Top posting users this month | |
View | |
|
| Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| | |
Author | Message |
---|
Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 21, 2018 10:51 pm | |
| First topic message reminder :
Derek: Ce putea sa fie mai frumos , mai simplu decat o mica vanatoare de sange la miezul nopti. Oameni seara, la plimbare perfect pentru mine, pentru un vampir insetat de sange cum sunt eu. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
Last edited by Casydy on Sun Jan 19, 2020 8:27 pm; edited 1 time in total | |
| | |
Author | Message |
---|
Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 26, 2020 1:37 pm | |
| Derk
Incep sa ma misc din ce in ce mai repede, mai adanc. Doream sa-o fac sa tipe de fericire si placere.
Cedric
Cand o aud ce spune ma incrunt si ma enervez si incep sa ma misc mai adanc, mai brutal in ea. - Atunci! Ma bucur ca am ajuns mai devreme si sunt primul din viata ta! Spun maraind.
Ivan
MA misc din ce in ce mai repede in ineriorul ei si schimbam miscarile mereu. nu dpoream sa sfarseasca repede.
Anita
Ma prind cu mainile de ceafa lui si ilprivesc in oichii pe toata periada atiuni. Cum intra in mine mai ca imi vine sa tip de durere si sa plang in acelas timp. Eram terminata.Imi venea sa mma zbat si sa tip de durere. Nu credeam ca ma paote dura as ade rau. Credeam ca e ceva mai usor , dar se pare ca nu. Imi venea doar sa fug de langa el si sa ma retrag in cochilia mea.Nu mai puteam de durere.
Alono
Incep sa ranjesc multumit de mimica ei si de gesturile acesteia. Chiar imi palcea ceea ce vedem. - O sa incape scumpo si inca nu e tot sa sti. Spun rnaind multumit.
Dan
Ma uit agitat prin castel. Nu imi venea sa cred ca totul se schimbase la o suta de grade celsiuus. Aveam mii de gemene, susori si mai stiu eu ce. Chair nu mi-am inchipuit asa ceva, dar uite ca totul e bine intr-un final. Acum eram in camer mea. Nu ma poate deranja nimenei, avem intalnirea mult asteptata cu ... vibratorul meu. Yep. O unealta de origine sexuala care te paote satisface cum doresti. Asta este. Nimenea nu stie de acest lucru , mai ales ca nu stie decat cativa de orientarea mea sexuala. Doar , Ana, Maria , Anastacia si Elvira. Ele intodeauan ma ajutau mereu si erau langa mine. Nu is batea joc sau mai stiu eu ce. Asta ma bucura la ele. Erau prietene adevarate. CUM SA REVENIM LA PREZENT. SA incepem satisfacerea solo. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
| |
| | | Sarah chan Membru Nou
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| | | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 26, 2020 10:27 pm | |
| Derek
Ma miscam in ea din ce in ce mai repede si mai adanc.
Cedric
Cand realizez ce fac micsorez viteza miscarilor si o sarut pe buze uso. -Scuze... Mi-am pierdut putin controlul.
Ivan Ranjesc multumit. - Cam asa ceva.
Alonso
- Da, scumpo. Dai bataie. sa vedem ce ce esti in stare. spun gemand usor cand incepe sa-s miste mana.\
Anita
Ma fac ghem si ma duc in bratele lui si il strang tare. - eu.. eu.. Am strica totul... Imi pare rau...
Dan
Dupa ce termin ce aveam de facut dau fuga la baie si imi fac un dus rapid si dupa ies din baie doar cu un prosop in jurul bazinului. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 26, 2020 10:43 pm | |
| Sarah: Gemetele mele se intensificau cu fiecare miscare pe care o facea si simtea ca genunchii aveau sa imi cedeze din cauza placerii.
Karina: - Fa-o... din... nou Spun balbaindu-ma simtind cum trupul inca imi tremura usor din cauza valului de placere ce ma cuprinsese brusc.
Mindy: - Nu ma mai tachina atat! Tragemi-o bine si tare! Deja nimic altceva nu mai era in mintea mea decat dorinta de a simti placere.
Zaraki: O sarut usor pe frunte apoi incep sa ii mangai parul negru si matasos. - Nu ak stricat nimic. Am mers prea repede si nu vreau sa te ranesc, iar mai inainte clar aveai dureri mari.
Angel: Incep sa imi misc mana pe intreaga lui lungime trecandu-mi limba peste buze instinctiv. Voiam sa il gust.
Len: Cautandu-l pe fiumeo am intredeschis usa unei camere si, privind inauntru, am surprins un baiat simpatic cum se satisfacea singur, dar nu oricum ci facandu-si anal cu un vibrator. Stiam ca nunse cade sa trag cu ochiul, dar am ramas efectiv blocat in loc si oricum el nu ma observase caci isi terminase treaba si plecase spre baie. Ramas in acelasi loc nu am indraznit sa ma misc pentru ca... Ei bine... O anume parte a corpului meu se intarise si daca ma intorceam acum, oricine m-ar fi vazut pe hol si-ar fi dat seama imediat ca sunt erect caci aveam o dotare dupa care multe femei ar plange, si nu numai femei. - Tati, de ce nu ne-ai mai cautat? Auzind vocea dulceaga a lui Lenny m-am intors instinctiv, dar norocul meu ca Irina a fost perspicace si i-a pus mana la ochii, dar s-a incruntat teribil spre mine si, urmatorul lucru pe care la facut a fost sa ma trimita zburand in acea camera folosind un viscol puternic si asta exact cand tipul iesea din baie facandu-ma sa aterizez pe spate in fata lui. - Nu stiu daca ai bagat de seama, dar nerodul asta te-a cam privit. Poti sa ii rupi cateva oase daca vrei, doar nu il omora. Ce sora mai aveam si eu. In loc sa imi faca morala sau mais tiu eu ce, ea ma trimitea direct in mainile sursei erectiei mele si mai si inchidea usa in urma ei plecand cu fiumeo de acolo. - Um... Deja ramasesem blocat nestiind ce anume sa zic in fata lui.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 26, 2020 10:56 pm | |
| Derek
Simteam ca nu mai am mult asa ca nu mai astept mult si imi dau drumul in ea si cad pe psatele ei in timp c eimi duc bratele in fata si ma tin si eu de bara. - Esti bine puiule? SPun cu blandete in timp ce incer sa-mi recapat respiratia.
Anita
Imi ridic capul spre el si il privesc cu rusinarea. - Ba da. Uhm... Vroiai atat de mult, chair nu doream ca sa se intample asa. Spun si imi ascund fata in pieptul lui si il mangai usor cu nasul de abdomenul lui. - Eu... Cred... ca as mai incerca odata... Daca vrei...
Cedric Cadn aud ce spune mai ca imi pica fata. Dar imi revin repede si icnep sa ma misc cu aceeas viteza de mai devreme.
Ivan Incep sa rad si ma misc din ce in ce mai tare si adanc in ea
Alonso
Imi muscam buzaq de jos din c eince mai mult si mai tare aporape pana la sange. Nu stiam de unde a invatat asta dar se descurca al naibi de bine.
Dan
Fac ochii mari cand o aud pe tipa cu par alb ce spune si ma uit la tipu de jos cum nu mai poate scoate o vorba. - C.c.c.at de mult ai vazut? Spun balbaindu-ma si mai rau. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 26, 2020 11:17 pm | |
| Derek
Zambesc bland si o sarut usor pe ceafa apoi ies din ea , cu tragere de inima si o iau in brate stil mmireasa si ies din cada. \- Mai bine am folosi dusul. Facem fiecare cate un mic dus dupa in pat cu noi. Spun bland sin timp ce o sarut pe frunte. \
Cedric
In timp ce ma misc in ea tot mia repede si dur , o sarut si o alint pe unde apuc.
Ivan - Nu esti sigurua scuimpo. Spun bland si ma misc in aceeas viteza.
Anita
Ma uit la el de jos si ii zambesc bland. - Bine... Dar trebuie sa-mi arati sau sa-i spui cum se procedeaza...
Alonso
- D, da , da. Chiar te rog. Spun cand realize ce dorea ea sa intrebe
Dan
Cand aud mai ca imi pica fata si incep sa inghit in sec. MA fac rosu la fata. - Te rog sa nu spui la nimenea , bine? Fac ce vrei tu! Daor sa nu spui! Spun super panicat. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 26, 2020 11:37 pm | |
| Derek
Cum iese ea din baie intru si eu rapid. Cat timp facuse ea dus eu incepusem sa aranjez pe acolo patul si i-am adus ceva de purtat din dresingurl meu. Nu o puteam lasa sa doarma dezbracata.
Cedric
Ma misc in interiorul ei repede, adanc, uneori mai schim bam si pozitile.
Anita Ii zmabesc bland si ma ridic de jos si ma uit pe el , calarindul. - si acum ?
Ivan
Ma las peste ea, ma opresc pentru un timp , aopi ii pirns picioarele le ridic sus si incep s ama inping in ea tare si adanc. Ies usor, dar nu de tot dupa intru in ea tare. Repet miscarile astea ceva vreme dorind sa-i vad mimica fetei.
Dan
Cum ii vad barbatia rosesc tare si ma intorc cu spatele la el automat , dar imi duc limba peste buze si inghit in sec. Era dotat nu gluma. - Nici in ruptul capului! Altceva! ?
Alonso
Incep sa gem usor si imi pun minile in capul ei si o pridn de par usor. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Mon Jan 27, 2020 7:40 pm | |
| Derek Ies din baie doar intr-un prosop o. Cum revin in camera zambesc larg vand o vad pe ea in patul nostru. Cum ma. Gaseste se cuibar este in bratele mele. O trag in brate si o sarut usor, apoi imi inchid ochii.
Ivan ma misc din ce in ce mai. Repede, mai adanc.
Anita Zambesc bland si dau aprobator din cap. Trag aer in piept si ma pozitionez cu membrul lui la. Intrarea in minr si ma sec usor. Cum il simt in interiorul meu, cu greu incerc sa ma stapanesc si sa alung durerea care ma coplesise. Deja. Avea dreptate. Trebuia sa stau nemiscata.
Cedric
Ma misc in eaak repede si o sarutam peste tot.
Alonso
Incep sa gem lung si o prind de par si trag usor de el. Era fenomenala fata asta.
Dan Cand aud ma speri tot si ma intorc val vartez si ma reped la el si il prind. Pe la spate si il imbratisez strans, cand dorea s a plece spre usa. H Bine.. Vi e. O sa-o fac. Te rog sa nu spui... Doar.. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Mon Jan 27, 2020 9:32 pm | |
| Anita Cand incepe el sa faca miscarile acestea, incep sa gem usor si rosesc. Nu credeam ca pot scoate aceste sunete, dar ma bucuram enorm oricum, deoarece simteam cum iau foc i partea de jos.
Ivan Imi dau drumul ea fericit si ies din aceasta, apoi ma trantesc langa ea.
Cedric - E pasiune pură... Iubire. O sa-o simti mereu de acum incolo. O sa. Ma asigur. Spun chicotind in timp ce. O sarut pe sani.
Alonso O prind de. Par. O fac sa stea doar cu gura deschisa si cu madularul meu pulsand in gura ei si incep sa-mi misc d soldul din ce in ce mai repede in gura ei.
Dan
- Doar... Te rog. O sa fac cum. Spui tu Spun inghitind in sec si il i cercuiesc. Cum ajung in fata lui im privesc in ochii cu teama dupa ma las jos si il prind de blugi. Ii desfac cureaua si slitj apoi ii scot mandria din pantaloni si imi apropri gura de dotare a lui si il sarut usor capul apoi il iau in gura Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Mon Jan 27, 2020 9:55 pm | |
| Anita Incep sa ma misc de sus jos cand simteam ca sunt in regula sa pot face miscarile acestea. Miscarile le fac usor, fara graba. Eram ok pana acuma. Ma obisnuisem cj mărimea.
Cedric
Ma misc din ce in ce. Mai repede mai brutal, schimb and si pozițiile intre timp, dar ma legal si de sani ei, iisarjt ii ating, ii musc.
Ivan Incerc sa-mi recapătă suflu. - Poti sa-o mai spui odata.
Alonso
Ma misc in ritmul ales de mi e ceva timp paan simt ca o sa-mi dau cat de curand drumul in gura ei asa ca ies si imi dau drumul pe parchet.
Dancand aud ce spune ramant total socat. - Tu iti bati joc de mine?! Tu esti constienta ca aproape ti-am facut un oral.. Spun gemand usor si imi ling buzele cand el nu era atent. Imi placea ceea ce ii facusem, pe jumate si mai doream sa-o fac, defapt sa-o co tinuui. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Jan 28, 2020 9:08 am | |
| Anita
Peste un timp incep sa mai maresc viteza miscrilor. Se simtea altfel, durerea parca disparuse si acum puteam simti doar placere. O placere care usor usor ma face sa cer mai mult. - Uhm... Poti sa-o.... continui... tu ? Spun inca rosind la fata.
Cedric
O simt cum ii vine deja orgasmu si zambesc larg. Era terminata. Eu mai fac cateva miscari in ea si imi dau drumul ina cesta , apoi cad langa ea fara vlaga.
Ivan
Ma intorc cu fata spre ea si o trag in bratele mele si o sarut usor pe par. Era asa de concentrata pe stele.
Alonso
Eram terminat practic. O ridic sus si ii iau fata in palme si o sarut cu pasiune in timp ce o prind de fese si o fac sa sara in bratele mele si sa-s incolaceasca picioarele de bazinul meu. O duc in pat , dar nu rup sarutul si ma las usor in jos.
Dan
Rosec rau. - Ti-a placut? Si mie, dar... acum nu mai stiu ce sa spun sau sa fac... Ehm... Spiun in timp ce ma fastaciam prin fata lui. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Jan 28, 2020 2:03 pm | |
| Anita
Incep sa gem de placere si il privesc cu iubire. Se misca chair bine, nu mai simteam nciun fel de disconfort, iar durerea disparuse.
Cedric
O trag in bratele mele mai bine si o cuprind in brate in timp c eo sarut mereu pe par si pe frunte.
Ivan
Ii zambesc is eu inapoi si o mangai usor pe par. - Esti bine ? Te doare ceva? Am fost prea brutal ?
Alonso
Ti sarutul ceva tim pana ma desprind de el si parca ii spun prin privire daca imi da acesul sa intru in interiorul ei. Nu mai rezistam , iar eram erect si imi doream sa plonjez in interiorul ei.
Dan
- Ai dreptate aici. Cahir nu doresc sa ma simt asa, dar mai bine mergem usor. Dar cum de iti place sa-ti fac asta?? DOar nu esti.. ca mine? Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Jan 28, 2020 2:54 pm | |
| Anita Incep sa gem din ce ince mai tare si apuc cearsafuile de pe pat in pumni.. Se simtea din ce in ce mai bine. - Ah! Mai repede! Mai adanc. Spun euforica.
Ivan Ii zambesc bland. - Sigur?
Alonso
Cum primesc aprobarea ei intru in ea, usor in timp ce o sarut pe buze usor apoi pe frunte.
Dan - Oh. Am inteles acuma de ce. Spun bland si rosesc usor dar ma si fastacesc. Era frumos sincer vorbind si ma cam intimida. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Wed Jan 29, 2020 6:02 am | |
| Anita
Incep sa gem din ce in ce mai tare si imi duc mainile dupa gatul lui si o mana porneste o spatele acestuia iar cea de a doua se duce direct in parul lui si incep sa-mi ma joc cu el. Era as ade moale si matosos.
Ivan
Incep sa rad de ea si dau negativ din cap. Era nebuna tiopa, dar mia placut incotro a decurs jocul nostru. - Hm.. Se pare ca sa ales naibi de jocul nostru. spun razand.
Alonso
Usor usor incep sa ma misc in ea. Vroiam sa nu o ranesc asa ca faceam miscarile lente. Cand va dorti ea o sa ma misc din ce in ce mai tare si mai repede. Vroiam ca ea sa-mi comande.
Dan
Ma inrosesc tot la fata si ii arat baia, dar imi trece prin cap o idee cam ... nastrusmica, speram doar sa nu se supere ca o pun. - ehm... as avea totus o idee. Sper sa nu te superi sau sa te deranjeze. Ce spui daca .. Te-as ajuta eu cu problema din pantaloni tai... Spun rosind usor si uitandu-ma jos rusinat.
Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Wed Jan 29, 2020 8:29 pm | |
| Anita
Miscarile lui le simteam cumva blocate si parca simteam c anu dadea tot afara din el. Incercam sa-l provoc si mai mult in ceea ce facea. - stii.. ca poti sa te misti mai repede, nu ? Sunt bine, acum dporesc doar sa am parte de barbatul meu , atat tot! Spun zambind larg si il mangai in par si pe obraz.
Ivan
- Sincer si mie. Ma buur ca Derek ma ales sa vin sa te ajut sa- pozesti pe monstri acestia. DAr nu inteleg care e legatura ta cu "printesa" lui Derek .... ? Defapt care a rfii legautra intre cei doi.
Alonso
Cand o aud incep sa gem usor si ma misc din ce inc e mai repede is mai adanc in ea. Aveam nevoie de aprobarea aceasta din partea ei . Cahir aveam nevoie.
Dan
- d.d.da. De ce nu. Nu ma deranjeaza. Spun rosind usor si ma las jos in genunchi in fata lui si ii dau jos pantaloni cu boxeri cu tot. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| |
| | | | Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |