Top posting users this month | |
View | |
|
| Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| | |
Author | Message |
---|
Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Sun Jan 21, 2018 10:51 pm | |
| First topic message reminder :
Derek: Ce putea sa fie mai frumos , mai simplu decat o mica vanatoare de sange la miezul nopti. Oameni seara, la plimbare perfect pentru mine, pentru un vampir insetat de sange cum sunt eu. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
Last edited by Casydy on Sun Jan 19, 2020 8:27 pm; edited 1 time in total | |
| | |
Author | Message |
---|
Sarah chan Membru Nou
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| | | | Casydy ♧ Premium♧
×Rubin : 1286 ×Smarald : 1320 ×Reputatie : 2 ×Varsta : 30 ×Localizare : Giurgiu ×Stare de spirit : O nebună la orizont
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Mon Feb 10, 2020 10:37 pm | |
| Solo Zambesc si ajungem la infirmerie cat de repede putam, dar ma opresc cand o vad pe Ana ca statea langa Maria. Oftez lung so dau negativ din cap. - Haide sa stam undeva sa te vada cineva, ok? Spun bland si o asez pe un pat si o sarut pe feunte si ma. Las in vi e jos si imi pun mainile pe genunchi.
Anastacia Tresar usor si ii zmabesc bland, ma strecor in bratele lui i incep sa ma alint pe langa aceata. - Mie teama penteu copilul lui Solo. General ul din armată mea.
Ana Stau langa ea pana se trezeste Cum il vad pe Hyu zambesc larg. - Stai tu cu ea? Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
(워워워워워) I want something stronger (I want it) (워워워워워) Than a moment, than a moment, luv (워워워워워) I have waited longer (워워워워워) For a boy with, for a boy with luv
| |
| | | Sarah chan Membru Nou
×Rubin : 446 ×Smarald : 452 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 29 ×Localizare : ^_^ We Love ^_^
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Mon Feb 10, 2020 10:57 pm | |
| Solo - Nu stiu, puiule. O sa vorbesc cu Ana sa vad ce imi spune pana atunci ce spui sa te vada ea, e ok? Intreb bland spre ea si astept raspunsul ei.
Ana Ii zmabesc bland si bat părintește cu mana pe umarul lui si plec sprint i firmerie sa vad daca are cineva nevoie de mine.
Anastacia. - Irina si Solo vor avea un copil, dar pentru ceea ce o sa-ti spun va fii de folos si penteu noi si mai bine ai sta jos, bine? Spun bland si ma desprind usor de el si ne asezam amandoi pe marginea patului, dar tot in bratele lui stau, dar de data asta ma uit in ochi lui. - Pentru a putea avea un copil sanatos si care sa traiasca trebuie sa fie vpir ambi parinti, dar cand unul dintre ei eate vampir si celalalt este altceva decat vampir atunci faptul penteu a se putea dezvolta in corpul mamei trebuie din sângele tatalui si sângele ce lui sau celei care la transformat. Cum Solo este "baiatul meu" el are nevoie de sangele meu si al lui pentru a putea supraviețui mama si copilul lui. Cumva el are nevoie de un concktel de sange care sa-l dea mamei pentru a se putea hrani cel mic. Si sângele trebuie inclus in meniu mamei categoric. Si va fii doar al tatalui. Va avea nevoie de sangele meu doar pana in luna a 5 de acolo va fi doar al lui Solo. Dar la mine si la Derek e mai simplu. Noi avem nevoie doar de sangele partenerului. Deci esti bi e? Intreb bland cand il vad deja super serios si ma cam sperie. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Mon Feb 10, 2020 11:07 pm | |
| Kile: - Ok. E sfarsitul lumii, nu-i asa? Adica... Irina e gravida? Nu credeam ca voi trai sa vad regina ghetii indragostita si chiar nu mi-o pot imagina cu un bebelus in brate. Sau, daca stau bine sa ma gandesc, pot, doar am vazito cu Lenny mereu. Spun chicotind, dar apoi devin serios. - Iubita, eu nu stiu sigur daca pot sa iti ofer un copil, pana la urma nici nu sunt o fiinta. Am fost creat de om si, chiar daca am si material genetic si biologic inclus, tot nu sunt sigur daca m-au creat in asa fel încât sa fiu ca orice alt barbat si sa pot sa am o familie. Si nici nu stiu daca o sa iti placa. Gustul sangelui meu, e oarecum sintetic. Stiam ca toate erau bune si frumoase intre noi acum, dar eu ma gandisem la aspectul asta inca de cand decisesem sa fim oficial un cuplu. Pana la urma oricine isi dorwste la un momentdat, sa aiba copii. Dumnezeule, si eu imi doresc asta, dar nesiguranta asta ma macina intr-o oarecare masura. - Oricum, sunt sigur ca or sa fie de acord sa accepte acel. Cocktail daca vor sa pastreze copilul.
Irina: - Sigur. Nu ma deranjează. Spun intinzandu-ma in pat simtindu-ma ametita.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Mon Feb 10, 2020 11:17 pm | |
| Anastacia Zambesc larg si sar pe el si incep sa-l sarut. Dorit dureaza putin ca. Ma desprind de el. - Iubirea mea, nu ma deranjeaza. Daca ne va da Domnul sa avem copiii ii asteptam cu mare drag, pana atunci putem sa incercam mereu. Nu imi place sa sti. Spun chicotind si il sarut usor pe gat.
Ana Ma duc langa Irina si incep sa-o consult usor si ii zmabesc bland. - scumpo esti in jur de 3 saptamani, dar e o mica problema. Nu poti manca nimic, nu? Spun bland.
Maria Ma misc usor si gem de durere si ma misc prin pat. Eram total amortita. Imi strang ochii si incerc sa ma trezesc. Cum ii deschid imi readuc aminte imediat ca sunt la infirmieri. Imi rotesc capu si dau de mana lui Hyu. - Ehm... Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Mon Feb 10, 2020 11:31 pm | |
| Anastacia Chicotesc vesel si sar in brateleui in timp ce imi incolacesc picioarele de bazinul lui. - Sa puiule. Fara protectie sau alt ceva. Haide sa incercam spun chicotind fericita.
Ana - Yep. Acum stiti de ce aveti nevoie nu? Tia spus Solo? Spun bland in timp ce notez pe foaia ei ce e de facut pe mai departe.
Maria Ma uit cj atentie la el si ma abtin din sufler sa ju plang. - Dw ce nu mai spus? De ce? De ce am aflat asa ca ai fost cu Irina? Spun aproape lacrimand Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Mon Feb 10, 2020 11:40 pm | |
| Hyu: Simt cum un pumnal imi este infipt in inima cand ii aud vocea ce imi arata ca era in pragul lacrimilor. - Iarta-ma! Nu m-am gândit sa iti spun fiind ceva de domeniul trecutului. Ce a fost intre mine si ea a fost o relatie mai milt fizica si s-a incheiat dupa 3 luni, acum un an, iar cand am inceput noi, nu ma gandeam la altceva decat la ceea ce e in prezent, intre noi. Spun plecandu-mi capul.
Irina: Imi trec usor mana prin par. - In mare parte, da. Instinctiv mi-am dus o mana pe burta gandindu-ma ca acolo, in interiorul meu, o viata se creeaza.
Kile: Zambesc strengareste si o pun pe pat punandu-ma deasupra ei. - Acum, sau dupa ce rezolvi treaba cu sangele pentru Irina si bebelus? Intreb in timp ce incep sa o sarut pe gat.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Mon Feb 10, 2020 11:47 pm | |
| Maria - Trebuia.. Nu trwbuie sa avem secrete unul de altu. Spun trista si il prind usor de. Mana. - Daca stiam, nu trecwam prin situația astam eu.. Eu credeam ca eate in prezent.. Credeam cel mai rau.
Solo Ii vad gesturi asa ca imi pun si eu mana peate a ei si o mangai usor. - Va fii bine scumpo. Soun bland si ma i drept spre ea si o sarut bland pe frunte. - Plec dupa Anastacia sa vina sa pregatim perfuzia.
Anastacia
- Tare mult as vrea sa stam tot restul zilei doar in pat si sanne facem de cap, dar trebuie sa ma ocup de restul. Spun gemand usor si imi musc buza de jos. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Mon Feb 10, 2020 11:55 pm | |
| Kile: - Nu iti face griji scumpo. O regina trebuie sa faca ceea ce e necesar, nu? Spun si ma ridic de pe ea tragand-o si pe ea sus, apoo o sarut frantuzeste, dar nu pentru mult timp.
Irina: Nu am mai spus nimic, doar am aprobat din cap ramanamd intinsa pe pat. Ma simteam parca din ce in ce mai slabita.
Hyu: - Niciodata nu voi face asa ceva. Niciodata nu am facut asa ceva, tot timpul am fost fidel femeii cu care eram intr-o relatie, indiderent de tipul relatiei! Imi ridic privirea spre ea vrand sa imi pun o mana pe chip, dar nu apuc caci sunt deodata tras de pe scaun, iar in secunda urmatoare pocnit destul de tare incat ajung sa daram o masa ce era ceva mai departe, distrigand-o. Uitandu-ma la cel care ma pocnise dau cu ochii chiar de Jamie care parea ca spumega de furie. - Pe cat esti de destept, pe atat esti de prost uneori! Il aud spunand, dar nu il contrazic stiind ca aici avea perfecta dreptate. Facusem o greseala pe care mi-o voi reprosa toata viata.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Feb 11, 2020 12:02 am | |
| Anastacia Gem usor si ma dezlipesc de el cu dare de inima. Nu vroiam sa ma desprind de el, dar avea dreptate. E datoria mea sa am grija de supusi mei. - Sa ramai excitat! Am nevoie de tine mai tarziu. Spun chicotind si ii ating usor bărbați a care era deja semi erect.
Solo Ciocan la usa repede si astept sa deschidanmai repede trebuie sa deschida. Am nevoie de ea.
Maria - Jamie. Spun panicata si incerc aa ma ridic in fund, dar ma tenatesct la loc. Nu ma puteam tine bine pe pozitiv. Dar o vad o claie de par roscat cum se pune intre ei doi si încearcă. Sa-mi linisteasca fratele. - Shh. Gata scumpule. Lasa baiatu in pace. Haide iubitele. Este si asa rănit de ce a patit Maria. Spun Kasandra blanda si incearca sa-l teava pe Jamie langa ea mereu si sa-s ia ochi pe pe Hyu. Ma tarasc cu greu spre Hyu si intind mana spre el trista. - Hyu. Eati bine? Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Feb 11, 2020 12:11 am | |
| Kile: Un fior imi trece pe skra spinarii cand aud ce zice si mai ales dupa ce ma atinge. Zau ca daca nu era o chestiune urgenta, nu o lasam sa plece pana nu ne tavaleam odata. - Aici o sa fiu!
Irina: Deja incepea sa fie agitatie mare in jur si nu ma puteam odihni deloc.
Hyu: - Inca intr-o bucata, dar am meritato. Si tu de ce te-ai ridicat? Daca patesti ceva? Ridicandu-ma de jos o iau in brate si o duc inapoi pe pat ignorand durerea ce o simteam avand si buza sparta, dar si cateva julituri in urma impactului cu acea masa.
Jamie Mai vrusesem sa il mai pocnesc odata, dar Kassandra s-a bagat intre noi si, chiar daca nu imi placea sa las treaba neterminata, am ascultat de ea si am renuntat la idee. - Daca te va ierta, ai face bine sa nu mai repeti isprava vreodata ca uit de toata prietenia dintre noi, Hyu. Spun tintuindu-l cu privirea pe cel care tocmai o aseza pe sora mea inapoi pe pat. Apropiindu-ma de Maria, am sarutato usor pe frunte. - Incearca sa nu te misti. Iti poti face mai mult rau. Lasa-l pe idiot, ca nu l-am pocnit asa de tare incat sa il omor.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Feb 11, 2020 9:58 am | |
| Anastacia Ma folosesc de puterea mea se vampir si alerg spre infirmerieimpreuna cu Solo. Cum el ma trezisem la usa fix cand vroiam aa ies asa ca am plecat amandoi. Cum ajungem acolo ma uit dupa Ana si cand o vad ne aduce pe amandoi pe un scaun si incepe sa ne ia sange si sa-l puna in rezerve. Ia de la fiecare cate doua epubrete apoi o las sa-s faca treaba. eu revenisem puti. Ametita asa ca adormisem usor pe scaun.
Solo Chiar inainte sa adoarma Anastacia i-am multumit si acuma doar asteptam sa-mi revin si eu putin pentru a ma duce la Irina. Trebuie sa fiu cj ea la fiecare pas. Aveam nevoie sa-o stiu in regula si in viata.
Maria Il privesc bland pe fratele meu si dau din cap. Nu avem cum sa-l iert, il iubeam. Ne-am rănit amândoi prin faptul ca nu am putut vorbi deschis despre trecut, dar asta nu se va mai repeta. - Voi fii bine. Si te iubesc frate. Oricum asta. Este intre mine si el. Amandoi avem de clarificat unele chesti. Spun bla d si il mamgai pe mana pe Hyu.
Kasandra Zambesc bland si il trag pe Jamie mai langa mine si incerc sa-l tin potolit langa mine. Inca nu ii trecuse supărare a pe Hyu, dar va trebui sa-i treaca repede, daca nu voi gasi eu un mod prin care sa-l linistesc. | |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Feb 11, 2020 12:05 pm | |
| Irina: Pana la urma mi-am inchis ochii lasand oboseala sa ma cuprinda, adormind.
Hyu: Am zambit ușor trist cand ea si-a asezat mana peste a mea. Era prima oara cand ne atingeam din clipa in care a inceput sa arunce in mine cu hartii, carti si pixuri in birou, asta excluzand momentul in care am aduso aici si am puso pe pat adineauri. - O sa ma asigur ca nu o sa mai repet isprava. Spun privindu-l direct pe Jamie care, oftand, capitula si zambi catre amandoi. - Ar fi bine. Mi-am vazut una din surori distrusa de pierderea copilului. Nu vreau sa se repete. Mi-am lasat usor privirea in jos. - Atunci Sarah a pierdut sarcina in 7 luni si l-a pierdut si pe David si pe Mira. Nu cred ca este vorba despre aceasi durere. Stiu ca e groaznic sa pierzi un copil, inteleg propriile sentimente, dar macar a fost devreme si nu am apucat nici sa aflam. Poate ca nu a fost sa fie de data asta.
Jamie: O iau pe Kassandra de mana si, zambindu-le iarasi celor doi, nu am mai spus nimic ci doar m-am intor si am plecat cu roscata mea. La intrarea in infirmierie m-am intalnit cu Sarah care, dupa expresia fetei, auzise totul. - Incearca sa iti pastrezi calmul. Asta e intre ei doi. Imi spuse aceasta privindu-ma usor trista. Cred ca toata povestea asta ii redeschisese ranile sufletesti aducandu-si aminte de sentimentele pe care le-a trait cand insasi ea a fost in aceasta situatie. - Partea buna e ca ea a pierdut doar copilil, si inca nu a ajuns la stadiul sa ii simta miscarile sau sa ii auda bataile inimi. Vorbise incet, ca pentru ea, dar o auzisem asa ca am ciufulito. - Parca zisesei ca trecusei peste momentul ala? Am spus zambindu-i, iar aceasta ma privi zambind, dar in zambetul ei se putea citi o oarecare tristete. - Oare... Chiar pot sa trec peste asa ceva vreodata? Uitandu-se spre Kassandra isi mentinu acelasi zambet. - Se pare ca treaba cu pierdutul sarcinilor merge in familie. Sper ca tu si Kaname sa nu treceti vreodata prin asa ceva.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Feb 11, 2020 12:18 pm | |
| Maria Cand aud de sarcina ma uit nedumerit a la ei si incerc sa trag ceva de la Hyu neapărat. - Despre ce sarcina este vorba? Sarah e însărcinată? Intreb putin fericita. Imi doream si eu unui cu Hyu. Chiwr imi doream sa intemeiez o familie cu el.
Solo Trag un scaun langa Irina si o mangai usor pe frunte cat timp Ana pregătește cele doua perfuzie si le combina intr-o singur furtun.
Kasandra Cand aud de sarcina ma inrosesc toata la fata si ma ascund repede dupa Jamie. De ce aduce vorba de sarcina? V. V. V. Rea un copil cu mine? Vrea asta? Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Feb 11, 2020 1:40 pm | |
| Irina: Cand aud sunetul facut de un scaun in apropierea mea imi deschid ochii si il vad pe Solo ca se asezase langa mine. - Ah, te-ai intors deja?
Hyu: Oftez usor si ii iau mana intra mea. Nu imi placea ca trebuia sa ii iau zambetul si sa ii stric fericirea acum, dar decisesem ca am sa-i spun adevaru de acum incolo. - Nu, nu cred ca e insarcinata acum, dar a fost. Probabil sti si tu despre micuta Mira si despre faptul ca este fica Sarei, dar nu e fiica ei biologica. Ei bine, Sarah a fost logodita pana acum 3 ani, cu un demon pe nume David si a ramas si insarcinata cu acesta. Urmau sa aiba o fetita pe care se decisesera sa o numeasca Melody, iar in acelasi timp cu Sarah a ramas gravida si prietena ei cea mai buna, Mira, care era logodita cu Drago. Insa nu a fost sa fie o poveste cu final fericit. Cum amandoua urmau sa intre in concediul de crestere al copilului fiind amandoua in organizatia Gardienii universului, au avut o ultima misiune ce se presupunea a fi ceva simplu si nu le va pune in pericol, dar nu a fost asa. In misiunea aia Sarah a fost ranita exact in zona abdomenului ceea ce a dus la pierderea lui Melody, iar David a simtir ca e ceva inneregula si s-a teleportat acolo, dar asta a dus la moartea lui. In final, din acea misiune doar Sarah a scapat cu viata, iar prietena ei a reusit cumva sa ramana pe linia de plutire pana cand doctorii au reusit sa ii salveze fiica. Sarah a adoptato pe micuta ca fiind a ei si i-a pus numele dupa mama acesteia. Probabil micuta a fost singura care a ajutato sa isi revina.
Jamie: Chicotesc si ma uit spre Kassandra. - O sa am grije ca atunci cand va veni momentul sa nu pateasca nimic si sa fie totul ok cu ea si bebelusul ce il va purta. Uitandu-ma iarasi spre Sarah am vazit ca se oprise in loc si se uita spre Maria si Hyu, ascultand ceea ce vorbeai cei doi realizand ca Hyu tocmai ii povestea surori noastre despre ceea ce s-a intamplat acum 3 ani. - Sarah... - E-n regula! Nune ca si cum ar fi vreun secret si, pana la urma, au trecut 3 ani de atunci. O sa revin mai tarzii sa o vizitez. Acum cred ca le prinde bine sa fie singuri. Ma scuzati! Chiar daca ea zicea ca e ok, nu se parea chiar asa Chiar daca trecusera 3 ani, tot o mai zguduia povestea, se pare, iar asta am putut sa imi dau seama dupa tonul formal pe care il folosise cu noi, dar nu am incercat sa o opresc cand a plecat stiind ca sigur se va duce la singura persoana care ii poate alina durerea acum.
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Feb 11, 2020 1:57 pm | |
| Solo - Da iubito. Cum te simti? Spun bland cand vad ce termina de pus perfuzia si a plecat Ana. Acum mai trebuie doar sa astept sa vedem cum reactioneaza la sangele noastre.
Maria Cand aud toata povestea ma întristez automat si imi las capu pe perna moale. - Oh. Atunci de aceea o simt de la un timp pe Sarah atat de tristă si noatalgica.. Spun trista.
Kasandra Cand aud povestea oftez lung. Chiar ma durea inima penteu ea. Ma uit la Jamie si il strang usor. - Va fii bine?
Derek Eram jos in living si tocmai tineam o conferință cu cei de acasa. Aveam ceva probleme la palat care trebuia rezolvare cat de curand. Cand o vad ca vine spre mine termin repede si inchid. Ceva nu era bine cu ea. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Feb 11, 2020 2:19 pm | |
| Solo - Ana a inceput sa-ti administreze sangele si o sa fie bine, doar asteptam. Spun bland si ii sarut mana usor. - Totul va fii bine. Trebuie sa fie bine. Apun triat si ii sarut mereu mana.
Maria Stau putin sa asimilez toate informație si cand aud ca am pierdut sarcina sau mai precis purtam inpantecul meu un mic copilas al nostru ma ridic in fund si incep sa tremur. - zloti te rog sa repetiții?! Te rog spune-mi ca nu ala auzit bine! Spun deja terifiata si tremurul meu se intensifica cu fiecare minut.
Kasandra
Ii zambesc bland si dau doar aprobator din cap.
Derek Ii zmabesc bland si ma asez mai bine pe canapea si o trag in bratele mele. - Ce este, iubito? Ce ai patit? Intreb bland in timp ce. O. Mangai Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Feb 11, 2020 2:42 pm | |
| Derek Cand aud de sarcina oftez lung si o strang mai bine in bratele mele si o sarut pe par, frunte, obraji si buze. - Gata puiul meu. Linistete. Nu te mai gandi la Melody, bine? Poate de acolo de sus unde este ea ne vede si e fericita. Acolo poate are o mămică care o iubește la fel de. Mult asa cum o iubesti si tu pe Mira. Spun bland si o legan usor in brate.
Solo - astiu Irina. Am aflat, dar tor imi fac griji, bine? Nu vreau sa te pierd. Nici pe tine si nici pe cel mic. Spun bland si o sarut usor pe buze.
Maria - N. N. Nu stiam nimic. Spun izbuhnind in plâns. Nu puteam crede asa ceva. Urmam sa fiu mama. Mama penteu prima data.
Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Feb 11, 2020 3:00 pm | |
| Irina: - Fi tare! Ii spun ciufulindu-l usor cu mana libera. - Oricum daca afla Len o sa te puna sa ma dadacesti. - Prea tarziu, Len deja stie. Intoecandu-mi privirea dau cu ochii de fratemeo si in spatele lui venea si Dan. Se vedea dupa cat de serios era ca deja ajunsese vorba si la urechile lui. - Solo, as vrea sa avem discutia aia serioasa de ziceai acim o luna jumătate. Nu iti face griji, nu pleaca niciunde ca oricum vreau sa vorbesc ceva si cu ea dupa.
Sarah: Simt cum ochii ma intapa, dar nu voiam sa plang acum caci nu stiu daca m-as fi oprit din plans si ochii mi s-ar fi inrosit si inca voiam sa ii mai fac o vizita Mariei si nunas fi vrit sa arat distrusa, asa cum ma simteam. - Da, sunt sigura ca, acolo sus, Mira are grije de Melody a mea la fel cum am eu grije de fetita ei.
Hyu: Ma ridic in picioare si o imbratisez incepand sa o mangai pe cap usor. - Imi pare rau!
Love, not hate | |
| | | Casydy ♧ Premium♧
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Feb 11, 2020 3:08 pm | |
| Solo Oftez lung si dau aprobator din cap. Ma ridic de pe scaun si o sarut usor pe ea pe buze dupa merg dupa el.
Derek - Da iubito. Acum linistete ok. Spun bland si o asez pe picioarele mele si o legan mereu.
Maria - Iti dai seama? Ia sa avem un pui iubire. Un copilas al nostru spun izbuhnind in plâns si mai rau. Oh my, my, my, (uh) oh my, my, my I've waited all my life 네 전부를 함께하고 싶어 Oh my, my, my, (yeah) oh my, my, my Looking for something right 이제 조금은 나 알겠어
| |
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] Tue Feb 11, 2020 3:16 pm | |
| Hyu - Stiu, si e numai vina mea ca l-am pierdut! Imi pare rau! Mi se rupea sufletul sa o vad plangand asa, dar nu stiam ce altceva pot face inafara de a fi langa ea. - O sa incercam dupa ce te faci bine, daca vrei.
Len: Ies din infirmierie urmat de Solo si ma indrept spre un hol mai putim circulat pentru a avea parte de intimitate in discutia noastra. - Bun, acum, care din noi incepe? Il intreb razmandu-ma cu spatele de perete si imi incrucisez mainile la piept.
Sarah: Imi ridic privirea spre el si ii zambesc. - Ma bucur atât de mult ca te-am intalnot, desi, prima oara, chiar credeam ca esti un tip enervant de insistent. Spun chicotind usor cand imi aduc aminte de noaptea in care l-am cunoscut prima oara.
Love, not hate | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
| |
| | | | Noaptea vanatorilor [ +18 si limbaj explicit ] | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |