Top posting users this month | |
View | |
|
| Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| | |
Author | Message |
---|
Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 21, 2018 10:51 pm | |
| First topic message reminder :
Derek: Ce putea sa fie mai frumos , mai simplu decat o mica vanatoare de sange la miezul nopti. Oameni seara, la plimbare perfect pentru mine, pentru un vampir insetat de sange cum sunt eu. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
Last edited by Casydy on Sun Jan 19, 2020 8:27 pm; edited 1 time in total | |
| | |
Author | Message |
---|
Sarah chan Membru Nou
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 24, 2020 12:18 am | |
| Sarah: - Daca nu, gasim noi o rezolvare pe parcurs. Spun zambind usor si ma las moale in bratele lui simtindu-i mainile peste tot pe trupul meu.
Karina: - Serios? Si deaia m-ai amenintat cu sabia cand am ajuns aici, la castel?
Angel: Il zaresc apropiindu-se de pat asa ca ma ridic in fund si ma ridic din pat. - Gata? Il intreb cand ajunge langa mine observand si faptul ca isi schimbase hainele.
Zaraki: - Nu as fugi, de asta sa fi sigura. Si, in plis, diferenta asta de personalitate mi se pare atragatoare. Ii vorbeam pe un ton bland dar nu puteam sa imi mentin lrivirea fixa, sau degetele. Imi cobor degetul mare si ii trasez usor conturul buzelor moment in care imi trec limba peste buze muscandu-mi-o apoi si, ridicandu-mi iarasi ochii spre ai ei, ma apropi de ea soptindu-i la ureche. - Pot sa te sarut? O intrebam caci data trecuta cand o sarutasem, lesinase.
Mindy: Imi ridic mainile si desfac cataramele de imi tineau sabiile prinse pe spate. Le tinusem inca pe mine pentru a le avea aproape pentru orice eventualitate, dar cred ca puteau sa stea la un metru distanta putin. - Nu te juca cu focul ca s-ar putea sa te arzi! Spum eu in momentul in care facem o mica pauza si ii misc apoi buza de jos pana ii da sangele.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 24, 2020 12:32 am | |
| Derek
Za,besc bland si o sarut pe frunte
- O vom scoate noi la capat cumva.
Cedric
- Ma bagasei in speriei putin... Semanai cuElvira... Scuze pentur aia inca o data
Anita
Inghiteam in sec la la fiecare vorba aleasa de el. Nu mai puteam sa spcot niciun fel de cuvant.Eram total terminata. MA abtianeam din suflet s anu scot un geamat de palcere sau altceva strain. Stiam doar un lucru, lenjeria mea intima era facut fleasca de la cuvinteleu lui soptite in acest mod. - D.d.d.da...
Alonso
- Da, totul e gata.Am scapat. Sunt tot al tau. Spun ingluma , dr si in serios.
Ivan
O prind in brate si ii dau jos sabile acelea fara sa le simta mult timp la brau . Eram prea excotat sa le mai dau importat si lor. PRoasta alegere sa jucam jocul asta. Si as eram eu in calduri de cuma m zarit-o. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
| |
| | | Sarah chan Membru Nou
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| | | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 24, 2020 9:44 am | |
| Derek
Ridic o spranceana sus si chicotesc. - Nu e adevarat. Eu spun doar ce imi vine in cap primul lucru, deoarece vreau sa te tin langa mine. Si saca mai ne nimerim sa ne semanam mult este perfect. In plus copil ele acele erau adorabile.
Cedric
- Foarte usor. Ce spui dupa ce se termina tot balciu asta sa ne intalnim si noi ca um cuplu adevarat. Sa iesim la intalnim, sa ne îmbrățișat sub clar de luna. Sau alte scene romantice. Nu vreau sa fii doar o alta fata care a trecut prin patul meu. Te vreau pe tine! Te vreau pana o sa ne saturat unul de altu. Si nu o spun doar sa te vrăjesc. Spun doar adevarul. Spun mai serios ca niciodata in timp ce o prind de sold si o asez mai bine pe burta mea.
Alonso
O scanez dim cap pana in picioare si ranjesc multumit. - Oh nu trebuie sa-ti faci griji. Va fii un consult minor. Nu te va afecta... Prea rau.. Spun ranjind multumit.
Ivan
- Oh da, baby. Asta vroiam si arati senzational fara haine. Daca vrei da le si tu jos pe ale mele sa fim amandoi, piele pe piele.
Anita Imi duc mainile tewmurate pe umeri lui in timp ce incercam dim rasputeri sa raman calma si sa nu leain sau sa ma prelungesc pe jos. Ii raspund la sarut cu aceeas placere, pasiune. Era demential baiatul aceata. | |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 24, 2020 2:27 pm | |
| Derek - Si la tine la fel. Radiai, iubito. Erai asa de feumoasa. Apun zambind larg si o sarut pe buze usor.
Cedric
- Da. O intalnire. Noi doi si-o intalnire de adevaratelea.
Alonso
O las sa ma urmeze paan la cabinetul meu. Deschid si o las pe ea prima sa intre dupa inchid usa cu cheia.
Anita
Gemeam usor cand el a reactionat asa. Cum ma clipește de el il pot simti bărbați a intarita deja. Asta insemna ca amandoi eram deja intre o bariera subtire sa ne pierdem ratiunea. Eram amandoi absorbiti unul de altu si se pare ca o sa trecem cat de curand la urmatorul pas daca nu ne oprim acuma. DAr sicer vorbind vreau sa-l simt in mine, vreau sa fie primul din viata mea. Chair imi doresc aasata si cred ca o sa ajungem cat de curand acolo.
Ivan
Chicotesc si zambesc larg cand o vad cat este de nerbdatoare. Se pare ca cineva este pus pe fapte mari nu gluma. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 24, 2020 2:47 pm | |
| Sarah: Ii raspund la sarut simtindu-ma tot mai atrasa de el. Ceo drept viitorul ala nu ar fi fost rau deloc. Imponsa de un impuls de moment ii iau mainile si i le pun pe sanii mei, voiam sa ii simt atingerile in acea zona. Eu fusesem cea care zisese sa ne cunoastem, dar tot eu sunt cea care initia ceva, ca si data trecuta de altfel.
Karina: Ramasesem surprinsa de raspunsul lui si, dupa ce creierul meu a procesat informatia, am zambit cu gura pana la urechi. - Vreau sa merg intr-un parc de distractii!
Angel Aud cum inchide usa cu cheia in spatele nostru asa ca ma intorc vrand sa il intreb de ce anume era nevoie sa incuie usa, dar intrebarea mi se opreste in gat cand ii zaresc privirea. Avea un licar in ochii ce m-a facut sa imi inghit toate cuvintele.
Zaraki: Rup sarutul si imi lipesc fruntea de a ei respirand greu. - Poate ar fi bine sa ne oprim aici, pana nu ajung eu sa te violez pe tine! Zicand asta mi-am muscat buza de jos destul de tare caci, in pozitia asta, sanii ei erau presati de pieptul meu si o anumita parte a corpului meu se marea si se intarea.
Mindy: Ma dau un pic dupa el pentru a-i scoate pantalonii si cu boxerii apoi imi reiau pozotia prinzandu-l de jacheta si tragandul in sus, fortandu-l sa se ridice in fund ca sa ii pot da si jacheta jos lasandu-l dezbracat la fel ca mine. - Se pare ca cineva e frustrat sexual. Spun uitandu-ma la madularul lui ce era deja intarit.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 24, 2020 2:59 pm | |
| Derek
Incep sa-i masez sani si o asez cu partea intima pe madularu meu si o frec usor. - Sa inteleg ca vrei actiune iubire?
Cedric
- Parc de distracti? Atu ala o sa fie. Nu am mai fost de mult pe acolo. Spun chicotins.
Alonso
- Asa. Deci imgeras, e vreme am de niste consultări mai.. Amanuntite. Spun ranjind in timp ce o privesc cu o pofta nebuna.
Anita. - Acuma? De ce tocmai acuma. Spun inca euflrica. Vroiam mai mult. Simteam nevoia de iubire trupească.
Ivan
- Eu? Sau tu? Ma cam provoci iubire. Si rau de tot. Spun ranjind Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 24, 2020 3:13 pm | |
| Sarah: - Nu stiu de ce, dar daca stau mult pe langa tine fiind si dezbracati... Ai efectul asta asupra mea. In timp ce vorbeam imi asez o mana peste a lui pe san si apas si eu, iar cealalta mana o cobor jos incepand sa ii masez barbatia.
Karina: - Cand mergem? Intreb fiind deja entuziasmata de gandul ca o sa am o intalnore cu un tip super sexy la parcul de distractii. De mult imi dorisem sa merg la o intalnire acolo.
Angel: - O-ok... Ce trebuie sa fac? Intreb inca nesigura si imi duc o mana la piept punand-o deasupra inimi in incercarea de a-mi mai calma bataile inimi.
Zaraki: - Pentru ca nu vreau sa crezi ca m-am apropiat de tine doar pentru a te baga in pat cu mine, dar, Dumnezeule, simt ca o sa o iau razna. Arati beton, ai o personalotate super si, ah, cat ma poti inebuni fara ca macar sa incerci. Nu vreau sa intrec masura. Asta numao daca nu cumva vrei si tu acelasi lucru ca si mine?
Mindy: - Poate amandoi? Analizandu-i trupul gol deja simteam cum ma excit si, daca el nu avea de gand sa imi faca ceva atunci imi raman doar doua variante: ori il provoc pana cand nu rezista tentatiei, ori ma rezolv singura. Desi cred ca daca le combin tot obtin un rezultat. Muscandu-mi usor buza de jos imi fixez ochii intr-ai lui si imi duc o mana la gura bagandu-mi doua degete inauntru, umezindule cu limba apoi le cobor jos incepand sa ma pipai singura pana cand, pana la urma, le adancesc in interiorul meu. - Eu una sigur sunt. Zicand asta imi dic cealalta mana pe un san incepand sa imi ciupesc sfarcul. In tot acest timp nu imi misc ochii dintr-ai lui.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 24, 2020 11:10 pm | |
| Derek
Incep sa chicotesc. - Iubito ai pofta? Eu unul sigur am. Am o pofta nebuna de tine. Spun ranjind si imi lipesc buzele de ale ei si o lipesc se corpul meu din nou.
Alonso
Ranjesc multumit si imi desfac nodul de la cravată si primi trei nasturi de la camasa. - Bun, bun. Acum haide sa revenim la ale noastre. Ia spune-mi tu mie cand a fost ultima oara cand ai fost cu un barbat?
Cedric
- Puiule. Maine ce spui? Iesim? Spun zambind larg.
Anita
Inghit in sec si il mamgai usor pe brate
- E-eu.. Eu. Da. Chisr te vreau. Mai zapacit de cap. Chisr imi doresc sa fiu a ta. Spun zmabind timid si imi ascund fata in mâini.
Ivan
Cand vad ce face mai ca imi vine sa injur in gand. Eram terminat! - Oh. Fuck! Chiar ca te fut de data asta! Spun maraind si ma ridic in picioare, ma reped la ea si ma sui peste ea si o sarut pe buze lung in timp ce ii scot mana din ea si imi infig eu doua degete in ea si incep sa le misc in ea usor. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 24, 2020 11:41 pm | |
| Derek Ranjesc multumit si ii indepartezi usor picioarele si o ridic sus apoi ma pozitionez la intrarea bine a si alunecat direct, sus in ea. - Oh. Puiule teebuie sa faci tu rwstu mișcărilor.
Alonso
- Oh. Atat de mult? Atunci ar fii timpul sa recuperat. Spun ranjind multumit si ma deschei de tot la camasa si o dau jos de pe mine.
Cedric Incep sa rad de numai pot si o sarut lung.- Acum, ce spui de runda doi? Esti? Pot sa tii?
Anita Rosesc usor si imi ascund fata in scobitura gatului lui in timp ce ii aratam cum sa ajungând la castel mai repede. Eram super agitata dar tot asteptam xu mervadare cum vom fii amandoi goi.
Ivan Chicotesc vesel si imi. scot degetele din ea si ma pozitionez la intrare. Cum gasesc caldura grupului ei ma infig dintr-o data in ea, adanc. - Ohm doamne ce bine e! Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Fri Jan 24, 2020 11:57 pm | |
| Sarah: Ma prind cu o mana de marginea cazi cand ma penetreaza caci simteam ca o sa cad pe spate in acel moment datorita senzatiei ce mi-o oferea. - Nu sunt asa buna deasupra, dar voi incerca. Spun privindu-l realizand cata dorinta se putea citi in ochii lui asa ca incep sa fac miscari sus-jos asa cum puteam mai bine.
Karina: Cand aud ma rosesc toata. Simtisem ca ceva ma impungea de ceva timp, dar nu vrusesem sa zic nimic stiind cumva ce era, dar acum ca ma intreba direct nu stiam ce sa ii raspund. Nu stiam cum sa reactionez, cei drept data trecuta se simtise atat de bine incat crezusem ca imi pierd mintile. - Um... Nu... Nu stiu... Data trecuta am crezut ca imi zboara capul. Instinctiv imi mușc buza incercand sa imi iau privirea de pe chipul luo caci zambetul sau parca ma vrajea, dar mare greseala caci nici privind spre trupul lui nu ma ajuta in situatia de fata. ,, Oare, cum ar reactiona daca as incerca eu sa initiez? "a trezesc eu gandit si ma las condusa de instinct miscandu-mi usor soldurile astfel incat madularul lui sa se frece de fundul meu. - Cred... Ca e ok...
Angel: Am simtit un gol in stomac cand si-a dat camasa jos si o caldura a inceput sa mi se plimbe prin corp somtind cum ma infierbanta si se concentra acolo jos. Eram constienta de ceva vreme ca eram total atrasa de el si ca trupul meu isi dorea sa fie atins de acele maini si sa atinga acel corp. Minții insa ii trebuia ceva timp sa lroceseze caci parca se blocase. - Eu... Adica... Recuperat? Ce? Creierul meu parca se scurcircuitase.
Zaraki: Urmand indicatiile ei am ajuns cat de repede posibil in camera ei. Punand-o cu picooarele pe pamant i-am luat mainile si i le-am pus pe marginea tricoului meu - Tu ma dezbraci pe mine, iar eu pe tine!
Mindy: Mii de fiori m-au strabatut atunci cand l-am simtit in interiorul meu. - Ah! Poti sa o mai spui odata! Si chiar esti dotat! Ma intrebam de ceva vreme cum ar fi sa te simt inauntru puișor!
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Jan 25, 2020 9:53 am | |
| Derek - Oh doamne! Iubito! Ma terminim spyn gemand de placere. Nu stiu daca a mai. Facut asta vr-o data in urma cu trei ani, dar se simtea minunat, chiar minunat.
Cedric Incep sa gem fara sa vreau. O prind de solduri si o indemn sa se lase mai jos. - Oh iubito. Iau mai usor.
Alonso - O partidă fierbinte in. Doi. Piele pe piele. Spun maraind si gemand usor. In timp. Ce o prind de mana si o trag spre mine. Imi apropri fata de gura ei si o sarut usor pentru inceput.
Anita
Rosesc rau si incerc sa-mi urc mainile pe tricoul luk si sa-l dau jos. Incercam cumva sa imi spun singura ca totul va fii bine si va nu trebuie sa-mi fac Atatea griji Era foarte bland si se vedea pe fata lui ca tinea la mine. Ii dau tricoul jos cu grija.
Ivan - oh? Da? Imi pare rau ca. A durat atata. Spun usor si incep sa ma misc penteu inceput încet in ea. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Jan 25, 2020 1:26 pm | |
| Derek
Gem usor si imi misc si eu usor soldurile sa-o ajut in întâmpinare a ei. Nu prea ma miscam eu bine mai ales in aceasta pozitie fii d cam incomod.
Alonso
Incep sa rad ce mimica ei. Era asa de adorabila. Combinatie intre timiditate, regi ere si pasiune. Era cumva sfarsitul meu. - Nu mai fa asa. Timiditate a ta ma omoară. Spun gemand usor si o prind in brate, stil mireasa si o asez in pat.
Anita Dupa ce ii dau tricou jos ma uit spre pantaloni lui insistent, dar ju am curajul sa-l dezbrac si de ei. Aveam capu aplecat si imi era rusine sa-l ridic.
Ivan Chicotesc fericit. - O sa-mi dau silinta sa fii foarte satisfacatu dupa asta.
Cedric
- Te învăț eu. Nu e problema. | |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Jan 25, 2020 10:08 pm | |
| Derek
- Da. Sicer la asta m-am gandit si eu. Spun chicotind si ii zmabesc bland.
Cedric
- Doar daca vrei tu puiule. Nu te fortez. SA fii tu in regula.
Anita
Zambesc slab si dau din cap in semn ca da. Trebuie sa am incredere in el si sa-l ajut. Cobor mainile pe p[antasloni lui si ii desfac slitu si ii dau jos de tot odata cu bozeri. Cum ii dau jos raman total socata de ceea ce vad. Era madularu lkui intrit, stand drept. cum il vad tip usor si imi acor fata imediat si ma intorc cu spatele la el instantaneu. Nu cred c am vazut asa ceva. eu l-a,m facut sa aiba in pantaloni monstrul acela.
Ivan - Nu trebue sa -te atingi, puiule., O sa innebunesti oricum , cat de curnad. Spun ranjind si incep sa ma misc din ce in ce mai repede si mai adanc.
Alonso Chicotesc si o sarut pe frunte. - E normal iubito. Esti emotionata si rabdatoare , din cate se vede. Spun bland si o asez pe pat si o sarut pe frunte. O dezbrac usor si pe ea , apoi o mangai si o sarut pe frunte bland. Incercam sa ma comport cu ea cat mai bland posibil Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sat Jan 25, 2020 11:36 pm | |
| Derek - E chiwr perfect. Stai as doar sa golesc cada. Spun bland si ma duc sa sa dau drumul la apa sa golesc casa si dupa revin la spatele ei si intru di tr-o data in ea.
Anita
Cum ii sint mana Tresar toata si imi îndoi spate, imi infig fundul in el si ma lipesc de pieptul luu. Miscarile care le facea el cu mâini ma innebunea de a binelea. Ma excita la culmea, dar nu stiam ce sa fac mai departe as aca ma las doar condusa de placere.
Cedric. - Sunt aici. Mereu voi fii aici pentru tine. Spun bland si o sarut pe buze usor.
Ivan
Incep sa chicotesc. - O ba da! Imi place imi place la nebunie, dar totus sa facem ceva frumos, daca tot o sa-o ne-o tragem ca doi iepuri. Spun ranjind in timp ce ma infig tot maj repede si adanc jn ea.
Alonso
O prind de mâini si le daj la o parte, apoi ma las jos si incep sa ma joc xu gura pe sani ei si sa-o frânat, sa-i sting. Ma innebunea bine de tor fata asta. + Oh iubito. Ma exciti rau! Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 26, 2020 12:05 am | |
| Derek
Ranjesc multumit in timp ce ma misc si mai tare in ea. - Nu mai femeia care o vreau.
Anita
Cand ii simt limba pe toata lungimea femenitati mei, imi casc ochii mari si incep sa tremur de placere. Strang in pumni cearsaful. Patului si ma chinui am din greu sa nu incep sa tip de nebuna. Se simtea prwa bine ceea ce facea, dar nu vroiam sa trezesc pe cineva de aceea aveam mana pusa la gura in timp ce tot imi impimgeam fundul la spre el si ma misc usor. Ma facea sa-i tip numele. Ju. Gluma.
Cedric O las pe ea sa conducător la incwput. avea nevoie de asta. De data aceasta vroiam ca ea sa ceara si eu doar sa-i dau ce dorseste.
Ivan
Ma misc in acelas ritm impus pana ma plictisesc de asta asa ca ies din ea si ma ridic sus. O ridic si pe ea. O i torc cu spatele la mine si ma infig in ea pe la spate, asa in picioare si incep sa i-o trag pw la spate in picioare o perioada.
Alonso
Imi pun mainile pe sani ei si i cep sa-o frământ bine si sa-i sarur, sa-i musc. Se si. Teau asa de bine. De pufosi, finii. O mangai si o alint pana covor cu mainile pe abdomenul ei pana la femeinitatea acesteia care ma facea sa-o sting mereu. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 26, 2020 12:16 am | |
| Sarah: Imi pusc buza de jos si strang in maini marginea cazii. Totusi parca eram prea departe si nu ii puteam simti caldura corpului asa ca ma indrept de spate si, punandu-mi o mana la spate pana ajung sa o asez pe ceafa lui, imi intorc capul lipindu-mi spatele de pieptul lui. - Pe mine ma vrei?
Zaraki: Adoram felul in care reactiona la atingerile mele si ma biciram ca ii ofereau placere mai ales ca devenea tot mai uda aici jos. Nu aveam sa imi mai pot tine mult timp controlul asa ca intrerup activitatea si o intorc impingand-o cu spatele pe pat, asezandu-ma deasupra ei. - Pot? Intreb vrand sa ma asigur ca si ea vrea asta la fel de mult ca mine si ca am permisiunea ei sa continui.
Karina: Continui sa imi misc soldurile si sa il pipai, dar nu mai stiam ce altceva sa fac asa ca il privesc direct si, zambind usor timida, ii spun pe un ton scazut. - Crezi ca... Ai putea... Sa preiei tu?... Nu ma prea pricep.
Mindy: Ma surprisese schimbarea de pozitie, dar nu pot spune ca nu imi place. Ba chiar imi întind mainile in spate si mi le pun pe picioarele lui simtindu-le xum se incordau la fiecare miscare le care o facea. - Fuck yeah!
Angel: Tresar atunci cand ii simt atingerile in acea zona atat de intima si de sensobila, dar nu ma impotrivesc lasandu-ma condusa de placere. - Crezi ca... As putea... Sa te ajut cu... Restul hainelor? Imo trebuise mult timp sa imi adun curajul pentru a-l intreba asta.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 26, 2020 8:56 am | |
| Derek - Oh, puiule. Nici nu ai habar cat de mult te vreau. Spun zambind larg in timp ce o penetram pe la spate si ii astup gura cu un sarut lung, carnal si pasional.
Anita
Imi trebuia cam jumatate de minut ca sa pot sa-mi dau seama la ceea ce se refera el. Nu stiam cum spun sau ce sa fac aaa ca ma rezum doar da dau in cap in semn ca da, intre timp eu incercam sa-mi acopăr sani cu mainile si dintr-o data parca toata ardeam.
Cedric - Sa preiau eu fraile? In regula atunci. Spum bland si o trag in bratele me si apoi ma rasucesc cu ea si ajung eu deasupra acesteia. Cum ajung sus incep sa-o sarut si sa-o atinge peste tot.
Ivan
Ma miscam din ce ince mai repede in ea. Vroiam sa-o aduc pe culmile plăceri. Dupa ce ma plictisesc de pozitia asta o imping usor jos si o fortez sa stea in patru picioare si sa-o penetrez pe la spate asa.
Alonso - Desigur iubito. Fa o. Spun bland in timp ce o astept sa se oxupe de haine. Era adorabila, cred ca asta am mai spus, nu? Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 26, 2020 1:23 pm | |
| Sarah: Gemeam infundat simtind cum trupul meunse misca in intampinarea lui miscandu-mi soldurile.
Karina: Parca pielea imi lua foc in locurile unde ma atingea, dar era o senzatie tare placuta. - Ah!... Daca stiam ca poate fi asa de bine... As fi incercat mai devreme!
Mindy: Felul in care se misca el si schimbarile de pozitii ma faceam sa innebunesc de placere si asta se putea vedea dupa felul in care gemeam si gafaiam simtind cum intru intr-un cerc vicios al placerii.
Zaraki: Ii prind mainile si i le indepartez usor de pe sani zambindu-i - Nu trebuie sa te acoperi! Nu iti fac nimic rau! Ii soptesc bland la ureche si ii misc lobul urechii apoi incep sa cobor cu sarutarile pe gatul ei. In acelasi timp ii departez picioarele si ma pozitionez la intrarea din trupul ei. Aveam permisiunea ei, dar tot am avit grije sa inaintez usor ba chiar oprindu-ma uneori simtind-o cum devine tensionata. Chiar daca asta era tortura pentru mine, mai important era sa fie placut pentru ea.
Angel: Inghit innsec si imi cobor mainile in jos pana la pantalonii lui si, cu miscari nesogure si tremurande, ii deschei pantalonii si incep sa trag de ei in jos, dar am ramas surprinsa cand am observat ca nu mai pirta nimic altceva pe sub pantaloni. - Oh, Doamne! Oare o sa incapa? Deja puteam sa ii vad marimea si nu stiu sigur daca era complet erect, dar si asa cum era, era dotat si asta ma facea sa ma simt mai infierbantata acolo jos.
Love, not hate | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| |
| | | | Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |