Majestic Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

majestic world of royalty

HomePortalSearchRegisterLog in
Latest topics
» interviu Nina
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyFri Oct 25, 2024 9:47 am by dominic

» Condica de prezenta
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyThu Oct 24, 2024 11:24 am by Hazbin

» Intreaba-ma.
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyFri Sep 27, 2024 1:01 pm by Nina

» O căprioară năzdrăvană (with Jax)
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyFri Sep 20, 2024 2:49 pm by Hazbin

» Berbec
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptySun Sep 15, 2024 11:59 am by MagicBot

» Taur
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Gemeni
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Rac

» Leu

Top posting users this month
No user
View
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 Percent_0

Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]

Go down 
4 posters
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 33  Next
AuthorMessage
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

×Rubin : 1286
×Smarald : 1320
×Reputatie : 2
×Varsta : 30
×Localizare : Giurgiu
×Stare de spirit : O nebună la orizont

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 Empty
PostSubject: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptySun Jan 21, 2018 10:51 pm

First topic message reminder :

Derek: Ce putea sa fie mai frumos , mai simplu decat o mica vanatoare de sange la miezul nopti. Oameni seara, la plimbare perfect pentru mine, pentru un vampir insetat de sange cum sunt eu.

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 VREkqu3

Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my 
I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my 
Looking for something right 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
I want something stronger (I want it) 
(워워워워워) 
Than a moment, than a moment, luv 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 
For a boy with, for a boy with luv 

Last edited by Casydy on Sun Jan 19, 2020 8:27 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://animeworldred.forumgratuit.ro/forum

AuthorMessage
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

×Rubin : 446
×Smarald : 452
×Reputatie : 0
×Varsta : 29
×Localizare : ^_^ We Love ^_^

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyWed Jan 29, 2020 9:54 pm

Zaraki:
Deja rezistenta mea in fata placerii era scazuta asa ca cuvintele ei pur si simplu mi-au dostrus orice particica de ratiune ramasa facandu-ma sa ma adancesc in placerile carnale ceea ce m-a facut sa incep sa ma misc mai repede si sa intru cu toata lungimea in interiorul ei.

Angel:
Am incelut sa gem mai tare cand el a marit ritmul. Genul asta de placere putea sa devina ca un drog caci nu ma mai simtisem niciodata atat de bine.

Mindy:
Ridicandu-ma de jos mi-am adunat hainele si am inceput sa ma imbrac.
- Derek e tipul ala vampir, adica, regele vostru? Sau ceva de genu? Nu am idee care e legatura dintre el si Sarah, dar iti pot spune care e legatura dintre mine si blonda. Nu stiu daca ai auzit vreodata de organizatia Gardienilor Universului. Ei bine, indiferent daca ai auzit sau nu, atat eu cat si Sarah suntem parte a acestei organizatii si, in plus, am devenit prietene de cand am fost in anii de antrenament cand ne-am inscris la academie.

Len:
Ranjesc atunci cand vad cat de nerabdator parea a fi. Expresiile de le facea si balbaielile erau in contrast cu actiunile lui ceea ce facea sa devin mai interesat de el.

Love, not hate

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 98878210
Back to top Go down
http://rpganimeromania.forumgratuit.ro
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyWed Jan 29, 2020 10:58 pm

Anita
Cand simt ca miscarile lui devin tot mai rapide, iar lungimea membru lui sau creste tot mai mult inebuneam de placere. Incepusem deja sa ma foiesc ori tre cearșafuri si gura mea deja o aveam astupat cu mainile pentru ca deja ajunsesem la alta tonalitate cu sunete le scoase pe aceasta. Nu dream ca poate fi asa de bine, atat de i tensm imi placea. Ma simteam dominanta si imi placea asta.

Alonso

Ii duc mainile la cap si le prind pe ambele sus si incep sa ma imping in ea nebuneste si tot mai adanc si rapid. Ma miscam in toate nodurile posibil e si imposibil e
Trebuia sa-o duc pe. Culmile plăceri.

Ivan

Ma ridic si eu in picioare si ma imbrac in hainele purtare de mine si ma duc lamga ea. O iau in brate pe la spate si o sarut pe gat.
- Am intelea acuma. Si da. Este un rege al vampiri lor. Di el si sora lui sunt regi nostri. Si nu am auzit ce acești gardienilor.

Dan

Ma lasasem jos si ii prind membru in mana dupa ce ii lasaseam boxeri si pantaloni josm il prind si il frec usor de sus pana jos. Imi apropri gura de cap luk si il sarut usor dupa il iau in gura cu grija si incep sa-l sub cu pofta.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyWed Jan 29, 2020 11:16 pm

Zaraki:
- Nu iti astupa gura! Vreau sa iti aud vocea! E al naobilui de excitant!
Ii spun soptit la ureche in timp ce ii iau mainile de la gura si, intetaindune degetele, i le fixez pe pat continuand sa ma misc rapid in interiorul ei.

Angel:
Nu crezusem niciodata ca o sa ma simt atat de bine cu el si, desi parea atat de gresit sa fac asta, imi doream sa nu se termine doar la o singura data. Nu mai dureaza mult si simt cum placerea se intensifica ajungand la orgasm, unul intens.

Mindy:
Imi las capul intr-o parte lasandu-i cat mai mult loc pe gatul meu si imi pun mainile peste ale lui.
- Orice rege are nevoie de o regina si invers. Si Sarah e o regina. Oh, ma asteptam sa nu fi auzit de noi. Prin galaxia asta nu am avut prea multe interventii si nici recruti nu prea sunt de aici.
Uitandu-ma catre creaturile ce erau inca in stare vegetativa observ ca ranile pareau sa se inchida ceva mai repede decat ne asteptasem noi asa ca ma desprind din bratele lui si imi iai sabiile si le reatasez de trupul meu scotandu-le apoi din suporturile lor.
- Ce zici daca le mai adancim putin ranile prietenilor nostri? Nu am vrea sa se vindece prea repede si sa se trezeasca!

Len:
Imi musc buza cand il vad ca incepe sa isi faca de cap acolo jos. Gura lui era calda ceea ce pentru mine se simtea demential mainales ca temperatura corpului meu era tot timpul mai scazuta datorita elementului ghetii.
- Nu fi timid!
Ii spun in timp ce imi pun o mama pe capul lui.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyWed Jan 29, 2020 11:22 pm

Anita

- a dar, dar, dar... Fax... Prea multa galagie. Spun cuvinte rele acestea ori tre gemetele de placere. Imi indepartezi usor picioarele si lărgesc putin spatiu de actiune. Vroiam cumva sa-l simt mai simte si mai intens.

Alonso
Ii astup gura cu un sarut lung si pasional in timp ce ma miscam tot mai adanc in ea. Simteam cum si eu ma apropri de final.

Ivan

- Aici ai dreptate. Fiecare are nevoie de o regina sau un regem si da, te ajut cu mare drag scumpo. Spun bland so ma desprind de ea cu greu, dar pana la urma ma intorc cu fata la monștri aceștia.

Dan

Gem usor cand imi atinge parul si ma uit in ochii lui de jos. Avea dreptate. Nu trebuia sa fiu asa de fricos, asa ca imi misc gura mai repede si folosesc si mainile de data aceasta.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyWed Jan 29, 2020 11:32 pm

Zaraki:
- Nu conteaza! Eu vreau sa te aud!
Incepusem sa ii presar pielea cu sarutari lasionale in timp ce maresc din nou ritmul miscarilor vazand ca imi crease mai mult spatiu de miscare.

Mindy:
Ii zambesc peste umar apoi ma apropii de unul dintre Tattered wizarzi si sabiile mele incep sa luceasca albastru in timp ce o aira intunecata incepe sa ma inconjoare. Facand doua piruete si rotindu-mi sabiile lovesc cu putere rana de la gat pe care Guy le-o facuse la fiecare in parte si, amplificand lovitura cat de mult posobil, o adancesc din nou chiar daca sunt stropita de putin din sangele creaturii.

Angel:
Imi arcuiesc spatele in asa fel incat sanii mei sa ii atinga pielea pieptului si sa ii simt fiecare miscare cum imi maseaza efectiv sfarcurile.

Len:
- Fuck it!
Spun si il trag de umeri ridicandu-l in sus si dintr-o miscare ii arunc prosopul undeva prin incapere apoi il ridic in sus si il rotesc in brate punandu-i picioarele pe umerii mei el fiind cu capul in jos. In pozitia asta ii aveam funduletul in fata mea ceea ce m-a facut sa ma ling pe buze.
- Poti sa ma dai in jidecata daca nu iti place.
Spun inainte de a ma avanta cu gura asupra micului orifiu pe care il folosose inainte ca sa isi ofere singur placere.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyThu Jan 30, 2020 10:51 am

Anita 

Il prind de gata si ma lipesc mai mult de el. Era asa de bine ceea ce facea. Chiar ma simteam bine si fericita. Las sunetele sa iasa afara , dar inca cu ceva ezitare, tot mi se pare ca era pe tonalitate ridicata. Deja am o presimtire c ao sa gaseasca el un mod in care sa ma pedepseasca ca nu le las sa iasa afara cum trebuie. 

Ivan 

Cand doream si eu sa intervin , nu maia vem locul negesar sa interv si sa-o ajut , deoarece se ocupase singrua de ele. Uhuu. Era tare , dar trebuia sa-mi dea si mie o jucarie. 

Alonso 

Ma miscam din ce inc e mai repede si mai adanc in ea. Era organismit dotul la ea. Nu mai pot tine mult asa ca imi dau drumul in ea pentru a doua oara. 

Dan 

Fac ochi mari si nu mia pot sa spun nimic rational pe gura , daor gemete slabe si imi muscam buzele in timp ce el facea aceste lucruri. Nu m-am simtit niciodata asa ceva, chair nu am simtiti. Ma innebunea de-a binelea. Imi place si parca ma incalzea din ce in ce mai mult. 

Maya

In miez de noapte o aud pe Maria cum tipa ca din gura de sarpe, iar singurlul lucru care il fac este sa ma trezesc si sa dau iama peste camera fratelul meu , sa-l iau si sa ma teleportez in camera ei impreuna cu el. Cum ajungem acolo o gasim totata transpirata si incolacita intr-un colt al camerei leganandu-se din fata in spate. Se aflase in ceea mai intuncata partea a camerei . 

Ridic mainile in aer si ma duc usor spre ea si incerc sa cant un cnatec de leagan care stiam ca il cunaoste si il stie. Mereu ma foloseam de cantecul acesta cand avea cosmaruri cand era mica , iar acuma vad ca au aparut iar , mai ales dupa ce si-a reintalnit sora. Ma las in vine si ii soptesc suav numele ei si cine sunt eu. Cand aude de mine sare de acolo si vine in bratele mele si incepe sa planga si mai tare si tremura in bratele mele. Ii fac semn lui Adam sa vina la mine si sa-o ia in brate. 

O ridica usor si se face ca un ghem in bratele lui si o pune usor pe pat. Eu ma duc langa ea si o trag in bratele mele si o strnag usor, o sarut pe frunte si o legan usor. Cand totul se mai linistete in cmaera credeam ca totul e gata si putem sa-o culcam pe Maria , usa este trnatita la podea si in dreptul usi se zaresc cicni capete cu armele si puterile indreptate spre noi. Erau toti inarmati pana in cat. Maria deja incepuse sa se linisteasca si eu imi duc privirea la ea si incerc sa-i sterg lacrimile de pe fata ei cu maneca de la bluza. O leganam mereu sa-o adorm. 

- Mai bine va-ti calma! Nu ii facem nimic rau . Ii aud pe Adam cun se pune in fata patului si icnearca sa le tina frunte la toti.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyThu Jan 30, 2020 11:42 am

Zaraki:
Tot simteam ca se retinea din a scoate sunetele asa cum simtea ea asa ca am inceput sa maresc iarasi ritmul miscarilor simtind ca nu mai aveam mult pana cand aveam sa ajung la apogeu.

Angel:
Am simtit in scurt timp ceva cald in interior asa ca am putut sa imi dau seama ca si el atinsese orgasmul ceea ce ma bucura caci asta insemna ca se simtise bine sk el.

Len:
Continui sa ii ofer atentie gaurici lui si chiar mi-am introdus un deget inauntrul lui.

Mindy:
- Bun, momentan asta e rezolvat. O sa fie o saptamana lunga pana cand o sa vina transportoarele.

Kaname:
Dormeam asa de bine pana sa vina Arch sa ma trezeasca sa imi spuna ca e nevoie sa merg in camera Mariei ca e ceva inneregula cu ea.
Zis si facut, nici nu m-am mai imbracat fiind doar in chiloti si un tricou de-al vreunuia din baieti pe mine, dar oricum tinuta nu era importanta aici. L-am urmat pe Arch pana la camera surori mele cascand de zor. Cred ca si parul imi statea in 10 mii de directik de zici ca am bagat degetele in priza.
Ajunsa acolo am observat un tip si o tipa cu parul alb in camera Mariei, iar fata o tinea strans in brate. Din ce puteam sa imi dau seama nu era in nici un pericol desi sigur avusese vreun cosmar sau ceva de genul.
- Jos armele ca nu sunt inamici. Sunt prietenii ei. Le spun gardienilor trecand pe langa ei si impingand cu un deget in jos sabia lui Itsuki.
Ducandu-ma langa sora mea m-am lasat in genunchi si am mangaiato usor pe cap.
- Ce sa întâmplat?

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyThu Jan 30, 2020 11:53 am

Anita 

Imi dau drumul la gura bine de data aceasta asa ca nu ma mia puteam ascunde, dar simteam o caldura care se apropria din ce in ce mai repede si dintr-o data simt cum ma loveste valul acesta si imi arcuiesc spatele instantaneu . 

Alonso 

O sarut usor pe furnte si cad lat langa aceasta, apoi o trag in bratele mele. 

Ivan 

- Mie imi spui? O sa ne descurcam noi cumva. 

Dan 

Incep  sa gem din ce in ce mai tare , dar nici sa ma auda lumea. 

Maya

Ii zmabesc bland surori acesteia. 
- Iar a avut un cosmar. De ceva timp au inceput sa-i revina cosmarurile si o tin treaza pana apar eu langa ea si le iau cu gheara. Spun trista si ridic mana in aer si o las sa cada transformarea doar de la cot in jos si apare o gheara de pisica umana. Nu era nevoie sa redevin Bastet ca sa pot sa-i iau cosmarurile. Imi duc gheara in fata si trec usor pe fata ei si scot din ea acele imagini terifiante . LE strang odata in mana si dispar. 
- Acelea erau visele ei. E acelas comar care se repeta mereu. 

Adam 

MA uit la satena si cand se duce spre sora mea si Maria fac ochii mari , dar ranjesc si imi dau capul intr-o parte sa-i urmaresc funduletul obraznic. Vedeam deja o pereche de chilotei care ieseau de sub tricou. Uuu. Sexy tipa.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyThu Jan 30, 2020 1:42 pm

Zaraki:
Simt cum si eu ajung la momentul ejacularii asa ca ies din ea si imi dau drumul pe abdomenul acesteia apoi ma asez langa ea gafaind.
- O sa avem nevoie de un dus.

Angel:
Respiram greoi datorita intensitati momentului dar tot am reusit sa ii spun cateva cuvinte
- Wow... Nu ma asteptam... Sa fie... Asa bine...

Mindy:
- Asta asa e. Acum ce anume am pitea sa mai facem?

Len:
Treptat am adaugat si al doilea deget incepand sa il misc.
- Este inca alunecos datorita lotiunii de ai folosito inainte.

Kaname:
- Ce fel de cosmaruri are? Si Sarah obisnuia sa aiba cosmaruri, dar erau legate de pierderea persoanelor dragi.
O mangai in continuare usor pe par pe surioara mea, dar simteam ca eram urmarita de cineva asa ca imi intorc privirea surprinzandu-l pe tipu cu par alb cum ma cerceta.
- Ce te uiti de parca ai vedea extraterestri?
Intr-o oarecare masura eram extraterestra caci nu ma mascusem pe aceasta planeta, dar mama a fost de aici.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyThu Jan 30, 2020 5:05 pm

Anita

Dau doar aprobator din cap.
- A. A. A. A fost intens. Si placut. Spun i cer cand sa-mi recapătă respirație normală.

Alonso

- Poti... Sa-o... Mai. Spui odata. Spun respirand greu si tinandu-ma cu mana de frunte. Eram terminat.

Dan
gem usor si imi cobor mana spre bărbați a lui si o apuc usor.
- Da?? Spun usor si gem in acelas timp.

Maya

Ma bufneste rasul si dau negativ din cap.
- Cu o creatură hisoasa care vine mereu dupa ea si mereu incearca sa-o omoare.

Adam
- Nu pot sa ma abtin
Ai fundul sexy?!

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyThu Jan 30, 2020 9:29 pm

Zaraki:
- Da! A fost grozav de bine!
Spun intorcandu-ma cu fata spre ea si o sarut pe frunte apoi pe buze.

Angel:
Inca nu imi recapatasem respiratia, dar la fel era si el, insa acum eram napadita de nesiguranta caci nu stiam daca va mai fi ceva intre noi sau o,, data viitoare" dupa ce voi parasi incaperea si drumurile noastre se vor separa.

Len:
- Da. Uite, deja am 3 degete inauntru si nu pare sa fie o problema. Spun continuand sa imi misc degetele in interiorul luim mai trebuia sa mai adaug unul ca sa ma asogur ca era destul de pregatit sa ma primeasca inauntru.

Kaname:
- Asa si? Ce, te pomeni ca nu ai mai vazit funduri in chiloti pana acum? Dute la piscina sau la mare si o sa vezi destule.
Dandu-mi ochii peste cap imi intorc privirea spre Maria si fata care o tinea in brate.
- Of! Si nu ai idee ce e cu monstrul ala? Apropo misto gheara! Ah, eu sunt Kaname, imi pare bine.
Ii spun zambindu-i fetei ce o tinea inca in imbratisarea ei pe blonda.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyFri Jan 31, 2020 9:16 am

Anita 

Rosesc usor si dau aprobator din cap. Ma ridic in fund usor si gem usor. Ma durea putin jos cei drept, dar ma mangai usor pe burta sa mai imi treaca. Eram cam lipicioasa , dar asta era. 
- Haide la dus. Eu una sunt lipicioasa, nu stiu de tine. Spun chicotind larg si ma ridic din pat

Alonso 

Ma intrc catre ea si o trag in bratele mele si o sarut pe frunte apoi pe buze. Era as ade adorabila, chair incep sa am atractie fata de ea si nu doream sa-o mai las sa plece de lang amine. 

Dan 

Fra sa vreau incep sa gem incontrolat si ma cutremur la ceea ce faea el. Usor , usor dac anu termina , eu o sa ma eliberez cat de curand intr-un orgasm. 

Maya

Ma abtineam cu greu sa nu rad de Adam. Aveam un frate care nu putea sa se abtina a spune ceea ce gandeste, mia ales de cand a revenit in forma de om. Ma intorc cu privirea la fata care mi se prezentase ca numele de Kaname. 
- Maya, imi pare rau. Si fustangiul care se uita dupa fundul tau este , fratele meu Adam. Imi cer scuze in locul lui pentru purtarea acestuia. Uneori se poarta ca un " animal" si merci. LEgat de gheara mea. Spun razand si o mangai usor pe Maria. 
- Bine , bine , ca sunt eu animal. Cine vorbea domnisoara pisica. Il aud pe fratele meu cum se plange. 
- Tusi , Unchiule? Ce este cu galagia asta? Si ce sunt cu oameni acestia in camera nanei ?   
Aud vocea unui copil si ma uit in tocul usi si o vad pe micuta noastra , Melody , cum statea in tocu usi , frecandu-se la ochii , cascand usor si strangandu-si iepurasu din plus  la piept si se uita intrebatoare prin camera. 
Ma uit la Adam si acesta o priveste cu blandete si iubire. Merge spre ea si da sa-o ia in brate , dar ii trage in nas cu iepurasul si vine spre patul MAriei si se urca in el si merge de a busilea pana la ea si o mangaie pe capusor. 
Era asa de draguta cand facea sta. Ghemetocul nostru mic. Dar ma intreb unde era mama ei ? IAr a plecat fara stirea ei?

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyFri Jan 31, 2020 12:25 pm

Zaraki:
- Si eu sunt transpirat!
Spunand asta ma ridic din pat si o iau si pea ea in brate si ma indrept spre ceea ce credeam eu ca era baia.

Angel:
Il provesc lung dupa sarutul ce tocmai mi-l oferise neindraznind sa zic vreun cuvant si sa distrug momentul asta ce era pur si simplu perfect.

Len:
Simteam ca nu mai rezist asa ca il pun pe pat si ma asez peste el, dar de data asta in poziția in care erectiile noastre erau presate una de cealalta intre trupurile noastre, iar eu il puteam privi direct in ochii.
- Imi permiti?

Kaname:
Zambesc atunci cand o vad pe micuta cum se apropie si o mangaie pe Maria. Era adorabila.
- Eh, nu iti face griji! Sunt obisnuita sa aud astfel de remarci si nu au nici un efect asupra mea.
- Ahem... Băiețași!
O aud pe Adelaida spunand si chicotind usor facand sigur remarca la mine ca nu avusesem nici un iubit pana la varsta asta si, cumva, niciunul nu era atras de mine mai ales dupa ce descoperea ca lersonalitatea mea e una baieteasca si chiar aveam dificultati in a ma comporta ca o printesa sau femeie macar.
Ma intorc cu privirea spre rozalie si ma stramb la ea primind o strambatura inapoi de la ea.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyFri Jan 31, 2020 12:48 pm

Anita
Chitai usor cand ma ia prin surprindere, dar ma agat imediat de gatul luk si incep sa rad. Era asa de dragut. Imi ascund fata in scobitura gatului lui.

Alonso
Ma ridic usor si o prind in brate si ii ranjesc.
- Ce zici de o baita? Nu crezi ca near prinde bine?

Dan

Rosesc usor si dau aprobator din cap. Aveam nevoie de el, sau macar de ceva sa fie înfipt in mine ca sa pot avea un orgasm.

Maya

Cand o aud incep sa rad.
- Mai bine ne-am cara. Nu de alta dar trebuie sa doarma linistita. Toate aceste cosmaruri plus si aparitia voastra a dat-o total peste cap. Spun bland si o pun cu cpaulpe perna si o iau imediat pe Melody de acolo.

Adam

I cep sa rad si ma duc la bruneta si o iau in brate stil mireasa.
- Bine tomboy, mai bine am pleca din camera asta si sa-o lasam sa doarma, bine?

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyFri Jan 31, 2020 1:37 pm

Zaraki:
Se pare ca nimerisem bine caco ajunsesem in baie asa ca ma apropii de cabina de dus si o las pe picioarele ei desi nu voiam sa fac asta pentru ca era atat de dulce cum mi se cuibarea in brate.

Angel:
Simt cum obrajii imi iau foc si nu reusesc decat sa dau aprobator din cap. Totul era prea frumos ca sa fie adevarat.

Len:
Avand aprobarea lui i-am departat picioarele si m-am pozitionat la intrarea in trupul lui impingamdu-ma usor inainte.
- Esti stramt! Ah! Ce bine se simte!

Kaname:
- Stiu cum se simte. Si eu am fost total data peste cap cand am realizat ca am puteri si cand ei doi m-au gasit. Pana sa imi redea fratemeo memoria inapoi am fost o epava.
Am vrut sa ma ridic din pat, dar tipul ala s-a gasit sa ma ia in brate. Imi venea sa ii dau una in bot, dar as fi facut mult prea mult zgomot si as fi trezito pe Maria asa ca m-am abtinut si m-am rezumat la a-mi incrucisa bratele si a ma incrunta.
Cand am iesit din camera am indraznit sa vorbesc.
- Tu sti ca am o pereche de picioarele perfect functionale si nu imi e deloc jena sa le folosesc, nu?

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyFri Jan 31, 2020 1:56 pm

Anita

- Intru eu prima? Sau facem amandoi? Spun timida si ma uit la el rosind usor.

Alonso

Ranjesc multumit si ma teleportez cu ea in brate, direct in camera mea.
- Te duci tu prima? Sau face ma amândoi?

Dan

Casc ochii mari si il strang de brat si gem usor. Era mare si ma durea. Nu mai stiam ce sa spun sau sa Procedez. Ar fii primul pentru mine.
- Sti... Esti primul... Spun rosind.

Adam

Ranjesc multumit.
- Stiu papusa. Stiu, dar iti statea bine in bratele mele. Spun ranjind

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyFri Jan 31, 2020 2:15 pm

Zaraki:
- Facem amamdoi.
Ii zambesc si o sarut ușor pe buze apoi dau drumul la apa si o setez sa nu fie lrea fierbinte.

Angel:
- Cred ca... Impreuna va fi... Mai repede.
Reusesc sa spun balbaindu-ma usor.

Len:
Ii zambesc si, dupa ce imi trec mana prin par, ii prind barbia cu doua degete si imi apropii chipul de al lui.
- Mi-am dat seama asa ca relaxează-te, la inceput asa e.

Kaname:
- Ha! Ha! Ce sa spun! Ti-ai facit damblaua asa ca acum lasama jos! Ii spun fiind in continuare incruntata si cu mainile incrucisate la piept.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyFri Jan 31, 2020 2:21 pm

Anita
Rosesc si zambesc larg. Ma bag sub jetul de apa si ma spal usor pe fata.

Alonso
Ranjesc si intru cu ea in baie.

Dan
Rosesc usor si incerc sa ma relaxez si sa-l las sa faca ce doreste.

Adam

O las jos dar nj inainte sa-o sarut pe buze usor. Speram doar sa nu ma loveasca iar.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyFri Jan 31, 2020 2:31 pm

Zaraki:
Intru si eu sub dus si las apa calda sa imi incalzeasca trupul.

Angel:
Nu stiam ce sa fac asa ca pir si simplu il las pe el sa ma indrume.

Len:
Cand reusesc sa intru cu totul in el raman nemiscat o vreme pentru a-l lasa sa se obisnuiasca cu senzatia asta, pana la urma eram mai mare ca vibratorul de il folosise inainte.

Kaname:
Puteam sa simt cum o vena de la tampla mi se umple, iar in secunda doi mi-am strans mana in pumn si l-am lovit puternic in abdomen pe Adam.
- Nu imi aduc aminte sa iti fi permis sa faci asa ceva.
Incercam totusi sa ma abtin sa nu il iai la bataie aici, as fi facut o zarva groaznica, pana la urma ala fusese primul meu sarut. Hide presimtise si el ca sunt pe punctul de a exploda de nervi asa ca ma pronse cu mainile de umeri fortandu-ma sa imi retin tendinta de ai da un pumn in moaca.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyFri Jan 31, 2020 3:29 pm

Dan
Incercam sa ma obisnuiesc cu mărimea lui. Era ciudat, dar tot odata placut. se simtea asa de cald. Imi placea.
Dupa o perioada incep sa-l mangai pe brate.
- Poti sa te misti.

Adam
Ma retrag cu cateva deci de inainte sa ma loveasca si ma dau inapoi.
- oh.. Am inteles. Imi pare rau papusica. Nu am vrut. Spun bland si ma retrag mai in spate. Poate nu ma lovise direct cu pumnul, dar un val de. Energie tot il trimisese spre mine si ma cam durea cei drept.

Maya

Dau negativ din cap si ma duc spre el si il urechez bine.
- fii cuminte. Nu te purta ca un copil tembel, nu sa spun altceva. Spun oftand.
- Imi cer scuze pentru purtare a lui. Spun bland si ma uit la fiecare in parte. Dar privirea imi cade pe un saten care sta mai retras, dar era mereu pe. Faza
Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyFri Jan 31, 2020 3:44 pm

Len:
Zambesc usor si, impins de impuls, imi presez buzele de ale lui initiind un sarut pasional in timp ce incep sa ma mosc usor. Era foarte stramt.

Kaname:
Ii fac semn lui Hide sa isi ia mainile ca nu o sa fac nici o prostie, dar imediat ce isi ia el mainile de pe mine, picioarele imi sunt inconjurate de o chestie solzoasa si m-am trezit suspendata de picioare in aer si dusa in fata nimanui altuia decat a lui Guy care era la bustul gol. Fiind in pozitia asta mi-am pus mainile pe piept oprind tricoul din a cadea caci eu nu eram prietena cu sutienele si era evident ca tricoul asta nu era al meu si era foarte larg.
- Tu ce pizda măti mai vrei? Il intreb fiind deja la culme de nervoasa.
- Sa imi returnezi ce ai furat!
- Ha! Nu stiu despre ce vorbesti! Ii raspund taios satenului ce continua sa ma tina cu caphl in jos. Apoi el imi indica cu un deget spre tricou.
- Tricoul asta e al meu!
- Si de unde dracu voiai sa stiu eu asta? L-am gasit uitat pe pat in camera unde am dormit! Scrieți numele pe el data viitoare!

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyFri Jan 31, 2020 3:54 pm

Dan

Fara da vreau sau ppate asta a fost dorinta mea am inceput sa gem de placere. Se simtea asa de bine.
- Ah. Mhmm....

Adam

Ma abtineam cu greu sa rad si imi miscam mereu buza. Dar ma uit automat la Maya asa ca oftez lung.
- Bine... Mai bine ne-am grabi la camere noastre.

Maya

Aud ce spun amandoi si i ghit in sec si imi ascund d fata de ei si imi bag nasucul in scobitura gatului nepoatei mele care intre timp adormise in bratele mele.
Ni stiam ce sa mai spun. Vroiam doar sa plec mai repede de aici. Cei doi eram cum intimitate, cel mai probabil erau un cuplu sau asa ceva. Imi atrasase atentie mult săteni, dar imi dispare imediat fluturi aceea in stomac. Cel mai probabil daca mar vedea Hatore acuma si-ar bateau joc de mi e ca incep sa ma indrogostesc de un reptilian.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyFri Jan 31, 2020 4:09 pm

Len:
Cand aud ca incepe sa geama de placere incep sa maresc ritmul si incep sa il sarut si sa il misc de gat. Il puteam simtii cum se strange in jurul meu si asta ma facea sa nu mai rezist mult
- Ah! Esti prea bun!

Kaname:
Il vad cum se incrunta la mine si apoi imi da drumul deodata ajungand sa dau cu capul prima data de podea apoi cu spatele.
- Asa te comporti tu cu femeile, bruto! Nu e de mirare ca nu ai o iubita pana acum!
Tip eu la acesta ridicandu-ma in fund si masandu-mi capul unde facusem cunostinta cu podeaua.
- Daca as fi avit de-a face cu vreo femeie poate as fi fost mai bland, dar tu numai femeie nu esti. Zi mersi ca nu imi iau tricoul inapoi. Pana la urma frateto e singuru barbat care se poarta frumos cu tine. Restul te menajeaza doar pentru ca stiu ca esti printesa.
Deja simteam ca imi ies aburi pe nari si pe urechi la cati nervi imi facea si, nerezistand, imi folosesc abilitatea de telechinezie si il intorc cu picioarele in sus si ii dau drumu sa cada in cap asa cum a facut si el cu mine, dar el isi pune mainile la podea si se arunca singur direct in picioare, incercarea mea esuand.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyFri Jan 31, 2020 6:40 pm

Dan
Incep sa gem de placerw din ce ince mai bine. Ma simteam asa de bine. Incep sa gem din ce in ce mai repede si mai adanc. Il prind de brat si il mamgai usor.
- Mai adanc mai repede. Te rog! Spun gemand repede.

Adam

N mai spun nimic doar mereu o ascultam cu mare atenție. Si mereu ma uitam la Maya. Se pare ca prinsese sentimentw pentru tip. Acum nu puteam. Decat sa ma concentrez pe ea. Chiar daca era sora mea mai mare uneori, mai ales in iubire, se comporta ca o timidă si o persoana retrasa. Dexi o am in prin plan pe ea
Si din cate se vede o atrage domnul serpila mult. O cad cum se. Retrage cu meldoy si pleaca cu coada intre picioare.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 EmptyFri Jan 31, 2020 9:34 pm

Len:
Nu puteam sa nu ii ascult cuvintele asa ca fac exact asa cum mi se spune.
Nu mai rezist insa prea mult timp si, iesind din el, prind ambele madulare intre maini si le frec pana cand amandoi ne dam drumul pe abdomenul lui.
- A fost grozav!
Spun respirand greoi si dandu-ma jos de pe el.
Imbracandu-ma, mi-am permis sa imi inchid ochii cat timp el s-a curatat si s-a imbracat.

Kaname:
Ridicandu-ma in picioare imi strang mainile in pumni si dau o data cu putere cu piciorul de podea, iar apoi totul devine alb si urmatorul lucru pe care il vad e pamantul care se aproprie cu repeziciune si nu eram singura care era in situatia de a fi la sute de metri deasupra pamantului fiind in cadere libera.

Love, not hate

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 15 Empty

Back to top Go down

Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]
Back to top 
Page 15 of 33Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 33  Next