Majestic Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

majestic world of royalty

HomePortalSearchRegisterLog in
Latest topics
» interviu Nina
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyFri Oct 25, 2024 9:47 am by dominic

» Condica de prezenta
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyThu Oct 24, 2024 11:24 am by Hazbin

» Intreaba-ma.
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyFri Sep 27, 2024 1:01 pm by Nina

» O căprioară năzdrăvană (with Jax)
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyFri Sep 20, 2024 2:49 pm by Hazbin

» Berbec
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptySun Sep 15, 2024 11:59 am by MagicBot

» Taur
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Gemeni
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Rac

» Leu

Top posting users this month
No user
View
Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 Percent_0

Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]

Go down 
4 posters
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 33  Next
AuthorMessage
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

×Rubin : 1286
×Smarald : 1320
×Reputatie : 2
×Varsta : 30
×Localizare : Giurgiu
×Stare de spirit : O nebună la orizont

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 Empty
PostSubject: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptySun Jan 21, 2018 10:51 pm

First topic message reminder :

Derek: Ce putea sa fie mai frumos , mai simplu decat o mica vanatoare de sange la miezul nopti. Oameni seara, la plimbare perfect pentru mine, pentru un vampir insetat de sange cum sunt eu.

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 VREkqu3

Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my 
I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my 
Looking for something right 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
I want something stronger (I want it) 
(워워워워워) 
Than a moment, than a moment, luv 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 
For a boy with, for a boy with luv 

Last edited by Casydy on Sun Jan 19, 2020 8:27 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://animeworldred.forumgratuit.ro/forum

AuthorMessage
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptySun Jan 26, 2020 1:37 pm

Derk 

Incep sa ma misc din ce in ce mai repede, mai adanc. Doream sa-o fac sa tipe de fericire si placere. 

Cedric

Cand o aud ce spune ma incrunt si ma enervez si incep sa ma misc mai adanc, mai brutal in ea. 
- Atunci! Ma bucur ca am ajuns mai devreme si sunt primul din viata ta! Spun maraind. 

Ivan 

MA misc din ce in ce mai repede in ineriorul ei si schimbam miscarile mereu. nu dpoream sa sfarseasca repede. 

Anita 

Ma prind cu mainile de ceafa lui si ilprivesc in oichii pe toata periada atiuni. Cum intra in mine mai ca imi vine sa tip de durere si sa plang in acelas timp. Eram terminata.Imi venea sa mma zbat si sa tip de durere. Nu credeam ca ma paote dura as ade rau. Credeam ca e ceva mai usor , dar se pare ca nu. Imi venea doar sa fug de langa el si sa ma retrag in cochilia mea.Nu mai puteam de durere. 

Alono 

Incep sa ranjesc multumit de mimica ei si de gesturile acesteia. Chiar imi palcea ceea ce vedem. 
- O sa incape scumpo si inca nu e tot sa sti. Spun rnaind multumit. 

Dan 

Ma uit agitat prin castel. Nu imi venea sa cred ca totul se schimbase la o suta de grade celsiuus. Aveam mii de gemene, susori si mai stiu eu ce. Chair nu mi-am inchipuit asa ceva, dar uite ca totul e bine intr-un final. Acum eram in camer mea. Nu ma poate deranja nimenei, avem intalnirea mult asteptata cu ... vibratorul meu. Yep. O unealta de origine sexuala care te paote satisface cum doresti. Asta este. Nimenea nu stie de acest lucru , mai ales ca nu stie decat cativa de orientarea mea sexuala. Doar , Ana, Maria , Anastacia si Elvira. Ele intodeauan ma ajutau mereu si erau langa mine. Nu is batea joc sau mai stiu eu ce. Asta ma bucura la ele. Erau prietene adevarate. CUM SA REVENIM LA PREZENT. SA incepem satisfacerea solo.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

×Rubin : 446
×Smarald : 452
×Reputatie : 0
×Varsta : 29
×Localizare : ^_^ We Love ^_^

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptySun Jan 26, 2020 2:12 pm

Sarah:
Simteam ca o iau razna de la atata placere. Nici nu mai stiam daca gemeam sau gafaiam sau pur si simplu uitam sa mai respir.

Karina:
Schimbarea din miscarile lui ma face sa tip o data fara sa vreau cand atinge un anume punct acolo inauntru, iar asta ma face sa imi duc ambele maini pe gura. Nu stiubde ce, dar el parea sa fie nervos.

Mindy:
- Iti place sa ma tachinezi? Il intreb cand el tot schimba rapiditatea cu care se misca exact in momentele cand eram la un pas de orgasm, iar asta imi facea mintea sa se goleasca complet orgasmul fiind singurul lucru la care ma puteam gandi.

Zaraki:
Observ ca ii provocam durere si asta ma sfasia pe interior asa ca m-am retras din ea si m-am asezat in lat langa aceasta tragando in bratele mele.
- Iarta-ma! Nu am vrut sa te ranesc!
Nu ma lasa inima sa continui cand o vedeam cat de mult o chinuiam. Mai bine incercam sa ma abtin.

Angel:
Curiozitatea m-a impins sa il ating acolo asa ca mi-am coborat mana si mi-am trecut degetele in jurul membrului lui.
- Esti sigur? Il intreb neluandu-mi mana sau privirea de acolo.

Len:
Jucam v-ati ascunselea cu Irina si Lenny. Niciunu din noi nu putea sa ii spuna nu micutului de doar 4 anisori asa ca deseoro ne jucam cu el diferite jocuri pe care le dorea. Acum picase randul meu sa ii caut pe cei doi.

Love, not hate

Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 98878210
Back to top Go down
http://rpganimeromania.forumgratuit.ro
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptySun Jan 26, 2020 10:27 pm

Derek 

Ma miscam in ea din ce in ce mai repede si mai adanc. 

Cedric

Cand realizez ce fac micsorez viteza miscarilor si o sarut pe buze uso. 
-Scuze... Mi-am pierdut putin controlul. 

Ivan 
Ranjesc multumit. 
- Cam asa ceva.

Alonso 

- Da, scumpo. Dai bataie. sa vedem ce ce esti in stare. spun gemand usor cand incepe  sa-s miste mana.\

Anita 

Ma fac ghem si ma duc in bratele lui si il strang tare. 
- eu.. eu.. Am strica totul... Imi pare rau... 

Dan 

Dupa ce termin ce aveam de facut dau fuga la baie si imi fac un dus rapid si dupa ies din baie doar cu un prosop in jurul bazinului.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptySun Jan 26, 2020 10:43 pm

Sarah:
Gemetele mele se intensificau cu fiecare miscare pe care o facea si simtea ca genunchii aveau sa imi cedeze din cauza placerii.

Karina:
- Fa-o... din... nou
Spun balbaindu-ma simtind cum trupul inca imi tremura usor din cauza valului de placere ce ma cuprinsese brusc.

Mindy:
- Nu ma mai tachina atat! Tragemi-o bine si tare!
Deja nimic altceva nu mai era in mintea mea decat dorinta de a simti placere.

Zaraki:
O sarut usor pe frunte apoi incep sa ii mangai parul negru si matasos.
- Nu ak stricat nimic. Am mers prea repede si nu vreau sa te ranesc, iar mai inainte clar aveai dureri mari.

Angel:
Incep sa imi misc mana pe intreaga lui lungime trecandu-mi limba peste buze instinctiv. Voiam sa il gust.

Len:
Cautandu-l pe fiumeo am intredeschis usa unei camere si, privind inauntru, am surprins un baiat simpatic cum se satisfacea singur, dar nu oricum ci facandu-si anal cu un vibrator.
Stiam ca nunse cade sa trag cu ochiul, dar am ramas efectiv blocat in loc si oricum el nu ma observase caci isi terminase treaba si plecase spre baie.
Ramas in acelasi loc nu am indraznit sa ma misc pentru ca... Ei bine... O anume parte a corpului meu se intarise si daca ma intorceam acum, oricine m-ar fi vazut pe hol si-ar fi dat seama imediat ca sunt erect caci aveam o dotare dupa care multe femei ar plange, si nu numai femei.
- Tati, de ce nu ne-ai mai cautat?
Auzind vocea dulceaga a lui Lenny m-am intors instinctiv, dar norocul meu ca Irina a fost perspicace si i-a pus mana la ochii, dar s-a incruntat teribil spre mine si, urmatorul lucru pe care la facut a fost sa ma trimita zburand in acea camera folosind un viscol puternic si asta exact cand tipul iesea din baie facandu-ma sa aterizez pe spate in fata lui.
- Nu stiu daca ai bagat de seama, dar nerodul asta te-a cam privit. Poti sa ii rupi cateva oase daca vrei, doar nu il omora.
Ce sora mai aveam si eu. In loc sa imi faca morala sau mais tiu eu ce, ea ma trimitea direct in mainile sursei erectiei mele si mai si inchidea usa in urma ei plecand cu fiumeo de acolo.
- Um...
Deja ramasesem blocat nestiind ce anume sa zic in fata lui.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptySun Jan 26, 2020 10:56 pm

Derek 

Simteam ca nu mai am mult asa ca nu mai astept mult si imi dau drumul in ea si cad pe psatele ei in timp c eimi duc bratele in fata si ma tin si eu de bara. 
- Esti bine puiule? SPun cu blandete in timp ce incer sa-mi recapat respiratia. 

Anita 

Imi ridic capul spre el si il privesc cu rusinarea. 
- Ba da. Uhm... Vroiai atat de mult, chair nu doream ca sa se intample asa. Spun si imi ascund fata in pieptul lui si il mangai usor cu nasul de abdomenul lui. 
- Eu... Cred... ca as mai incerca odata... Daca vrei...

Cedric
Cadn aud ce spune mai ca imi pica fata. Dar imi revin repede si icnep sa ma misc cu aceeas viteza de mai devreme.

Ivan 
Incep  sa rad si ma misc din ce in ce mai tare si adanc in ea

Alonso

Imi muscam buzaq de jos din c eince mai mult si mai tare aporape pana la sange. Nu stiam de unde a invatat asta dar se descurca al naibi de bine. 

Dan 

Fac ochii mari cand o aud pe tipa cu par alb ce spune si ma uit la tipu de jos cum nu mai poate scoate o vorba. 
- C.c.c.at de mult ai vazut? Spun balbaindu-ma si mai  rau.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptySun Jan 26, 2020 11:07 pm

Sarah
Ii simteam respiratua fierbinte pe pielea de pe spate si asta imi dadea mii de fiori pe sira spinari care, combinati cu tremurul ramas in urma intensitati momentului, imi fac genunchii sa cedeze.
- D-d-da...

Karina:
Imi pun iarasi mainile peste gura pentru a-mi suprima tipetele ce voiau sa iese, dar nu erau tipete de durere ci de placere.

Mindy:
- Asa... Esti... Ah! Doamne!... O sa ma innebunesti de tot!
Reusesc sa rostesc printre gemete incercand sa imi pastrez poziția.

Zaraki:
- Numai daca stai tu deasupra. Nu as vrea sa imi pierd mintile in fata tentatiei si sa te ranesc. Asa ai putea sa continui cand ai simti tu ca esti inregula si poti.
Continuam sa o mangai usor in tot acest timp.

Angel:
- Crezi ca... Ar fi ok daca... As putea sa... Te gust?
Ultimele cuvinte le spusesem in soapta caci imi era rusine sa pun in vorbe ceea ce gandeam simtind ca ne era ceva ce ar fi trebuit sa imi dlresc sa fac.

Len:
Ma culeg de le jos si, fiind in picioare, imi duc o mana in fata incercand sa maschez erectia mea, iar cealalta mana o duc la ceafa si zambesc usor stanjenit.
- Pai... Cam de cand ai dat cu lotiune pe vibrator.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptySun Jan 26, 2020 11:17 pm

Derek 

Zambesc bland si o sarut usor pe ceafa apoi ies din ea , cu tragere de inima si o iau in brate stil mmireasa si ies din cada. 
\- Mai bine am folosi dusul. Facem fiecare cate un mic dus dupa in pat cu noi. Spun bland sin timp ce o sarut pe frunte. \

Cedric

In timp ce ma misc in ea tot mia repede si dur , o sarut si o alint pe unde apuc. 

Ivan 
- Nu esti sigurua scuimpo. Spun bland si ma misc in aceeas viteza.

Anita

Ma uit la el de jos si ii zambesc bland. 
- Bine... Dar trebuie sa-mi arati sau sa-i spui cum se procedeaza...

Alonso

- D, da , da. Chiar te rog. Spun cand realize ce dorea ea sa intrebe

Dan 

Cand aud mai ca imi pica fata si incep sa inghit in sec. MA fac rosu la fata.
- Te rog sa nu spui la nimenea , bine? Fac ce vrei tu! Daor sa nu spui! Spun super panicat.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptySun Jan 26, 2020 11:25 pm

Sarah
- De acord.
Spun simtind cum oboseala incepe sa ma domine asa ca ma adun si merg sa imi fac prima dus. Daca nu aveam sa termin repede aveam sa adorm in dus.

Karina:
La un moment dat am incetat sa imi mai pese de sunetele pe care le-as scoate pemgura si cate persoane m-ar putea auzi asa ca m-am lasat prada placerii si am prins cearceaful in maini strangandu-l tare.

Zaraki:
- Nu te teme! Te voi ghida tot timpul.
Ii spun bland si o sarut usor.

Mindy:
Simt cum mainile imi cedeaza lanun momentdat si ma las cu capul lipot de pamant gemand din ce in ce mai tare.

Len:
Cand il vad cum roseste si cat incepe sa se fastaceasca parca se atinge un intrerupator inauntrul meu ceea ce ma face sa vreau sa il tachinez.
- Orice? Atunci ce zici daca ai avea grije de asta? Spunand asta imi desfac blugii si trag in jos de ei indeajuns incat sa imi pot scoate membrul erect la aer. Desigur ca nu intentionam sa il pun sa imi faca ceva, dar chiar voiam sa vad reactia lui.

Angel:
Schimband pozitiile, eu fijnd deasupra, ma las in jos pana cand ajung cu capul in acea zona a trupului luo si, dupa ce imintrec limba de cateva ori pe toata lingimea lui, il ontroduc in interiorul gurii mele chiar daca nu il puteam lua cu totul

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptySun Jan 26, 2020 11:37 pm

Derek 

Cum iese ea din baie intru si eu rapid. Cat timp facuse ea dus eu incepusem sa aranjez pe acolo patul si i-am adus ceva de purtat din dresingurl meu. Nu o puteam lasa sa doarma dezbracata.

Cedric

Ma misc in interiorul ei repede, adanc, uneori mai schim bam si pozitile. 

Anita 
Ii zmabesc bland si ma ridic de jos si ma uit pe el , calarindul.
- si acum ? 

Ivan

Ma las peste ea, ma opresc pentru un timp , aopi ii pirns picioarele le ridic sus si incep s ama inping in ea tare si adanc. Ies usor, dar nu de tot dupa intru in ea tare. Repet miscarile astea ceva vreme dorind sa-i vad mimica fetei. 

Dan 

Cum ii vad barbatia rosesc tare si ma intorc cu spatele la el automat , dar imi duc limba peste buze si inghit in sec. Era dotat nu gluma.
- Nici in ruptul capului! Altceva! ?

Alonso 

Incep sa gem usor si imi pun minile in capul ei si o pridn de par usor.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyMon Jan 27, 2020 3:46 pm

Sarah
Vazand ca imi lasase cateva haine le imbrac, dar pantalonii erau prea largi si picau de pe mine asa ca nu i-am mai luat lasand doar tricoul. Oricum imi vedea ca o rochita.
Am asteptat sa iese si el din dus si, dupa ce ne-am bagat in lat, m-am cuibărit la pieptul lui si am adormit in cateva minute.

Mindy:
Nu mai puteam sa gandesc limpede si tot ce puteam face era sa gem.

Zaraki:
Imi duc mana jos si imi pozitionez membrul la intrarea in trupul ei in asa fel incat doar capul o atingea usor.
- Acum te lasi in jos cand esti tu pregatita si inaintezi doar cand doresti. Nu te grăbi.

Karina:
Nu stiu cum reusea dar ma innebunea de-a binelea.

Angel:
Continui sa ii ofer placere prin miscarile pe care le faceam cu capul si limba.

Len:
- Atunci nu cred ca o sa deranjeze daca le spun si celorlalti, oricum sorumea cred ca si-a dat seama de ceva.
Spun ridicand din umeri si indesandumi inapoi erectia in pantaloni.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyMon Jan 27, 2020 7:40 pm

Derek
Ies din baie doar intr-un prosop o. Cum revin in camera zambesc larg vand o vad pe ea in patul nostru. Cum ma. Gaseste se cuibar este in bratele mele. O trag in brate si o sarut usor, apoi imi inchid ochii.

Ivan
ma misc din ce in ce mai. Repede, mai adanc.

Anita
Zambesc bland si dau aprobator din cap. Trag aer in piept si ma pozitionez cu membrul lui la. Intrarea in minr si ma sec usor. Cum il simt in interiorul meu, cu greu incerc sa ma stapanesc si sa alung durerea care ma coplesise. Deja. Avea dreptate. Trebuia sa stau nemiscata.

Cedric

Ma misc in eaak repede si o sarutam peste tot.

Alonso

Incep sa gem lung si o prind de par si trag usor de el. Era fenomenala fata asta.

Dan
Cand aud ma speri tot si ma intorc val vartez si ma reped la el si il prind. Pe la spate si il imbratisez strans, cand dorea s a plece spre usa.
H Bine.. Vi e. O sa-o fac. Te rog sa nu spui... Doar..

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyMon Jan 27, 2020 9:15 pm

Zaraki:
Ma ridic usor lentru a putea ajunge cu gura in dreptul sanilor ei pe care incep sa ii framant si sa ii sarut.

Mindy:
Simt cum ating intr-un final apogeul

Karina:
- Nu stiu... De ce... Dar se simte... Mai intens... Ca data... Trecuta... Ah!
Abia reuseam sa vorbesc din cauza gemetelor si a gafaielilor.

Angel:
Falcile incepusera sa ma doara asa ca imi ridic usor capul si il privesc in timp ce incep sa imi misc mana pe intreaga lui lungime.

Len:
- Doar ce?
Nu puteam sa ma abtin sa nu continui prefacatoria. Stiam ca nu era corect fata de el sa continui asa, dar imi placeau reactiile lui.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyMon Jan 27, 2020 9:32 pm

Anita
Cand incepe el sa faca miscarile acestea, incep sa gem usor si rosesc. Nu credeam ca pot scoate aceste sunete, dar ma bucuram enorm oricum, deoarece simteam cum iau foc i partea de jos.

Ivan
Imi dau drumul ea fericit si ies din aceasta, apoi ma trantesc langa ea.

Cedric
- E pasiune pură... Iubire. O sa-o simti mereu de acum incolo. O sa. Ma asigur. Spun chicotind in timp ce. O sarut pe sani.

Alonso
O prind de. Par. O fac sa stea doar cu gura deschisa si cu madularul meu pulsand in gura ei si incep sa-mi misc d
soldul din ce in ce mai repede in gura ei.

Dan

- Doar... Te rog. O sa fac cum. Spui tu
Spun inghitind in sec si il i cercuiesc. Cum ajung in fata lui im privesc in ochii cu teama dupa ma las jos si il prind de blugi. Ii desfac cureaua si slitj apoi ii scot mandria din pantaloni si imi apropri gura de dotare a lui si il sarut usor capul apoi il iau in gura

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyMon Jan 27, 2020 9:40 pm

Zaraki:
Continui sa ii dezmierd pielea cu mainile sinsarutarile mele pentru a o distrage de la durerea ce sigur o simtea acolo jos.

Karina:
Nu stiam ce sa mai spun sau fac decat sa ma las devorata de placere

Mindy:
Ma prabusesc complet la pamant respirand greu inca simtind cum trupul imi tremura din cauza valului de placere.
- A... Fost... Demential!

Angel:
Imi asez mainile pe coapsele lui incercand sa fac fata ritmului miscarilor lui.

Len:
Casc gura, la propriu, cand vad ca el chiar se pune pe treaba si il prind de umeri departandu-l usor.
- Ok... O sa imi iau omoru de pe lume ca te-am tachinat, dar... Ei bine... Glumeam! Nu e nevoie sa faci nimic, nu o sa spun nimanui. Adica stiu cum e sa ascunzi latura asta a ta de ceilalti de frica ca o sa te judece.
Deja incepeam sa aiurez caci evident mersesem prea departe cu tachinatu meu, dar amicu meu parea al naibi de fericit ca ajunsese in gura lui choar daca pentru o perioada scurta de timp

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyMon Jan 27, 2020 9:55 pm

Anita
Incep sa ma misc de sus jos cand simteam ca sunt in regula sa pot face miscarile acestea. Miscarile le fac usor, fara graba. Eram ok pana acuma. Ma obisnuisem cj mărimea.

Cedric

Ma misc din ce in ce. Mai repede mai brutal, schimb and si pozițiile intre timp, dar ma legal si de sani ei, iisarjt ii ating, ii musc.

Ivan
Incerc sa-mi recapătă suflu.
- Poti sa-o mai spui odata.

Alonso

Ma misc in ritmul ales de mi e ceva timp paan simt ca o sa-mi dau cat de curand drumul in gura ei asa ca ies si imi dau drumul pe parchet.

Dancand aud ce spune ramant total socat.
- Tu iti bati joc de mine?! Tu esti constienta ca aproape ti-am facut un oral.. Spun gemand usor si imi ling buzele cand el nu era atent. Imi placea ceea ce ii facusem, pe jumate si mai doream sa-o fac, defapt sa-o co tinuui.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyMon Jan 27, 2020 10:11 pm

Zaraki:
Imi era foarte greu sa ma stapanesc sa nu ma misc mai ales ca ea era asa de stramta, dar trebuia sa rezist, de dragul ei. Asta cel putin lana cand imi va da ea ok-ul ca sa ma misc liber.

Karina:
Imi arcuiesc spatele atunci cand simt cum un val de placere intensa ma loveste.

Mindy:
Ramanand asa pe iarba rece am profitat de ocazie si, intoarsa fiind pe spate, am privit stelele. Imi placea cum se vedeau de pe Pamant.

Angel:
Zambesc usor simtind o satisfactie interioara ca ceea ce ii facusem eu il adusese la orgasm.

Len:
- Pai... De... Mi-ai trezit interesul si am vrut sa vad cum reactionezi. Desi nu ma asteptam chiar sa o faci. Mai degraba ma asteptam sa incerci sa imi tai gatul. Nu zic ca nu mi-ar place ceea ce ai inceput adineauri, dar... Sti tu... Nu e obligatoriu.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyTue Jan 28, 2020 9:08 am

Anita 

Peste un timp incep sa mai maresc viteza miscrilor. Se simtea altfel, durerea parca disparuse si acum puteam simti doar placere. O placere care usor usor ma face sa cer mai mult. 
- Uhm... Poti sa-o.... continui... tu ? Spun inca rosind la fata. 

Cedric 

O simt cum ii vine deja orgasmu si zambesc larg. Era terminata. Eu mai fac cateva miscari in ea si imi dau drumul ina cesta , apoi cad langa ea fara vlaga.

Ivan 

Ma intorc cu fata spre ea si o trag in bratele mele si o sarut usor pe par. Era asa de concentrata pe stele. 

Alonso

Eram terminat practic. O ridic sus si ii iau fata in palme si o sarut cu pasiune in timp ce o prind de fese si o fac sa sara in bratele mele si sa-s incolaceasca picioarele de bazinul meu. O duc in pat , dar nu rup sarutul si ma las usor in jos. 

Dan

Rosec rau. 
- Ti-a placut? Si mie, dar... acum nu mai stiu ce sa spun sau sa fac... Ehm... Spiun in timp ce ma fastaciam prin fata lui.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyTue Jan 28, 2020 1:47 pm

Zaraki:

Auzind acele cuvinte am clipit de cateva ori crezand ca mi se paruse, dar nu era asa, asa ca m-am rostogolit cu ea ajungand sa fie ea sub mine si, plecandu-ma asupra ei, i-am oferit un sarut bland pe frunte.
- Am sa fac tot posibilul sa fie bine. I-am spus si am inceput sa ma misc usor in interiorul ei.

Karina:
M-am tras mai aproape de el si m-am cuibarit la pieptul lui.

Mindy:
Imi pun mainile pe pieptul lui si imi ridic capul asezandu-mi barbia pe acestea privindu-l direct in ochii si zambindu-i.

Angel:
M-am lasat condusa de el participand la sarutul ce il incepuse el si ce devenea din ce in ce mai pasional.

Len:
- Nu m-ar fi deranjat daca ai fi continuat, dar nu vreau sa te simti ca si cum ai fi jegmanit sau amenintat sa faci asta.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyTue Jan 28, 2020 2:03 pm

Anita 

Incep sa gem de placere si il privesc cu iubire. Se misca chair bine, nu mai simteam nciun fel de disconfort, iar durerea disparuse. 

Cedric

O trag in bratele mele mai bine si o cuprind in brate in timp c eo sarut mereu pe par si pe frunte. 

Ivan 

Ii zambesc is eu inapoi si o mangai usor pe par. 
- Esti bine ? Te doare ceva? Am fost prea brutal ?

Alonso

Ti sarutul ceva tim pana ma desprind de el si parca ii spun prin privire daca imi da acesul sa intru in interiorul ei. Nu mai rezistam , iar eram erect si imi doream sa plonjez in interiorul ei. 

Dan 

- Ai dreptate aici. Cahir nu doresc sa ma simt asa, dar mai bine mergem usor. Dar cum de iti place sa-ti fac asta?? DOar nu esti.. ca mine?

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyTue Jan 28, 2020 2:13 pm

Zaraki:
Treptat maresc ritmul miscarilor in timp ce ii dezmierd trupul cu sarutari si atingeri.

Mindy:
- Stai calm. Sunt bine!
Ii spun razand vazand ca incepuse sa ma asalteze cu intrebari.

Angel:
O dorinta arzatoare se putea citi in ochii lui, iar dupa cat de erect era iarasi, mi-am putut da seama ca voia sa trecem la pasul urmator asa ca am aprobat usor din cap simtind o caldura ce cobora din zona pieptului pana acolo jos.

Len:
- Daca nu as fi fost, oare m-as mai fi ales cu o ditamai erectia pentru ca m-am uitat cum te masturbai? Cei drept, am fost o vreme Bi, dar dupa experienta din care a rezultat Lenny, nu mai vreau sa am de-a face cu femeile in sensul ala.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyTue Jan 28, 2020 2:54 pm

Anita
Incep sa gem din ce ince mai tare si apuc cearsafuile de pe pat in pumni.. Se simtea din ce in ce mai bine.
- Ah! Mai repede! Mai adanc. Spun euforica.

Ivan
Ii zambesc bland.
- Sigur?

Alonso

Cum primesc aprobarea ei intru in ea, usor in timp ce o sarut pe buze usor apoi pe frunte.

Dan
- Oh. Am inteles acuma de ce. Spun bland si rosesc usor dar ma si fastacesc. Era frumos sincer vorbind si ma cam intimida.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyTue Jan 28, 2020 9:30 pm

Zaraki:
Ranjesc miltumot atunci cand ii aud cuvintele si ii acopar buzele cu ale mele incepand sa ma misc asa cum imi zisese ea, mai tare si mai repede.

Mindy:
- Foarte sigur! Ca doar nu am fost virgina incat sa imi cauzezi ruperi si altele de genu.
Ii spun chicotind usor pastrand aceasi pozitie.

Angel:
Gem infundat cand il simt in interiorul meu si imi arcuiesc usor spatele in timp ce ma lasam trasa in sarutul inceput de el.

Len:
- Ok... Atunci te superi daca iti imprumut baia? Nu de alta, dar nu am cum sa ma plimb pe holuri cu o erectie atat de vizibila.
Spun zambindu-i simtind din nou acea tendinta de a-l tachina caci era tare simpatic cand rosea.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyWed Jan 29, 2020 6:02 am

Anita

Incep sa gem din ce in ce mai tare si imi duc mainile dupa gatul lui si o mana porneste o spatele acestuia iar cea de a doua se duce direct in parul lui si incep sa-mi ma joc cu el. Era as ade moale si matosos.

Ivan

Incep sa rad de ea si dau negativ din cap. Era nebuna tiopa, dar mia placut incotro a decurs jocul nostru.
- Hm.. Se pare ca sa ales naibi de jocul nostru. spun razand.

Alonso

Usor usor incep sa ma misc in ea. Vroiam sa nu o ranesc asa ca faceam miscarile lente. Cand va dorti ea o sa ma misc din ce in ce mai tare si mai repede. Vroiam ca ea sa-mi comande.

Dan

Ma inrosesc tot la fata si ii arat baia, dar imi trece prin cap o idee cam ... nastrusmica, speram doar sa nu se supere ca o pun.
- ehm... as avea totus o idee. Sper sa nu te superi sau sa te deranjeze. Ce spui daca .. Te-as ajuta eu cu problema din pantaloni tai... Spun rosind usor si uitandu-ma jos rusinat.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sarah chan
Membru Nou
Membru Nou
Sarah chan

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyWed Jan 29, 2020 2:55 pm

Zaraki:
O adoram de-a dreptul si tot ceea ce imi facea ea ma innebunea si ma facea sa imi doresc sa o violez in semsul de a ma mosca cat mai brutal si adanc in ea, dar nu puteam uita ca era prima oara pentru ea si nu voiam sa aiba dureri dupa pentru ca fusesem prea brutal asa ca, desi ritmul era alert, continui sa ma misc cu grije in interiorul ei si evit sa intru cu toata lungimea de frica sa nu o ranesc.

Mindy:
- Mie imi place unde am ajuns. Ii spun ridicandu-ma in genunchi si uitandu-ma in jur. Bariera mea era inca ridicata desi imi fusese extrem de dificil aa imi mentin o particica a mintii lucida ca sa mentin bariera.

Angel:
Era atat de bine ca simteam ca imi pierd mintile, dar parca simteam ca el se retine si totusi voiam ca si el aa se simta bine.
- Nu... Te abtine...
Reusesc sa ii soptesc in ureche gemand imediat dupa.

Len:
Ridic dintr-o spranceana surprins fiind de propunerea lui, dar apoi ranjesc pervers si, apropiindu-ma mai mult de el, ii prind barbia si il fac sa isi ridice privirea spre chipul meu.
- Pe mine nu ma deranjează deloc. Daca tu vrei atunci e ok din partea mea.

Love, not hate

Back to top Go down
Casydy
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Casydy

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 EmptyWed Jan 29, 2020 8:29 pm

Anita 

Miscarile lui le simteam cumva blocate si parca simteam c anu dadea tot afara din el. Incercam sa-l provoc si mai mult in ceea ce facea. 
- stii.. ca poti sa te misti mai repede, nu ? Sunt bine, acum dporesc doar sa am parte de barbatul meu , atat tot! Spun zambind larg si il mangai in par si pe obraz. 

Ivan 

- Sincer si mie. Ma buur ca Derek ma ales sa vin sa te ajut sa- pozesti pe monstri acestia. DAr nu inteleg care e legatura ta cu "printesa" lui Derek .... ? Defapt care a rfii legautra intre cei doi. 

Alonso 

Cand o aud incep sa gem usor si ma misc din ce inc e mai repede is mai adanc in ea. Aveam nevoie  de aprobarea aceasta din partea ei . Cahir aveam nevoie. 

Dan 

- d.d.da. De ce nu. Nu ma deranjeaza. Spun rosind usor si ma las jos in genunchi in fata lui si ii dau jos pantaloni cu boxeri cu tot.

I've waited all my life 
네 전부를 함께하고 싶어 
이제 조금은 나 알겠어 

(워워워워워) 
(워워워워워) 
(워워워워워) 
I have waited longer 
(워워워워워) 

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]    Noaptea vanatorilor [ +18  si limbaj explicit ]  - Page 14 Empty

Back to top Go down

Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ]
Back to top 
Page 14 of 33Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 33  Next