meschini si se ascund foarte bine. Sunt vreo 2 ani de cand incerc sa ii prind cu mainile murdare si nu am reusit sa gasesc prea multe probe. De asta e important ca ei sa nu afle ca familia regala a Gardaniei, sfatuitorul regal si gardienii sunt aici. Ar abandona tot si ar fugi. Sa incercam sa gasim o metoda prin care sa ii prindem si cu cat mai multe dovezi. De asemenea, nu cred ca suntem singurii adusi pe planeta asta pentru jocul lor idiot asa ca ar trebuii sa vedem daca mai este cineva aici. Maria a avut dreptate cu un lucru, sa incercam sa nu atragem atentia asupra faptului ca avem puteri. Ar putea sa ne aduca mai multe belele pe cap asa ca sa incercam sa facem totul cat mai subtil. Si imi cer scuze dinainte, sunteti in regatul condus de mine si totusi sunteti in pericol, dar sper ca ma veti ierta pe viitor. Promit sa ma revansez!
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 01, 2020 8:07 am | |
| Maria
Primesc raspunsul ei si zambesc bland. Se pare ca eu chiar nu stiam nimic despre familia mea. Mna ce viata. Chiwr nu am habar de nimic. In fine. Ma uit cu atentie la Maya si vad ca incepe sa se folosească de puterile ei sa ne ascunde puterile. Dupa ce termina trag aer in piept si ma uit iar la ea iar aceasta is luase forma de om. Era mai bine asa.
Cobor am cu grija de pe muntele acesta si ma uit peste tot. Erau niste plante destul de ciudate. Nu mai vazusem in viata mea asa ceva. Speram doar sa nu fim departe unii de alti si sa nu ne ratacim prin aceasta padure. | |
| | | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 01, 2020 9:08 pm | |
| Maria
Merg usor prin padure si ma uit mereu in toatr partile. Eram totus mereu cu garda sus, nu se stir niciodata daca vine cineva spre tine. Defapt... Habar nu am ce minte bolnava au oamenii astia, sau creaturi le astea. Nici nu stiu cu cine avem de afaceri.
Adam
Dau doar din cap in semn ca da si ma uit peste tot. Nu mai avem chef de glume sai altceva. Era atent peste tot si incercam sa-o localizez pe Maya. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 01, 2020 9:33 pm | |
| Derek
Sar sus si o prind de Sarah cand o liana încearcă sa se i ti da spre ea. Era tare ciudat planta asta. - Esti bine? Intreb bland.
Adam O prind pe Kaname in brate si o ceresc de o liana care s ei tindă spre ea. Se pare ca ju eram singurul care facuse asta.
Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Feb 01, 2020 10:03 pm | |
| Maya Cum ma trasee dupa el incercam din greu sa ma tin dupa el si sa nu ma împiedic in propriile picioare. Alergam repede si ne oprim tocmai intr-un lumins. - Mai usor. Sa ne tragem suflarea. Spun bland si inspir aer curat.
Maria Ma agat de gatul lui si incep sa tremur din toate partile.. Chiwr ma speriase chestia aia. - C. C. Ce chestia aia... Hyu?
Derek Dau doar din cap in semn ca da si incep sa fug cu ea in brate si ne seaparrim de toti ceilalti.
Ami
Ma trezesc in bratele roscatului cand o liana incepuse sa se intinda spre mine. Era destul de ciudat. Era a doua oara de cand il stiu cand ma trage in bratele lui, nu as putea s a spun ca nu imi place. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 02, 2020 1:41 pm | |
| Maya Dau aprobator din cap si ma uit si eu prin împrejurul nostru. - Ne-am despărțit de ei. Haide sa inaintam oricum. Nu vreau sa stam intr-un sigur loc.
Maria
- Deja? Ok... Mai binr discitam de treaba asta mai tarziu, ok? Poate ne si asculta... Asta ne mai trebuie. Spun panicata spre el.
Ami Rosesc usor si zambesc prost este. - Nu ti fac nimic. Oi fii eu nebuna, dar nu vreau sa te lovesc.
Nina Tresar speriata cand sunt prinsa de o liana si sfacata bine. Ea se strânge a din ce in ce mai tare pana cand aproape ma lasa fara suflarea, iar totul incepuse sa se invarte cu mine.
Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 02, 2020 2:23 pm | |
| Guy: - Ai dreptate, dar nici singuri nu e bine sa fim. Trebuoe sa ne regrupam cumva. Avem mai multa putere cand suntem mai mulți. Mai ales ca se apropie noaptea. Mai fusesem o singura data pe aceasta planeta, dar nu statusem pana sa se intunece caci Sarah si Jamie insistasera ca e prea periculos asa ca nici nu stiu la ce sa ma astept. - Pentru orice eventualitate stai aproape de mine.
Hide: Radacinile astea erau puternice si prea multe, iar faptul ca nu trebuiau sa isi foloseasca puterile era un dezavantaj mare, dar si pentru mine era intr-o oarecare masura. Vazand cum o o radacina prinde una dintre fete decid ca imi pot folosi totusi o parte din putere si, prinzand de undeva mai de la baza, am rupt in doua radacina si am eliberato pe fata.
Hyu: Nici bine nu a apucat ea sa vorbesca ca, de te miri unde, niste cabluri au rasarit si s-au invartit in jurul nostru. - Inchide ochii! I-am spus repede Mariei si am traso in nratele mele pentru a o proteja stiind ca urma sa fim teleportati, ceea ce s-a si intamplat. - Mai, mai, mai! Deci Regina se ascundea pe pamant! Ce noroc pe mine ca ai picat in ghearele noastre. Sunt sigur ca ei or sa se bucure ca te pot linsa cu mainile lor. Legatii bine! Plecam! Si asa restu nu or sa supravietuoasca peste noapte. Nu am putut sa fac nimic, piterile imi erau inca slabite in urma luptei cu Tattered Wizarzi asa ca pur si simplu ne-au dezlipit si ne-au legat fedeles.
Kaname: Radacinile astea parca nu se mai terminau. - Avem probleme! Mari! Aud un tipat venind din spatele meu si ma trezesc cu Jack care vine alergand din niste tufisuri si cade pe burta in fata mea. - Ce vrei sa spui, Jack? Il intreb ajutandu-l sa se ridice de jos. - Ei... Au fost... Luati... - Care ei? El respira greu semn ca alergase cat putuse de repede aici si era de asteptat caci era doar om. - Hyu... Si... Sarah...sau Maria... Nu stiu care dintre ele era.. Am simtit ca vad negru in fata ochilor. - Gata cu restrictia pe puteri! Trebuie sa gasim o modalitate sa plecam de aici. Si-au dat seama cine suntem si sigur nu-i a buna.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 02, 2020 2:50 pm | |
| Maria Nu stiam cum sa procedez, era total socata ca poate sa incurce cu Sarah. Totus nu puteam sa-le dau idee ca eu nu as fii ea, poate sa-o terminam si mai rau, deci raman doar sa ma las captura de ei si i tre timp ma uitam mereu la Hyu. Poate totus ave ao idee cum sa scapam din circul asta.
Maya Cand vroiam sa zic ceva tresar cand ma lovește din plin, mintal, Adam. Se pare ca o sa-s folosească puterile. - Sunt nebuni! O sa se folosească de puteri! Kaname si restu! Ii spun spre saten panicata.
Adam
- Esti sigura ade asta? Sarah a zis deja fara puteri, iar valul pus de Bastet peate noi nu poate sa-l ridice decat ea si ia jurat Mariei ca nu ne va lasa sa folosim puterile pana nu scapam de pe aceasta planeta. Spun panicat si ii trasmit si Mayei despre ce e vorba. Macar sa fie im garda.
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 02, 2020 3:18 pm | |
| Maya Dau doar din cap in semn ca da si ma dau putin in spate si imi inchid ochii. Stau si ma concentrez pe ceea ce fac si simt cum un val de. Energie se aseade peste mine. Imi iau forma de zeiță si dou usor de urechiusele mele de pisica si ridic sceptru in aer iar apoi il lovește dintr-o data, cu putere, de pamant si toate pamantul incepe sa se cutremure si un val de energie intunecata se ridica in aer. - Folositiva puterile!
Adam
Ii dau mainile intr-o parte, dar o trag in bratele mele cand simt cum pamantul se cutremura iar. - Asta a fost Maya. Putem folosi puterile acuma. Spune Derek. Se pare ca sora mea ne-a dat puterile inapoi. Asa ca ma i departezde Kaname si imi iau forma de zeu. - Bun. Acum sa acționam.
Maria Cand aud ce vrea sa fac casc ochii mari si incep sa tremur. Nu cred ca pot face. Nu cres. Nu am cum! E imposibil! Deja tremurat se pusese pe mine dim ce ince mai tare, dar ma speri cand unul dintre ei il lovește in cap pe Hyu si incep sa tip panicata. -Garienii! Apareti! Tip panicata si toata energia mea rămasă o trimit spre ei. | |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 02, 2020 7:46 pm | |
| Hide: Aceasi senzatie pe care o simteam atunci cand Sarah ne chema la ea o puteam simti si acum. Teleportarile noastre, ale gardienilor, cand eram chemati de cineva din familoa regala, erau sustinute din forta regatului, din puterea mistica detinita de galaxie si de poporul ce locuia pe fiecare planeta, iar acum ca eram in regat, piterea teleportarii avea sa fie mai marenasa ca mai piteam lua pe cineva cu noi. Ma apropii de Sarah si de Derek si imi pun cate o mana pe umerii lor. - Suntem chemati! Maria ne cheama! Spun ci voce tare observand ca si ceilalti 5 gardieni se apropiai de cate cineva pentru a-i lua cu ei. Cand fiecare a ales pe cine sa aduca cu ei, cu totii am rostit in cor un singur cuvant ce insemna umbra si am fost teleportati in locul unde ne chemase Maria. Spre deosebire de momentele cand eram chemati de Sarah, nu aveam idee la ce anume sa ne asteptam. Poate pentru ca Maria inca nu avea experinta in a ne invoca in ajutorul ei la nevoie asa ca nu ne putea trimite si cateva imagini ca sa avem habar de situație. Ajunsi acolo am ingenunchiat in fata fetei si mi-am pus pumnul in mana cealalta, acest semn fiind salutul folosit in regat. - Ne-ati chemat? Primul lucru pe care am putut sa il observ a fost ca eram intr-un fel de arena ce era deseori folosita pentru executarea celor condamnati la moarte, iar spectatori erau destui. De asemenea atat Hyu cat si Maria erau legati de niste scaune modelate in forma tronurilor. - A mai aparut una! Am auzit pe cineva zbierand din spate. Probabil se refereau la Sarah care deja se uita si analiza situatia din jur.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 02, 2020 8:00 pm | |
| Maria
Ma uit la cel secat si dau aprobator din cap. Erau toti acolo. Defapt erau atat prieteni mei cat si ai Sarei.. Va fii destul de interesant. - D. D. Da... Trebuie sa scapam cumva de aici. Dar aveti grija prima oara de Hyu.... Spun panicata spre el in timp ce incercam sa ma eliberez de frânghie care ma tineau legata. Ma uitam mereu la Sarah si o vedeam ca era cu garda ridicata si era curioasa la ce se va intampla mai departe. Deja Derek is scosese aripile la vedere pentru orice eventualitate. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 02, 2020 9:56 pm | |
| Adam Reactionez repede si fug spre ea si in loc, ca lancea sa-o nimereasca pe ea, ma nimerește pe mine. Tip odata cand nenorocită acea de arma iesi se pe cealalta parte deja, cred ca aveam toate oasele sfaramate si terminare, far nu imi pasa macar stiam ca ea era bine si in regula.
Cad jos si incerc sa ma tin pe picioare, deja forma de zeu dispărute. Nu o puteam co trola pe aceasta planeta. Nu puteam sa devin Anubis, acum eram muritor. Dar chiar daca eram asa nu o puteam lasa sa imcaseze ea lovitura. Am aparat-o cat de bine am putut.
Ma uit la ea bland si o intreb, atârnând deasupra ei, deoarece o trantinsem la pamant si acum eu eram deasupra ei atârnând cu lancea aceea care trecuse prin corpul meu. - Esti bine? Esti.... Rănită? Spun cu dificultate.
Maya
Tip usor si ma agat de el automat si infatisarea de zeiță dispare si redevin om. Cand foloseam vraja aceea nu puteam tine mult forma de zeu.
- Sa ne adunam toti intr-un sigur loc. E cel mai bine.
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 02, 2020 10:25 pm | |
| Kaname:
Nu apuc bine sa imi intorc capul ca il si vad pe Adam in fata mea si in clipa urmatoare eram la pamant el fiind deasupra mea. - Sunt bine. Ii raspund apoi ma uit mai atenta la el si observ ca incasase lovitura in locul meu. Si era si o lovitura puternica. Treptat lancea incepea sa dispara lasandu-i sangele sa curga. - Nu trebuia sa faci asta, nebunule! Uite acum ce ai patit! Daca mori din cauza mea? Incercam sa nu ma las cotropita de emotii dar cateva lacrimi tot imi scapara insa eu incercam din rasputeri sa ii acopar ranile si sa incerc sa i le vindec, dar ma trezesc cu o sabie la gatul meu. - Daca incerci sa il mai vindeci, va taiem amandurora capul! Atunci am simtit cum sangele imi ingheata in vene. Nu voiam sa il las sa moara, dar nici sa omor gardanieni nevinovati. - Sunt doua, cum o sa ne dam seama care e regina? Aud cum doi dintre ei discutau. - Simplu! O sa folosim coroana! Un soldat de la castel imi e nepot si a facut rost de ea.
Sarah: Simt cum inima imi sta in loc atunci cand Kaname si baiatul acela sunt amenintati cu decapitarea, dar nu stiam ce pot sa fac. - Nu ii raniti, va rog! Le spun eu prietenilor nostri si apoi ma trezesc lovita in ceafa cu ceva si aruncata la pamant. Insa nu raman mult acolo caci cineva ma trage de par fortandu-ma sa ma ridic in genunchi si un cutit imi este pus la gat. Atunci am observat cum cineva apare cu coroana mea pe o tava si se apropie de Maria. Ochii mi s-au marit caci nu era deloc bine pentru ca oricine punea coroana pe cap, inafarande mine, avea sa fie omorat instantaneu, asta era valabil din ziua incoronarii mele. - Nu o face! Eu sunt cea pe care o vreti! Tip eu in incercarea de a-l opri pe unul dintre ei sa ii puna coroana Mariei pe cap, dar in zadar. Nu puteam sa las asta sa se intample asa ca m-am muscat de mana pe cel care imi tinea cutitul la gat si, luandu-i arma, am folosit-o pentru a-mi taia propriul par reusind astfel sa scap din stransoarea lui si am fugit in fata ajungand sa pun mana pe coroana exact inainte sa o atinga pe sora mea si, tragand cu putere, i-am traso din mana celui care o adusese si mi-am asezato pe cap. In acel moment coroana a inceput sa lumine puternic aratand faptul ca este la proprietarul ei de drept.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Feb 02, 2020 10:42 pm | |
| Adam Cand ii vad lacrimile mai ca mi se rupe ceva in sufletul meu. Nu doream sa -o vad asa. Nu meritam sa fiu plans de cineva. Mai ales de ea. Chiar nu merita. Acum ca nemernicul acela deja o ameninta cu acel cuțit si eu nu puteam sa fac nimic ma durea tare, dar nu aveam posibilitatea sa fac nimic, sau sa vad. Usor usor totul se face negru in fata ochilor mei si imi las bratul sa cada pe langa corp si capul meu il duc spre ea. Pierdusem firi. Speram doar ca ea sa trăiască. Sa fie in viata.
Maria Cand il vedeam pe cel cum venea cu coroana ma speriasem foarte rau si ma chinui am sa scap de frânghie si sa ma eliberez. Cand ajunge Sarah langa mine rasuflu usurata, mai ales cand vad ce putere marea defapt coroana asupra ei ii zmabeam fericita. Ma bucuram ca e in regula. Dar dintr-o data coroana acesteia incepuse sa strălucească din nou, iar aceasta se ridica in aer si se invarte de cateva ori, si parca, se dubleaza sau se rupe o părticică din ea, asa mi se pare si se formează a doua coroana, dar nu la fel de grandioasa si mare cum era a Sarei. Este una mai mica, din aur pur, cu mici diamante pe ea si care putea spre mine si se aseaza pe capul meu. Cum aceasta is ea locul aceeas lumina care a incercuti-o pe Sarah era si la mine. Aceea putere care iese din diademă reușește sa-mi taie franghiile si sa ma eliberez din acest scaun, dar înfățișare imi este total schimbata nu intelegeam de ce. In loc de hainele mele clasice, acum purtam o rochie stil de prințesă si parul meu scurt acuma era lung. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Mon Feb 03, 2020 2:02 pm | |
| Sarah: Zambesc usor cand o vad pe sora mea imbracata exact cum fusese atunci cand activase medalionul ce demonstra ca este sora mea, iar coroana ei era superba. Insa zambetul mi-a pierit de indata ce mai multe arme de toate felurile au fost indreptate catre mine, iar unul dintre veterani ma prinse de incheietura unei maini. - Deci ai spus adevarul, atunci tu vei platii pentru moartea copiilor si nepotilor nostri! In acelasi moment s-a intamplat exact acelasi lucru ca si ceea ce s-a intamplat cand am vazut alaturi de Derek ceea ce parea a fi viitorul nostru. De data asta, atat eu cat si cel care ma tinuse de incheietura, ajunsesem intr-un fel de pestera, iar undeva in fundul pesterii se vedea o lumine si se auzeau mai multe plansete si voci de copii. - Va rog! Dați-ne drumul! O voce subtire care cred ca apartinea unei fetite se auzi ca un ecou prin acea pestera, dar iluzia se dispersa. - Aia era vocea nepoatei mele. Aud pe cel de langa mine vorbind usor apoi, in secunda doi, simt o usturime pe unul din obraji, iar o suvita imi este taiata. - Ce le-ai facut, monstrule! Nu m-am miscat din loc, dar mi-am ridicat mana la care aveam bratara si am observat ca perla ce era crapata inainte, era mai crapata acum. - Aceea a fost o viziune, iar daca nu ma insel, a fost ceva ce se intampla in prezent. Cred ca ei toti sunt in viata. Trebuie sa fie undeva pe aproape! - MlTu vrei doar o scuza ca sa pleci! Crezi ca nu am rascolit toata planeta? Nu am gasit nici macar o ramasita din trupurile lor si sti bine ca mirosul nostru e extrem de fin. Cel de langa mine spuse toate astea pe un ton ridicat imediat ce ma pleznise. - Exista cumva un loc in care mirosul lor sa fie camuflat? Chiar daca simteam cum obrazul imi arde din cauza palmei primite nu mi-am indepartat ochii dintr-ai lui. Atunci am vazit ca a fost un moment de ezitare ceea ce imi dadea de inteles ca exista un astfel de loc. - Muntele Olif L-am auzit murmurand. - Uite, eu nu o sa plec niciunde de aici si, ca sa fiti siguri ca nu pun nimic la cale, nici surorile mele nu vor pleca si nici Gardieni sau Hyu. Vom sta aici, dar va rog sa ii conduceti pe prieteni nostri la acel munte. Nu cred ca copii sunt morti si nu eu am fost de vina pentru ceea ce s-a intamplat. Desi nu pareau sa fie de acord cu ceea ce ziceam eu stiam ca totusi nu puteau sa lase deoparte speranta ca ei sunt in viata, oricat de absurd ar parea totul. - Bine. O sa ii conducem pe prieteni tai la munte, dar daca nu se intorc in 2 ore cu copiii atunci sa iti iei adio de la viata. Am zambit usor si am aprobat din cap. Chiar daca nu aveam siguranta pe viziunea ce tocmai o avusesem fiind o putere ce abia o descoperisem si nu stiam cum functioneaza exact, dar, la fel ca si ei, ma legak de farama de speranta ca toti acei copii ar fi in viata.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Mon Feb 03, 2020 4:16 pm | |
| Derek
Ma uit la ei si marai nervos. Nu imi place de loc de tipi astia. Am o presimtire ca astia ascund ceva. Ma uit la modul ala si mai ca imi vine sa-i rup capul si sa-l hau vampirilor nou veniti pentru a se hrani cu el. Deja eram cu capsa pusa.
- Asculta aici labagiulr! Sa de a dreacu sa se atinga de un fir de par din capulor ca te joc in picioare! Nu imi pasa cine dracu esti! O aud deja pe Elvira turband de nervi mai ales cand unul pusese intre timp cuțitul la gatul Mariei si pot simti usor un miros de sange care venise dispare ea.
- Daca nu va grabiti, o sa va luati adio la una dintre ele cat de curand! Spune unul dintre ei, care statea fix langa blonda noastra.
- Am inteles nesuferitule! Acum lasa cuțitul jos de la gatul ei. Acum mai bine ne-ati arata drumul spre muntele acestea. Si sa nu incercati ceva dupa ce ii gasim si sunt si bine.
Ma intorc cu capul spre Miranda cand o vad ca ii scanează din cap pana in picioare si incearca sa-le citeasca gânduri le sa nu se folosească de noi.
Aici cam avea dreptate. Trebuie sa avem grija sa nu ne faca ceva dupa ce is gaseste copiii si nepoti. Asta ne mai trebuia.
Trag aer in piept ai le fac semn fetelor sa mergem pornim spre nu rele care spune au ei. Trebuie sa ma intorc viu si cu cei mici. Nu vreau ca Sarah sau Maria sa plătească ceva. O vroiam i treaba pe blonda mea. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| |
| | | | Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |