Majestic Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

majestic world of royalty

HomePortalSearchRegisterLog in
Latest topics
» interviu Nina
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptyFri Oct 25, 2024 9:47 am by dominic

» Condica de prezenta
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptyThu Oct 24, 2024 11:24 am by Hazbin

» Intreaba-ma.
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptyFri Sep 27, 2024 1:01 pm by Nina

» O căprioară năzdrăvană (with Jax)
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptyFri Sep 20, 2024 2:49 pm by Hazbin

» Berbec
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptySun Sep 15, 2024 11:59 am by MagicBot

» Taur
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Gemeni
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Rac

» Leu

Top posting users this month
No user
View
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 Percent_0

Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]

Go down 
4 posters
Go to page : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Next
AuthorMessage
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

×Rubin : 1286
×Smarald : 1320
×Reputatie : 2
×Varsta : 30
×Localizare : Giurgiu
×Stare de spirit : O nebună la orizont

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 Empty
PostSubject: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptySun Jan 21, 2018 10:51 pm

First topic message reminder :

Derek: Ce putea sa fie mai frumos , mai simplu decat o mica vanatoare de sange la miezul nopti. Oameni seara, la plimbare perfect pentru mine, pentru un vampir insetat de sange cum sunt eu.

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 VREkqu3

Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my 
I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my 
Looking for something right 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
I want something stronger (I want it) 
(워워워워워) 
Than a moment, than a moment, luv 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 
For a boy with, for a boy with luv 

Last edited by Casydy on Sun Jan 19, 2020 8:27 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://animeworldred.forumgratuit.ro/forum

AuthorMessage
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

×Rubin : 446
×Smarald : 452
×Reputatie : 0
×Varsta : 29
×Localizare : ^_^ We Love ^_^

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptySat Feb 15, 2020 11:05 pm

Kashim:
Cand ea se strange in jurul meu, nu mai rezist mai mult de trei miscari si imi dau drumul in interior lasandu-ma apoi peste ea, fara a iesi din aceasta.

Hide:
Cum ea ma lriveste din nou ii prind iarasi buzele captive simtind cum orgasmul e aproape, iar cand e sa imi dau drumul gemetele imi sunt infundate de sarut.

Kaname:
Durerea era inca prezenta, dar treptat incepea sa fie mai olacut asa ca mi-am incolacit mainile in jurul gatului lui lasandu-mi sani sa se frece de pieptul lui.

Love, not hate

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 98878210
Back to top Go down
http://rpganimeromania.forumgratuit.ro
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptySat Feb 15, 2020 11:08 pm

Enya
Imi incolacesc bratele dupa gatul lui si imi infig nasul in parul acesta. Se simtea prwa bine.

Elena
Imi dau drumul odata cu el si imi incolacesc bratele dupa gatul luk si ma lipesc mai mult de el.

Adam
Incep sa ma misc din ce in ce mai repede si imi presez buzele de ale ei si incep sa-o sarut carnal.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptySat Feb 15, 2020 11:34 pm

Kashim
- Scuze... Mi-am dat drumu inauntru! Oare aici om gasi sa luam pastila de a doua zi?
Nu voiam sa o fac sa se simta prost, dar greseala a fost a mea. Nici nu am vorbit macar despre copilasi asa ca nu stiu daca isi doreste.

Hide:
Dupa ce imi dau drumul ma las pe spate si o trag si oe ea peste mine intinzandu-ne in pat.
- Pana la urma nu a fost asa de rau. Regreti acum ca nu ai mai strigat ca te violez?

Kaname:
Deja nu mai simteam durerea si incepusem iarasi sa scot tot felul de sunete simtindu-mi trupul cum se încălzește tot mai mult.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptySat Feb 15, 2020 11:48 pm

Enya
Incep sa rad usor si il privesc bland.
- Vedem noi ce facem maine. Acum nu stiu de tine, dar mai vreau o tura! Spun chicotind si ma rostogolesc ajungând iar deasupra lui.

Elena
Rosesc si imi ascu d fata in pieptul lui jenanta.
- N. N. Nu regret. Scuze pentru cuvintele acelea. Spun balbaindu--ma.
Adam
Cum o simt mai destin sa incep sa ma misc si eu mai repede in ea, ne mai purtând sa ma co trolez.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptySun Feb 16, 2020 12:58 pm

Kashim:
O privesc pofticios si imi ling buzele.
- Nu zic nu, dar trebuie mai intai sa se ridice iarasi.
Spun indicând cu degetul spre o anume parte a corpului meu.

Hide:
- Haide sa dormim putin!
Spun prinzând cu o mana paturande pe pat si tragand-o ca sa ne acopere pe amandoi.

Kaname:
Imi acopar gurancu ambele maini nefiind capabipa sa cotrolez sunetele ce imi ieseau pe gura care deveniseră din ce in ce mai desensi mai tari.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptySun Feb 16, 2020 1:59 pm

Enya
- Iubire. Mai bine ne-am calma totus. Ehm.. Nu ne-am protejat. Spun rosind rau de tot si ma acopăr la fata.

Elena
Rosesc usor si adorm si eu cu capul pe pieptul lui. Eram curioasa foarte rau sa vad cum ma voi trezi maine dimineata. Credeam ca dupa ce mi o trage va pleca. Puteam sa. Pun si pariu ca el asa ca proceda, dar se par ca inca nu a plecat.. Oricum timpul ju e pierdut inca.

Adam
Incep sa. Ma. Misc treptat tot kai repede si tot mai adanc. Ii acopăr usor gura cu buzele si o sarut cu pofta si cu pasiunea

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptySun Feb 16, 2020 2:17 pm

Kashim
Rosesc si ej si ma uit usor intr-o parte.
- Da... Asa e!... Scuze
Spun bâlbâindu-ma usor.

Hide:
Ma fac mai comfortabil si o trag pe ea mai aproape de mine, adormind asa.

Kaname
Simteam ca o sa o iau razna curand din cauza placerii. Deja nu mai gandeam bine si tot ce voiam era mai mult. Sa il simt mainadanc, mai repede, mai mult.
- Ah! Adam! Mai... Mai repede!

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptySun Feb 16, 2020 2:31 pm

Adam

Gem usor si incep sa ma misc din ce in xe mai repede si mai adanc, asa cum dorea ea. Ma bucuram. Mult ca puteam sa nu ma. Mai aptin. Si ma. Miscam mai repede si mai adanc.
- Oh puiul meu.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptySun Feb 16, 2020 10:16 pm

Kaname
Incep sa ii gem numele si prind cearceaful in maini, strangandu-l atunci cand simt un val de caldura si placere cum ma invaluie simtind cum imi pierd mintile

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptySun Feb 16, 2020 10:20 pm

Adam
Ma las in cot peste ea si o sarut usor pe frunte in timp ce ma imping tot mai repede, tot mai adanc in ea. Se simtea prea bine si in ritmul asta nu o sa mai dureze mukt.
- Oh! iubito!

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptySun Feb 16, 2020 10:53 pm

Kaname:
- E... Prea... Bine...
Spun gemand din ce in ce mai tare simtind o senzatie de placere ce nu credeam ca e vreodata posibil sa o simti.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptySun Feb 16, 2020 11:17 pm

~~~Skyp~~~~

Maria
Totus de curgea conform planului. Balul care trebuie a sa ma puna pe mine in prin plan este deja in desfășurare. Atat eu cat si restul familiei mele erau toti cu mari emoții. Oricum fetele mele si baietii au inceput deja sa formeze cupluri cu prietenii Sarei si in special, din cate vad si gardieni au pus ochii pe cate l fata sau un baiat. Dar cel mai mult ma surprins Kasandra ași Jamie. Nu il credeam in viata vietilor arata de romantic pe Jamie. Adica a surprins o total pe roscata noastra.
Din cate mia spus Elena si Enya, roscata noastra a fost imvitata la acest bal in cel mai frumos mod posibil. A avut camera plina de trandafiri rosii si in mijlocul camerei avea un bilet scria daca dorea sa vina cu el la bal.
Asta da invitație. Ei bine Hyu al meu a fost mai bădăran si ma luat pe sus, la propriu spus si mia spus ca vrea sa fie el partenerul meu. Fara sa ma lase sa spun un raspuns negativ. Si legat de sarcina pierduta, ei bine acolo este ceva mai triat. Pe amandoi nea dărâmat acest aspect, dar din seara aceea a stat langa mine mereu. Ma. Invatat tot ce e de stiut despre aceasta lume, planeta si regat. Dar mereu cand incepem sa povesteasca adormeam. Le spun ea in asa fel incat ma lua somnul si nu puteam sa fac decat sa adorm. Ma mai trezeam cand ma speria de a binelea cand imi lunea o mana pe san, pe fund sau cand ma mai sărută sau ma lua direct si ma așeza pe masa si mi-o teagea paan ma trezeam. In per total a fost o saptamana minunata.
Ehm.. In afara de Kasandra si Jamie. Mai se formează un cuplu, cres. Nu stiu ce sa spun de el. Elnya si Kashim. Fratele lui Zaraki. Uhm ca tot veni vorba de asta. Am o banuiala ca Ana ar fii i sarcina ta, dar nu vrea sa spuna nimic. Ok. Asta a r fii tare ca deja sa ploua cu bebei.
Oricum sa revin. Cum spuneam e ziua balului si eu avem emotii cu cari. Nu prea puteam sa stau despartita de Hyu de loc. Eram speriata de a binelea si aveam emoții. In afara de el veajitoarele mele si Elvira era prin preajma. Ma bucuram mult.

Elena

Eram terminata. Psihic. Hide supa ce a plecat de la mine, eu tocmai iesisem sa iau ceva de la bucatarie si l-am vazut ca intra se in camera Elinei. Nu puteam sa cred asa ceva. In clipa aceea o părticică din inima mea se sparsese de a binelea si am fugit iar in camera mea si am inceput sa plang. Eu, cred ca incepusem sa am sentiment e pentru el. Nj cred. Sunt aigura de acest lucru. Am avut dreptate. Si toate sperantele mele, ca nu ar fii adevărate sau destrămat in dimineata asta cand m-am trezit si am fost sa-mi fac un dus si aveam tot corpul plin de tatuaje.
Unei vrajitoare de foc tatuajele ii apar numai atunci cand se indragosteste pentru prima data cu adevarat. Nu aveai posibilitatea sa le stergi sau sa le acoperi cj nimic. In aceasta dimineata nu am putut decat sa tip panicata si in secunda doi deja fetele si sora mea erau in camera mea.
Cum am vazut-o pe Enya am fugit in bratele ei si am inceput sa plang panicata.

Si ei bine uite-ma acuma la bal stat in mana cu un pahar de suc si uitandu-ma peste tot si cand il vad pe Yuki cu o blog da pe la ca el si care tot incearca sa se dea la el mai ca imi vine sa ma pun pe bocit. Nu puteam sa stau sa-l vad cum se uita la altele si cum le lasa sa-l pipaie.

Darius
Stateam linistit impreuna cu sora mea, Sofia i tr-un colt al săli si priveam multi mea de lume care se fofileau. Mereu eram in garda cu orice. Tresar usor speriat cand o vad pe Elena cum se uita la tipu musculos si ii fac semn sora mi sa se duca dupa el si sa se dea putin la acesta. Eu o iau spre Elena si imi pun usor mana pe spatele ei aproape de fund. Cum ma vede se i toarce cu spatele la respectivul si eu ranjesc multumit ai imi cobor mana aproape de fundul ei si aceasta se lasa pe umarul meu, din obișnuință. Ma uitam la ea si se vedea ca se abtineam cu greu sa nu o bufneasca plansul.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptyMon Feb 17, 2020 2:03 pm

Sarah
Nici nu știu cand trecuse timpul asa repede caci deja venisea ziua balului si toate pregatirile erau facute.
Majoritatea invitatilor deja ajunsesera in sala balului, iar in scurt timp aveam sa ne facem si noi aparitia. Fiind regina eu trebuia sa dau startul balului incepand primul dans si nu ma puteam gandi decat la o singura persoana sa imi fie partener.
Pana acum, la alte baluri, Jamie imi fusese partener de dans, dar acum fiecare aveam partenerul lui. Ma bucuram enorm sa il vad ca e fericit alaturi de Kassandra. Trecuse foarte mult timp de cand nu il mai vazusem in preajma unei femei in stilul asta. Dar supriza cea mare a venit cand am vazut-o pe Kaname venind la brat cu Adam. Cred ca toti au fost la fel de socati ca si mine sa o vada pe bruneta cu un barbat la brat si imbracata in rochie. Se vedea ca nu era chiar comfortabila imbracata asa si era rosie la fata pentru ca toti efectiv ne holbam la ea. Cei drept, pana acum ea prefera sa vina imbracata cu o tinuta asemanatoare cu a lui Jamie, el avand o costumatie aparte fiind generalul acestui regat, dar acum, pentru prima oara, o vedeam imbracata intr-o rochie unica ce arata ca este printesa Gardaniei, ba chiar isi purta si coronita.
- Ce... Ce va tot holbati asa?
Intreba ea pana la urma saturandu-se ca toti sa ne uitam la ea.
- Arati bine!
Jamie fusese cel care o complimentase.
Acum toti membri familiei regale erau adunati in spatele cortinei, numai partenerul meu si partenera fratelui meu mai trebuiau sa apara.

Hide:
Din acea noapte nu mai avusesem timp sa discut cu Elena, insa stiam ca trebuie sa fi inteles si ea ca nu am fost numai dupa sex, caci daca eram, plecam imediat ce terminam.
Fiindca balul era in incinta castelului eram ceva mai lineri si noi si asta ne permitea sa ne bucuram de atmosfera, insa nu o vedeam pe Elena. Oare nu o fi venit?
Spre exasperarea mea, o blonda se gandi ca as fi prada usoara si incepuse sa se gudure pe langa mine ceea ce ma enerva, dar trebuia sa imi pastrez calmul si sa nu fac vreo scena aici.
- Dispari! Am deja pe cineva!
Spun nervos cand o observ pe Elena, desi nu imi aduc aminte sa fi avut tatuaje, dar o sa aflu ce e cu ele imediat ce scap de tipul ala pe care ea il lasa sa o atinga.
De data asta nu am mai putut sa ma controlez si m-am dus direct la ei si l-am prins pe tip de incheietura maini si l-am smucit de langa ea strangandu-l poate prea tare de mana caci am auzit oasele rupanduse, dar nu imi mai pasa. Cateva oase rupte ar fi o plata prea mica pentru ca mi-a atins femeia.
- Cine ti-a dat tie voie sa o atingi?
Il intreb nervos dandu-i drumul la mana si prinzand-o pe Elena de umar, am traso aproape de mine lipindu-i trupul de al meu.

Elina:
Nu trebuia sa ma gandesc prea mult ca sa imi dau seama ca Hide va actiona din impuls si il va rani pe tipul ala. Inca de cand venise la mine in camera la prima ora a diminetii sa imi spuna ca o sa inceteze sa mai continuie sa fie partenerul meu de sex mi-am dat seama ca e serios in ceea ce o priveste pe Elena. Da, stiam cu cine e caci imi spusese. Nu fusesem numai parteneri sexuali, mereu am fost si prieteni foarte buni asa ca nu a ezitat sa imi spuna despre cine e vorba.
Oftand, m-am dus direct la cel caruia Hide ii rupsese oasele maini, imi dadeam seama dupa cat de milt se invinetise dintr-odata. I-am luat mana intr-ale mele si i-am vindecat rupturile.
- Scuze pentru iesirea prietenului meu. E pentru prima data intr-o relatie si nu prea stie sa isi controleze gelozia.
Spun zambindu-i baiatului dandu-mi o suvita de par dupa ureche.
Eram usor stanjenita datorita rochiei ce avea decolteul prea mare oentru gusturile mele, iar in jos era crapata pe ambele parti de jos pana aproape la linia lenjeriei. Acum regretam ca o rugasem pe Adelaida sa imi dea o rochie sexy cu care pot sa atrag un barbat. Mda... Eram frustata sexual. E de inteles caci in ultimi ani am avut parte de sex cel putin odata la doua zile, iar acum, brusc, totul s-a oprit, iar trupul meu pare sa fie dependent dupa acea placere din timpul actului.
-

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptyMon Feb 17, 2020 2:19 pm

Derek
Ma strădui am sa ajung cat mai repede posibil la Sarah. Nu imi placea de loc ca o lasasem singura acolo, in centru atentie, dar atat eu cat si Kasandra a trebuie sa terminam cat mai repede posibil treburile de pe pamant. Nu cred ca o sa mai pot sta mult timp pe planeta iubit ei mele. atata eu cat si gasca sunteti nevoiti sa plecam pe Terra. Trebuie sa ajung in Rusia cat mai repede posibil. Sper doar daca doreste sa vina si ea cu mine. Mar bucura foarte mult.
- Scuze ca am întârziat iubito. Spun bland cand ma reped spre ea si o iau in brate stenas pe la spate si o sarut usor pe obraz.

Elena
Eram practic toata rosie. Nu imi venea sa cred ca el chiar ia rupt mana lui Darius doar ca ma tinea aproape protectie. Imi ridic usor capul din pamant, fata mea, inca fii d rosie si ma uit bland si timid spre el.
- Yuki! De ce ai facut asa? Adica tu nu o ai pe Elina. Spun balbaindu--ma si panicandu-ma.
- Eleni, cred ca ju chiar asa. Prin faptul ca ma refuzat pe mine si mai ales ca ia rupt mana geam anului meu doar cand te-a ținut in brate prietenește, asta dovedește ca eati femeia lui. Aud dintre+o data vocea Sofiei si ma uit cu atentie la ea si apoi la el.
- Yuki...

Darius
Ii zmabesc bland si o privesc pe fata de sus pana kos si mai ca imi vine sa urlu ca un lup si imi streg imediat coltul guri sa nu cumva sa salivez la tinuta ei. Era o bomba sexy. Oh doamne ce as vrea sa ma infig in sani aia.
- N. N. Nu e nimic. Am vrut sa vedem atat eu cat si sora mea care e treaba intre Elena si tancul asta.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptyMon Feb 17, 2020 2:39 pm

Sarah
Imi asez mainile peste ale lui.
- Chiar incepeam sa ma gandesc ca o sa trebuiasca sa dansez singura.
Spun chicotind și ma intorc dandu-i si eu un sarut pe obraz.

Hide:
- Eu si Elina? Am fost doar prieteni cu benefici, parca asa spuneti voi pe pământ la cei care au o relatie pur sexuala, fara sentimente de iubire.
Spun ridicand dintr-o sprancean in timp ce o priveam analizand-o.
- Si, pe bune acum femeie, chiar trebuie sa iti spun totul pe silabe ca sa intelegi?

Elina:
Fac ochii mari si ma uit imediat către Elena.
- Cum i-ai spus?
Intreb de-a dreptul socata. Nu credeam in viata mea ca voi trai sa aud pe cineva ca il striga Yuki si traieste, ba chiar nu a fost nici macar putin deranjat de asta. Pana si pe Sarah a maraito cand i-a zis o singura data asa.
- Faptul ca poti sa ii spui Yuki si esti inca in viata si intreaga, e docada cea mai mare. Nimeni altcineva nu ii spune asa.
Cand aud ce explica Hide simt ca imi iau foc obrajii si ii dau cu piciorul in piciorul lui, nu ca l-ar fi durand.
- Nu cred cane necesar sa explici în detaliu tocmai aici!

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptyMon Feb 17, 2020 2:51 pm

Derek
- Si sa ratez primul dans cu regina mea? Nici gand! Spun chicotind si o sarut pe buze lung si o lipesc de mine.

Elena
Marai nervoasa si imi mainile in sani si il privesc serioasa.
- Puteau sa-mi spui direct : " Iubita ma duc sa vorbesc cu Elina si sa-o termin de tot! " dar nu! Tu ai ales sa pleci sa nu zici nimic si te duci direct in camera la ea si vad scena fix cand plec si eu din camera ca sa iau ceva de jos. Cum crezi ca mia picat mie cand te-am vazut cum intri in camera aia. Serios acuma! Spun maraind si prind ceva tupeu cand aud ce spune Elina mia dat ceva curaj sa-i tin piept lui.

Darius
- Ok. Asta e ciudat. Sa vad timida grupului cu ea initiativa asta e ce am spun ranjind si o trag pe Elina, pentru ca o vazusem de mukt prin grupul celălalt si m-am interesat cine e tipa.
- Bun. Mai bine ne-am linisti acuma.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptyMon Feb 17, 2020 3:08 pm

Sarah
Ii raspund la sarut, dar il fac sa fie scurt caci aveam o datorie de indeplinit.
- Pai, bun atunci, daca suntem toti aici, eu zic ca nunare rost sa o lungim.
Spunand asta ma uit catre sora mea si ii zambesc. Era practic lipota de Hyu, darnstiam ca nu puteansa fie o presoana mai potrivita langa ea.
- Esti gata?

Hide:
- De vreme ce am stat peste noapte si am dormit cu tine am crezit ca e de la sine inteles ca trebuoe sa inchei socotelile cu ea. Si, apropo, ai niste explicatii de dat cu vederenla tatuajele astea ca tin clar minte ca nunaveai niciunu data trecuta.
Brusc devenisenfoarte vorbareata, dar nu pot spune ca nu imi placea asta.

Elina:
Uitandu-ma catre cel care ma trasesende langa cuplul problematic l-am analizat din cap pana in picioare. Nu aratabdeloc rau tipul si, pe cat nu imi placea tinuta aleasa de Ade, se pare ca avusese efect caci vazusemnfelul in care ma privise el mai inainte.
Dandu-ma usor in spate, departandu-ma de el, m-am intors cu fata catre acesta si i-am zambit.
- Eu sunt Elina.
Am spus intinzand mana spre acesta, dar cu ochii il analizam peste tot oprindu-ma cu privirea pe o anumita zona trecandu-mi usor limba peste buze. Bun, era clar ca o luam razna. Nu stiam ca sa fi frustrata sexual te poate face sa te comporti ca o nimfomana.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptyMon Feb 17, 2020 4:11 pm

Maria
Ii zambesc bland si dau aprobator din cap. Ma agat de Hyu pana ma linistesc cat de cat apoi pornesc cu ea.

Elena
Ii zambesc lsrg si ii sar la gatul lui si il sarut scurt.
- Vorbim dupa, ok? Spun bland si Chicotesc usor.
Sofia
Incep sa rad si dau negativ din cap. Aveam doua persoane care erau deja pierdute. Elena si baiatul acela si fratele meu si tipa respectiva. Ok. Se pare ca ei vor avea parte de ceva acțiune. E bine asa pentru ei. Ei bine eu stau pe tușă, iar. Perfect.

Darius
- Darius. Imi pare bine. Spun ranjind multumit si ii prind mana si ii sarut usor mana. Era adorabila cand face gesturole acestea mici care ma face sa mi se scualw nu gluma.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptyMon Feb 17, 2020 6:22 pm

Sarah
Cum toti paream a fi pregatiti ii fac semn celui ce trebuia sa ne anunte intrarea ca poate incepe, iar apoi, rand pe rand intram alături de partenerii nostrii inconjurati de un valnde aplauze innscurt timp incepand si muzica semn ca eu si Derek trebuia sa ne indreptamnsprencenteul ringuluinde dans si sa dam startul, restul ni se puteau alatura apoi.

Hide:
Cum aud aplauze in jurul meu imi dau seama ca familia regala isi facuse aparitia asa ca profit de distragerea celor din jur si ma aplec, sarutand-o pe Elena.

Elina
- Imi pare bine!
Spun revenindu-mi in simturi ca doar nu eram in calduri si nu imi puteam permite sa fac ceva ce ar putea sa faca de ras pana si familia regala.
Totusi sunt deodata impinsa de cineva si ajung direct in bratele lu Darius.
- Daca vrei sa o faci, fa-o! Nu te mai tot da dupa deget!
Hide fusesencel care vorbise si sunt sigura ca tot el vorbise.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptyMon Feb 17, 2020 7:35 pm

Derek
Trag aer in piept si pornim spre centru s ali si incepem sa ne desfășura din plin. Incepusem sa dansam si sa ne simti tot mai bine alaturi de fata mea.

Maria
Zambesc larg in timp ce ma imbujorez usor cand il simt pe Hyu langa mine. Cei drept cam toata nobilieam a era cu ochii cascati pe mine si pe Hyu.

Elena
Rosesc usor si ma alint pe langa el. Eram asa de fericita asa ca ii zambesc larg si il trag dupa mine pe ringul de dans si il privesc larg.
- Un dans? Te descurc? Spun chicotind.

Darius
Chicotesc bland si o trag in bratele mele si o invart usor.
- Ce zici de un dans?

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptyMon Feb 17, 2020 9:41 pm

Hyu
Ma asteptam ca toti ochii sa fie atintiti asupra ei si de aceea aveam de gand sa raman mereu langa ea pentru ca stiam ca daca o sa plec fie si o clipa, va fi luata la intrebari
- O sa fiu langa tine tot timpul, asa ca nu te teme!
Ii soptesc usor in ureche.

Hide:
- Nu sunt un dansator prea bun.
Ii spun sincer stiind ca nu le prea aveam cu dansatu. A fi gratios clar nu era ceva ce se regaseste in descrierea mea.

Elina:
Imi dreg usor vocea si ma uit la cel care ma trasese spre el si ii zambesc.
- Desigur, dar nu ma mai invartii... Nu vreau sa arat tuturor ce culoare au chiloteii mei, sau daca am macar pe mine.
Ultima parte am spuso dinadins pentru a-l testa putin.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptyTue Feb 18, 2020 9:53 am

Maria
Ii zambesc larg si parca o licărire imi apare in ochii atunci cand il vad cum ma tine aproape de el sau cand vrea sa ma tina doar langa acesta.
Am dansat cu el pana la finalul meldoiei, apoi am revenit langa Sarah si Derek.
- Eu... Scuze. Spun rosind si fastacjndh-ma in fata lor.

Elena
Ii zambesc larg si il trag intr-un vals.
- Atunci urmeaza-mi pasi, scumpule. Spun bland si ii asez o mana pe spatele meu cat cealalta era in mana mea ridicata.

Enya
Ma uit la ei si imi vine sa plang de fericire. Nu am mai vazut-o niciodata pe sora mea radind de fericire sau conportanduhse asa.
- Oh! Sfintelor Magnus. Este adorabila! Spun visătoare si ma las moale in bratele lui Kashim.

Darius
Incep sa rad si cand o aud ce zice ranjesc multumit si imi apropri fata de urechea ei si ii soptesc usor.
- uhuu! Nu ai chilotei cumva? Atunci treaba sta si mai imcitanta.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptyTue Feb 18, 2020 10:17 am

Sarah
- De ce iti ceri scuze?
O intreb pe Maria chicotind usor. Ma bucuram ca parea sa fie ea insasi din nou dupa acel episod neplacut vu pierderea sarcinii.

Kashim:
Eram extrem de fericit alaturi de ea, dar inca nu eram obisnuit asa ca inima continua sa imi bata foarte repede si roseam de fiecare data cand ea era langa mine.
- Scuze... Nu stiu sa dansez dansuri deastea.
Ii spun referinduma la faptul ca nu putusem dansa impreuna din cauza xa am doua picioare stangi.

Elina
Cand il aud soptindu-mi in ureche, iar respiratia lui calda imi loveste pielea, simt un fior vum ma trece pe sira spinari si chiar simt vum deja incep sa ma umezesc.
- Poate am, sau poate nu am. Cine știe?
Spun pe un ton suav si continui sa dansez cu el pana cand se termina melodia

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptyTue Feb 18, 2020 10:33 am

Maria
Ridic bratele sus si Chicotesc usor. Ma uit la toata sala si zambesc larg. Toti erau asa de fericiți si mai ca ma bufneste rasul cand o vad pe Sofia mea cum se uita la Itsuki care danseaza cu alta si mai ca ii vine sa-o paruiasca pe aia. Ok. Stiu ca cei doi se cunosc de multi ani, dar nu ma asteptam ca el sa nu o recunoască atata tot si se pare ca si la Darius si Elina e la fel. Ok. Ceva nu e bine.
- Ehm. Ceva nu imi miroase a bine. Soun arătând spre cele doua cupluri.

Kasandra
Mai ca scot fum pe nări si imi vine sa iau fiecare fata la păruială daca se mai uita atât de insistent la bărbatul meu! Dar se pare ca omul meu nu crede asta si este chisr dragut cu fufele alea.
- Il omor! Il fac ferfelita! Il fierbinte in oala cu smoala!
- Dar noi nu avem asa ceva. O aud deja pe Eleonor cum vorbeste din stanga mea si ma uit la ea cu o privire fioroasa si marai turnată.

Enya
Incep sa chicotesc.
- Te descurc. Esti adorabil! Spun vesela si ma agat de gatul lui si il sarut usor.

Darius
Ranjesc si o apuc de fese si incep sa-o pipai usor.
- Hmm... Este chiar incitant.
Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 EmptyTue Feb 18, 2020 10:57 am

Sarah
- Ce anume soro?
Intreb cand aud ce zice si ma uit in directia in care arata ea observandu-l pe Itsuki si pe Elina.
- Ce e inneregula cu ei?

Jamie
Nu era nimic neobisnuit ca toate doamnele si domnisoarele sa vina la mine sa ma salute sau sa imi faca avansuri, doar fusesem desemnat de populatia feminina a regatului ca fiind cel mai ravnit burlac, dar eu pastram aceasi atitudine cu toate, plus ca nu mai eram burlac acum.

Elina
Gem usor in urechea lui atunci cand ii simt mainile pe fundul meu. Bun, deci, daca nu o sa ma duca de aici o sa sar pe el de fata cu toata lumea mai ales ca atingerile lui imi erau teribil de familiare.

Love, not hate

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 29 Empty

Back to top Go down

Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]
Back to top 
Page 29 of 33Go to page : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Next