Majestic Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

majestic world of royalty

HomePortalSearchRegisterLog in
Latest topics
» interviu Nina
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyFri Oct 25, 2024 9:47 am by dominic

» Condica de prezenta
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Oct 24, 2024 11:24 am by Hazbin

» Intreaba-ma.
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyFri Sep 27, 2024 1:01 pm by Nina

» O căprioară năzdrăvană (with Jax)
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyFri Sep 20, 2024 2:49 pm by Hazbin

» Berbec
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptySun Sep 15, 2024 11:59 am by MagicBot

» Taur
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Gemeni
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Rac

» Leu

Top posting users this month
No user
View
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 Percent_0

Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]

Go down 
4 posters
Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33  Next
AuthorMessage
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

×Rubin : 1286
×Smarald : 1320
×Reputatie : 2
×Varsta : 30
×Localizare : Giurgiu
×Stare de spirit : O nebună la orizont

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 Empty
PostSubject: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptySun Jan 21, 2018 10:51 pm

First topic message reminder :

Derek: Ce putea sa fie mai frumos , mai simplu decat o mica vanatoare de sange la miezul nopti. Oameni seara, la plimbare perfect pentru mine, pentru un vampir insetat de sange cum sunt eu.

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 VREkqu3

Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my 
I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my 
Looking for something right 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
I want something stronger (I want it) 
(워워워워워) 
Than a moment, than a moment, luv 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 
For a boy with, for a boy with luv 

Last edited by Casydy on Sun Jan 19, 2020 8:27 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://animeworldred.forumgratuit.ro/forum

AuthorMessage
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

×Rubin : 446
×Smarald : 452
×Reputatie : 0
×Varsta : 29
×Localizare : ^_^ We Love ^_^

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Feb 13, 2020 12:12 pm

Sarah
Incep sa gem tot mai tare, strangand cearceaful in maini tot mai mult. Ma innebunea de-a binelea.

Zaraki:
Eram sigur ca la infirmierie o sa o gasesc asa ca acolo m-am dus direct si, de indata ce am vazut-o, m-am dus la ea si am imbratisat-o.
- Intr-un final pot sa te vad. Incep sa cred ca sunt mai mult un sclav decat un prieten pentru ei.
Spun pe un ton de copil bosumflat punandu-mi fruntea pe umarul ei, apoi ma uit la blonda de pe pat.
- Ce ai patit de esti aici, Maria?
Acum imi puteam da seama care e Maria si carene Sarah caci Maria avea parul lung, iar Sarah scurt.

Kashim:
Nevrand sa ma duc in camera inca, am mers in curtea castelului unde am auzir o multime de rasete de copii si, curios fiind din fire, m-am dus sa vad si eu cene asa amizant.
Ajuns acolo am ramas rasmat de trunchiul unui copac si am privit spectacolul oferit de cele doua.

Kaname:
Realizand ca momentan nu am nimic de facut si nici nu stiam pe unde umbla el ca sa evit zona, am decis sa ma intorc in camera mea pentru a face un dus si a ma schimba de haine.
Nu imi placea sa stau degeaba, mai ales acum, caci de fiecare data cand aveam putin timp liber, mintea imi fugea la el si la faptul ca il sarutasem cand era inca adormit atunci când am venit la castel.
Aducandu-mi aminte iarasi de asta am simtit ca obrajii imi ia foc asa ca, ajunsa la camera mea, am deschis usa si am intrat inauntru.

Hide
Camera Elinei era una dintre cele al carei balcon dadea spre curtea castelului unde doua vrajitoare faceau spectacol pentru copii, iar eu le priveam de sus, din balcon, asteptand ca bruneta sa isi termine dusul.
Relatia astande era intre noi era deja de cativa ani. La inceput fusese doar un mod de a ne inneca amarul datorat dragostei noastre neimpartasite fata de stapanii nostri, dar, in timp, sentimentele pe care eu le aveam pentru Sarah, iar Elina le avea pentru Jamie, au disparut, insa relatia de prieteni cu benefici a continuat. Cred ca pur si simplu devenisem comozo unul cu celalalt si, avand aceasi meserie, ne intelegeam. Plus ca niciunul dintre noi nu a gasit o alta iubire spre care sa ne indreptam.
- Se pricep!
Mantrezesc cu Elina langa mine, fiind doar intr-un halat de baie si parul fiindu-i inca ud.
- Da. Sinpar sa se distreze de minune.
Completez eu continuand sa ma uit la cele doua ce erau in centrul atentiei.

Love, not hate

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 98878210
Back to top Go down
http://rpganimeromania.forumgratuit.ro
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Feb 13, 2020 12:29 pm

Derek
Ma misc in ea din ce in ce mai mult, mai adanc, mai repede. se simtea prea bien totul.

Ana
Imi incacesc bratele dupa gatul lui il imbratisez strans.
- Nu fii asa. Aveau nevoie de tine sa le ajuti. Spun chicotind usor si ma joc cu mana in parul lui.

Elena
Ma uitam la sora mea cum distra copiii si Chicotesc si eu odata cu ei si ma dau mai intr-o parte de apa si incep sa formez mici tornade de foc si ridic mainile in aer si o mica tornadă se formează in jurul Enyei si aceasta de preface rănită si cade intr-un picior dar se ridica afara din tornadă afara cu ajutorul apei.
Acest lucru ma face sa intensifică tot mai mult puterea focului care o destin si o inchid intr-o cusca de foc si aceasta cade jos pe pamant botoasa cu mainile in san si ma priveste cum licar de amuzament.
- Hei. Nu-i corect. Las-o pe Enya sa folosească apa. Spune o voce de copil si ma intorc cu fata spre cea care a spus si imi dau seama ca asta era Melody a noastra. Avea si ea o fata amuzanta si chicotea.
Ridic din umeri si plsnesc din degete si o las fara cusca de foc.

Enya
Incep sa rad si eu si aplaud copii fericita.
- Bravo dragilor. Multumesc ca ma-ti scăpat de sora mea malefica. Spun chicotind si ridic mana intr-o parte, era partea unde era lacului si ridic un val de apa sus si il indrept spre sora mea si o ud toata din cap pana in picioare si deja incep sa rad cu ceilalti copiii cand hainele ei erau lipite de corp si incepuse sa dardaie din toate partile. Daca stau bine sa gandesc, ea purta niste haine prin care se vedea totul. Auci! Nu am procedat bine.
- Cat te urăsc. Spune aceasta supraranin gluma.

Adam
Cum o vad ca intra in camera intru dupa ea, apoi inchid usa dupa mine si invart cheia din gala de doua ori apoi ma duc dupa ea.
- Buna scumpete!
Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Feb 13, 2020 1:03 pm

Sarah
Incep sa ii strig numele gemand tot mai tare. Eranprea bun si ma facea sa ma simt ca plutind pe nori.

Zaraki:
- Stiu, dar chiar nu am avut deloc timp liber.
Spun pe acelasi ton si o sarut pe frunte mangaind-o apoi pe obraz zambindu-i.
- Tu te-ai facut mai frumoasa de cand te-am văzut ultima oara

Elina:
Privind spre cele doua zambesc si incep sa le aplaud. Chiar ma bucuram sa vad atata lume la castel si sa aud atatea râsete mai ales de copii.
- Au!
Spun cand Hide ma musca de gat si o mana si-o strecoara prin halat prinzandu-mi un san in mana.
- Doar nu ai de gand sa o facem aici?
Il intreb cand acesta isi slabeste stransoarea realizand ca folosea lrea multa forta.
- De ce nu? Oricum ei sunt atenti la spectacol.

Kaname:
Raman blocata in loc si nu indraznesc sa ma intorc recunoscandu-i imediat vocea. Era Adam.
- Ce vrei?
Intreb repede fara sa ma intorc spre el neindraznind sa il privesc pentru ca si asa inima imi batea foarte repede.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Feb 13, 2020 2:07 pm

Derek
Ma misc tot mai repede in ea si ii gem numele printre gemetele.

Ana
Rosesc usor si il privesc vesela.
- Nu cred. Spun chicotind.
- Oh, mai lasti-o mai moale. Luativa o camera daca vreti sa vi o trgeti. Cand aud ce spune Maria mai ca imi vine sa ma ascund in pieptul lui din cauza roselei. Era jenant.

Enya
Incep sa Chicotesc usor si un val de apa pleaca spre altcineva si ma intorc automat. Cand il vad pe Kashim rosesc toata si fug spre el si incerc sa-l sterg cu ce apuc.
- Scuze, scuze. Nu am vrut. Spun roaind sj panicata dar aud rasetele copiilor si kai tare si eu ma jenez si mai mult.

Elena
Ma bufneste rasul si incerc sa ma usuc repede si imi indrept privirea sus si zambesc usor, dar imi inchid ochii pentru ca soarele sa ju imi stricte privirea pentru cateva secunde. Cand simt ca hainele sunt uscate din cauza calduri soarelui imi deschid ochi si ma uit spre castel. Raman stână de piatra cand vad cum cuplu cum is fac de cap pe balcon. Uhm. Ei nu au putin respect?

Adam
O prind pe la spate si o trag in bratele mele in timp ce imi lipesc pieptul de spatele ei si o sarut usor pe gat.
- De ce ma ocoleste?

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Feb 13, 2020 2:23 pm

Sarah
Imi infig ambele maini in parul lui si imi lipesc buzele de ale lui incepand sa il sarut cu pofta.

Zaraki:
Scot lomna catre Maria copilareste.
- Stai calma ca nu sunt genu caruia sa ii placa spectatori.
In acelasi timp ce vorbeam incep sa o mangai pe Ana pe par cat timp ea isi ascundea fata de restul.

Kashim:
Din senin ma trezesc lovit de un val de apa si apoi cu Enya langa mine incercand sa ma stearga.
Nu ma pot abtine sa nu izbucnesc in ras cand vad cam cat de disperata era si rosie totodata.
- Nu iti face atatea griji. Ne cald afara si nu o sa mor de la atata apa.

Kaname:
Cand il simt lipit de mine parca mi se moaie picioarele. Din noaltea aceea in care am dormit langa el nu i-am mai simtit caldura, iar acum ca o simteam din noi stiind si ce simt pentru el parca inima voia sa o ia la fuga iesindu-mi din piept.
- Ti se pare, am fost doar ocupata!
Reusesc cumva sa oo raspund fara sa ma balbai.

Hide:
Nu ma deranja sexul in aer liber, si nunera ca si cum ar fi fost prima oara cand o facusem afara asa ca i-am dat laoparte halatul si, fiind deja erect, am patrunso pe la spate facand-o sa se razme cu mainile de balustrada balconului.
Uitandu-ma in jos se pare ca fusesem observati de una dintre cele doua vrajitoare si, cum ochii ni s-au intalnit, am zbit continuand ceea ce incepusem. Sa vedem, ce va face micuta vrajitoare?

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Feb 13, 2020 2:55 pm

Ana
Imi ridic privirea spre ochii lui.
- Eu am terminat treaba aici. Mergem? Spun balbaind.

Enya
- Dar e totul asa de jenant. Spun rosind si fastacjndh-ma pe langa el.
Am exagerat cu atata apa. Trebuia sa o las mai moale.

Elena
Cand il vad ca se uita direct la mine si mai ales ca se putea vedea ceea ce fac ei acolo ma inrosesc toata la fata si las privirea jos. De ce eram mereu inconjurat a de cupluri si mai ales ca sora mea i se aprinse se calcaile de cwl care il udase. Macar a pus ochi pe cineva si el la fel pe ea.
Chiar daca eram vrajitoarea focului, asta nu ma faceano femeie focoasa, ca sa spun asa. eram genul mai mult timida fascatita si uneori jenanta, asa cum sunt acum cand ma uitasem la cei doi cum faceau sex pe balcon. Ma mai uit usor cu coada ochiului si tot eram rosie la fata.

Adam
Continui sa-o sarut pe gat si sa-o lipesc si mai mult de mine.
- Oare? Doar asta? Nu te cred scumpo.
Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Feb 13, 2020 3:21 pm

Zaraki:
- Desigur iubire!
Spun si nu ma mai abtin si o sarut pe buze inainte de a o lua de mana si a pleca din incapere facandu-i cu mana Mariei

Kashim:
- Nu te mai agita atat. Ii spun zambindu-i si o mamgai usornpe un obraz, dar imi retrag repede mana cand realizez ce fac.

Hide:
Pe tot parcursul partidei fata aceea nu plecase din acelasi punct si deseori se uita cu coada ochiului la noi. Stiam asta caci ma uitam numai la ea.
Dupa ce mi-am dat drumul, mi-am tras pantalonii, doar pe aceștia avandui pe mine, si am plecat lasand-o pe Elina sa-si revina.

Kaname:
- Nu-mi pasa ce crezi!
Incercam sa fac pe dura, dar nu stiam cat o sa mai reziste inima mea asa ca mi-am pus o mana pe fruntea lui incercand sa il opresc din a-mi saruta gatul.
- Te rog sa iesi! Sunt obosita si tot ce vreau e sa fac un dus si sa dorm puțin.
Desigur ca minteam, nuberam obosita si nu aveam cum sa dorm.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Feb 13, 2020 3:30 pm

Ana
Imi duc si eu mana libera pe bratul lui si stau asa pana ajungem in camera nostra. Am inceput sa dorm in camera lui decat am devenit un cuplu. Si in camera care imi era distribuit pentru mine nu am mai dat de mult timp, foarte mult as pitea sa spun.

Enya
Rosesc usor so ma uit in ochi lui si zambesc bland.
- Sigur?

Elena
Cand vad ca cei mici plecase deja si Enya era absorbită de el, am hotărât pana la urma sa plec spre camera mea si cumva sa-mi fac un dus rece sa-mi revin. Eram total zdruncinat a de privirea tipului respectiv.
Intru in castel si o iau usor spre holul care ma durea spre camera care era repartizată mie. Eram cu capul in jos si tot imi faceam de lucru cu geanta care o aveam la mine si di tr-o data aud o galagie asa ca imi ridic privirea sa vad ce se intampla.
Cand dau iar de acei ochii care mau zapacit toata dupa masa rosesc rau si imi misc picioarele destul de repede si merg spre camera mea.

Adam
Ranjesc si o prind de mana si o intorc cu fata spre mine si o sarut scurt pe buze.
- Daca vrei doar asta, atunci de ce eati atat de rosie la fata si de ce tremurau incotrolat in bratele mele?

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Feb 13, 2020 8:57 pm

Zaraki
Cum intram in camera cum o trag in bratele mele si imi pun chipul la baza gatului ei adulmecand-o.
- Mi-a fost asa de dor de tine!

Kaname:
Efectiv simteam ca o sa imi zboare capul ca o racheta la cat de cald il simteam, iar acum, privindu-i chipul, parca mi se innodase limba dar trebuia sa ma adun.
- Te rog sa pleci!
Reusesc sa imi adun curajul si il imping spre use caci inca nunstiam cum sa ma comport in preajma lui si nu aveam habarndaca si el simte la fel pentru minensau sunt doar interesanta pentru el.

Hide:
O observ pe cea care ne privisenpe mine si Elina și ma duc direct după ea oprind-o pe hol si prinzand-o intre mine si perete avand mainile pe de-o parte si de alta a capului ei.
- Unde te grabesti asa draguta?

Kashim:
- Sigur! Sunt ok si nu trebuie sante panichezi asa!
Ii zambeam in continuare privind-o cu atentie.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Feb 13, 2020 9:04 pm

Ana
Gem usor si Chicotesc vesel.
- Si mie de tine. Nici numai habar.

Adam
Oftez lumg cand o vad ca ma da afara din camera.
- Bine, dar sa sti ca nu o sa renunti la tine.

Enya
I zambesc bland si ma uit la el timida. Nu mai stiam ce sa spun
Chiar daca el spune a asa tot nu ma simteam in regula.

Elena
Chitai speriata si ma las jos si il ocolesc.
- Eu am plecat. Ma scuzati. Spun panicata si incep sa fug spre camera mea car de pot de repede. Nu ma simteam bine cu el prin preajma mea, mai ales semi gol.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Feb 13, 2020 10:13 pm

Zaraki
Incep sa o sarut pe gat tragando tot mai milt spre mine si o prind de fund strangandu-l in palme.

Kaname:
Am simtit un junghi in piept cand a oftat lung, dar nu stiam ce altceva sa fac. Era pentru prima oara cand eram indragostita de cineva si nu aveam habar cum ar trebuii aa ma comport in preajma lui.
- Nu intelege gresit.... Eu... Doar... Aaaa...
Deja ma blocasem si nu mai puteam sa zoc nimoc coerent incepand sa ma balbai.

Kashim:
- Voiam sa te invit la o plimbare sau ceva de genul, dar cred ca prima oara ar trebuii sa merg sa ma schimb.
Spun ducandu-mi o mana la ceafa si razand usor.

Hide:
Am zambit usor in colt de gura si am urmato. Choar daca ea a fugit eu am intuit in ce directie o lua si i-am taiat calea luand-o pe un alt hol ce era mai scurt ajungand astfel in fata ei.
- De ce fugi asa? Nu te mananc sa sti.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Feb 13, 2020 10:22 pm

Ana
Imi duc mainile in parul lui si imi apropri fata de urechea lui si incep sa-i gem si sa-i strig numele in soapta, suav in urechea lui.

Adam
Imi ridic privirea spre ea si ma uit la aceasta.
- Da? Ce vrei sa spui, scumpa mea. Spun bland spre ea.

Enya
- D. D. Da. De ce nu. Spun bland si vreau sa ma intorc spre Elena sa-l ajute sa se usuce sar dispărute.
Ma încrunt si spun gânditoare.
- Pai.. Vroiam sa-o rog pe sora mea sa te ajute, dar a stulito. Dexi mergem s ate schimbi daca e.

Elena
Cand il vad xa apare iar in fata mea incep sa chitai speriata si pun frână si mai ca pic i. cur din cauza sperieturi, dar ce sa mai zic, chiar am picat in cur. Acum eu stateam jos si ma uitam ca un șoricel speriat la el.
Cum il vad ca imi ranjeste ma ud toata si incep sa rosesc mai rau si xum il vad ca is îndepărtează picioare ma pun in pateu labe si o iau printre picioarele luj de a busilea si o iau spre camera mea asa.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Feb 13, 2020 10:32 pm

Zaraki:
- Daca mai continui sa faci asta, nu o sa ma pot controla! Si asa imi e greu.
Spun muscand-o ușor de gat.

Kashim
- Desigur!
Ii zambesc si o iau de mana conducand-o spre camera mea pentru a ma schimba.

Hide:
Ma intorc vazand ca ea chiar voia cu tot dinadinsul sa ajinga in camera ei. Daca nu ma insel, ea era Elena, iar camera ei era un pic mai incolo de unde eram noi.
Ranjesc cand imi vine o idee si cum ea o luase de-a busilea mi-a fost usor sa o prind din urma si, aplecandu-ma si trecandu-mi mana pe sub ea am luato in sus cu usirinta, exact in pozitia care era, si am mers direct la camera ei intrand inauntru cu ea.
De cum am inchis usa, am trantito pe pat si m-am pus deasupra ei prinzandu-i ambele maini cu o mama de-a mea si imobilozandu-i-le deasupra capului.
- Acum nu mai ai unde sa fugi! Spun rânjind.

Kaname:
- Eu... Eu... Eu...
Nu stiam cum anume sa ii zic si nici nu cred ca eram in stare sa rostesc cuvintele, iar asta ma facea sa imi vina sa plang din cauza emotiilor pe care le aveam simtind cum ochii incep sa ma intepe.
- Nu pot!
Am spus deodata si am fugit direct in baie, trantind usa in urma mea si rasmandu-ma de aceasta simtind cum doua lacrimi imi curg pe obraji. Off! De ce trebuia sa fiu asa de lase!

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Feb 13, 2020 10:39 pm

Ana
- Ah! De ce sa te mai regi? Si eu sunt in aceas oala ca si tine. Te doresc foarte mult. Spun gemand usor si miscandu-ma sub el. .

Enya
Cand ajungem in camera lui rosesc usor si stau lipsită de usa. Nu stiam ce sa dac sau cum sa reactionez.

Elena
Cum ajung in camera si vad ca nu sunt singura incep sa ma panichez mai rau si fara sa vreau cateva lacrimi imi vin in contul ochilor ai inca p sa tremur de spaima.
- Ajutor! Cineva! Sa ma ajute! Vrea sa ma violeze! Săriți! Tip panicata dupa ajutor. Nu puteam sa ma misc de loc. De fiecare data cand ma miscam parca ma miscam in zadar.

Adam
Raman mut si dupa ce imi revin ma duc la baie si bat in usa usor.
-Iubito esti bine? Te-am speriat cu ceva? Spune-mi ca esti bine si daca am facut ceva gresit imi pare rau. Spun trist si imi rezem fruntea de blatul isi.
Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Feb 13, 2020 10:55 pm

Zaraki:
O ridic in sus facand-o sa isi incolaceasca picioarele in jurul meu apoi merg cu ea spre pat unde ma aseznin fund avando pe ea in poala.
- Ma bucir ca nu sunt singurul in situatia asta.
Spun inainte de a incepe sa o sarut.

Kashim:
Ajunsi in camera ii dau drumul la mana si ma duc la dulap de unde imi caut haine pentru a ma schimba si imediat incep sa ma dezbrac in graba pana cand raman doar in boxeri, darnsi aceia erau uzi.
- O sa trebuiasca sa ii schimb si pe astia.
Spun ca pentru mine si imi duc mainile pe elasticul boxerilor ce ii purtam uitând complet ca si ea era in camera cu mine fiind cu gandul doar la faptul ca imi acceptase invitatia.

Hide:
Nu stiu de ce, dar vazand-o speriata si plangand pe mine ma excita si, pentru a o face sa incetezensa mai planga, am sarutato fortat.
- Viol? Ei bine, nu crezi ca ti-ai cam cautato cand te tot uitai in ochii mei mai inainte? Spun trecandu-mi limba pe buze.

Kaname
El inca nu plecase si chiar parea ingrijorat. Ce tot fac? Fac totul sa fie mai rau si mai complicat! Fugind asa nuncred ca rezolvam nimic.
- Ok... E timpul sa ma imbarbatez! Spun ca pentru mine in timp ce imi sterg lacrimile si imi prind fata in palme, pleznindu-ma pe obraji cu ambele maini odata. Apoi ma ridic si ma intorc spre use, dar nu indraznesc sanondeschid, inca, ci doar iminlas fruntea sa atingă usa.
- Adam, asculta, nu cred ca o sa am curajul sa mai spun asta inca odata. Eu... Eu m-am indragostit de tine!
Ultima parte aproape ca am tipato incercand sa onzic cat mai repede posibil simtind cum inima vrea sa imi bubuie.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Feb 13, 2020 11:07 pm

Ana
Chicotesc si incep sa ma misc in poala lui in cercuri si il prind de tricou sj incerc sa-l dau jos.
- Haide mai repede iubire. Te vreau!

Enya
Cand ii vad fundul sexy si gol mai ca imi vine sa tip, dar eu fac următorul fest socat chiar si pentru mine. Ma furisez in spatele lui si imi duc mainile in fata si il prind de fese si le stwnag usor.

Elena
Casc ochii mari si incerc sa ma folosesc de foc sa pot sa scap, dar se pare ca ju il clintesc de loc din locul unde statea.
- Eu. Eu. Eu. Nu am vrut. Chiar nu am vrut. Spun balbaindu--ma si ma uit in ochii lui cu teama.

Adam

Cand aud eram total socat dar zambesc larg si imi apropri fata mai mult de usa.
- De aceea ai reactionat asa, iubito? Si eu sunt in aceas problema ca si tine. Si eu sunt i dragostit de tine. Nici nu ai habar cat. Dar cum tu fugi de mine mia fost teama ca sunt prea insistent si nu te atrag de niciun fel. Spun trist in timp ce mangai usa.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyThu Feb 13, 2020 11:17 pm

Zaraki
Imi ridic mainile in sus permitandu-i sa imi dea tricoul jos, facand si eu acelasi lucru pentru ea.
- Atunci hai sa acapam si de restul hainelor.
Spun schimbamd pozitia si punando in pat pentru a o putea dezbraca complet.

Kashim:
De indata ce imi dau boxerii jos simt doua maininpe fundul meu ceea ce ma face sa tresar, gemand fara sa vreau si ma intorc automat dand cu ochii de Enya.
- Ah! Scuze! Uitasem sa esti in camera.
Spun zambind usor, dar apoi ma rosesc complet cand realizez in ce postura eram in fata ei si instinctiv imi acopar partea intima cu mainile.

Hide:
- Prea tarziu scumpo. Voiam doar sa te intreb daca ti-a placut spectacolul, dar daca tu ai fugit, mi-ai atras atentia.
Spun trasand o dunga cu degetul de pe gatul ei pana in dreptul buricului.

Kaname:
Auzind ceea ce zice, am deschis imediat usa aproape dand cu capul in el.
- Tu vorbesti serios?
Intreb privindu-l direct in ochii, dar nu reusesc sa mentin prea mult contactul vizual si imi mut privirea in alta parte.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyFri Feb 14, 2020 11:08 am

Ana
Ii zambesc usor si incep sa ma ling pe buze cand ii vad corpul, iar o caldura pu e stăpânire pe mine si ma infig in pantaloni lui si incep sa-o desfac cureaua de la pantaloni cat de repede pot.

Enya
Incep sa Chicotesc si ma intind d spre el si imi apropri buzele spre acesta si il sarut usor, cast.
- Esti foarte adorabil si ma bucur ca te-am udat!

Elena
Corpul meu incepe sa tremure usor de placere. Gesturole lui ma facea sa-mi iau mintile singura.
- D. D. Daca as fi spus ca da? Ce se petrece? Spun i ca tremurând sub el si tresar spreata cand is baga o mana sub fusta mea.

Adam
O prind in brate si ii ridic privirea si ma uit in ochii ei bland.
- Mai serios ca niciodata, scumpa mea. Nu am mai. Simțit niciodata asa ceva.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyFri Feb 14, 2020 11:45 am

Zaraki
In timp ce ea era ocupata cu cureaua mea eu deja ii dadusem jos toata hainele si incepusem sa o pipai peste tot fiind nerabdator.

Kashim:
Cand ii simt buzele peste ale mele, fara sa vreau, atat urechile cat si coada imi apar rosindu-ma mai rau, daca asta era posibil.
- In momentul asta si eu ma bucur ca m-ai udat.

Hide:
Imi trec limba peste buze.
- Iti pot oferi o reprezentatie mai de aproape
Imi strecor mana sub futa ei incepand sa ii ating feminitatea peste chilotei.
- Trupul tau e onest. Esti deja uda toata.

Kaname:
- Nici eu... Si... Nunstiu... Cum sa ma comport
Spun balbaindu-ma desi nu imi mai iau ochii dintr-ai lui.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyFri Feb 14, 2020 12:09 pm

Ana
Cand scap de curea ranjesc multumita si ii trag pantaloni cu tot cu boxeri. Cand ii vad sexul atat de erect rambesc multumita si incwp sa-mi ling buzele pofticiosa.
Il prind intre degete si incep sa -o frec usor in timp ce ma uit in ochii lui. Era asa de scump, de iubi il cand il vad ca este la capătul puteri lor. Il las un timp in pace si ma trag mai in spate si ma las in patru labe si il prind iar in mana si il frec usor apoi il iau usor in gura si incep sa-l misc de sus jos.

Enya
Chicotesc vesela si imi duc mainile dupa gatul lui si ma lipesc instant de el si il sarut usor pe buze. Imi cobor usor mainile pe spatele lui pana cobor la fundul lui si il strang de fese.
- Ah! Nu te mai imbraca. Spun chicotins vesel in timp ce il sarut pe gat usor.

Elena
Cand aud inghit in sec si imi intorc fata intre+o parte. Cand vad ca ju se opreste din mângâiat si alintat aceea zona fara sa-mi dau seama scot un sunet destul de ciudat pe gura mea.
- Ah!

Adam
- Pai atunci haide sa invatam amandoi. Spun bland si depun un mic sarut pe buzele ei si cobor usor cu sarutarile de gatul ei si o. Musc încet. O trag in bratele mele si ma legan usor cu aceasta

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyFri Feb 14, 2020 12:25 pm

Zaraki:
- Ah! Da stiu ca sti sa ma innsbunesti!
Spun gemand usor si ii dau o suvita dupa urechi admorand priveliștea incendiara apoi ma uit la funduletul ei ce se misca in aer si ma intind dându-i usor o palma leste el apoo, avand avantajul ca eram mai inalt ca ea deci aveam si mainile mai lungi asa ca am putut sa ma intind si sa ajung cu mana la zona ei intima le care am inceput sa o mangai usor.

Kashim:
Fara sa vreau gem cand ma prinde de fund si se lipeste de mine simtind cum inima mi-o ia la goana, iar capul imi ia foc.
- Daca... Mai continui...asa...o anume parte... Se va ridica
Inca imi tineam mainile peste acea zona care incepea sa pulseze si sa se întărească.

Hide:
Imi adancesc un deget in interiorul ei incepand sa il inbart in cerc simtindu-i trupul cum tremura usor si reactiona la atingerea mea.

Kaname:
Scot un sinet necunoscut mie si imi acopar gura cu ambele maini nestiind ce sa fac altceva. Corpul meu se comporta ciudat caci incepusem sa simt o caldura ciidata in partea de jos si ma simteam umeda acolo.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyFri Feb 14, 2020 2:39 pm

Ana
Imi misc mana si gur ain acelas timp. Incep sa gem pe înfundat e cand ii simt mana pe feminitatea mea. Se simtea prea bine. Imi place mult de tot. Stia cum sa ma zapaceasca.

Enya
- Oh iubire. Nu mar deranja sa sti. Spun chicotind si imi cobor mana intre noi si ii dau o mana la o parte si ii prind mandria in mâini si o frec usor.

Elena
Incep sa gem de placere si imi arcuiesc spatele cand el incepe sa-s niste mana si mai repede. Se simtea din ce in ce mai ciudat, dar tor odata si placut.

Adam
Incep sa Chicotesc si o strang tot mai tare in brate apoi imi cobor mainile pe fundul ei si o prind de fese si o fortez sa-s incolaceasca picioarele de bazinul meu.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyFri Feb 14, 2020 2:51 pm

Zaraki
Imi musc buza de jos continuand sa imi misc mana in zona ei intima introducand si un deget in intwrior.
- Ah! Ana! Esti asa buna!

Kashim:
Cred ca urechile mi-au explodat cand si-a dus mana acolo jos incepand sa mi-o frece simtind cu incepeam sa devin tot mai tare.
- Si... Si... Sigur?
Intreb balnaindu-ma, luandu-mi si mana cealalta din zona aceea lasang un geamat sa imi scape printre buze, iar mainile mi le pun pe fundul ei strangandu-l in palme.

Hide:
Mai adaug un deget in interiorul ei incepand sa il misc in tandem cu celalalt si ii dau drumul la maini ca oricum nu avea ea forta necesara sa ma dea laoparte de pe ea.
Avand acum ambele maini libere mi-am dus-o pe sani ei so am incepit sa ii mangai prin materialul pe care il purta.

Kaname:
- Ah! O sa cad!
Spun usor panicata cand ma ridica in sus facandu-ma sa imi incolacesc si mainile si picioarele in jurul lui. Totusi, in pozitia asta simteam ceva tare cum ma atingea intre picioare, iar cand am realizat ce era m-am rosit toata.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyFri Feb 14, 2020 6:11 pm

Ana
Imi ridic capul usor si il privesc vesela. Se simtea asa de bine.
- Oh iubire. Supun gemand usor in timp ce. Imi. Misc mana energetic pe madularu lui.

Enya
Ii gem udor in ureche.
- Foarte serios si sigur. Spun gemand usor cand imi misc mana mai repede pe mandria lui.

Elena
Incep sa gem de placere si cum imi simt mainile libere pe pieptul lui. Cum dau de pectorali luk gem usor si corpul meu incepe sa tremure mai rau.
- Ehm.. Domnule... Te rog.. Te rog.. Spun usor panicata de ceea ce se intampla cu mine.

Adam
Chicotesc vesel.
- Nu te las eu iubito. Stai linistia

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 EmptyFri Feb 14, 2020 9:04 pm

Zaraki
Gem usor si apoi o prind de umeri si o ridic tragand-o peste mine eu asezandu-ma in fund.
- Nu mai am rabdare iubito.
Spunand asta o si penetrez adanc

Kashim:
- Enya... Haide mai...bine pe... Pat
Inca ma balbaiam, dar imi placea tupeul ei. Poate ca ar findurat luni pana cand eu sa fi prins destul curaj pentru a initia asa ceva.

Hide:
- Numele meu e Hideyuki, Elena. Si ce anume ma rogi?
Intreb continuand sa imi misc segetele in interiorul ei si incepand sa ii sug un sfarc prin materialul maieului ei.

Kaname:
- B-b-b-bine
Deja nu cred ca mai puteam sa spun ceva la cat de rosie eram

Love, not hate

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 27 Empty

Back to top Go down

Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]
Back to top 
Page 27 of 33Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33  Next