Top posting users this month | |
View | |
|
| Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| | |
Author | Message |
---|
Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 21, 2018 10:51 pm | |
| First topic message reminder :
Derek: Ce putea sa fie mai frumos , mai simplu decat o mica vanatoare de sange la miezul nopti. Oameni seara, la plimbare perfect pentru mine, pentru un vampir insetat de sange cum sunt eu. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
Last edited by Casydy on Sun Jan 19, 2020 8:27 pm; edited 1 time in total | |
| | |
Author | Message |
---|
Sarah chan Membru Nou
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| | | | Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Wed Jan 29, 2020 10:58 pm | |
| Anita Cand simt ca miscarile lui devin tot mai rapide, iar lungimea membru lui sau creste tot mai mult inebuneam de placere. Incepusem deja sa ma foiesc ori tre cearșafuri si gura mea deja o aveam astupat cu mainile pentru ca deja ajunsesem la alta tonalitate cu sunete le scoase pe aceasta. Nu dream ca poate fi asa de bine, atat de i tensm imi placea. Ma simteam dominanta si imi placea asta.
Alonso
Ii duc mainile la cap si le prind pe ambele sus si incep sa ma imping in ea nebuneste si tot mai adanc si rapid. Ma miscam in toate nodurile posibil e si imposibil e Trebuia sa-o duc pe. Culmile plăceri.
Ivan
Ma ridic si eu in picioare si ma imbrac in hainele purtare de mine si ma duc lamga ea. O iau in brate pe la spate si o sarut pe gat. - Am intelea acuma. Si da. Este un rege al vampiri lor. Di el si sora lui sunt regi nostri. Si nu am auzit ce acești gardienilor.
Dan
Ma lasasem jos si ii prind membru in mana dupa ce ii lasaseam boxeri si pantaloni josm il prind si il frec usor de sus pana jos. Imi apropri gura de cap luk si il sarut usor dupa il iau in gura cu grija si incep sa-l sub cu pofta.
Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
| |
| | | Sarah chan Membru Nou
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Wed Jan 29, 2020 11:22 pm | |
| Anita
- a dar, dar, dar... Fax... Prea multa galagie. Spun cuvinte rele acestea ori tre gemetele de placere. Imi indepartezi usor picioarele si lărgesc putin spatiu de actiune. Vroiam cumva sa-l simt mai simte si mai intens.
Alonso Ii astup gura cu un sarut lung si pasional in timp ce ma miscam tot mai adanc in ea. Simteam cum si eu ma apropri de final.
Ivan
- Aici ai dreptate. Fiecare are nevoie de o regina sau un regem si da, te ajut cu mare drag scumpo. Spun bland so ma desprind de ea cu greu, dar pana la urma ma intorc cu fata la monștri aceștia.
Dan
Gem usor cand imi atinge parul si ma uit in ochii lui de jos. Avea dreptate. Nu trebuia sa fiu asa de fricos, asa ca imi misc gura mai repede si folosesc si mainile de data aceasta. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 30, 2020 10:51 am | |
| Anita
Il prind de gata si ma lipesc mai mult de el. Era asa de bine ceea ce facea. Chiar ma simteam bine si fericita. Las sunetele sa iasa afara , dar inca cu ceva ezitare, tot mi se pare ca era pe tonalitate ridicata. Deja am o presimtire c ao sa gaseasca el un mod in care sa ma pedepseasca ca nu le las sa iasa afara cum trebuie.
Ivan
Cand doream si eu sa intervin , nu maia vem locul negesar sa interv si sa-o ajut , deoarece se ocupase singrua de ele. Uhuu. Era tare , dar trebuia sa-mi dea si mie o jucarie.
Alonso
Ma miscam din ce inc e mai repede si mai adanc in ea. Era organismit dotul la ea. Nu mai pot tine mult asa ca imi dau drumul in ea pentru a doua oara.
Dan
Fac ochi mari si nu mia pot sa spun nimic rational pe gura , daor gemete slabe si imi muscam buzele in timp ce el facea aceste lucruri. Nu m-am simtit niciodata asa ceva, chair nu am simtiti. Ma innebunea de-a binelea. Imi place si parca ma incalzea din ce in ce mai mult.
Maya
In miez de noapte o aud pe Maria cum tipa ca din gura de sarpe, iar singurlul lucru care il fac este sa ma trezesc si sa dau iama peste camera fratelul meu , sa-l iau si sa ma teleportez in camera ei impreuna cu el. Cum ajungem acolo o gasim totata transpirata si incolacita intr-un colt al camerei leganandu-se din fata in spate. Se aflase in ceea mai intuncata partea a camerei .
Ridic mainile in aer si ma duc usor spre ea si incerc sa cant un cnatec de leagan care stiam ca il cunaoste si il stie. Mereu ma foloseam de cantecul acesta cand avea cosmaruri cand era mica , iar acuma vad ca au aparut iar , mai ales dupa ce si-a reintalnit sora. Ma las in vine si ii soptesc suav numele ei si cine sunt eu. Cand aude de mine sare de acolo si vine in bratele mele si incepe sa planga si mai tare si tremura in bratele mele. Ii fac semn lui Adam sa vina la mine si sa-o ia in brate.
O ridica usor si se face ca un ghem in bratele lui si o pune usor pe pat. Eu ma duc langa ea si o trag in bratele mele si o strnag usor, o sarut pe frunte si o legan usor. Cand totul se mai linistete in cmaera credeam ca totul e gata si putem sa-o culcam pe Maria , usa este trnatita la podea si in dreptul usi se zaresc cicni capete cu armele si puterile indreptate spre noi. Erau toti inarmati pana in cat. Maria deja incepuse sa se linisteasca si eu imi duc privirea la ea si incerc sa-i sterg lacrimile de pe fata ei cu maneca de la bluza. O leganam mereu sa-o adorm.
- Mai bine va-ti calma! Nu ii facem nimic rau . Ii aud pe Adam cun se pune in fata patului si icnearca sa le tina frunte la toti. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 30, 2020 11:53 am | |
| Anita
Imi dau drumul la gura bine de data aceasta asa ca nu ma mia puteam ascunde, dar simteam o caldura care se apropria din ce in ce mai repede si dintr-o data simt cum ma loveste valul acesta si imi arcuiesc spatele instantaneu .
Alonso
O sarut usor pe furnte si cad lat langa aceasta, apoi o trag in bratele mele.
Ivan
- Mie imi spui? O sa ne descurcam noi cumva.
Dan
Incep sa gem din ce in ce mai tare , dar nici sa ma auda lumea.
Maya
Ii zmabesc bland surori acesteia. - Iar a avut un cosmar. De ceva timp au inceput sa-i revina cosmarurile si o tin treaza pana apar eu langa ea si le iau cu gheara. Spun trista si ridic mana in aer si o las sa cada transformarea doar de la cot in jos si apare o gheara de pisica umana. Nu era nevoie sa redevin Bastet ca sa pot sa-i iau cosmarurile. Imi duc gheara in fata si trec usor pe fata ei si scot din ea acele imagini terifiante . LE strang odata in mana si dispar. - Acelea erau visele ei. E acelas comar care se repeta mereu.
Adam
MA uit la satena si cand se duce spre sora mea si Maria fac ochii mari , dar ranjesc si imi dau capul intr-o parte sa-i urmaresc funduletul obraznic. Vedeam deja o pereche de chilotei care ieseau de sub tricou. Uuu. Sexy tipa. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 30, 2020 5:05 pm | |
| Anita
Dau doar aprobator din cap. - A. A. A. A fost intens. Si placut. Spun i cer cand sa-mi recapătă respirație normală.
Alonso
- Poti... Sa-o... Mai. Spui odata. Spun respirand greu si tinandu-ma cu mana de frunte. Eram terminat.
Dan gem usor si imi cobor mana spre bărbați a lui si o apuc usor. - Da?? Spun usor si gem in acelas timp.
Maya
Ma bufneste rasul si dau negativ din cap. - Cu o creatură hisoasa care vine mereu dupa ea si mereu incearca sa-o omoare.
Adam - Nu pot sa ma abtin Ai fundul sexy?! Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Thu Jan 30, 2020 9:29 pm | |
| Zaraki: - Da! A fost grozav de bine! Spun intorcandu-ma cu fata spre ea si o sarut pe frunte apoi pe buze.
Angel: Inca nu imi recapatasem respiratia, dar la fel era si el, insa acum eram napadita de nesiguranta caci nu stiam daca va mai fi ceva intre noi sau o,, data viitoare" dupa ce voi parasi incaperea si drumurile noastre se vor separa.
Len: - Da. Uite, deja am 3 degete inauntru si nu pare sa fie o problema. Spun continuand sa imi misc degetele in interiorul luim mai trebuia sa mai adaug unul ca sa ma asogur ca era destul de pregatit sa ma primeasca inauntru.
Kaname: - Asa si? Ce, te pomeni ca nu ai mai vazit funduri in chiloti pana acum? Dute la piscina sau la mare si o sa vezi destule. Dandu-mi ochii peste cap imi intorc privirea spre Maria si fata care o tinea in brate. - Of! Si nu ai idee ce e cu monstrul ala? Apropo misto gheara! Ah, eu sunt Kaname, imi pare bine. Ii spun zambindu-i fetei ce o tinea inca in imbratisarea ei pe blonda.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 31, 2020 9:16 am | |
| Anita
Rosesc usor si dau aprobator din cap. Ma ridic in fund usor si gem usor. Ma durea putin jos cei drept, dar ma mangai usor pe burta sa mai imi treaca. Eram cam lipicioasa , dar asta era. - Haide la dus. Eu una sunt lipicioasa, nu stiu de tine. Spun chicotind larg si ma ridic din pat
Alonso
Ma intrc catre ea si o trag in bratele mele si o sarut pe frunte apoi pe buze. Era as ade adorabila, chair incep sa am atractie fata de ea si nu doream sa-o mai las sa plece de lang amine.
Dan
Fra sa vreau incep sa gem incontrolat si ma cutremur la ceea ce faea el. Usor , usor dac anu termina , eu o sa ma eliberez cat de curand intr-un orgasm.
Maya
Ma abtineam cu greu sa nu rad de Adam. Aveam un frate care nu putea sa se abtina a spune ceea ce gandeste, mia ales de cand a revenit in forma de om. Ma intorc cu privirea la fata care mi se prezentase ca numele de Kaname. - Maya, imi pare rau. Si fustangiul care se uita dupa fundul tau este , fratele meu Adam. Imi cer scuze in locul lui pentru purtarea acestuia. Uneori se poarta ca un " animal" si merci. LEgat de gheara mea. Spun razand si o mangai usor pe Maria. - Bine , bine , ca sunt eu animal. Cine vorbea domnisoara pisica. Il aud pe fratele meu cum se plange. - Tusi , Unchiule? Ce este cu galagia asta? Si ce sunt cu oameni acestia in camera nanei ? Aud vocea unui copil si ma uit in tocul usi si o vad pe micuta noastra , Melody , cum statea in tocu usi , frecandu-se la ochii , cascand usor si strangandu-si iepurasu din plus la piept si se uita intrebatoare prin camera. Ma uit la Adam si acesta o priveste cu blandete si iubire. Merge spre ea si da sa-o ia in brate , dar ii trage in nas cu iepurasul si vine spre patul MAriei si se urca in el si merge de a busilea pana la ea si o mangaie pe capusor. Era asa de draguta cand facea sta. Ghemetocul nostru mic. Dar ma intreb unde era mama ei ? IAr a plecat fara stirea ei? Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 31, 2020 12:48 pm | |
| Anita Chitai usor cand ma ia prin surprindere, dar ma agat imediat de gatul luk si incep sa rad. Era asa de dragut. Imi ascund fata in scobitura gatului lui.
Alonso Ma ridic usor si o prind in brate si ii ranjesc. - Ce zici de o baita? Nu crezi ca near prinde bine?
Dan
Rosesc usor si dau aprobator din cap. Aveam nevoie de el, sau macar de ceva sa fie înfipt in mine ca sa pot avea un orgasm.
Maya
Cand o aud incep sa rad. - Mai bine ne-am cara. Nu de alta dar trebuie sa doarma linistita. Toate aceste cosmaruri plus si aparitia voastra a dat-o total peste cap. Spun bland si o pun cu cpaulpe perna si o iau imediat pe Melody de acolo.
Adam
I cep sa rad si ma duc la bruneta si o iau in brate stil mireasa. - Bine tomboy, mai bine am pleca din camera asta si sa-o lasam sa doarma, bine? Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 31, 2020 1:56 pm | |
| Anita
- Intru eu prima? Sau facem amandoi? Spun timida si ma uit la el rosind usor.
Alonso
Ranjesc multumit si ma teleportez cu ea in brate, direct in camera mea. - Te duci tu prima? Sau face ma amândoi?
Dan
Casc ochii mari si il strang de brat si gem usor. Era mare si ma durea. Nu mai stiam ce sa spun sau sa Procedez. Ar fii primul pentru mine. - Sti... Esti primul... Spun rosind.
Adam
Ranjesc multumit. - Stiu papusa. Stiu, dar iti statea bine in bratele mele. Spun ranjind Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 31, 2020 2:21 pm | |
| Anita Rosesc si zambesc larg. Ma bag sub jetul de apa si ma spal usor pe fata.
Alonso Ranjesc si intru cu ea in baie.
Dan Rosesc usor si incerc sa ma relaxez si sa-l las sa faca ce doreste.
Adam
O las jos dar nj inainte sa-o sarut pe buze usor. Speram doar sa nu ma loveasca iar. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 31, 2020 3:29 pm | |
| Dan Incercam sa ma obisnuiesc cu mărimea lui. Era ciudat, dar tot odata placut. se simtea asa de cald. Imi placea. Dupa o perioada incep sa-l mangai pe brate. - Poti sa te misti.
Adam Ma retrag cu cateva deci de inainte sa ma loveasca si ma dau inapoi. - oh.. Am inteles. Imi pare rau papusica. Nu am vrut. Spun bland si ma retrag mai in spate. Poate nu ma lovise direct cu pumnul, dar un val de. Energie tot il trimisese spre mine si ma cam durea cei drept.
Maya
Dau negativ din cap si ma duc spre el si il urechez bine. - fii cuminte. Nu te purta ca un copil tembel, nu sa spun altceva. Spun oftand. - Imi cer scuze pentru purtare a lui. Spun bland si ma uit la fiecare in parte. Dar privirea imi cade pe un saten care sta mai retras, dar era mereu pe. Faza | |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 31, 2020 3:54 pm | |
| Dan
Fara da vreau sau ppate asta a fost dorinta mea am inceput sa gem de placere. Se simtea asa de bine. - Ah. Mhmm....
Adam
Ma abtineam cu greu sa rad si imi miscam mereu buza. Dar ma uit automat la Maya asa ca oftez lung. - Bine... Mai bine ne-am grabi la camere noastre.
Maya
Aud ce spun amandoi si i ghit in sec si imi ascund d fata de ei si imi bag nasucul in scobitura gatului nepoatei mele care intre timp adormise in bratele mele. Ni stiam ce sa mai spun. Vroiam doar sa plec mai repede de aici. Cei doi eram cum intimitate, cel mai probabil erau un cuplu sau asa ceva. Imi atrasase atentie mult săteni, dar imi dispare imediat fluturi aceea in stomac. Cel mai probabil daca mar vedea Hatore acuma si-ar bateau joc de mi e ca incep sa ma indrogostesc de un reptilian.
Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 31, 2020 6:40 pm | |
| Dan Incep sa gem de placerw din ce ince mai bine. Ma simteam asa de bine. Incep sa gem din ce in ce mai repede si mai adanc. Il prind de brat si il mamgai usor. - Mai adanc mai repede. Te rog! Spun gemand repede.
Adam
N mai spun nimic doar mereu o ascultam cu mare atenție. Si mereu ma uitam la Maya. Se pare ca prinsese sentimentw pentru tip. Acum nu puteam. Decat sa ma concentrez pe ea. Chiar daca era sora mea mai mare uneori, mai ales in iubire, se comporta ca o timidă si o persoana retrasa. Dexi o am in prin plan pe ea Si din cate se vede o atrage domnul serpila mult. O cad cum se. Retrage cu meldoy si pleaca cu coada intre picioare. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| | | | Sponsored content
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| |
| | | | Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |